Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Lidenskabelig nat

Der er mørkt i soveværelset. De eneste lyde, jeg kan høre, er vandhanens dryppen på badeværelset og loftsviftens sagte brummen. Jeg vender og drejer mig uroligt – det er, som om jeg ikke kan finde ro i nat. Selv med viften på fuld styrke er det varmt herinde, og jeg kan mærke sveden dryppe ned ad rygsøjlen. Mine fugtige tindinger banker, og mit åndedræt er ujævnt. Jeg sukker og vender mig igen, og med dynen mellem benene og puden foldet sammen under den ene kind lykkes det mig endelig at falde i en let søvn. Et sted mellem drøm og virkelighed mærker jeg pludselig en let brise, som om nogen har åbnet et vindue eller en dør. Søvnigt vender jeg hovedet lidt og tvinger øjnene åbne, men jeg kan ingenting se. Jeg lukker øjnene og lægger mig til rette igen, og jeg er lige ved at glide ind i søvnen på ny, da jeg mærker hans hånd over min mund.

Hans håndflade er ru og dufter af frisk sved og moskus. Jeg åbner forskrækket øjnene, men jeg ser ham kun som en ubestemmelig skygge over mig. "Shhhh", lyder det, og så mærker jeg et stykke stof over min mund. Han knebler mig med et tørklæde, så jeg ikke kan skrige eller tale, og holder mine arme fast, da jeg prøver at gøre modstand. "Bare vær helt stille, så skal jeg nok tage mig af dig", hvisker han med mørk, hæs stemme. Jeg ligger som forstenet, da han binder mine arme til sengens hovedgærde og langsomt trækker dynen af mig. Jeg kan mærke hans hede ånde på mit bryst, da han læner sig ind over mig for at rette på silkesnorene om mit ene håndled. Jeg får kuldegysninger, da han langsomt og nydende læner sig ind over mig og tager min ene øreflip i munden. Han bider blidt i det følsomme kød, og hans tunge finder vej ind i mit øre.

Jeg vrider mig lidt, da han slikker mig på halsen, og så ned langs kravebenet. Hans hårde krop er tung, da han sætter sig oven på mig og lader hænderne glide ned over min overkrop. "Mmmm" siger han, "sikke en godbid, vi har her". Så mærker jeg hans hænder tage fat om min natkjoles skulderstropper, og med hurtige, stærke bevægelser flår han dem i stykker. Det iturevne stof kilder mig på brystet, da han åbner mig som en pakke og lader hænderne gå på opdagelse på mine nøgne bryster. Mine brystvorter bliver stive med det samme, og han klukler af min reaktion. "Nå, er det noget, vi kan lide?" spørger han og læner sig frem. Hans tunge er våd og hed på mit bryst, og han skiftevis småbider og slikker begge mine brystvorter, til jeg jamrende tigger om nåde inden i det nu helt våde tørklæde, der dækker min mund.

Så sætter han sig ved siden af mig og trækker natkjolen helt af mig. Mine små trusser er fugtige nu, og hans finger cirkler om trussekanten, mens han trykker sine varme, våde læber mod mine lår og hofter. Jeg vrider mig igen, men han holder mine ben fast. Nu kan jeg mærke hans hede ånde mod mit underliv, da han tager mine trusser mellem tænderne og langsomt trækker dem af, hele vejen ned over mine lår og skinneben og ud over fødderne. Stoffet kilder min hud, og heden i hans åndedræt gør mig ulideligt ophidset. Langsomt lader han sig glide op mellem mine ben, og jeg mærker hans drillende tunge mod min klitoris.

Villigt spreder jeg benene og lader ham komme til. Åh, den tunge. Han tegner cirkler med sin varme tunge, omkring klitoris og så hen over den nu meget opsvulmede knop. Så slikker han mine skamlæber og dypper tungen i min kusses safter, inden han cirkler tilbage over min klitoris.

Min krop er spændt som en flitsbue nu, og jeg stønner højt inden i tørklædet. Da han slår endnu et smut med tungen over min knop, eksploderer hele rummet foran mig i et kalejdoskop af farver, og jeg skriger min orgasme ud gennem silkestoffet. Han klukler mellem mine ben, og så sætter han sig op i sengen. "Nå, var det noget, vi kunne lide?" spørger han i en drillende tone og fortsætter, "Så er det vel på tide, at du gengælder". Med en rask bevægelse sætter han sig over mit ansigt. Han åbner sine bukser og trækker sin allerede godt stive pik ud. Jeg kan mærke pulsen dunke i den, da jeg tager ham i munden. Jeg slikker skaftet, op og ned, og han stønner sagte. Så tager jeg hele pikken i munden på én gang. Hans størrelse får mig næsten til at kløjes, men jeg slapper af i halsen og lader ham glide helt ned. Han begynder at bevæge sig, som om han kneppede mig. Det er det, han gør – han knepper min mund. Jeg ligger stille og lader ham bruge mig som hans personlige sexlegetøj.

Han stønner højere nu, og jeg kan smage sædvæske i halsen. Med en kraftanstrengelse holder han inde, før han kommer, og trækker sin pik ud af min mund. Så tager han fat omkring mit liv og vender mig om, så jeg ligger på maven. Det spænder snorene om mine håndled endnu mere, så jeg bliver spændt ubehjælpeligt fast. Med en finger tegner han streger ned ad ryggen på mig, og jeg får kuldegysninger igen. Hans fingre nærmer sig min røv, og jeg stritter bagdelen op mod ham for at signalere, at jeg er klar, jeg er hans, han kan gøre med mig, hvad han vil. Han ler sagte, og det lyder næsten truende i mørket. Så spreder han mine ben og lader en finger glide ned mellem mine baller, ind i mørket bag mine skamlæber. Jeg stønner og vrider mig. Mere, jeg vil have mere. Jeg kan mærke hans stive lem imod mine baller, mens hans fingre kæler for min kusse, og forventningen gør mig vild.

Så lægger han en hånd ind under mit underliv og trækker mig op, så jeg ligger på alle fire. Han sætter sig lige bag mig, og jeg kan høre hans anstrengte åndedræt. Han er liderlig nu, rigtigt liderlig. Han spreder mine baller, og jeg mærker spidsen af hans pik mod min kusse. Det er, som om verden står stille, og så trænger han ind i mig i én lang glidende bevægelse. Jeg gisper, dels af smerte, dels af nydelse, da han støder i bund. Så begynder han at kneppe mig, rytmisk og intenst, og hele min verden handler pludselig om hans pik og den måde, den banker ind i min dirrende kusse. Jeg sanser intet andet, jeg er blevet til en pulserende masse af kropsdele og væv, der kun handler om én ting – den intense nydelse og den næste orgasme. Han knepper mig, til vi begge er åndeløse og næsten hysteriske af ekstase, og så stopper han. Brat. Han trækker sig ud af mig og sidder stille bag mig, mens han puster ud.

Jeg skal lige til at tigge om mere gennem det nu spilvåde stof i min mund, men så mærker jeg hans pik mod blomsten i min røv. Han presser lidt til, og spidsen af hans pik glider ind i mig. Jeg bider den søde smerte i mig, og han trykker til. Lidt mere af hans pik glider ind, og vi stønner begge højt. Langsomt og gradvist får han hele sin pik mingeleret ind i min røv, og han stopper lidt og trækker vejret, da han er i bund. Jeg kan mærke hans pik dunke i hele min krop. Han begynder at bevæge sig frem og tilbage, frem og tilbage. Til sidst kan vi ikke mere – vi eksploderer sammen i en intens orgasme og kollapser i sengen. Da vi har ligget sådan et stykke tid, løsner han blidt mine bånd og min knebel og kysser mig. "Jeg elsker vores små lege, skat", hvisker han, inden vi falder i søvn.

Læs flere erotiske historier: