Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Jeg Er Sex

Du kommer imod mig i menneskemylderet. Selv på afstand kan jeg se, hvor smuk du er. Dit halvlange hår krøller lidt ved ørerne, og dine næsten turkise øjne stråler i halvmørket. Du genkender mig åbenbart fra min datingprofil, for du ser ikke på andre end mig, mens du maser dig forbi snakkende veninder og larmende grupper af unge mænd med alt, alt for megen testosteron i blodet. Du smiler allerede, og jeg kan mærke mit hjerte slå et slag for meget, da jeg smiler tilbage og langsomt kommer dig i møde. Og så står du foran mig, og jeg hører din stemme for første gang. "Hej", siger du bare, og jeg er allerede blød i knæene. "Hej", svarer jeg og prøver at få min stemme til at holde op med at vibrere så meget.

Vi sætter os ved et lille bord i hjørnet, og du løfter en hånd for at få tjenerens opmærksomhed. "Hvad vil du have at drikke?", spørger du og læner dig ind mod mig, og jeg kan næsten ikke lade være med at kysse dig. "En gin og tonic, tak", svarer jeg og fortryder med det samme. Tonic giver mig dårlig ånde, synes jeg, og boblerne udspiler min mave. "Nej, vent, jeg vil hellere have et glas hvidvin", retter jeg, og du kigger mig i øjnene, mens du spørger, "Chardonnay, er det ikke rigtigt?". Jeg må have afsløret min forkærlighed for den drue på et eller andet tidspunkt i vores online chats. "Ja tak", svarer jeg. Du afgiver din ordre, Chardonnay til mig og Guinness til dig, og så læner du dig ind mod mig igen, og dine læber strejfer næsten min kind, da du komplimenterer mig for min kjole. Jeg bliver helt rød i hovedet – hvordan kan en selvsikker kvinde på 30 dog blive så rundt på gulvet, bare af at være på date?, tænker jeg og prøver at rette mig i sædet, mens jeg stikker dig et smil og takker.

Jeg prøver stadig at lade være med at røbe, hvor varm du gør mig, hvor meget jeg har lyst til at lade mine fingre glide gennem dit hår, lade mine læber fugte dine, mærke din nøgne overkrop mod mine bryster. Jeg ryster på hænderne, og jeg ved ikke, om det er, fordi du ser det, at du griber min hånd og bare holder den, dér oven på bordet. Din hånd er varm, og dine lange fingre leger diskret med mine fingerspidser. Jeg kan slet ikke se på dig, så hed er jeg, og jeg krammer din hånd lidt igen. Vi drikker lidt mere vin uden at tage vores sammensluttede hænder fra hinanden. Det er lidt akavet, fordi jeg ikke er vant til at holde glasset i venstre hånd, og jeg spilder en dråbe, så du ler varmt og tørrer min hage af med en serviet.

Da du nu alligevel har ansigtet så tæt på mit, vover jeg pelsen og planter et lille kys, lige der i din mundvig, hvor huden er så blød. Du ser mig dybt i øjnene og kysser mig blidt på læberne. Dine læber er bløde, men ikke for bløde, og varme, men ikke for varme, og du smager fantastisk. Jeg synker – hvordan skal jeg dog holde til et helt måltid mad her, omgivet af andre mennesker, når jeg bar har lyst til at være nøgen med dig, helt alene? Vi holder hånd igen nu, og du ser med rynket pande ned på menuen. "Hvad har du lyst til?", spørger du, og jeg opgiver at tage stilling til maden. Menuen er alligevel bare et sløret stykke papir for øjnene af mig. Jeg tager chancen og ser ham direkte i øjnene. "Dig", siger jeg og smiler lidt for at afvæbne kommentaren, hvis nu han synes jeg er for ligefrem.

Men du smiler varmt tilbage, og til min store glæde – og spænding – nikker du og siger, "Ja, jeg har det på samme måde. Skal vi ikke bare bestille noget mad med hjem?" Jeg nikker tavst – jeg er så tør i halsen, at jeg ikke kan sige noget. Vi udvælger et eller andet tilfældigt fra menuen og kalder tjeneren hen igen. Da vi har afgivet vores bestilling, læner du dig frem og kysser mig igen, og din hånd finder mit knæ under bordet. Din håndflade er varm mod min hud, og jeg spekulerer på, om hele din krop er lige så varm. Jeg ryster næsten over hele kroppen ved tanken om det. Min tanker løber løbsk – har jeg ryddet op derhjemme? Har jeg noget at drikke? Eller vi skal måske hjem til dig?

Det er først, da vi sidder i taxien, at du vender dig mod mig og spørger "Skal vi tage hjem til dig?, og jeg nikker samstemmende. Jeg er trods alt ikke så vild med at gå skammens gang næste morgen, når jeg først lige har mødt dig. Jeg giver chaufføren min adresse, og så er vi på vej. Vi kysser hele vejen i taxien, og det er først, da chaufføren diskret rømmer sig foran, at jeg opdager, at vi er ankommet. Det griner vi lidt af, og du betaler for turen, mens jeg åbner hoveddøren. Der er stille i opgangen, selv om klokken kun er halv ni, og jeg lukker os ind i min lejlighed. Lige så snart vi er indenfor, griber du mig om livet og kysser mig inderligt. Jeg mister næsten kontrollen med mine ben, mens vores tunger danser om hinanden, og din faste mave er trykket ind mod min. Dine hænder glider langsomt ned ad min ryg og lægger sig om mine baller, og jeg udstøder et lille suk, da dine læber finder min hals.

Uden ord trækker jeg dig med ind i soveværelset. Jeg tænder et par stearinlys og sætter musik på, og du, som har været i fuld gang med at studere omgivelserne og min musiksamling, trækker mig ind til dig og kysser mig igen. Vi falder om på sengen, og den fysiske nærhed får os til at kysse helt febrilt, mens vi nærmest flår hinandens tøj af. Dine hænder er på mine nøgne bryster nu, og jeg kan føle din velvoksne pik mod mig, da du begraver ansigtet mellem mine bryster. Jeg famler efter den, jeg vil have den i munden, jeg vil sutte og slikke dig overalt og forenes med dig, til vi bliver ét, til vi smelter sammen som én stor, vibrerende masse, bare hud, hænder, tunger, kønsdele og safter. Jeg er næsten vild af liderlighed, da jeg endelig slutter læberne om din pik. Den smager lige så godt, som du gør, og jeg bliver endnu mere våd, da du skubber underlivet op imod mig og stønner svagt. Du nyder det – jeg giver dig glæde, og jeg smiler næsten, mens mine læber glider op og ned ad din stive pik.

Da du er lige ved at komme, trækker du mig blidt væk og op mod dit ansigt, så jeg til sidst sidder oven på det. Din tunge finder min klitoris, og jeg jamrer, da du begynder at slikke og sutte på den følsomme knop. Da jeg føler, du kan klare det igen, læner jeg mig fremad og tager dig i munden igen. Jeg kan smage lidt sædvæske, der er undsluppet, og jeg slikker det i mig, mens din tunge gør mig vild. Så kommer jeg, i en lang jamrende orgasme, der får mig til at kollapse oven på dig. Da jeg har sundet mig lidt, vender jeg mig og lægger mig ved siden af dig, og dine hænder kærtegner min krop, mens du kysser mine lettere opsvulmede læber. Jeg er sex, jeg er erotik, jeg er holdt op med at være Elsie, jeg vil bare have dig inden i mig, og jeg sætter mig resolut op og bestiger dig.

Jeg tager om din pik med hånden og fører dig ind i mig, og så begynder jeg at bevæge mig op og ned. Efterhånden, som jeg finder rytmen, og du begynder at støde imod, kan jeg mærke en ny orgasme snige sig ind på mig. Jeg kærtegner dit bryst, mens jeg pumper op og ned, hurtigere nu, og så kommer vi begge to i en orgasme, der får os til at udstøde næsten dyriske brøl. Da vi ligger og kæler for hinanden bagefter, mumler jeg ind mod din kind, "Nå har du fået nok at spise, eller skal vi tage og spise den mad, vi har med?" "Jo, det kan vi godt", smiler du, "men kun, hvis jeg får dessert bagefter".

Læs flere erotiske historier: