Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Isabella møder den frække køber

Så, det var det. Isabella læste endnu engang annoncen igennem, inden hun klikkede OK. "Liebhaverbil til salg. Citroen BX fra 1992, i fin stand, kun originale dele. 150.000 km, nysynet". Isabella sank engang og trykkede så OK. Hendes fars elskede bil var til salg nu. Hvor ville han være ked af det, hvis han vidste det. Men han opfattede ikke rigtigt noget som helst disse dage. Han sad på plejehjemmet med et fraværende udtryk i ansigtet og reagerede ikke på hverken Isabella eller hendes søskende. De havde aldrig regnet med, at deres sjove, hyggelige far skulle ende på den måde, men de to hjerneblødninger taget deres far væk og erstattet ham med den fjerne, stillesiddende skygge af et menneske, de så, når de besøgte ham. Så nu var de blevet enige om at sælge hans gamle bil, der alligevel bare stod og samlede støv i garagen. Det var jo ikke, som om han nogensinde ville komme ud at køre igen…

Hun klappede laptoppen sammen og gik på arbejde, hvor travlhed og kolleger snart fik hende til at tænke på noget andet. Da hun langt om længe fik lagt sidste hånd på den marketingbrochure, hun havde designet for deres nye produkt, kom hun pludselig i tanker om annoncen. Gad vide, om nogen havde svaret endnu? Hun åbnede websitet og tjekkede. Jo, der var et par forespørgsler fra professionelle bilhandlere og så en enkelt fra en privatperson. "Hej, sikke en dejlig bil. Min tante havde sådan en, og vi plejede at tage på udflugt i den om sommeren. Det vækker minder om sol og strand, sodavandsis og krabbefiskeri på molen. Hvor meget skal du have for den? Med venlig hilsen Mark" Isabella smilede for sig selv. Sikke en sød e-mail, og hun ville hellere sælge bilen til en privatperson end en handler, der garanteret bare ville bruge den til reservedele. Hun svarede med det samme.

"Hej, jeg hedder Isabella. Det er min fars bil, men pga. sygdom kommer han desværre aldrig til at køre mere. Jeg vil gerne have, den får et godt hjem. Hvad siger du til 35.000? Med venlig hilsen Isabella". Hun lukkede for computeren og begav sig hjemad, mens hun tænkte på den fyr, der havde sendt e-mailen. Gad vide, hvad han var for en fyr. Han virkede rar og lidt sentimental på den gode måde, og hans e-mail havde mindet hende om deres familiesommerferier og de mange ture til isboden og stranden. Hun sukkede. Den tid var borte. Hendes mor var pludselig død for et par år siden, og nu var hendes far også væk, i alt fald mentalt, så der var kun Isabella og hendes to yngre søskende tilbage. Hun tænkte på sin sjove lillebror Oscar, der altid klovnede og aldrig havde formået at holde på et job, men som altid var den mest populære blandt pigerne pga. hans store charme og skægge personlighed. Og på lillesøster Louisa, der var i præcis den modsatte boldgade - så korrekt og pligtopfyldende.

Isabella selv var nok et sted i midten. Hun havde en god uddannelse og var startet i sit første "rigtige" job for et par år tid siden, et velbetalt marketingjob i et større firma. Men hun var også frisk på eventyr og spænding. Derfor havde hun da også tomlet sin vej henover USA, efter hun blev færdig på business school, og både dykket med hajer i Californien og deltaget i en dansekonkurrence i Arizona. Hun kunne godt være impulsiv, og det havde hun bestemt fået fra sin far. Altså som han havde været før hjerneblødningerne tog ham fra hende.

Hun tændte for sin bærbare, så snart hun kom ind ad døren. Jo, der var et svar tilbage. "Hej igen, Mark her. Jeg er ked af at høre om din far. Jeg vil gerne se bilen – kan jeg komme forbi i morgen? Hvad er din adresse?" Hun svarede med det samme, og de aftalte at mødes næste dag efter arbejdstid hos hende. Isabella tilbragte resten af aftenen med at polere bilen, mens hun spekulerede på, hvordan Mark mon var. Han måtte være omkring hendes alder, og hun vidste allerede, at han var betænksom og rar, men hvordan så han ud, og ville han være en god arvtager til hendes fars bil?

Mark var alt, hvad hun havde kunnet forestille sig – og mere til. For ikke alene var han lige præcis så nem at tale med, som hun havde forestillet sig, han var også lækker på den der underspillede måde, som om han ikke vidste det. Hans tykke, mørke hår, de store brune øjne med de lange øjenvipper og den høje, slanke skikkelse … hun mærkede sit hjerte slå hurtigere og hårdere end normalt, da han tog hendes hånd i sin. Han duftede godt, og hun var glad for, at hun havde vasket sig og taget en frisk kjole på, da hun kom hjem fra arbejde. De snakkede, mens de kiggede på bilen, og hun så, at der var mere end bare den søde, rare fyr i Mark. Det vidnede hans spillende øjne og frække smil om. Så foreslog han, at de kørte en tur, så han kunne prøve bilen, og hun satte sig straks i passagersædet. Han startede bilen, og de kørte afsted ud i mørket. Hun tændte for den gamle radio, og de sang med på Meatloaf og U2.

Marks arm fandt vej om hendes skuldre, og hun nød fornemmelsen af hans nærhed. Hendes ene hånd fandt vej til hans lår og strejfede ligesom tilfældigt den voksende bule i hans bukser. Han parkerede ude ved søen, og da han vendte sig mod hende, kunne hun se, at hans øjne lyste af begær. "Hvordan et bagsædet?" spurgte han hende, "Jeg er jo nødt til at tjekke det hele, forstår du". Hun kluklo og svarede, "Jamen, så lad og teste det". De kravlede ind på bagsædet, og han lagde sig lidt tilbage og trak hende oven på sig. Så kyssede han hende så længe og inderligt, at hun gispede efter luft. Hun satte sig op og gned sit underliv mod hans, mens hun førte hans hænder op til sine bryster. Han knappede hendes kjole op foran og tog hendes brystvorter i munden, en efter en. Isabella sukkede og lagde hovedet tilbage i nydelse.

Mark blev ved med at knappe op, til hendes kjole bare gled ned over hendes skuldre, og hun sad der i sine små trusser. Han tog hende om livet og skubbede hende lidt væk, så han kunne trække hendes trusser af hende. Hans øjne lyste endnu mere, da han så den glatbarberede mis. Isabella åbnede hans bukser og trak hans pik ud. Den dunkede, og de blå årer var synlige ned langs siderne. Hun så lidt sædvæske dryppe ud foroven og lænede sig ind over ham og tog ham i munden. Mark sukkede og lænede sig tilbage igen. Isabella lod sin tunge glide ned over hans stive lem og så op igen, tog hele hans manddom i munden og lod læberne glide op langs skaftet, og så slikkede hun ham med tungen igen. Mark kunne ikke klare det mere, han løftede hende blidt af og kyssede hende, inden han trak hende frem og op, så hendes mis var lige ud for hans ansigt.

Isabella troede hun var kommet i himlen, da Marks tunge fandt hendes spændte knop. Han slikkede hende med erfarne bevægelser, og hun mærkede sin krop spænde mere og mere, til hun til sidst kom i en lang, jamrende orgasme. Mark smilede til hende og trak hende ned over sin stive pik, og hun klynkede, da hans store lem trængte ind i hende. Han fyldte hende helt ud, og hendes allerede våde kusse drev nu af safter, mens de kneppede, til Mark udstødte et brøl og sprøjtede sin sæd op i hende. Da de igen satte sig på de to forsæder, sagde Isabella stille, "Jeg tror, far ville have sat pris på, at hans bil blev brugt til noget positivt igen". Mark kluklo og strøg hendes hånd, mens de kørte hjem til hendes lejlighed – og hendes seng.

Læs flere erotiske historier: