Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Hed Fest

Hun havde drømt om denne aften længe. Lige siden hun var begyndt at arbejde i firmaet, havde hun haft et godt øje til Matthias, men han var så populær blandt firmaets kvinder, at hun nærmest gav op på forhånd. Hver gang han kom ind i hendes afdeling, var der mindst fire kvinder, der nærmest faldt over deres egne ben i forsøget på at komme først hen til ham for så at se beundrende på ham gennem halvlukkede øjne, mens han fortalte om sine eventyr i marken. Rebecca tænkte, at den kamp var tabt på forhånd, så selv om hendes hjerte slog adskillige ekstra slag, hver gang han så meget som så i hendes retning, lod hun som ingenting og holdt hænderne travlt beskæftiget, mens hun betragtede ham ud af øjenkrogene.

Men så en dag var han kommet hen til hende og havde spurgt om et eller andet. Han havde stået lige foran hende, så hun ikke kunne undgå ham, og bag hans smil syntes hun, hun kunne ane en sårbarhed, som hun ikke ville have tiltænkt ham. Han rømmede sig for at få hendes opmærksomhed, og så bad han hende om en kundes historik. Det var egentlig ikke hendes bord, så hun undrede sig lidt, men da han så hende i øjnene og spurgte, om hun skulle noget lørdag aften, så forstod hun pludselig, at det havde været et påskud.

Hun blev varm og kold, og hendes hjerte bankede så højt, at hun var sikker på, han kunne høre det, men som altid lod hun som ingenting og svarede så cool, hun kunne. "Øh ja, lad mig lige tjekke." Hun famlede lettere febrilsk med sin smartphone men fik så endelig åbnet kalenderen. Hun vidste udmærket godt, at hun ingen planer havde for lørdag aften – det var den aften, hun skulle havde været ude med veninderne, men de havde aflyst – men hun syntes, det ville se bedst ud, hvis hun lod som om.

Så kiggede hun på ham og smilede, "Nej, det ser ud til, du har ramt et hul. Jeg er fri lørdag aften. Hvad havde du i tankerne?" Han smilede og forklarede, at han var blevet inviteret til en stor, fin fest med levende musik og det hele, og at han gerne ville have hende med. "Det er i smoking og lange kjoler, er det OK?" spurgte han, og hun smilede spændt og nikkede. Hun havde ikke været til et formelt selskab som det, siden hun var holdt op med at komme i Studenterforeningen for adskillige år siden. De udvekslede detaljer – hendes adresse og hvornår han ville hente hende – og så gik han igen med et varmt smil hen over skulderen til hende.

Resten af dagen havde hun været så åndeligt fraværende, at hendes kolleger alle kommenterede på det. Gudskelov havde de ikke set ham komme ind til hende, for så havde hun sikkert været genstand for mange onde øjne, tænkte hun. Hun kunne næsten ikke vente til fyraften, så hun kunne komme i byen for at kigge efter en kjole – og måske et par nye sko? Hun smilede forventningsfuldt og prøvede at samle sig om det nyhedsbrev, hun var ved at lave.

Hun var i tre forskellige forretninger, inden hun fandt den perfekte kjole. Det sorte, skinnende stof smøg sig om hendes smalle talje og de små, men velformede bryster, og hun vendte og drejede sig foran butikkens lange spejl, så lyset fangede kjolens folder og lange skørt. Da hun kiggede på prissedlen, rystede hun lidt på hovedet over sig selv, men den kjole var bare fantastisk, og hun måtte have den. Så hun tog en dyb indånding og rakte sit kreditkort frem.

Nu var det så lørdag, og hun havde vasket og børstet sit lange hår, til det faldt i skinnende bløde lokker ned over hendes skulderblade. Hun havde lagt sin makeup med stor omhu, og hun beundrede resultatet i spejlet, kun iført sit bedste sorte blondeundertøj. Så sprøjtede hun sig med sin yndlingsparfume og trak kjolen over hovedet. På med de nye pumps, og så var hun klar. Hun så sig i spejlet en sidste gang, netop som det ringede på døren, og med selvsikkerheden lysende ud af øjnene åbnede hun for ham. Han så usandsynligt lækker ud i sin sorte smoking. Hun blev helt blød i knæene, da hans øjne lyste mod hende, og han lænede sig frem og kyssede hende på kinden. "Hej", hviskede han, "du er gudesmuk." Med blussende kinder lukkede hun døren bag dem, og så var de på vej.

Festen var fantastisk. Festklædte mennesker, dejlig mad, fri bar – og et virkeligt godt jazzband, der spillede den ene dansemelodi efter den anden. Hun og Matthias var ude og svinge næsten konstant, når de da ikke lige fnisede og hyggede sig over cocktails eller snakkede med nogle af de andre festdeltagere. Hun kunne næsten ikke tro det, men det virkede virkelig, som om han kunne lide hende. Mere end det – hans hånd lå som den naturligste ting i verden på det allernederste af hendes ryg det meste af tiden. Efter en særligt energisk dans tog han blidt om hendes ene albue og ledte hende ud af lokalet, ud på den månebelyste terrasse. Han trak hende leende med sig, ud i mørket, til de var helt alene, og trak hende ned på en bænk. Så kyssede han hende, længe. Hans blide læber skilte hendes, og deres tunger mødtes i en hed omfavnelse.

Rebecca følte det, som om hele hendes indre stod i flammer, da hans hånd søgte ned om hendes ene bryst. Hun trak ham endnu tættere ind til sig, og de kyssede febrilsk og hedt, mens deres hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe – så godt det lod sig gøre midt i alt det fine festtøj. Da han fik en hånd op under hendes kjole og blidt strøg hendes lår, højere og højere oppe, mens de kyssede, lagde hun sin hånd på hans voksende bule og begyndte blidt at kærtegne ham. Han pustede ophidset i hendes øre, og hun fandt pludselig ud af, at hun bare måtte have ham, her og nu. Hun lukkede op for hans gylp, og blidt trak hun ham ud af buksernes fængsel. Han stønnede højt nu, og hans finger fandt ind under undertøjets tynde silkestof. Da han begyndte at pirre hendes klitoris, troede Rebecca, hun var kommet i himlen. Hun spredte benene, så han kunne komme til, og hendes safter drev ned over hans fingre.

Han så hende i øjnene, mens han trak hendes trusser af under kjolen, og så satte han sig med den stive pik stikkende ud af bukserne og trak hende ned over sig. Langsomt sænkede hun sig ned over hans store lem, og for hver millimeter blev hun mere og mere liderlig og våd. Da han var helt i bund, begyndte hun at bevæge sig op og ned. Han holdt hendes baller i hænderne under kjolen og hjalp til med at styre hendes rytme. Deres stønnen blev mere og mere intens, og da han slikkede hende på halsen, samtidig med at de satte farten op, kunne hun ikke holde det tilbage mere – hun kom i en lang, jamrende orgasme. Så mærkede hun hans krop stivne, og med et lavmælt brøl sprøjtede han sin sæd ind i hende.

Da de havde fået orden på tøjet og var kommet tilbage til festen, tog han hende i sine arme ude på dansegulvet. "Når vi kommer hjem", hviskede han, "tager jeg alt dit tøj af, og så vil jeg slikke dig over hele kroppen, fra top til tå". Rebecca mærkede kuldegysninger af nydelse over hele kroppen. Det ville vist blive en lang nat.

Læs flere erotiske historier: