Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Gymnastiktimen

Jeg er ikke en af den slags piger, som altid er på udkig, men han er altså superlækker. Hans brede skuldre i den evige T-shirt, som er så stram, at man kan ane de flade bælter af veltrænede mavemuskler, hans brede hænder med de lange fingre og hans smukke øjne, når han siger hej. Men det er jo vanvittigt, det ved jeg godt. For der er masser af flottere piger end mig i fitnesscenteret. De kommer med fuld makeup og håret sat til hans timer, ler af alt, han siger, og svanser rundt i deres små crop-toppe og stramme gamacher.

Det er ikke, fordi jeg ikke ser OK ud for mine 32 år, men 19 er jeg jo ikke længere, og selv om Tony – det hedder han - ser ud til at være fyldt både 30 og 40, kan han da ikke være interesseret i sådan en som mig, når der er så mange yngre, fastere, kønnere piger om buddet. Så jeg lader som ingenting, holder mig i baggrunden i mine slidte træningsbukser og arbejder, til mit tøj er både vådt og – synes jeg – ildelugtende. Mens mine "konkurrenter", ja, jeg kan ikke lade være med at tænke på dem sådan, selv om det er fjollet, ser ud til aldrig at svede den mindste dråbe. Det ville selvfølgelig også gå ud over makeuppen, tænker jeg med slet skjult sarkasme.

I dag er det hans time igen, og som sædvanligt står jeg klar på min sædvanlige plads i bagenden af klassen. Men hvad er det - Tony er på ved ned til mig, uden at ænse de forgæves forsøg fra Christina med de lange øjenvipper på at tiltrække sig hans opmærksomhed! Så står han foran mig og smiler med både de varme, brune øjne og den faste, men bløde mund. "Hej", siger han, "det er Ulla, ikke?" Jeg mumler forbavset et ja, og så kommer han med sin forespørgsel. Vi skal lære en ny rutine i dag, og han har brug for en assistent til at lede holdet, når vi vender om mod bagvæggen i løbet af rutinen. "Og du har været her så mange gange, du kender min stil. Vil du ikke være sød at føre an, når vi tager den rundt om kloden?" spørger han og lægger en varm hånd på min skulder. Jeg bliver både kold og varm – hvad nu, hvis jeg dummer mig? – men jeg svarer naturligvis ja og mumler et eller andet om at gøre mit bedste.

Snart er timen i gang, og Tonys oplysning om, at deltagerne skal se efter, hvad jeg gør, når vi vender om i løbet af timen, har allerede fået flere af de veltrænede nymfer til at snerre af mig i skjul af deres nedhængende hår. Det nye program er både godt og sjovt, og jeg tager mig i at smile glad, da det går fint med at lede holdet, og Tony roser mig. Efter timen er jeg svedig og træt, men åh, så glad og lettet over, hvor godt det gik. Tony ignorerer nymferne og kommer hen mod mig. Åh, hans T-shirt er svedig, så den klynger sig til hans veltrænede krop, og jeg kan til min skam mærke mine øjne vandre ned mod den betragtelige bule i hans træningsbukser. Han lægger en arm om mine skuldre og giver mig et lille klem, og jeg indsnuser hans bedøvende duft af en eller anden dyr eau de toilette blandet med frisk sved og ... mand.

"Godt klaret", siger han og fortsætter, "du kunne sagtens blive instruktør, hvis du ville". Jeg ler og ryster på hovedet. Jeg har allerede en karriere, hvis du kan kalde mit mellemlederjob i et stort ejendomsmæglerfirma for en karriere. Til min store overraskelse foreslår han, at vi går om hjørnet og tager en smoothie eller lignende, så han kan "takke mig". Jeg mærker de andres onde øjne i ryggen, da jeg henkastet svarer, at min kat venter på at blive fodret, men han kan da komme med mig hjem – jeg bor lige om hjørnet. Så bliver jeg endnu en gang overrasket, da han ivrigt nikker ja og henter sine ting. Jeg går ud i damernes omklædningsrum og henter mit kontortøj og min taske, og så går vi ud af klubben. Vi køber et par smoothies og et par sandwiches på vejen, og næsten inden jeg ved af det, står Tony – lækre, sexede Tony – i min entre.

Jeg fodrer min kat Misse, som straks bliver forelsket i Tony, så jeg efterlader de to kælende i sofaen, mens jeg skynder mig ud på badeværelset for i det mindste at friske mig lidt op. Kan jeg nå at tage et hurtigt brusebad? Nej, det er nok for ugæstfrit. Men mens jeg ser mig i spejlet over vasken, banker det på døren til badeværelset. Jeg åbner døren, og der står Tony, lænet op ad dørkarmen, og smiler til mig. "Jeg tænkte, om jeg måske måtte tage et bad her?" spørger han, og jeg skynder mig at give ham et håndklæde og begynde at forlade badeværelset, men han får fat om livet på mig og ser mig i øjnene. "Vi kunne jo også spare på vandet og bade sammen", siger han med en mærkeligt hæs stemme, jeg ikke har hørt fra ham før. Jeg bliver helt tør i munden og kan kun nikke samstemmende.

Så er vi i bad sammen, Tonys nøgne krop mod min, og så snart de varme stråler rammer os, er hans arme omkring mig og hans tunge i min mund. Hans enorme erektion stritter ind mod mit venusbjerg, og det er lige at jeg kan holde mig fra at falde på knæ og tilbede den. Tonys hænder glider ned om mine baller, og han klemmer mig hårdt ind til mig nu. Jeg er ved at besvime, da han bøjer hovedet og tager min ene brystvorte i munden. Han sutter på den, samtidig med at han kæler for mine baller, og jeg er ved at gå til af liderlighed. Jeg kan ikke lade være, jeg falder på knæ foran ham og tager ham i munden. Han lægger hovedet tilbage og stønner, da jeg lader tungen spille mod den spændte spids og det lange skaft. Jeg slikker og sutter på hans pik, til han er lige ved at komme og blidt stopper mig, og så løfter han mig op, så han kan kysse mig på munden igen. Han sæber os begge ind med langsomme, sensuelle bevægelser, og vi skyller os af i det dampende varme vand.

Så slukker jeg for vandet og trækker ham med ind i mit soveværelse. Vi efterlader våde sport på trægulvet, men for en gangs skyld er jeg ligeglad. Jeg vil bare have ham. Jeg smider mig på sengen og rækker armene frem efter ham, og han er ikke sen til at efterkomme opfordringen. Han kaster sig ned på sengen ved siden af mig, og vi kysser lidenskabeligt. Så lægger jeg benene om hans liv og presser mit underliv ind mod hans, og han smiler til mig og begynder at trænge ind i mig. Langsomt, så ulideligt langsomt, glider han ind i mig, et par millimeter ad gangen. Jeg jamrer mig af liderlighed, men han lader mig ikke bestemme farten, han bliver ved med at bevæge sig pinefuldt langsomt, til han til sidst er helt inde i mig. Det er som en forløsning, jeg har ventet på længe, og jeg kommer næsten, da han trækker sig lidt ud og så trænger i bund igen.

Han knepper mig, først blidt, så hårdere, men altid kærligt, og jeg kommer den ene gang efter den anden. Mine klynk afbrydes kun af hans stønnen, og da jeg kan mærke, han er ved at komme, trækker jeg musklerne i min kusse sammen, så han virkeligt kan mærke mig. Han brøler sin orgasme ud og sender en stime af sæd ind i min bankende kusse, og så kollapser han oven på mig.

Vi ligger og kæler for hinanden et stykke tid, og så puster han blidt en hårlok væk fra min fugtige pande og hvisker, "Skal vi se at få de sandwiches og smoothies, så vi får kræfter til næste runde?"

Læs flere erotiske historier: