Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Gruppen I Gyden

Det hele startede en fredag aften, da Trine forberedte sig på en date med Peter, som hun havde kommet sammen med i nogle måneder. Han var tiltrækkende, charmerende og måske lidt for glad for damer generelt, men hvad pokker – deres sexliv var fantastisk, og hun var glad for ham. Så hun tog et brusebad og barberede sig helt glat dernede, som han kunne lide det, og så tog hun sit frækkeste undertøj på, klar til at blive revet af. Netop som hun tog rød læbestift på, klingede en sms ind på hendes mobiltelefon. Det var fra Peter. "Jeg er ked af at gøre det på denne måde, men jeg har mødt en anden, og jeg kan ikke se dig mere. Undskyld". Den skiderik! Trine blev godt gal i skralden, og lidt ked af det. Hun gik ud i køkkenet og skænkede sig en stiv drink, og netop som hun drak de sidste dråber, fik hun en ide. Under ingen omstændigheder ville hun lade forberedelserne gå til spilde – hun ville i byen og møde en mand!

Som sagt, så gjort – en halv times tid senere sad hun i en bar og studerede potentialet. Der var adskillige mænd i baren, enten alene eller i små grupper, og hun spillede op til dem ved "tilfældigt" at lade kjolen glide til side og vise ben, eller sutte lidt for længe på sugerøret. Da musikken spillede op lidt senere, gik hun ud på dansegulvet og begyndte langsomt at bevæge sig til musikken mellem de andre dansende. Hun nød fornemmelsen af de mandlige kroppe, der gned op mod hendes, som de kom og dansede med hende, og hun blev mere og mere fræk, med hænder der ligesom tilfældigt strejfede deres skridt og bryster, der gned mod deres arme. Hun havde ikke tal for, hvor mange mænd, der havde kærtegnet hendes røv eller bryster i ly af mørket, da hun endelig gik ud af baren for at gå hjem og få afløb for sin ophidselse med sin yndlingsdildo.

På en eller anden måde gik hun den forkerte vej, så hun pludselig stod i en mørk gyde. "Hvor skal du hen, skat?" Hun så sig om, og der var en hel gruppe af de mænd, hun havde danset med for lidt siden. Hun smilede lidt usikkert og prøvede at gå uden om dem, men de holdt hende tilbage. Og pludselig, til hendes egen overraskelse, følte hun ophidselsen i sit skød. Hun ville have sex, med hele denne gruppe af ukendte mænd, her og nu! Det var, som om mændene fornemmede hendes stemningsskifte, for en af dem kom helt hen til hende, og med et svedent grin flåede han hendes top og BH af, så hun stod topløs foran dem. Hendes brystvorter reagerede med det samme – de blev stive og lystne, og det gik ikke mændenes opmærksomhed forbi. De flåede resten af hendes tøj af, og hun stod passivt og lod dem gøre det. Så stod hun foran dem med sit glatbarberede skød, og en af mændene udstødte et langt, beundrende pift.

Gruppens leder førte uden videre sin hånd ned til hendes allerede våde kusse, og hun mærkede hans grove fingre trænge ind i hende. Han lod dem glide ind og ud et par gange, og så trak han dem ud og førte dem over hendes læber, så hun blev tvunget til at drikke sine egne safter. "Leg med dig selv", beordrede han, og sanseløst satte hun sig på hug med spredte ben og førte hånden ned til sit skridt. Hun begyndte at kæle for sin klitoris, mens mændene så på, og hun var så liderlig, at hun gav dem hele skuespillet. Hun kastede hovedet tilbage og lukkede øjnene, mens hun stønnende legede med sig selv. Det blev for meget for en af mændene, for pludselig mærkede hun en stor, bred pik mod sine læber. "Sug på den, din lille djævel", sagde pikkens ejer og trak hende i håret. Lydigt åbnede hun munden og begyndte at slikke ham. Hun kunne smage lidt sædvæske, der dryppede ud af hans store pik, og det gjorde hende kun mere liderlig. Hun suttede og slikkede, alt hvad hun havde lært, til han udstødte et brøl og pumpede sin sæd ud over hendes hals og bryster. Hun så sig om. De andre mænd havde alle deres pikke ude af bukserne og onanerede febrilsk, mens de så på hende. Hun smilede frækt til dem og sagde, "Nå, hvem er den næste i køen?".

En af mændene kom frem og skubbede hårdt til hende, så hun faldt forover på alle fire. Så mærkede hun hans pik mod sine skamlæber, og han begyndte at trænge ind i hendes varme, våde skød. "Mmmm" stønnede hun, mens hans lange pik borede sig helt op i hende. Netop som hun var begyndt rigtigt at nyde det, var der en, der tog fat i hendes hår og hev hendes ansigt op. Så borede han et enormt lem ind i hendes mund, så hun næsten fik kvælningsfornemmelser. Ekstremt ophidset af de to pikke, der fyldte hende fra begge ender, kom hun igen og igen, mens de to mænd bankede ind i hendes to åbninger. Så trak manden bag hende sig ud, og hun mærkede hans varme sæd over hele sin ryg.

Den mand, hun var ved at give et blowjob, begyndte at slå hende over ballerne og tvang sin pik helt ned i halsen på hende. Igen og igen regnede slagene ned over hendes baller, og hun troede, hun var død og kommet i himlen, da han endelig trak sin pik ud af hendes mund og gik om på hendes anden side. Så mærkede hun hans store pik mod sin anus, og hun nåede lige at spekulere på, om det ville gøre ondt, inden han begyndte at trænge ind i hende. Sød smerte blandede sig med hed lyst, og hun skreg i vilden sky, da han bankede pikken i bund i hendes røv. Han begyndte at kneppe hende, først langsomt og så hurtigere og hurtigere, imens han stadig af og til slog hendes baller med flad hånd. Imens stod de andre mænd og gned febrilsk på deres stive pikke. En af dem kom lige over hende, og hans sæd sprøjtede hende i ansigtet, mens hun eksploderede i endnu en orgasme.

Manden bag hende udstødte et brøl og sprøjtede sin sæd op i hendes udspilede røv, og hun kunne mærke den varme væske løbe ud af sig, da han trak sig ud. To af de andre mænd kom hen til hende og placerede deres pikke lige ud for hendes ansigt, så hun satte sig på knæ og begyndte at slikke dem på skift. Hun var sanseløs af liderlighed og sex. Det var, som om hun havde mistet sin identitet. Hun var bare kød og blod og safter, og hun ville have det hele, om og om igen. De to mænd foran hende begyndte at ryste og stønne højt, næsten på samme tid, og igen mærkede hun varm sæd sprøjte over sit ansigt. Hun slikkede sig om munden og smilede skævt til dem. "Nå, er det alt, hvad I kan byde på?" spurgte hun og rejste sig på usikre ben. Men så mærkede hun et par arme om sig bagfra, og en mund mod sin hals. Mandens stive pik klemte ind mod hendes baller, og hun vidste, at nu skete der noget igen.

Han løftede hende og satte hende på en stabel trækasser, og så spredte han hendes ben og trængte ind i hendes dunkende kusse forfra. Hans rå hænder om hendes baller, og hans hede ånde mod hendes hals, mens han bankede ind i hende gjorde hende liderlig igen, og hun tiggede ham klynkende om at tage hende hårdere, dybere, hurtigere, til de begge eksploderede i en intens orgasme. Han trak sig væk i mørket, og så var de alle væk, og hun sad alene på trækasserne, uden tøj på og dækket af fremmede mænds sæd. Rystende fandt hun sit tøj og sin håndtaske i den mørke gyde, klædte sig på og begav sig hjemad. Flov? Nej, hun havde jo bare udlevet alle de fantasier, hun plejede at onanere til. Hun sov rigtigt godt den nat.

Læs flere erotiske historier: