Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Galleriet

Tine trak i tøjet. Der var meget, hun skulle nå den dag. Hendes far havde fødselsdag den onsdag, og hun havde lovet sin søster at finde en gave fra dem begge. Og så havde hun lovet sin chef at hente de nye rammer hos leverandøren, selv om det var lørdag. Chefen var bekymret for, om de ville nå at blive færdige til udstillingen, og Tine havde forsikret ham om, at de kunne nå det, hvis bare rammerne kom til tiden. Og hun skulle selvfølgelig købe ind, og der skulle benzin på bilen, og… Hun sukkede og lukkede sig ud af lejligheden.

Trafikken var tæt, og selv om Tine skyndte sig, så meget hun kunne, var klokken alligevel blevet mange, da hun ankom til galleriet. Hun sagde hej til Bo, som var ved at lukke for dagen, og sagde nej tak til hans venlige tilbud om at hjælpe hende med rammerne. "Nej, gå du bare hjem, jeg skal nok klare det her", sagde hun. "Hvordan gik det i dag?" Bo smilede til hende, "OK, ham Folkersen kom forbi og købte den Nørgaard skulptur, han har set på flere gange, og jeg tror, jeg måske har solgt den store Iversen." Mens Tine bar en sort mahogniramme ind, tilføjede Bo, "Åh ja, og ham den nye kunstner, Asger, sagde han ville komme forbi, men han er ikke kommet endnu. Jeg tror, han ville se, hvordan vi har monteret hans nye malerier, men vi er jo ikke færdige endnu…" Han gjorde en gestus mod den nye ramme.

Tine og Bo sagde farvel, og hun gik ud til bilen for at hente endnu en ramme. Den var tung, og hun fortrød, at hun havde takket nej til hjælp fra Bo. Hun pustede og stønnede, da hun mingelerede den store ramme ud af sidedøren, og så lænede hun den forsigtigt på sin ene fod, mens hun pustede ud. "Vil du have en hånd?", lød det lidt bag hende. Tine vendte sig, så godt hun kunne med al den vægt på foden, og så, at det var Asger. Den unge kunstners jetsorte, halvlange hår og de klare, lyseblå øjne gjorde som sædvanlig et stort indtryk på hende. Hans slanke, næsten ranglede skikkelse var helt klædt i sort – typisk, tænkte hun – og de lange, slanke fingre var prydet med mange usædvanlige sølvringe. Tine smilede til ham. "Ja tak, det vil jeg gerne. Den er tungere, end jeg havde forestillet mig".

De hjalp hinanden med at bære resten af rammerne ind i galleriet, og da de alle var blevet sat på gulvet, pustede Asger håret væk fra panden og sagde, "Jeg tror ikke, vi rigtigt er blevet introduceret. Jeg hedder Asger Munk." Tine gav ham hånden og sagde, "Tine. Tine Feldthusen". Han holdt fat i hendes hånd, og det var næsten, som om han studerede den et stykke tid. Tine følte en mærkelig, kriblende fornemmelse langs rygraden – stod han dér og flirtede lidt? Hans mørke, lidt dystre udseende kombineret med den let ironiske distance, han normalt så ud til at tage til sin omverden havde gjort, at hun havde set ham som lidt arrogant eller i at fald verdensfjern. Men nu stod han dér og studerede hendes hånd, som om der var noget særligt ved den. Hans øjne bevægede sig langsomt op ad hendes arm, og så så han hende direkte i øjnene. Endelig slap han hende, og hun trak hånden til sig, som havde hun fået stød.

Han så sig om i det halvmørke galleri. "Hvem har malet dem her?", spurgte han og gik hen til et par moderne oliemalerier, de lige havde fået ind fra en ny kunstner. Hun forklarede, og han kiggede, og snart var de i gang med at tale kunst og teknik og farver, og tiden rullede forbi uden at Tine opdagede det. Asger gik uden videre hen og åbnede et skab i galleriets kontor, og frem kom en flaske whisky og to glas. "Jeg ved, hvor alle hemmeligheder er", grinede han til hende og rakte hende et glas med den honningfarvede væske. Tine tog imod den med et smil - han var fræk, men hun syntes kun, det var charmerende, og hun nød hans selskab og den aura af mystik og kunstnerisk charme, der var over ham. Han lod en finger glide ned ad hendes ene kind, mens han sagde, "Skål, smukke kvinde" og så drak de begge af det stærke ildvand. Hun hostede lidt, da alkoholen ramte hendes hals, og det fik dem begge til at le. Så tog hun imod endnu en opfyldning og lod øjeblikket og spændingen tage over.

Asger hviskede i hendes ene øre, "Jeg har lyst til at drikke af dit nøgne skød", og selv om en del af hende blev både flov og en anelse forarget, reagerede kvinden i hende ved at sætte ild til hendes blod. Hun så ham lige i øjnene og mumlede, "Jamen, så må du jo hellere se at klæde mig af". Den opfordring behøvede han ikke to gange. Han stillede sig helt, helt tæt på hende og begyndte langsomt at knappe hendes bluse op. Efterhånden, som det blege satinstof afslørede hendes bryst og mave, pressede han sine sultne læber mod hendes nøgne hud, og hun lagde hovedet tilbage og nød hans tilnærmelser. Da skjorten var af, og hans erfarne fingre havde fundet hendes BH-lukke, så hun stod med helt nøgen overkrop foran ham, stoppede han et øjeblik og lod sit flammende blik glide ned ad hende, inden han bøjede sig fremover og tog hendes ene brystvorte i munden.

Tine lukkede øjnene og sukkede, da hans ivrige tunge legede med hendes allerede stive brystvorter. Hendes ben buklede næsten under hende, så han greb fat i hende og lagde hende ned på galleriets bløde gæstesofa. Han trak hendes sko og jeans af, og snart var hun helt nøgen. Hun følte sig fuldstændigt blottet, både fysisk og mentalt, da hans ranke skikkelse satte sig på knæ ved sofaen og trak hende ind til sig. Han spredte hendes ben og tog hver af hendes fødder i hænderne. Hans øjne brændte sig ind i hendes hud, mens han studerede hendes nøgenhed, og så satte han sig på knæ og begravede ansigtet i hendes skød. Hans tunge var varm og liderlig, og hun stønnede, da han suttede på hendes klitoris og lod sin tunge glide op og ned langs hendes kusseåbning. Han slikkede og suttede hende, til hun var våd og varm, og selv da han mærkede, at hendes krop blev spændt som en flitsbue og hendes kusse begyndte at trække sig sammen, holdt han ikke inde. Hun kom i en serie af hurtige, intense orgasmer, og han blev ve med at pirre og slikke hende, til hun jamrende bad ham holde inde.

Så vendte han hende om på sofaen og satte sig bag hende. Hun hørte ham åbne bukserne, og så mærkede hun hans stive pik mod sine skamlæber. Han spredte hendes våde kusse til siderne med fingrene, og så trængte han ind i hende, i én lang bevægelse, til han stødte helt i bund. Hun lukkede øjnene mod sofaens bløde stof, mens han kneppede hende i lange, rytmiske bevægelser. Hun kunne høre ham stønne ophidset bagved hende, og hans fingre holdt hendes hoved nede, mens han trængte ind i hende igen og igen. Til sin overraskelse mærkede Tine endnu en sammentrækning, og så kom hun i endnu en lang, jamrende orgasme.

Han stoppede et øjeblik og trak sig ud, og så kunne hun mærke hans pik mod sin anus. Hun nåede kun lige at spekulere på, om det ville gøre ondt, inden spidsen af hans pik var indenfor. Hun koncentrerede sig om at slappe af, til hun havde vænnet sig til det og udvidet sig, og så begyndte han langsomt at trykke i bund. Han kneppede hende, langsomt og forsigtigt, til de begge brølede deres orgasme ud. Hans safter dryppede fra hendes anus, da han trak sig ud, og så bøjede han sig frem og plantede et kys på hendes ene balle, mens han hviskede, "God nat, smukke kvinde". Så var han væk, og Tine satte sig op i det nu mørke galleri og spekulerede på, om det hele havde været i hendes fantasi.

Læs flere erotiske historier: