Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Gabrielles eventyr

Gabi var nervøs. Det var første gang, hun skulle på raftingtur, og hun havde hørt, at floden kunne være lumsk med meget strøm. Men alle de andre grinede og hyggede sig, mens de prøvede hjelme og fik redningsveste på. Hun stod og rystede lidt i sine små shorts. Det var køligt her om morgenen. Hun havde glemt, hvor højt de skulle op, da hun havde klædt sig på den morgen. Oppe her i bjergene var luften krystalklar og temperaturen væsentligt lavere end nede ved stranden.

Nu var det hendes tur til at få en hjelm, og hun smilede blegt til den smilende turleder. "Du er ikke nervøs, vel?" spurgte han og blinkede til hende. Hans hvide tænder stod i skarp kontrast til den mørke hud og de daggamle skægstubbe. "Neeej, ikke sådan", fik hun fremstammet. "Du skal se, det går fint", svarede han og satte en hjelm på hovedet af hende. Han viste hende, hvordan hun skulle stramme remmen under hagen, og så fik hun en paddel i hånden. De samledes alle nede ved vandet, og hun så sig om i gruppen. Et par unge teenagerdrenge stod og fnisede fjoget, mens de tog prøvetag med padlerne og generelt generede gruppen, og to vennepar i 30erne havde travlt med at tage billeder, mens turlederen gav sin briefing. Så blev de alle placeret i gummibåden, og de satte afsted.

Turen startede fint, med relativt roligt vand, så de kunne vænne sig til fornemmelsen og øve sig på at padle. Gabi var lige begyndt at nyde det, da båden pludselig satte farten op, og der kom store krusninger på vandet. Krusningerne blev til små bølger, og så gik det pludselig hurtigt. Turlederen Mario og hans medarbejder kæmpede hårdt i hver sin ende af båden, og turisterne padlede alt, hvad de havde lært. Gabi var lidt bange, men hun syntes også, det var spændende. Hun kæmpede med padlen, fulgte Marios kommandoer og grinede lykkeligt, da de kom ud af det vilde vand og igen gled langsomt ned ad floden. Der var jubel og high-fives over det hele, og en af de to teenagers rejste sig for at tage et billede. I næste øjeblik tog han den ud over kanten, direkte i vandet.

Spruttende og rød i hovedet blev han reddet op igen, og der var knapt så meget bravalder over ham efter det. Han sad og rystede lidt sammen med sin kammerat og prøvede at ignorere de andres spøgefulde tilråb, "Skal vi stoppe og få os et bad?", "Næste gang, så husk sæben". Gabi fik helt ondt af ham. Hun rakte sit tørklæde over mod ham og spurgte, om han ville have det om halsen. Han tog taknemmeligt imod det – det var sikkert koldt at sidde dér i det våde tøj. Mari smilede varmt til hende, og hun smilede rødmende tilbage.

Efter endnu et par pas med vildt vand var turen slut, og de steg ud af båden ved bundstationen. Der var latter og fotografering, og Gabi blev kysset af begge vennepar, og så var hun pludselig alene med Mario og hans medhjælper. Hun fumlede lidt med lynlåsen i sin taske og lagde tørklædet, hun havde fået tilbage af den unge teenager, tilbage. Pludselig kunne hun mærke, at Mario stod lige bag hende. "Skal du direkte tilbage til hotellet? Ellers har jeg en god ide". Hun vendte sig og så spørgende på ham. "Hvad er det?" Han svarede, at der lå et smukt vandfald ikke langt derfra, hvor de kunne svømme ind og ud gennem vandet. "Nu vi alligevel er lidt våde", grinede han og rystede flodvandet ud af håret.

Gabi betænkte sig kun et øjeblik. "OK", sagde hun, "men så må du sørge for, at jeg kommer tilbage til hotellet senere." Det lovede han at sørge for, og så tog de to afsted i hans bulede grønne jeep. Der var virkeligt smukt omkring dem, og det var rart at være tilbage i varmen efter bjergets køligere temperaturer. De snakkede og hyggede sig, og Gabi nød hans selskab. Efter omkring en halv times kørsel nåede de til indsøen med det lille vandfald. Der var eventyrligt smukt, og Gabi kiggede måbende på sceneriet. Mario steg ud af bilen og trak en lille rygsæk frem fra bag sæderne. Han rakte en hånd frem mod hende og stak hende et charmerende smil. "Mylady, skal vi?" Hun kluklo og tog imod hans hånd.

De satte sig ved vandkanten og nød udsigten. Gabi nød solens stråler og trak sin top af, så hun kun sad i bikinioverdel. Mario så beundrende på hendes runde former og åbnede sin rygsæk. Frem kom en feltflaske og to små glas. "Var det noget med en drink?", spurgte han og rakte hende det ene glas. Hun nikkede overrasket og tog imod. Han hældte en lysebrun væske op i begge glas og skålede med hende. Gabi smagte på det. Det var whisky. En rigtigt god whisky. Hun smilede til ham og tog en ordentlig slurk. Effekten nærmest sprang ud i hele hendes krop, og hun følte sig lettere og mere hæmningsløs. Han skænkede til dem igen, og de skålede endnu en gang. Så rejste han sig og trak sin T-shirt af.

Gabi var lige ved at tabe underkæben. Hun havde aldrig set så lækker en krop før. Brede skuldre, muskuløse arme, et vaskebræt af en mave. Hun modstod trangen til at lade hænderne glide ned langs alle de mavemuskler og smilede bare til ham. Så trådte han ud af sine bukser og stod foran hende i badeshorts. Hun hoppede op og trak sine bukser af, og leende løb hun foran ham ud i vandet. Han løb efter, og med et par raske svømmetag nåede han hende og trak hende drillende ned under vandet. Deres kroppe omslyngede hinanden under vandet, og da de kom op til overfladen igen, kyssede han hende. Et langt, hedt kys. Gabi svarede igen ved at folde sine ben om livet på ham og give ham sin tunge. De kyssede sådan et stykke tid ude i vandet, og hun kunne mærke hans pik blive stiv mod sin bikiniunderdel.

Så trak han hende med op og lagde et tæppe på klipperne i vandkanten. De lagde sig og kyssede igen, og hans ene hånd fandt ind til hendes våde bryster under bikinitoppen. Med et snuptag hev han toppen af hende, og hendes brystvorter strittede mod hans ansigt, da han tog dem i munden, én efter én. Hun pustede lidt af nydelse, da han slikkede hendes hals, bryster, maveskind og inderlår, og så trak han resolut hendes bikiniunderdel af og begravede sit ansigt mellem hendes ben. Hans erfarne tunge legede med hendes klitoris, og hun mærkede hurtigt ekstasen nærme sig. Hun begravede hænderne i hans sorte hår, og hendes søde safter vædede hans læber, da hun jamrede sin orgasme ud.

Så trak han sig op ved albuerne, så han lå oven på hende, og hun lagde hænderne på hans baller inde under badebukserne. Hans baller var faste og muskuløse, og hun trak hans røv ind mod sig, så hans stive pik gned mod hendes underliv. Han var rigtigt liderlig nu, og hans kys næsten brændte hende, mens hun gned sig mod hans spændte underliv. Så kunne han ikke tage det mere – han skubbede badeshortsene af sig og lå nøgen mellem hendes ben. Hans hænder holdt fast i hendes, da han langsomt trængte ind i hendes dunkende kusse. Hans store pik gik helt i bund, og hun stønnede af frydefuld smerte. Så kneppede han hende, med dybe, lange bevægelser, og hun lagde benene om hans hofter, så han kunne trænge helt ind. Deres kroppe bevægede sig som én, og så mærkede hun orgasmen nærme sig igen. Hun stønnede og vred sig, da ekstasen begyndte at rulle ind over hende, og så eksploderede de begge som én vridende masse af svedig, ekstatisk nydelse. Det var helt klart ikke sidste gang, Gabi tog på rafting!

Læs flere erotiske historier: