Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Frække lege med den nye nabo

Jeg ved, han står og kigger på mig. Jeg har set ham flere gange, når der har været lys derovre, og jeg har også set ham hurtigt slukke for lyset, når han så mig, og så bare stå der i mørket og se på mig gennem de næsten lukkede gardiner. Da jeg flyttede ind, var jeg ret irriteret over at se, hvor tæt nabovinduerne var på mine. Jeg klagede mig i det stille over manglen på privatliv, når den store, halvskaldede mand, der boede der før, ivrigt vinkede til mig fra sin stue. Som om jeg ville have noget med ham at gøre! Han prøvede at passe mig op på gaden en dag, men jeg afvist ham blankt, og derefter fik jeg installeret persienner, så jeg kunne undgå hans evigt stirrende øjne.

Men så flyttede han, og da jeg så flyttevognen nede foran på fortovet, blev jeg nysgerrig for at se, hvem der mon flyttede ind. Han stod og talte med en af flyttemændene, første gang jeg så ham. Det første, jeg lagde mærke til, var hans hvide tænder, der glimtede i solskinnet, når han lo, og hans tykke manke af mørkebrunt hår, der blev ved med at falde ned i panden på ham, når han nikkede. Jeg kunne virkeligt gode lide den måde, han hjalp til på. Uden at kny tog han ved, da de bar hans store, brune lædersofa op, og da jeg kiggede ned igen – for nok 10. gang – sidst på eftermiddagen, var han svedig og forpustet. Faktisk så meget, at han trak T-shirten over hovedet, mens han stod og talte med flyttemændene, og jeg så hans bare bryst og det flade maveskind for første gang. Jeg kan huske, at jeg fik sommerfugle i maven ved synet. Det var lige, at jeg kunne holde mig fra at styrte ned på gaden og sige hej. Men jeg tænkte, at det nok ville være smartere at vente, til han ikke var halvnøgen, så jeg ikke stod der med tungen ud af halsen og hormonerne i frit omløb.

Nu har han så boet overfor i et par uger, og vi har faktisk ikke hilst på hinanden endnu. Så strengt taget ved jeg intet om ham. Jo, jeg ved han hedder Lars, og jeg ved, at han arbejder hjemmefra, og det ofte om aftenen, for jeg kan se ham ved computeren på alle tidspunkter af døgnet. Jeg ved også, at han ikke har en kæreste – eller i hvert fald ikke en, der bor i nærheden, for han har næsten aldrig besøg. Og jeg ved, at han løber en tur hver eneste morgen og følger den op med et sæt armbøjninger i stuen. Han ved sikkert lige så meget om mig, men vi har endnu ikke hilst på hinanden. Selv om det ville have været nemt at arrangere et tilfældigt møde, eller helt naturligt at give sig til kende i vinduet en dag, har vi i stedet skabt en slags hemmeligt spil. Jeg lader være med at trække persiennerne for, når jeg kan se hans omrids i det dunkle vindue, og han står helt stille, mens jeg giver ham en lille forestilling.

Det startede egentlig meget uskyldigt. Jeg stod en eftermiddag og prøvede en ny kjole på i mit soveværelse. Jeg drejede mig foran spejlet, og da var det, jeg så ham kigge på mig. Så snart han fangede mine øjne, trak han sig tilbage og lod, som om han ikke havde set mig. Jeg smilede lidt for mig selv og drejede rundt et par gange til, mens jeg lod, som om jeg beundrede mig selv i spejlet. Så vendte jeg ryggen til vinduet og trak kjolen over hovedet. Kun iført undertøj kiggede jeg mig i spejlet igen og lod, som om jeg var i gang med en nærmere undersøgelse af min krop, mens jeg spejdede efter ham i spejlet. Da jeg fik bekræftet, at han stadig kiggede igennem revnen i gardinerne, begyndte jeg at bevæge mig til den musik, der bragede ud af mine højttalere. Først lidt tøvende, så mere suggestivt og frækt, med vridende hofter og rystende skuldre. Han blev stående, lige til jeg holdt op med mit lille show og fjernede mig fra hans synsvinkel.

Vores lille leg har udviklet sig siden. Et par gange om ugen kan jeg se, at lyset pludselig bliver dæmpet derovre, når jeg kommer ind i mit soveværelse. Så ved jeg, han står og ser på mig. Jeg lader, som om jeg ikke ser ham, men mit show bliver frækkere og frækkere med tiden. De første gange beholdt jeg undertøjet på og dansede bare lidt rundt for at pirre ham, men så en dag, da jeg kom ud af badeværelset og så hans omrids i vinduet derovre, tog fanden ved mig. Jeg greb en flaske babyolie og gik ind i soveværelset og stillede mig ved sengen, så han havde godt udsyn. Og så droppede jeg håndklædet. Nøgen som den dag, jeg blev født, begyndte jeg langsomt at smøre babyolie over hele min krop. Jeg lod hænderne glide langsomt hen over maven, armene, benene. Så gned jeg mine bryster ind, til mine brystvorter strittede og glinsede. Så lod jeg hænderne glide ned ad lårene og op igen, op imod mit underliv. Men jeg holdt op, før jeg nåede til venusbjerget, og så tørrede jeg langsomt den overskydende olie af, før jeg – iført håndklædet – gik hen til vinduet og trak persiennen for. Jeg var så ophidset over mit eget lille spil, at jeg med det samme lagde mig på sengen og trak min godt brugte vibrator ud af skuffen, og så gav jeg mig selv en omgang.

Et par dage senere, da han var der igen, besluttede jeg mig for at barbere min kusse helt glat, lige dér foran ham. Jeg satte mig på hug i sengen med et håndspejl og barberskum, og så trak jeg trusserne ned og blottede mit underliv. Jeg sprøjtede barberskum på, og langsomt og forsigtigt begyndte jeg at barbere mig. Ind imellem tog jeg håndspejlet og førte det rundt foran mig, som for at se, hvor godt det så ud. Da jeg var helt færdig, studerede jeg min nu helt glatte fisse med velbehag. Jeg lod fingrene glide ned over den glatte hud og følte efter nede på læberne. Det gjorde mig så liderlig, fordi jeg vidste, han stod og så på mig, at jeg lod en finger glide ind i det varme mørke. Jeg skød underlivet frem, som jeg stod dér på hug, og så begyndte jeg at kæle for mig selv.

Fornemmelsen af den helt glatte hud, der stadig var følsom efter barberingen, og hans brændende øjne på mig fik mig til at komme igen og igen. Siden da er det eskaleret. Jeg har købt noget nyt legetøj, som jeg kan underholde ham med, og jeg har dyrket hæmningsløs sex med mig selv, lige dér på sengen foran ham. Jeg bliver så ophidset ved tanken om, at han sikkert står dér og onanerer, mens han ser mig, at jeg bliver helt vild, når jeg ligger og leger med mig selv.

En dag, da jeg havde en stor, sort dildo oppe i røven, mens jeg febrilsk gned min klitoris, så jeg ham lidt tydeligere. Han stod med siden lidt til, og jeg så, at han havde sin pik i hånden, en stor, stiv pik, og at han gned den heftigt, mens han så på mig. Det fik mig til at komme i en lang, rystende orgasme, mens mine safter sprøjtede ud over lagnet. Jeg tror, han kom samtidig, for jeg kunne se ham nærmest bøje sig sammen, og så forsvandt han. I aften er han tilbage igen, og denne gang har jeg et rigtigt show til ham. Jeg har nemlig købt en rigtigt lækker, stor vibrator, der lover forrygende orgasmer. Og jeg har et nyt sæt undertøj med bundløse trusser, der nok skal få ham op på dupperne, når jeg spreder benene og begynder at lege med mig selv. Jeg kan altid møde ham rigtigt senere – lige nu er jeg bare ophidset over at kunne give ham endnu en aften med lir på afstand. Sådan bare for sjov... Tilbage til erotiske historier

Læs flere erotiske historier: