Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Forførende Første Date

Elsebeth åbnede forventningsfuldt døren, da det ringede på. Han stod foran hende med en buket blomster i hånden, og hans dybblå øjne strålede hende i møde, da han smilede og rakte blomsterne frem mod hende. "Hej", sagde han, og al hendes usikkerhed forsvandt som dug for solen. Hun havde ellers været lidt nervøs, for de kendte jo ikke rigtigt hinanden. Jo, de havde mailet frem og tilbage, og et par gange havde de talt sammen på Skype, men det er alligevel ikke det samme som at mødes i virkeligheden, og hun havde pludselig været nervøs for, om kemien ville holde, når de stod foran hinanden. Men der var ingen grund til bekymring – hun fik sommerfugle i maven, da han lænede sig frem og kyssede hende på kinden, og hun indsnusede hans duft for første gang.

Thomas kom indenfor, og hun lagde buketten på det lille bord i entreen et øjeblik, mens hun hængte hans jakke op. Så gik de indenfor i stuen, og han så sig om med et smil. "Her er hyggeligt", sagde han, "og her dufter dejligt". Hun smilede til ham og sagde, "Vi skal have lasagne, kan du lide det?". "En af mine livretter", sagde han og tog imod det glas med rødvin, hun rakte ham. De sludrede, mens hun lagde sidste hånd på salaten og grillede hvidløgsflutes i ovnen. Han var præcis så charmerende og sød, som hun havde forestillede sig – og så var han så lækker, at hun næsten ikke kunne holde fingrene fra ham. Hun mærkede endnu engang sommerfuglene i maven, da hun forestillede sig, hvordan aftenen eventuelt kunne ende. Hun så for sig, hvordan deres nøgne kroppe ville vride sig på sengen, og hun blev helt varm ved tanken.

Snart sad de til bords, og han komplimenterede hende for hendes madlavning, mens han ivrigt tyggede på den hjemmelavede lasagne og den sprøde, grønne salat. De delte en flaske rødvin, og hun åbnede endnu en, da de løb tør midt i anden portion. Thomas fortalte om sit job og sin hund, Balthazar, som han havde adopteret for et par måneder siden. "Han er ret sky, men han er simpelthen så sjov og fjollet, når man lærer ham at kende", fortalte Thomas, og hans historier om Balthazar fik Elsebeth til at grine højt. Hun kunne ikke dy sig, hun rakte den ene hånd frem over dugen og lagde den ligesom tilfældigt ved siden af hans, så deres hænder lige netop rørte hinanden. Han besvarede hendes gestus med det samme ved at gribe hendes hånd, og sådan sad de og snakkede videre, hånd i hånd.

Da de rejste sig efter middagen, og han gik hen og studerede hendes musiksamling, anrettede hun de små, lækre chokolader, hun havde købt, i en skål og satte en flaske calvados og to glas på kaffebordet. Thomas vendte sig og nikkede ja tak til et glas, så hun skænkede for dem, mens han satte en ny CD på. Snart strømmede Gavin Degraws stemme ud af højttalerne, mens de satte sig i sofaen og skålede med hinanden. Elsebeth hold næsten vejret i spænding, da Thomas langsomt lænede sig frem mod hende og kyssede hende. Hans læber var bløde og varme, men da hun åbnede sin mund og lod hans tunge komme indenfor, blev hans kys hårdere og mere hedt, og da deres læber endelig skiltes efter nogle minutter, var hun helt forpustet og varm. Han trak hende ind til sig, så hun næsten sad på hans skød, og så fodrede han hende med et stykke chokolade.

Elsebeth lo lidt flovt, da cremefyldet i chokoladen løb ned ad hendes hage, men Thomas lænede sig ind til hende og slikkede det af, og så fandt hans tunge frem til hendes, og de kyssede igen. Elsebeth kunne høre sit hjerteslag dunke i ørerne, da han begyndte at kysse hendes hals. Da han nåede ned til hende kavalergang og langsomt lod sin tunge glide ned mellem hendes bryster, udstødte hun et lille suk og opgav alle former for forstillelse. Tavst greb hun ham ved hånden og ledte ham ind i sit soveværelse. Hun tændte et par stearinlys på kommoden og slukkede lyset i loftet, så rummet kun var oplyst af de dansende flammer, og så stillede hun sig foran ham og begyndte langsomt at klæde sig af. Hun åbnede knapperne i sin bluse, én efter én, og han stod som fortryllet og så på, da hendes nøgne bryster hoppede ud af brystholderen.

Da Elsebeth lod de små trusser falde ned om anklerne og trådte ud af dem, rakte Thomas hænderne frem og lod dem langsomt glide ned ad hendes krop, fra skuldrene til hofterne, og så greb han hende og nærmest smed hende på sengen. Han begyndte at kysse hende over det hele, og hun lukkede øjnene, da hans læber nærmede sig hendes lyse kønsbehåring. Han greb hende om knæene og spredte hendes ben, så han kunne komme til, og så begyndte han at pirre hende med tungen. Elsebeth stønnede svagt, da han førte et par fingre ind i hendes våde kusse, og hun jamrede sig højt, da han skiftevis sugede og slikkede hendes klitoris, mens hans fingre gled ind og ud af hende. Det varede ikke længe, før hun eksploderede i en heftig orgasme, og hendes safter drev ned over hans hage og fingre.

Thomas smilede til hende og satte sig på knæ i sengen. Med ivrige hænder trak han sin skjorte af og begyndte at åbne sine jeans. Elsebeth var ikke sen til at reagere – hun satte sig op og skubbede ham, så han lå ned i sengen, og så trak hun bukser og boksershorts af ham. Hans pik var næsten helt stiv, og hun undgik omhyggeligt at røre ved den, da hun klædte ham af. Hendes hænder gik på opdagelse over hans krop, og han lukkede øjnene af nydelse, da hendes tunge cirklede ned over hans navle, forbi hans underliv og ned langs inderlårene, og så op igen, til hun langsomt nærmede sig hans pik. Hun lod langsomt læberne glide ned over det nu helt stive og dunkende lem, og så havde hun hele hans skaft i munden. Han stønnede og greb hende om skuldrene, da hun begyndte at bevæge sig op og ned, så hun kneppede ham med munden. Da det var ved at blive for meget for ham, trak han hende ind til sig, så deres nøgne kroppe lå tæt ind mod hinanden. Hun kunne mærke hans hjerte banke mod sit, og hun hviskede med en hæs, liderlig stemme, hun næsten ikke kunne genkende, "Jeg vil have dig inden i mig. Tag mig, tag mig nu".

Thomas vendte hende lidt om, så hun havde ryggen mod ham, og så mærkede hun hans pik imod revnen mellem hendes baller. Hun pressede bagdelen ind mod ham og bøjede overkroppen lidt væk, så han fik adgang til hendes bankende kusse, og så gled han ind i hende. Åh, hvor var det godt! Hun jamrede sig og stønnede næsten som et dyr, da han begyndte at kneppe hende, først langsomt og inderligt, og så hurtigere og hurtigere, til han ikke kunne dy sig mere og hev hende op, så hun lå på alle fire. Så spredte han hendes baller og bankede sin pik ind i hende, igen og igen. Med et par fingre pirrede han hendes anus, og Elsebeth troede, hun var død og kommet i himlen, da han stak en finger ind i hende røv, mens han stadig førte sin pik ind og ud af hende. Hun kunne mærke orgasmen nærme sig, og da han samtidig begyndte at stønne højt, lod hun den komme. Hun skreg sit klimaks ud, samtidig med at Thomas brølende tømte sine safter ind i hende. Elsebeth smilede for sig selv, da de lå og kælede bagefter. Ikke en dårlig første date, tænkte hun.

Læs flere erotiske historier: