Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Forbudt Syn

Pustende af anstrengelse løb Tom ind i sin indkørsel. Det var blevet mørkt, mens han løb, og der var helt stille på vejen. Han så sig om, mens han strakte de ømme benmuskler. Der var lys i vinduerne omkring ham, og han kunne se det ældre ægtepar overfor sidde og se TV i deres gamle, grønne sofa. En sort labrador dukkede pludselig op i mørket og snusede til hans ben, og han bøjede sig og klappede den på hovedet. "Hej, Sambo", sagde han, "er du nu løbet hjemmefra igen?" Sambos ejer, en fyr på omkring Toms alder, boede lidt længere nede ad gaden, og han havde flere gange ringet på Toms dør for at spørge, om han havde set hans hund. Den store, venlige hund kunne godt lide at begive sig rundt i kvarteret og tigge om godbidder og kærtegn, og en gang imellem var den væk lige lovligt længe, så dens bekymrede ejer måtte tage turen fra dør til dør i nabolaget.

Tom besluttede sig for at følge hunden hen til ejerens hus. Han gik ind i skuret og hentede et lille stykke reb, som han bandt fast i Sambos halsbånd, og så gik de ned ad fortovet sammen i mørket. Da han nærmede sig Sambos hus, så han, at der var lys i vinduerne. Han skulle lige til at ringe på, da han så gennem et af vinduerne, at Sambos ejer ikke var alene. Han var faktisk ikke engang klædt på – overhovedet. Splitternøgen og med en kæmpe erektion stod han og kyssede en lige så nøgen ung, lys kvinde. Tom blev stående som ramt af lynet. Hvad skulle han gøre – ringe på og lade som ingenting, eller bare slippe Sambo og liste væk? Men han kunne ikke slippe det elskende par med øjnene, så han blev stående med Sambo ved sine fødder. Hunden lagde sig ned og kiggede op på ham, mens han studerede den scene, der udspillede sig i stuen indenfor.

Kvinden var nu faldet på knæ og havde taget mandens enorme pik i munden. Hun lod erfarent tungen løbe langs det lange skaft, hen over de udspilede, blå årer, og op til glans, som hun suttede inderligt på. Lidt sædvæske må have undsluppet, for hun slikkede sig om munden. Manden skubbede sit underliv ind mod hendes ansigt og holdt hende fast i håret, mens han lagde ansigtet tilbage og lukkede øjnene i nydelse. Han blev mere og mere ophidset, kunne Tom se på den måde, han spændte i kroppen på, og pludselig greb han kvinden og nærmest slyngede hende op på spisebordet. Han trak hende hen til kanten og spredte hendes ben, og så pløjede han sin stive pik ind i hendes ventende kusse. Kvinden klynkede så højt, at Tom kunne høre det gennem vinduet. Han kunne mærke sin egen pik reagere på de hede scener, han var vidne til. Det strammede godt i hans træningsbukser, og han rettede lidt på sagerne, mens han fascineret så på parret.

Manden bankede sin pik ind i kvinden, igen og igen, og han stønnede så højt, at Sambo begyndte at pibe ved Toms fødder. Så modvilligt løste Tom stille rebet op og lod hunden gå, mens han modvilligt begav sig hjemad, så stille som muligt. Da han var vel ude på vejen, så han tilbage mod huset, hvor Sambo nu skrabede på hoveddøren. Ja, de hørte vel hunden på et eller andet tidspunkt, tænkte han. Uden for Sambos hus holdt en lille rød Fiat 500 . Det måtte være kvindens, tænkte han, for han havde aldrig set den før. Han gik hjem, så hurtigt som bulen i hans bukser tillod det, og da han stod i det varme brusebad, gennemgik han de erotiske scener for sit indre blik, mens hans højre hånd fandt ned til hans efterhånden særdeles svulmende pik. Han gned det dunkende lem til udløsning, mens han tænkte på kvindens åbne skød og de runde, bløde bryster, der hoppede, hver gang hendes elsker bankede sit lem ind i hende.

Et par aftener senere var han ude at løbe igen, da han så den røde Fiat holde uden for Sambos ejers hus igen. Han kunne ikke dy sig – han måtte se, om de havde gang i noget. Han sneg sig tættere på, men kunne ikke se dem. Lidt skuffet var han ved at vende om, da han fik en tanke. Kunne de være i soveværelset denne gang? Temmelig skyldbevidst sneg han sig rundt om huset, så han stod i udkanten af fyrens have. Sambo var ingen steder at se, så enten var den på en af sine natlige løbeture, eller også var den allerede inde i huset. Så så han dem. Både kvinden og manden var der denne aften også – men de var ikke alene. En tredje person, en mørklødet kvinde med helt kort, krøllet hår, var der også. Alle tre var nøgne. Den mørke kvinde var spændt ud på sengen, bundet til alle fire sengestolper. Den anden kvinde halvt oven på hende og kyssede hende på munden, mens manden stod og betragtede dem, mens han onanerede. Tom blev liderlig lige med det samme. Dette måtte han bare se, tænkte han og trodsede faren for at blive opdaget, da han krøb så tæt på vinduerne, som han turde.

Den lyse kvinde legede nu med den mørke kvindes bryster, og hendes tunge dansede rundt om de store, mørkebrune brystvorter, der var blevet helt stive. Den mørke kvinde vred sig i de silkesnore, der holdt hende bundet til sengen, og hun sagde et eller andet, der fik den anden kvinde til at smile. Så satte den lyse kvinde sig oven på den mørke kvindes ansigt og lod hende slikke sin glatbarberede mis. Manden stønnede højlydt, og hans onani blev mere og mere hektisk, mens han så på de to kvinder. Den lyse kvinde havde vendt sig nu, så hun kunne slikke den anden kvinde samtidig, og den tofarvede 69er var så sexet, at Tom måtte have hånden ned i bukserne. Han og den anden mand onanerede nu nærmest om kap, mens kvinderne elskede. Så så han, at den anden mand åbenbart havde fået nok af at kigge på. Han skubbede den lyse kvinde væk og løsnede den anden kvindes ben og ene arm. Så vendte han hende om med et snuptag, så hun lå på alle fire, og trængte ind i hende bagfra.

Kvinden jamrede sig og klynkede af liderlighed, mens manden bankede ind i hende bagfra. Den anden kvinde lagde sig inde under dem og slikkede den mørke kvindes bryster, hals og læber, mens de to andre kneppede. Tom kunne mærke sin egen orgasme nærme sig. Han var mere liderlig end nogensinde før og ville have givet næsten hvad som helst for at være i det soveværelse lige nu. Hans hånd gned febrilsk op og ned ad hans piks lange skaft, og hans håndflade var våd af sædvæske. Nu kom manden i soveværelset i en brølende orgasme. Han trak sin pik ud af kvinden og sprøjtede sæd over hendes ryg og baller, og den hvide sperm stod i skarp kontrast til kvindens mørke hud. Synet fik Tom til at sprøjte sin egen sæd ud i mandens have. Han rystede så meget af ekstase, at han næsten faldt på knæ. Han så manden kollapse på sengen, mens de to kvinder blev ved med at elske med hinanden. Den lyse havde fundet en dildo frem, som hun brugte på den anden kvinde, og de klamrede sig til hinanden, mens de kælede, suttede og slikkede hinanden til orgasme.

Da der blev stille i soveværelset, sneg Tom sig så stille så muligt ud af mandens have og begav sig hjemad i mørket. Han lo lidt for sig selv – hvis ikke der var masser af gode grunde til at løbe i forvejen, så var dette bestemt en til.

Læs flere erotiske historier: