Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Forbudt begær

Det var fredag aften, og jeg var på vej i byen. Egentlig havde jeg mest lyst til at hoppe i min pyjamas og sætte en film på, men på trods af min skepsis fik jeg klemt mig ned i en kort sort kjole med en halterneck, som gik helt ned til navlen. Den bedste måde at skjule trætte øjne er trods alt synlige bryster. Mænd er nemme.

Jeg tjekkede mit udseende i mit håndspejl, inden jeg bevægede mig ind i klubben. Slangekrøllerne sad perfekt i mit mørke hår, og min nye røde læbestift fremhævede mine grønne øjne. Tilfreds med det hele gemte jeg spejlet væk, og åbnede døren. Øredøvende musik kom mig i møde, og igen ønskede jeg mig hjem i seng. Men den tanke forsvandt hurtigt, for i næste øjeblik fik jeg øje på [i]ham[/i]. Han sad i baren for sig selv, og kiggede på de dansende. Jeg fik indtrykket af, at hans tanker var langt væk, og at intet på dansegulvet kunne tiltrække hans opmærksomhed. Jeg glemte mig selv et øjeblik for at studere hans muskuløse krop, mørke øjne og sorte hår. Han var uden tvivl en mand, som man ikke skulle komme for tæt på. Alt ved hans udseende udstrålede, at han ikke var interesseret. Netop som jeg overvejede dette, løftede han blikket, og kiggede direkte på mig. Hvis jeg skal være ærlig, var det splitsekund mere pirrende end alle mine andre forhold sammenlagt. Forskrækket over min pludselige liderlighed skyndte jeg mig over til mine veninder.

Jeg gjorde mit bedste for ikke at kigge mere på manden, som jeg i teorien ikke ville have. Men teori og passion går ikke altid hånd i hånd. Teori havde ført mig til de småkedelige aftener i mine ekskæresters senge. Ikke at det ikke havde været god sex - det tændte mig bare ikke på den passionerede måde, som jeg drømte om. Jeg vidste at noget manglede. Var det muligt, at det manglende sad på den anden side af baren? Som aftenen skred frem formåede jeg at sige de rigtige ting på de rigtige tidspunkter, men på intet tidspunkt var mine tanker optaget af andet end manden i baren. Hver gang jeg kiggede op, fulgte han min bevægelse og holdte mit blik. En time efter rejste han sig og gik. Jeg kunne ikke stoppe mig selv, da jeg kort efter forlod bordet for at lede efter ham.

En hurtig runde viste, at døren til baggården stod på klem. Jeg listede om bag baren, og kiggede ud. Der så jeg min mystiske mand i alt sin pragt. Det var som om, jeg var gået ind i en film, og han mindede mig om Hugh Jackman som Wolverine. Han havde ryggen til mig, men det var tydeligt, at han blødte, og hans sorte t-shirt hang i laser. Noget der højst sandsynligt skyldtes hans modstander. Manden overfor ham havde en kniv fremme og et absolut manisk ansigtsudtryk. Ikke den bedste kombination. I samme øjeblik fór han frem med knivbladet vinklet drabeligt, men han var for langsom. "Hugh" undveg ham, og fejede benene væk under ham. Han vristede modstanderens kniv væk, og satte den truende op mod hans hals. Og så hørte jeg hans stemme for første gang. Den var dyb og maskulin. "Hvis jeg ser dig igen færdiggør jeg dette", sagde han, "hold dig væk fra mig". Med det lod han sin modstander kravle op på begge ben og haste tilbage i klubben. På vejen skubbede han til mig, så jeg faldt, og slog min arm. Det gjorde ondt, men af en af én eller anden grund var jeg ikke bange.

Hugh lagde endelig mærke til mig, som jeg sad i hjørnet ude af stand til at bevæge mig eller sige noget intelligent."Du burde ikke blande dig i andres sager", sagde han efter et øjeblik, "det kan man komme i seriøse problemer for"."Måske vil jeg gerne komme i seriøse problemer", hørte jeg mig selv sige. Jeg havde det som om, at jeg var ude af stand til at kontrollere min krop - eller min mund for den sags skyld. Han kom over til mig, og jeg kunne se, hvordan hans overkrop var blevet såret i slagsmålet. Han haltede an smule, men jeg kunne ikke se nogen smerte i hans blik, som atter borede ind i mit. Igen følte jeg, hvordan mine bryster længtes efter hans hænder.

"Det er bedst hvis du går nu, og glemmer hvad du har set. Det er en privat sag". Han stod pludselig så tæt, at jeg uden tanke fugtede mine læber, og blev endnu mere tændt af den måde, hvorpå hans blik fulgte bevægelsen. Han ville også have mig."Du bløder", var det eneste jeg sagde, da jeg endelig fandt min stemme, "du er nødt til at få sårene renset". Langsomt rakte jeg hænderne frem, og trak resterne af hans t-shirt af.Han afviste min bekymring. "Det er ikke dybt. Jeg har prøvet værre". Han tog resterne af t-shirten fra mig, og smed dem på jorden. Imens gav han mig et grundigt elevatorblik, og lod sin tunge løbe langs sin underlæbe. Jeg kunne se begæret i hans øjne, da de hvilede på mine bryster. Det var koldt ude, og jeg havde ingen bh på, så kjolen lod ikke meget være op til fantasien.

"Jeg siger dig en sidste gang, at du bør gå tilbage til dine veninder. Hvis du bliver her, er det på eget ansvar". Han lod sætningen hænge i luften. Den sagde tydeligt [i]hvis du bliver, er det på mine betingelser[/i], og at dømme fra hans blik var det tydeligt, hvad hans betingelser indebar. Jeg burde gå, men jeg kunne ikke få mig selv til det. I stedet trådte jeg nærmere, så vores kroppe rørte ved hinanden. Det var alt den invitation, som han havde brug for. "Du lever livet farligt", mumlede han, mens han rakte hænderne bag min nakke for at binde min halterneck op. Da han gav slip faldt overdelen af kjolen ned til min talje. Omsider rørte han mine bryster med faste og stærke hænder. Derefter bakkede han mig ind i væggen, og skubbede sit knæ ind mellem mine for at sprede mine ben. Jeg lod ham dominere mig med bankende hjerte. Det var skræmmende og ulig mig, men der var intet, som jeg længtes mere efter i det øjeblik. Så jeg gav efter, og da han klemte mine bryster hårdere, gned jeg mig mod ham.

Han tog fast i mine håndled med den ene hånd, og førte dem op over mit hoved. Den anden hånd brugte han til, at trække min kjole resten af vejen af. Nu stod jeg i kun stilletter og trusser, og intet kunne forhindre ham i at trække dem af og udforske mit mest følsomme sted. Jeg rystede, men det var ikke af kulde. Det var af den brændende varme, der bredte sig i mig, da han begyndte at massere min klit med en fast rytme. Jeg stønnede, og glemte hurtigt, at det var et offentligt sted.

Han vendte mig om med et hårdt ryk. Muren føltes kold mod mine bryster og min kind. Et øjeblik senere mærkede jeg ham inden i mig. Han holdte mig fast, og jeg kunne knap bevæge mig, da han satte hastigheden op, og kneppede mig hårdt bagfra. Jeg lod et bortgemt instinkt tage over, og stønnede højlydt, mens han tog mig. Da han pludselig stoppede protesterede jeg. I respons vendte han mig om, og løftede mig op. Jeg låste mine ben fast om hans talje, mens han atter bakkede mig op mod muren. Han tog igen fast i mine håndled, og da han med et hårdt ryk var inden i mig igen, kunne jeg ikke andet end at tigge om mere. Han satte farten op, og jeg kunne mærke, at min orgasme nærmede sig. Et øjeblik senere rystede jeg indvendigt efter en udløsning, som overraskede mig i dens intensitet. Men han stoppede ikke. I stedet mærkede jeg ham sprede min baller og sætte en finger op i mit andet hul. Det var en overvældende følelse, som jeg aldrig har oplevet før. Jeg bed ned i hans skulder, mens han fortsatte med en brutalitet, som jeg tabte mig selv i. Jeg kunne ikke andet end at holde fast i ham, mens han hamrede ind i mig, og da jeg kom for anden gang, var det så intenst, at jeg så stjerner.

Kort efter mærkede jeg hans egen forløsning, og da han omsider stoppede, trak han vejret hårdt mod min hals, og rystede et par gange. Han satte mig ned igen, og holdte mig oppe, da mine usikre ben gjorde det svært at stå fast. Derefter rørte han min hage, og førte mit blik op mod sit. Jeg glemmer aldrig den måde, hvorpå han kiggede mig i dybt i øjnene, mens han langsomt bøjede nakken for at kysse mig for både første og sidste gang.

Læs flere erotiske historier: