Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Hård Mand

Gayas hjerte bankede, da hun åbnede døren for ham. Det var i aften, det skulle ske – det vidste hun bare. De havde datet nogle uger, og deres kæleri var blevet mere og mere intense, så da hun inviterede ham hjem hos sig til middag, var hun mere end almindeligt opmærksom på, hvilket signal det sendte.

Det var bestemt ikke, fordi hun ikke ville have det. Simon var både flot, sexet og supermaskulin. Hans store motorcykel med den forkromede tank, hans tatoveringer og det skæve smil gjorde alle deres for at få hende op på dupperne, og de sidste par gange, de havde set hinanden, var det lige, at hun kunne holde fingrene fra den hårdusk, der altid hang ned i panden på ham. Men hun var lidt ængstelig over, hvordan han mon ville være i sengen. Var han hård? Måske ligefrem til S&M? Hvordan ville det være? Hun havde haft sine forhold og prøvet lidt af hvert, men indtil nu havde hendes forhold været med sådan nogle pæne, almindelige mænd – uden tatoveringer eller motorcykel.

Nu stod han så dér foran hende, lænet op ad dørkarmen og med en tandstik i mundvigen. Hun kom næsten til at grine af, hvor meget han mindede om James Dean, som hun lige havde set i en film på TV. "Hej, skønne tøs", drævede han, og hun stak ham et stort smil og svarede, "Hej, kom indenfor". Han så sig om i hendes stue og nikkede. "Her er hyggeligt", sagde han. "Har du boet her længe?" "Ja, omkring fire år", svarede hun og bad ham sidde i den store, gule sofa. "Hvad vil du have at drikke?" spurgte hun. "Har du en øl?", svarede han og stak hende et afvæbnende smil. Igen havde hun svært ved ikke at stryge hans pandelok til side. "Ja da", svarede hun og gik ud i køkkenet. Hun passede på at vrikke lidt med hofterne, mens hun gik, og håbede, at hendes nye jeans så godt ud bagfra.

Da hun kom tilbage med hans øl og et glas hvidvin til sig selv, stod han og studerede hendes musiksamling. "Ja, altså", sagde hun, "det der er kun noget af det. Alt det nye har jeg kun på iTunes". Han holdt et album med Rolling Stones op. "Kan vi høre det her?" spurgte han, "Det er et af mine yndlingsalbums". "Selvfølgelig", svarede hun, og snart lød Mick Jaggers rustne stemme ud af højttalerne. De satte sig ned, tæt på hinanden, og skålede. Han slikkede sig om munden efter den første slurk, og hun så længselsfuldt på hans lange, lyserøde tunge. "Vi skal have lasagne" sagde hun, kan du lide det?" Uden at svare lænede han sig frem og kyssede hende. Gaya lukkede øjnene og nød det, da hans tunge søgte ind i hendes mund. Hans ene hånd strøg hendes ryg, og den anden fandt hendes ene bryst, da kysset blev hedere og mere intensivt.

"Behøver vi at spise lige nu?" mumlede han, "Jeg tror, jeg gerne vil se dig nøgen lige nu". Det løb Gaya koldt og varmt ned ad ryggen. "Jeg kan slukke for ovnen", sagde hun med rystende stemme, "så kan vi bare spise senere". Hans eneste svar var at trække hendes T-shirt af hende og se beundrende på hendes runde bryster i den blondebesatte BH. "Du er sgu lækker", mumlede han og begravede sit ansigt mellem hendes bryster. Imens søgte hans fingre lukkehagen på hendes BH, og så var hun topløs. Hans læber og tunge legede med hendes brystvorter på skift, og hun fik kuldegysninger over hele kroppen af bar nydelse. Han havde efterhånden fået hende mingeleret ned at ligge, og nu åbnede han hendes jeans og trak dem af hende i én lang bevægelse.

Som i en døs så hun ham flå hendes trusser af, og så mærkede hun hans fingre og mund mellem benene. Han spredte hendes ben og gav sig til grådigt at slikke hendes allerede opsvulmede klitoris, mens et par af hans fingre borede sig ind i hendes kusse. Hun stønnede højt af liderlighed, og hendes safter vædede hans fingre. Han så hende i øjnene fra sin position mellem hendes ben, og hans øjne glimtede af spænding, lyst og tilfredshed. "Nå, er det noget, du kan lide?" spurgte han, og da hun bare nikkede tavst, satte han læberne om hendes knop igen. Han slikkede og suttede, til hun var på afgrundens rand, og så stoppede han pludselig. Gaya så op på ham med slørede øjne og næsten tiggede ham om at fortsætte, men han smilede barsk og sagde, "Næ nej, nu er det min tur". Så rejste han sig, åbnede sine jeans og trak sin stive pik ud. Hun sank engang, da hun så størrelsen på hans lem – kunne hun virkelig få den store pik ind i sig? Så pressede han den ind i hendes mund, og hun kunne ikke tænke på andet end at slikke ham.

Hendes tunge gled op og ned af skaftet, og så tog hun det meste af pikken i munden og lod læberne massere skaftet. Hendes ene hånd fandt frem til hans nosser, og hun klemte dem lidt, mens hun suttede og slikkede på hans enorme lem. Han stønnede og stødte pikken endnu længere ind mod hendes ansigt. Hun kunne se hans ansigt nedefra. Et par sveddråber faldt ned fra hans hårtot i panden, og hans ansigt var forvredet af liderlighed. Hans smalle hofter pressede sig frem mod hende, og hun kunne mærke spændingen i hans krop, hver gang hun intensiverede sine bevægelser. Så begyndte han at stønne højere, og hun kunne smage lidt sædvæske i munden. Hun slap ham med munden og smilede drilsk til ham, da han så ned på hende. "Næ nej, nu er det vist tid til noget andet", mumlede hun. Han grinede ned til hende og rejste sig. Det dunkede i hans pik, kunne hun se, og han var svedig. Han trak hurtigt sit tøj af, og hun så ham nøgen for første gang.

Hans ene arm var tatoveret fra skulder til håndled, og han havde et par mindre tatoveringer på brystet og ryggen. Hun rejste sig og lod sin finger følge en af dem, mens hun kyssede ham på munden. Han greb hende om livet og skubbede hende ned på kanten sofaen. Så spredte han hendes ben og satte sig på knæ foran hende. Han trak hende helt frem til kanten, så han kunne komme til, og så mærkede hun hans pik mod sin kusseåbning. Han tog hende om hofterne, og så begyndte han at trænge ind i hende. Han var så stor og lang, at hun et øjeblik var bekymret for, om det ville gøre ondt, men han tog sin tid og trængte langsomt ind, centimeter efter centimeter, til han var helt i bund. "OK?" stønnede han mod hendes øre, og hun nikkede. Så begyndte han at kneppe hende. Hun troede, hun skulle besvime af liderlighed, da hans pik bankede helt i bund. Hun lagde sig tilbage i puderne og spredte benene endnu mere, og hans pik bankede ind i hende igen og igen, til hun skreg sin orgasme ud.

Da hun havde sundet sig nogle sekunder, trak han sig ud af hende. Hans endnu stive pik glinsede i stuelampens skær, da han vendte hende om, så hun lå på knæ hen over sofaen med ryggen til ham. Så mærkede hun hans pik trænge ind i hendes kusse igen, men denne gang stak han også et par fingre ind i hendes anus. Han kneppede hende, dybere og langsommere, mens hans fingre pirrede hende bagi, og hun bed i en sofapude for ikke at skrige igen, da et nyt klimaks bragede gennem hendes krop. Så mærkede hun, at han spændte bag hende. Hans bevægelser blev hurtigere og mere hektiske, og så brølede han sin orgasme ud i hendes stue. Han kollapsede oven på hende nogle minutter, og så hørte hun hans smilende stemme, "Tror du, lasagnen stadig er varm?"

Læs flere erotiske historier: