Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Fræk Undersøgelse

Kristine krympede sig, da døren lukkede og efterlod hende alene med undersøgelsesbriksen. Den forbandede briks tog al pladsen i det lille lokale. Der stod en metalbakke ved siden af bordet, fyldt med farligt udseende redskaber i poleret stål. Ville gynækologen virkelig bruge dem på hende? Modstræbende lagde hun sin taske på gulvet og begyndte at trække armene ud af sin sweatshirt og trække den op over hovedet. Hun rettede på sit tykke, brune hår. Det kunne godt være, at hendes gynækolog så masser af kvinder hvert år, men hun ville dog alligevel gerne se ordentlig ud.

Hun foldede sit tøj sammen oven på tasken og tog så undertøjet af. De havde sagt, hun skulle være helt nøgen under den uformelige kjole af blåt papir, de havde givet hende. Hun iførte sig den uklædelige engangsbeklædning og satte sig op på briksen. Hvad skulle hun gøre med sine ben? Hvis hun lod dem dingle ned, ville hun føle sig mærkeligt åben og nøgen, men hvis hun krydsede dem, ville det måske se for afslappet ud. Til sidst besluttede hun sig for korslagte ben og foldede hænderne i skødet.

Hun så på de ildevarslende bøjler ved briksens fodende og gøs. Så bankede det på døren, og hendes krop frøs til is, da en hvidklædt skikkelse lukkede sig ind. Kristine slog øjnene ned i et øjebliks flovhed, men da personen kom nærmere, var det første, Kristine så, et par lange, slanke ben. Hun lod øjnene glide længere op og så, at den hvide kittel endte midt på lægens lår uden antydning af nederdel indenunder.

"Undskyld at du måtte vente. Jeg er doktor Ravnbæk", sagde den kvindelige læge. Kristine tog lægens fremstrakte hånd og så ned på et sæt velplejede negle med fransk manicure. Lægen satte sig i rummets eneste stol, der var presset ind mellem briksen og væggen, og hendes kittel strejfede Kristines knæ, da hun rullede stolen ud for at sidde over for Kristine. Kristine slikkede sine læber. Hun var forvirret over den varme, der pludselig spredte sig mellem hendes ben, og hun blev overrasket over at opdage, at hendes øjne søgte mod lægens kavalergang i forsøget på at se, om lægen havde BH på. Hun kunne ikke se, om det var en BH eller en bluse, men et eller andet gyldent kunne anes ved kitlens øverste knap.

Doktor Ravnbæk lagde sin ene hånd på Kristines knæ. "Er du kommet for at få din årlige undersøgelse?" Kristine nikkede og fremstammede et ja. "Du ser ganske sund ud, synes jeg", sagde doktoren og klemte hendes knæ, mens en af hendes slanke fingre strejfede indersiden af Kristines lår. Kristine var chokeret over, hvordan hun reagerede; hun fik gåsehud over det hele, og hendes kusse producerede en velkendt dunken. Men, hun var da til mænd? Hvad var det her for noget? Det måtte have noget at gøre med, at hun var så sårbar i denne situation – praktisk taget nøgen og underlagt en medicinsk undersøgelse.

Lægen rejste sig og tvang Kristines ben fra hinanden. Hun lagde en hånd på hver af Kristines skuldre og pressede hende ned mod bøjlerne. "Læg dig på ryggen, så vi kan begynde. Bare slap af, jeg skal nok tage mig af det hele, OK?" Kristine nikkede tavst og lod lægen lægge hendes fødder i stigbøjlerne. Hun så op i loftet og prøvede at slappe af, da hun pludselig mærkede lægens fingre klemme om hendes klitoris. Det gav et sæt i hende, men lægen sagde roligt, "Det er vigtigt at tjekke huden for misfarvninger, og de fleste glemmer at undersøge sig selv dernede." Hun pillede lidt mere ved Kristines klitoris, og Kristine mærkede rødmen fylde hendes ansigt, da hendes knop begyndte at svulme op af berøringen. Hun følte en blanding af forlegenhed over den usædvanlige situation og den måde, hendes underliv var blottet og åbent på, og en snigende seksuel ophidselse.

"Du er seksuelt aktiv, ikke sandt?" spurgte lægen og undersøgte Kristines skamlæber. "Ja", mumlede Kristine og prøvede at flytte sig lidt, men lægen holdt fat i hende. "Tag det roligt . Jeg ved, det er ubehageligt, men det ser fint ud. Der er ingen nerveskader og masser af blodgennemstrømning, så det hele fungerer fint." Kristine kunne ikke lade være, hun klynkede lidt og blev temmeligt flov. Men lægen lod sig ikke mærke med noget, hun lagde begge hænder på Kristines venusbjerg nu og pressede ned. "Træk vejret dybt", instruerede hun, og Kristine prøvede at slappe af og følge ordren. Lægen bøjede sig forover nu, og Kristine kunne mærke hendes ånde mod sin klitoris. Så trængte en finger ind i Kristines kusse, og hun sank lydeligt. "Godt, godt. Du har fuld følelse her, men hvad med hele vejen ind? " Lægen roterede sine fingre, og hendes tommelfinger kom til at hvile på Kristines klitoris.

"Hvad laver du?" kunne Kristine ikke lade være med at udstøde. "G-punktet er en vigtig del af enhver kvinde. Efter min mening bør vi alle vide, hvor det er. Dette opfylder et rent uddannelsesmæssigt formål, min kære. Læn dig bare tilbage og slap af. Undersøgelsen er snart overstået." Kristine mærkede lægens finger kurve opad inden i hende, samtidig med at tommelfingeren begyndte at gnide hendes klitoris. Det rykkede i hendes krop, og hun blev ulideligt varm over hele kroppen, og så kunne hun til sin skam mærke, at hendes kusse blev drivende våd. Lægen gned en slags glidecreme på Kristines klitoris, og hendes strøg blev mere intense.

Kristines klitoris reagerede med det samme, og da lægen samtidig pirrede hendes G-punkt indefra med små, hurtige bevægelser, troede Kristine hun skulle besvime af lyst. Bøjlerne og lægens hånd holdt hende fast, mens hun vred sig, og pludselig var det, som om en brændende varme skyllede over hele hendes krop. Hun skreg, da hun kom i en lang, jamrende orgasme, og så lå hun helt stille med lukkede øjne og turde ikke se på lægen. Men doktor Ravnbæk smilede bare og fjernede sine hænder.

"Det var fint", sagde hun, "jeg er meget tilfreds med dine testresultater. Du er selvfølgelig nødt til at komme tilbage næste uge til din brystundersøgelse." Lægen rejste sig og klappede Kristines ene knæ. "Tag tøjet på, når du er klar, og kom ud. Receptionisten giver dig en ny tid." "Hvad, hvad var det?" Kristine var omtumlet og havde svært ved at sætte sig op på briksen. "Det var min hurtige undersøgelse. Jeg ville foretrække det, hvis du planlægger et længere besøg næste gang. Jeg kan ikke foretage en fuld undersøgelse på så kort tid." Lægen smilede og blinkede til hende, åbnede døren, og lod den lukke i bag ved sig.

Kristine iagttog den lukkede dør, men der skete ikke mere. Hun mingelerede sig forbi bøjlerne og lod sig dumpe ned på gulvet for at samle sit tøj op. Hun var stadig forvirret, men så utroligt tændt, at hun var salig ved tanken om den forestående brystundersøgelse. Gad vide, hvad den ville indebære?

Læs flere erotiske historier: