Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Elskerinden

Jeg ved godt, det er slemt. At jeg ikke burde se ham mere. Han tilhører en anden, og jeg har aldrig været en af de kvinder, der tager andres mænd. En elskerinde. Men han er så dejlig. Når han ser mig i øjnene, bliver jeg helt varm indeni. Når hans hænder løber ned langs min nøgne krop, er han min hele verden. Og når han trænger ind i mig, vil jeg bare være hans. Være en del af ham, smelte sammen med ham. Jeg bliver åndeløs ved tanken om de ting, han vil gøre ved mig, næste gang vi ses. Jeg er begyndt at barbere mig dernede. Mit venusbjerg er glat og klar til leg, og på en måde føles det ekstra frækt, når jeg mærker trussernes stof glide mod den nøgne hud og ved, at snart vil jeg mærke hans fingre eller tunge dernede.

Det er, som om alting handler om erotik nu. Om sex. Jeg tænker stort set ikke på andet end ham, hans hænder med de lange fingre og det dybe mærke om ringfingeren, dér, hvor vielsesringen normalt sidder – den ring, han tager af, inden han besøger mig. Det er ikke noget vi har talt om – han gør det bare. Og på en måde føles det som et hensyn, han tager både til sin kone og til mig. Jeg tænker på hans faste krop med de runde baller og maven, der er rimeligt flad men dog bærer lidt præg af for mange stillesiddende timer i mødelokaler og for mange drinks efter arbejde. Hans læber, der kan være både bløde og hårde, hans lange øjenvipper, som jeg kysser, når han falder i søvn for et øjeblik efter vores elskov. Hans lem, der føles lige så bekendt som en af mine egne kropsdele.

Når han ringer på, stopper mit hjerte et øjeblik. Jeg ser mig en sidste gang i spejlet, inden jeg løber hen til døren og åndeløst lukker ham ind. Han står typisk og læner sig op ad dørkarmen, og han har altid en blomst med til mig. En enkelt blomst. Nogle gange er det en rose, nogle gange bare en marguerit, han har fundet i en have på vejen. Det er vores "ting", vores lille kærlighedserklæring. Han rækker mig blomsten og jeg kysser den. Det gør vi hver gang. Så åbner jeg døren, og han kommer ind.

Vi taler ikke så meget. Jo, nogle gange drikker vi en flaske vin og taler om vind og vejr. Hans job, hans venner, hans bil, politik, nyheder, film, musik – alt undtagen hans virkelige liv. Hans hverdag – den hverdag, jeg aldrig bliver en del af. Men oftest når han kun lige at komme indenfor, inden vi er i hinandens arme. Hele mit legeme længes efter ham, og han har det på samme måde, for han er stiv, allerede når vi kysser første gang. Når jeg mærker den stramme bule mod mit skød, ved jeg, at han vil have mig, Og det er det eneste, der betyder noget. At vi vil have hinanden, lige her, lige nu.

Han træder indenfor og lægger en hånd om min nakke. Han ser mig i øjnene, og så åbner han min mund med sine læber. Kysset er langt og inderligt, og jeg mærker mine knæ begynde at give efter under mig. Hvor jeg dog har længtes efter ham! Hans læber fugter min hals, mens hans hænder omslutter mine baller. Han holder mig fast på den måde, tæt ind til sig, mens han kysser min hals, mine ører, mit kraveben, min mund. Hans faste greb presser mit underliv ind mod hans, og det er næsten, som om vores tøj smelter væk, for jeg kan fornemme hans pik mod mit skød, hans pubeshår mod mit glatte venusbjerg. Han løfter mig nu, så jeg sidder om ham med benene om hans liv, og så bærer han mig ind i soveværelset.

Jeg har gjort værelset klar. Vores yndlingsmusik spiller sagte ud af usynlige højttalere, tændte stearinlys blafrer i hjørnerne, og på sengen ligger der legetøj til vores elskovsleg. I dag har jeg lagt en ny dildo frem. Den er stor og sort og utroligt livagtig, og jeg ser hans øjne udvide sig ved synet af den. Han smiler til mig og hvisker, "Nå, jeg kan se, vi får selskab i dag". Han lægger mig på sengen og ser på de andre ting, jeg har lagt klar. Der er massageolie, vibratorer i forskellige størrelser og pelshåndjern. Han fører en hånd ned langs min krop, mens han med den anden hånd begynder at åbne sine skjorteknapper. Jeg begynder allerede at blive våd ved synet af hans nøgne, behårede bryst, og mit hjerte dunker, da han trækker sine bukser af.

Hans pik står stift frem af underbuksernes skjul. Dens glatte spids er opsvulmet, og jeg kan alllerede se lidt sædvæske glinse i den lille revne. Han tager resten af tøjet af, og så står han ved siden af sengen og ser ned på mig, som jeg ligger der i min lette kimono. "Tag den af", siger han med en mærkelig, hæs stemme, "tag den af og vis mig din krop". Jeg gør, som jeg får besked på. Langsomt åbner jeg kimonoens silkebånd og glider ud af den – uden at slippe hans øjne med mine. Mine brystvorter er stive, og jeg har lidt gåsehud af ophidselse. Hans øjne tager mig i besiddelse, som han står der, og jeg kan mærke hans blik hele vejen ned over min krop.

Han læner sig ind over mig og griber en vibrator. Den summer lystigt i hans hånd, da hans bøjer sig ind over mig og fører den ned mellem mine ben. Jeg spreder villigt benene, og han sætter den mod min klitoris, der straks svulmer op, klar til leg. Han ligger ved siden af mig nu, med pikken dunkende mod min hofte, mens han bruger vibratoren til at lege med min kusse. Jeg stønner, da jeg nærmer mig mit første klimaks, og det får ham til at øge hastigheden, så jeg kort efter jamrer mig gennem orgasmens ekstase. Med et svedent smil slukker han for legetøjet og sætter sig på mig med sin stive pik lige ud for mit ansigt. "Min tur", beordrer han, og jeg tager lydigt hans lem i munden.

Han puster, da jeg kæler for ham med tungen og læberne. Jeg kæler for hans nosser med den ene hånd, mens jeg slikker, suger og gnider hans pik, og han rokker frem og tilbage over mit ansigt, mens han stønner højt. Så pludselig kan han ikke mere – han trækker sig væk for ikke at komme allerede. Han vil lige som jeg have det mest mulige ud af aftenen. Han puster lidt ud ved min side, og så vender han sig om og tager den nye, sorte dildo frem. "Skal vi introducere dig til ham her?" spørger han og smiler skævt.

Jeg nikker uden ord, spændt på hvad der skal ske nu. Så begynder han at åbne mig med fingrene, og ind kommer den nye tredjemand. Han tænder for vibrationerne, og snart summer den store, sorte pik lystigt ind og ud af min nu meget våde kusse. Jeg vrider mig på sengen og jamrer, mens min elsker gør mig mere og mere liderlig, og da han ser, jeg er klar, tager han selv over og knepper os begge til en brølende orgasme. Så ligger vi lidt og kysser, inden han tager et brusebad, klæder sig på og tager hjem.

Jeg kender ham så godt, og alligevel kender jeg ham ikke rigtigt. Jeg kommer nok aldrig til at se ham vågne en søndag morgen, se ham gnide søvnklatterne ud af øjnene og sende mig et langsomt smil og et godmorgen. Jeg kommer nok aldrig til at vide, hvordan han er, når han er syg. Men lige nu, lige her, ved jeg, at jeg ikke vil undvære ham. Jeg elsker den mand.

Læs flere erotiske historier: