Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Elevatorturen

Hun svingede med det lyse hår, mens hun gik gennem kontoret. Danny så efter hende og sukkede. Hun sagde aldrig noget til ham, men hun var selvfølgelig også chefens assistent, og han var bare den nye piccolo. Han trak på skuldrene og smed et par store interne kuverter ned i Sannes røde indbakke. Sanne smilede til ham og spurgte, om han havde planer den aften. Han mumlede et eller andet og skyndte sig væk. Typisk, at Sanne var den eneste, der flirtede med ham på kontoret. Han var ikke tiltrukket af hendes tynde skikkelse med de ranglede hofter og den firkantede kæbe. Nej, sådan en som Henriette, hende var der saft i. Han kiggede forgæves efter chefassistenten endnu engang og begav sig mod det næste kontor.

Henriette stod ude i gangen og snakkede med Ulrik, som var firmaets hotteste sælger. Han vandt alle salgskonkurrencerne, og alle de andre mænd misundte ham for hans charme og succes. Ikke at nogen ville vise det udadtil – de smilede alle bredt og hørte på hans alenlange monologer om sine bedrifter hos kunderne. Han var i gang igen, hørte Danny. "Og så kiggede jeg bare på kunden og sagde, "Jamen så skal du vel have to", og 10 minutter efter var handlen i hus." Henriette så beundrende på ham og nikkede og smilede, mens han talte. Danny skulede lidt til Ulrik bag hans ryg, mens han gik forbi dem. Han leverede posten i Kundeservice og snakkede lidt med Julie, hvis kæreste lige var taget til Afghanistan. Hun var virkeligt bekymret for ham, og Danny forsøgte at holdet modet oppe hos hende.

Lidt efter kom han ud af kontoret og gik hen til elevatoren. Elevatordørene var begyndt at lukke, da han hørte en stemme, "Hold elevatoren". Han skyndte sig at sætte hånden mellem dørene, så de åbnede igen, og ind skred Henriette. "Tak", smilede hun til ham og trykkede på Stuen, og så lænede hun sig op mod væggen, mens dørene gik i, og pustede pandehåret væk fra ansigtet. "Altså, hvis jeg var blevet tvunget til at stå der og høre på mere af hans praleri, tror jeg, jeg havde jaget et knæ i nosserne på ham", udbrød hun pludselig uden at se på Danny. Danny blev helt rød i hovedet – hvad, talte hun til ham? Og hvad var det, hun havde sagt? Han stammede et eller andet udglattende, men hun vendte sig om mod ham og sagde, "Helt ærligt, er han ikke den mest irriterende brovtekarl, du nogensinde har mødt?" Danny kom til at grine og sagde modvilligt, "Jo, han er ret glad for sig selv".

Henriette rakte hånden frem mod ham og sagde, "Jeg tror ikke, vi nogensinde er blevet ordentligt præsenteret for hinanden. Jeg hedder Henriette". Danny rakte hånden frem og tog hendes bløde, velmanicurerede hånd i sin. "Danny", sagde han. "Ja, det ved jeg jo godt, men jeg syntes, det var på tide, at vi sagde pænt goddag", grinede hun. Netop som han stak hende et stort smil, lød der et højt bump, og elevatoren rystede og stoppede brat. Henriette mistede næsten balancen, så hun rakte en hånd ud for at støtte sig mod væggen men fik i stedet fat i Dannys arm, og han var ikke sen til at række den anden arm frem og holde fast i hende, så hun ikke faldt. Åh, hendes parfume fik ham næsten til at stikke næsen ind til hendes hals, men han stoppede sig selv i tide.

"Hvad var det?" spurgte Henriette, da lyset i elevatoren også gik ud. De lyttede i mørket men hørte ingen lyde udefra. Henriette trykkede på alle elevatorens knapper, men der skete ingenting. Hun greb fat i nødtelefonen, og så hørte Danny hende bande. "Det lyder ikke, som om telefonen har forbindelse", sagde hun. Danny kunne høre uroen i hendes stemme. "Det er OK, strømmen kommer nok tilbage om lidt", sagde han. De satte sig på gulvet ved siden af hinanden, og Danny gjorde sit bedste for at få hende til at le og glemme, hvor de var. Det var mærkeligt at tale sammen der i mørket, når man ikke rigtigt kunne se hinandens ansigtstræk, men de begyndte alligevel at småsnakke. Henriette var helt anderledes, end han havde forventet – bramfri og sjov, og helt uden fine fornemmelser. Hun fortalte ham et par anekdoter fra bestyrelsesmøderne, og de grinede begge. Der gik hurtigt en times tid, og Henriette begyndte at blive lidt nervøs stresset igen, kunne han høre. Hun var ikke så glad for lukkede rum, måtte hun indrømme. "Det er pokkers, jeg ikke havde min mobil med", sagde hun.

Danny fik hende til at sætte sig med ryggen mod ham, og så begyndte han blidt at massere hendes skuldre for at få hende til at slappe af. "Mmmmm" mumlede hun og lænede hovedet lidt ind mod ham. Selv hendes hår duftede dejligt, og Danny kunne pludselig mærke, at pikken voksede i bukserne på ham. Henriette skubbede sig tilbage ind mod ham, og han kunne høre smilet i hendes stemme. "Nå da, der er vist liv i den unge mand", sagde hun og rakte den ene arm bagud og lagde sin håndflade på hans nakke. Danny kunne ikke lade være, han lagde den ene kind ind til hendes hals og snusede ind. "Du dufter dejligt", mumlede han. "Og du føles dejlig", svarede hun, og han kunne høre, hvad der lød som et frækt grin. Hun vendte sig om og satte sig på knæ foran ham, og så mærkede han hendes lange fingre åbne hans bukser. Danny kunne næsten ikke tro det – skønne Henriette kyssede ham, med varm våd tunge, mens hun greb hans pik og førte den ud af bukserne, så hun kunne komme til. Han var helt stiv nu, og hendes erfarne bevægelser gjorde ham næsten delirisk af liderlighed.

Han rakte hænderne frem og fandt frem til Henriettes bryster. Han knappede hendes skjorte op – en lidt vanskelig øvelse i mørket – og så hjalp hun til ved at knappe sin BH op foran. Hendes store bryster sprang ud mod ham, og han tog et bryst i hver hånd og begyndte at massere de stive brystvorter. Henriette stønnede, og det gjorde ham endnu mere liderlig. Hans ene hånd søgte ned mod hendes skridt, og så slap hun ham for at trække sin nederdel op om livet, så han kunne komme til. Hans ivrige fingre fandt hendes silke G-streng og trak den til side, og så greb han om hendes venusbjerg med hele hånden og begyndte at trykke. Henriette stønnede igen, og det gjorde ham næsten vanvittig. Han skubbede hende bagover og trak trusserne helt af hende, og så lagde han sig ind over hende, så hans stive lem gned mod hende.

Hun viklede benene omkring ham og stak sit underliv frem, og Danny forstod invitationen – han stak forsigtigt sin pik ind i hendes ventende fisse, og så trængte han ind i én lang, glidende bevægelse. Henriette stønnede højt nu, specielt da han begyndte at kneppe hende rytmisk og hårdt. Hendes fingernegle begravede sig i hans baller, der næsten var helt fri af bukserne, og det æggede ham endnu mere, så han satte farten op og trykkede den af for alvor. Henriette begyndte at puste mere og mere hørligt, og så kom hun med et skrig. Han kunne mærke hendes kusse trække sig sammen og safterne drive ud over hans pik, og det fik ham til at miste kontrollen. Han skreg sin orgasme ud og tømte sin sæd ud i hende.

Da strømmen kom tilbage, og elevatoren endelig gik i gang igen, blev de mødt af en bekymret servicetekniker. "Er I OK?", spurgte han. Henriette glattede håret lidt og svarede, "Det kunne have været meget værre". Hun gik ud, men kastede et blik på Danny hen over skulderen. "Hej, Danny," sagde hun, "vi ses i morgen, ikke?" Danny smilede og krammede hendes G-streng i sin bukselomme.

Læs flere erotiske historier: