Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Dyrlægen

"Jasmine" kaldte Olivia, da hun åbnede døren. Men der var ingen logrende hund til at modtage hende i entreen. "Jasmine", prøvede hun igen, men stadig ingenting. Olivia satte sin taske i entreen og hængte sin frakke op, og så gik hun ind i stuen. Ingen hund. Nu begyndte hun at blive urolig. Hendes livlige, lille Shih Tzu plejede altid at fare hende i møde, når hun havde været ude. Hun gik ind i soveværelset og fandt Jasmine liggende på gulvet i en pøl af opkast. "Jasmine!" udbrød Olivia og faldt på knæ ved siden af den lille hund. "Jasmine, er du OK?" Hendes hund åbnede øjnene og så bedende på hende. Den klynkede lidt, da Olivia forsigtigt løftede den og svøbte den i et håndklæde. Hun tørrede lidt bræk af dens snude med en våd klud. Hendes elskede hund var sløv, næsten bevidstløs, men prøvede alligevel at slikke hendes fingre.

Olivia så sig fortvivlet omkring i lejligheden. Havde Jasmine spist noget giftigt? Eller hvad kunne der være sket? Så faldt hendes blik på skabet i køkkenet – der, hvor hun opbevarede sine rengøringsmidler. Alt lå hulter til bulter i bunden af skabet, og en af flaskerne med møbelpolish var gået i stykket. Olivia så med bange anelser på pølen, der bar tydelige præg af en hunds færden. Åh nej, Jasmine, tænkte hun, det er jo det rene gift! Hun pakkede forsigtigt resten af flasken ind i et stykke køkkenrulle og stak den i lommen, så hun kunne vise den til dyrlægen.

Olivia lagde forsigtigt lille Jasmine ned i dens taske og skyndte sig at tage frakken på igen, og så løb hun ned i bilen med hunden. Hun ringede febrilsk til dyrlægen fra sin mobiltelefon, mens hun kørte. Klinikassistenten svarede. "Nej, vi lukker desværre nu, men der er en dyrlægevagt, du kan tage hen til." Jasmine udstødte et lille skrig af frustration og panik men skrev adressen ned. Med rystende hænder tastede hun adressen ind i sin GPS og fulgte instrukserne på skærmen, mens hun holdt øje med sin lille hund, der nu havde lukket øjnene igen. Hun stak et par fingre hen til Jasmine’s lille snude. Hun kunne ikke mærke nogen vejrtrækning og begyndte at græde.

Endelig ankom hun til klinikken og smed bilen på en af parkeringspladserne. Hun styrtede ind med Jasmine og løb hen til receptionisten, der så nysgerrigt på den panikslagne, unge kvinde med mascarastriber ned ad kinderne. "Min hund, jeg tror, hun har drukket møbelpolish! Hun har kastet op, og jeg tror ikke, hun trækker vejret!" nærmest råbte Olivia. "Nu skal du se", sagde damen venligt, "jeg kalder på en dyrlæge med det samme, og så fylder du denne formular ud imens. Så skal vi nok få din hund tilset så hurtigt som muligt." Olivia tog imod formularen, men hun kunne ikke se gennem de tårer, der igen strømmede ned ad kinderne på hende. Hun tørrede utålmodigt ansigtet med hånden og forsøgte at samle sig om papiret.

"Er det din hund, der er syg?" lød en venlig stemme. Olivia så op og ind i et par smukke, dybblå øjne. Den unge dyrlæge smilede opmuntrende til hende. "Lad os gå ind og se på hende." Olivia nikkede og småløb ved siden af dyrlægen, der med hurtige skridt var på vej ind i et undersøgelseslokale med Jasmine. Så snart de kom ind i lokalet, satte dyrlægen Jasmines taske på bordet og tog hende forsigtigt ud. Hun rørte slet ikke på sig, så Olivia til sin skræk. Dyrlægen følte efter puls og tjekkede åndedræt. Han så på Olivias tårestribede kinder og sagde, "Hun er stadig i live, men hendes vejrtrækning er ret overfladisk, så vi må hellere ilte hende lidt. Hvad sagde du, hun havde spist?" Olivia trak resterne af flasken frem af lommen og rakte den til ham. Han så kort på den og nikkede. "Og havde hun kastet op, sagde du?" Olivia nikkede, "Ja, der var ret meget opkast på gulvet", sagde hun. "Det er godt", svarede han, "så er hun nok kommet af med det værste. Men vi hjælper hende lige med at trække vejret lidt, og så undersøger vi hende nærmere."

Et par timer senere var Jasmine vågen og i hurtig bedring. Olivia og dyrlægen – Mads, hed han – havde fået snakket meget sammen, mens han behandlede hunden, og Olivia kunne ikke lade være med at føle sig tiltrukket af ham. Så da han så på uret og sagde, "Det er faktisk min fyraften nu. Hvad ville du sige til, at jeg kom med dig og holdt lidt øje med Jasmine yderligere et par timer?" Hans blå øjne mødte hendes, og hun rødmede lidt og svarede, "Det ville være dejligt. Gider du virkelig det?".

En times tid efter sad de i hendes sofa med benene oppe og delte en flaske vin, mens Jasmine lå i sin lille seng på gulvet og sov. Olivia fortalte Mads, hvor taknemmelig hun var, og han smilede varmt og strøg hendes ene kind, da han svarede, "Det er enhver mands drøm at få lov at hjælpe en jomfru i nød." Olivia rødmede. "Nå, jomfru..." mumlede hun, men blev afbrudt af hans kys. Deres tunger fandt snart hinanden, og hun trykkede hans slanke skikkelse ind til sig, mens de kyssede. "Du så så dejlig ud, som du sad der, helt forgrædt. Jeg var lige ved ved at kysse dig allerede dér i venteværelset", hviskede han. Olivia svarede ikke men tog hans hånd og førte den ned til sit ene bryst. Hun sukkede, da han greb om hendes bryst og kyssede hende på halsen. "Tror du, Jasmine bliver ked af det, hvis vi efterlader hende alene lidt?" spurgte han og rakte en hånd frem mod hende. Uden et ord rejste hun sig og trak ham med ind i sit soveværelse.

Han trak sin sweater over hovedet, og hun nød synet af hans glatte bryst og flade mave. De kyssede igen, og han trak langsomt hendes tøj af hende, til hun stod helt nøgen foran ham. Hun rakte hænderne frem og åbnede hans jeans. Han vrikkede sig ud af dem og åbenbarede en kæmpe bule i et par stramme underbukser. Olivia slikkede sig om munden. "Nå da", sagde hun med en mærkelig hæs stemme, hun næsten ikke genkendte, "dyrlægeservice med bonus". Han lo og stod helt stille, mens hun langsomt trak hans underbukser ned. Da hun samtidig gik i knæ, sad hun nu med ansigtet lige ud for hans enorme, stive lem. Hun slikkede forsigtigt på den svulmende glans, og så tog hun så meget af ham, hun kunne, i munden.

Han stønnede og lagde hænderne på hendes hoved. Olivia slikkede og suttede på hans lækre pik, og hans vejrtrækning blev mere og mere intens. Da det blev for meget for ham, skubbede han hende blidt væk og lagde hende på sengen, Han begravede sit ansigt mellem hendes ben, og hun troede, hun skulle besvime, da hans tunge legede med hendes klitoris. Han vidste præcis, hvad der var godt – cirklede rundt om den svulmende knop og så direkte på, til hun jamrede kom i en langvarig orgasme. Så kyssede han hendes mave, bryst og hals, til han lå oven på hende. Hun viklede benene om hans liv, og så mærkede hun hans store pik begynde at bore sig ind i hende. Det er godt, jeg er så våd, nåede hun lige at tænke, så trængte han helt ind i hende. Hans store pik bevægede sig rytmisk ind og ud af hende, og hun mærkede endnu et klimaks nærme sig. Hun begravede neglene i hans skuldre, og så kom orgasmen rullende igen. Hun udstødte et lille skrig, da han samtidig brølede sin orgasme ud mod hendes hals og sprøjtede sin sæd ind i hende.

Da de lå og kælede sammen bagefter, spurgte hun, "Nå, er det sådan en service, I giver til alle jeres kunder?" "Kun de lækre", svarede han, og hun slog ham drillende med hovedpuden, inden hun gik ind for at se til Jasmine.

Læs flere erotiske historier: