Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Doktorgrad I Sex

Jenny kaldte den unge studerende op til tavlen og prøvede på ikke at se for meget det lille stykke hud, der blev blottet, da han strakte sig for at skrive højt oppe. Nu må du tage dig sammen, sagde hun til sig selv, du begynder at opføre dig som en liderlig gammel kælling. Hun smilede til ham – faktisk lidt forbi ham for ikke at få øjenkontakt – og sagde, "Ja tak, det er fint – godt klaret". Så vendte hun sig om mod holdet og talte videre, mens hun i det skjulte fulgte hans bagdel med øjnene, mens han gik ned til sin plads igen. Hun rystede lidt på hovedet af sig selv igen – det var dog den værste! Hun måtte vist hellere sige ja til sin søsters tilbud om at arrangere en blind date for hende. Et eller andet måtte der ske!

Hun havde lagt mærke til ham den allerførste dag, holdet startede. Han var kommet ind i klassen med en hale af beundrende ungmøer efter sig, og det var ikke så underligt. Hans høje, ranke skikkelse blev fremhævet af den tykke, lyse hårmanke, og de brede skuldre, bulnende biceps og smalle hofter gav vidnesbyrd om mange timer i fitnesscentret. Jenny sukkede for sig selv. Ja, hun var tiltrukket af ham, men hun var da mindst 10 år ældre end han, nok nærmere 15, og hun var hans lærer, så det var udelukket at gøre noget ved det. Måske skulle hun bare købe sig en ny vibrator og nogle frække bøger – eller oprette en profil på et dating site. Det havde hun overvejet et stykke tid.

Hun havde ellers ikke været i vælten i lang tid. Hendes ægteskab var endt brat, da Hans kom hjem og fortalte, at han havde forelsket sig i sin assistent, og nu flyttede han. Hun havde været fuldstændigt chokeret i lang tid, og så kom vreden. Den tog det også tid at komme over, og sorgen havde først ramt hende for alvor for knap et år siden, da hun så en notits i avisen. De var blevet gift, kun få uger efter, at Hans’ og hendes skilsmisse var endelig. Hun havde drukket en hel flaske vodka den weekend, og grædt strømme af tårer, og så havde hun besluttet aldrig nogensinde at falde for en mand igen. Siden da havde hun haft et par småaffærer – hun var vel en varmblodet kvinde – men ingen faste forhold. Hun havde simpelthen ikke overskud eller lyst til at binde sig på den måde igen. Men sex, det kunne hun da have. Og lysterne, dem havde hun. Hun tænkte igen på sin elev, Morten, og sukkede længselsfuldt.

Den eftermiddag skyndte hun sig hen til yogacentret for at nå sin yndlingsklasse. Hun elskede den måde, hendes krop havde det på efter en yogatime. Hun blev faktisk liderlig af den måde, hun kunne mærke hver eneste funktion i sin krop under øvelserne. Det var næsten blevet et fast ritual, når hun kom hjem efter yoga, at hun satte noget lækker musik på, tændte et par stearinlys og lagde sig i sengen med sin yndlingsvibrator og noget god massageolie. Hun smilede for sig selv, da hun lavede de sidste solhilsener og sagde farvel til de andre deltagere – nu ville hun hjem og hygge sig, helt alene.

Hun kom ud i mørket og gik hen mod sin bil, og så stod han pludselig foran hende. "Godaften, fru lærer", lød hans muntre og lidt ironiske stemme, "var det en god time?". Hun så overrasket op på Mortens frække smil, der glimtede mod hende i lyset fra yogacentrets dør. "Hvad laver du her?" spurgte hun, en anelse uvenligt, måtte hun indrømme for sig selv. "Jeg kom tilfældigvis forbi, og så så jeg dig komme ud", sagde han. "Men faktisk var der noget, jeg ville tale med dig om, så det passer fint". "Nå," sagde hun spørgende, "hvad er det?" Uden et ord trak han hende med ind i den mørke gyde ved siden af yogacentret, og viljeløst blev hun skubbet op mod det grove murværk. Hun nåede lige at tænke, hvad sker der dog?, og faktisk blev hun lidt forskrækket – hvad havde han dog gang i? Men så maste han sig ind mod hende og kyssede hende, hedt og hårdt. Hans tunge søgte ind i hendes mund, og hun kunne mærke en ikke ubetydelig bule ind mod sin mave.

Da han slap hende et øjeblik, fik hun fremstammet et, "Hvad er det, du gør?", men hendes stemme var mærkeligt hæs, og hun var helt svag i knæene. "Hold nu op, jeg ved godt, du har kigget efter mig", sagde han drillende, "og jeg efter dig. Så da jeg så dig komme ud, lækkert småsvedig i de der stramme gamacher, så tog jeg chancen". Jenny tænkte sig om et sekund. Det kunne de da ikke det her? Men på den anden side var han jo en voksen, ung mand, og det var vist ikke imod reglerne som sådan... Hun nåede ikke at tænke mere, så kyssede han hende igen, og hans ene hånd tog fat om hendes bryst. Hun kom til at stønne lavmælt, da hans tunge kildede hendes ene øre, mens hans fingre legede med hendes stive brystvorte gennem det tynde stof, og han lo en dyb, mørk latter, mens han hviskede, "Skal vi ikke tage hjem til dig? Jeg har en lille gave, jeg gerne vil give dig." Jenny orkede ikke at stå imod – hun nikkede bare, og et øjeblik efter sad de i hendes bil.

Ingen af dem sagde noget, før de ankom til hendes lille hus. Så snart hun åbnede døren, skubbede han hende baglæns ind gennem den åbentstående dør til soveværelset og smed hende på sengen. Han trak hurtigt sin sweater over hovedet og smed bukser og underbukser, og så stod han dér i al sin unge skønhed foran hende. Dér var hans gave foran hende, en strunk, stiv, lækker pik. Hun sukkede dybt, da han langsomt trak hendes tøj af. For hvert klædningsstykke kyssede han hendes blottede hud, og hans stive lem borede sig ind i hendes hofte, da han trykkede sig ind til hende. Han mumlede, "Du er lige så smuk, som jeg vidste, du ville være", og hun skulle lige til at svare i samme stil, da hun besluttede sig for at vise ham det i stedet: Hun lænede sig ind over ham og tog hans pik i munden. Med erfarne bevægelser lod hun fingrene glide op og ned ad skaftet i forlængelse af læberne, og med den anden hånd kærtegnede hun hans nosser. Han stønnede højt og skubbede underlivet op mod hende, men da han var lige ved at komme, skubbede han hende væk og satte sig på knæ foran hende med sit strittende lem i hånden.

"Nu skal du have pik, professor", sagde han med glimt i øjet, og så vendte han hende i et snuptag om, så hun lå på alle fire. Hans tunge cirklede rundt om hendes klitoris og kusse, til hun jamrede sig og tiggede ham om at kneppe sig. Så mærkede hun hans stive pik. Han var stor, meget stor, og hun udstødte en langvarig, jamrende lyd, da han trængte ind i hende i én lang bevægelse. Det var næsten, som om han stødte imod hendes hals, da han var helt i bund, og hun stønnede højt, da han begyndte at kneppe hende. Han sad på knæ bag hende og styrede hendes hofter med hænderne, og hans stive pik borede sig ind i hende gang på gang. Jenny mærkede klimaks nærme sig, og så eksploderede hun i en ekstremt intensiv orgasme, der næsten sendte hende ned for fuld tælling. Han stødte et par gange til, og så skreg han sin orgasme ud, mens han sprøjtede sin sæd ind i hende.

De lå lidt og sundede sig, og så begyndte hun at tegne cirkler på hans bryst med en fingernegl, mens hun drillende sagde, "Er der ikke noget om, at I unge fyre kan gøre det flere gange på en aften?" Han grinede og førte hendes hånd ned til sit skridt. "Jo, det kan vi", svarede han.

Læs flere erotiske historier: