Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Store Hus

Sanne vidste godt, hun havde fået for meget at drikke, men hun havde det så sjovt, og hvad søren, man er jo kun ung én gang. Hun holdt hånden frem for at tage imod endnu et tequilashot, og den brændende fornemmelse i halsen fik hende til at sprutte og grine. Hendes veninde Mia var lige så beruset og glad som hun – hun flirtede helt vildt med en fyr, der hed Markus. Markus var den der lidt farlige type, med mørkt hår, der faldt ned panden på ham, og tatoveringer hele vejen ned langs armene. Han lidt bistre ansigtsudtryk gjorde kun Mia endnu mere hed. Hun kastede med håret og smøg sig ind til ham, og når det endelig lykkedes hende at slå et smil af ham, kiggede hun stolt over på Sanne som for at sige, "Se jeg har ham i min hule hånd".

Sanne dansede på det fyldte dansegulv med et par af Markus’ venner. De var søde og sjove, og hun morede sig fint. Den ene af dem lagde an til et kys, men hun afværgede det elegant og undskyldte sig. Så skyndte hun sig mod dametoilettet. Hun måtte bare have lidt koldt vand i ansigtet, tænkte hun.

Hun stod længe og så sig i spejlet over vasken. Hendes ansigt blussede, hendes øjne var slørede, og hun hørte nærmest en susen for ørerne. Klart for meget at drikke, tænkte hun for sig selv, men det kolde vand på kinderne og tindingerne hjalp, og hun følte sig snart lidt friskere. Da hun kom tilbage til baren, stod Mia med armene om Markus’ hals, og han kyssede hendes grådige mund, mens han gestikulerede til en af vennerne om at betale regningen. Mia så hen på Sanne. "Markus og de andre har inviteret os med til en fest. Skal vi ikke gå med? Det er kun omkring 20 minutter herfra". Hun så bedende på Sanne, der først tøvede. De vidste jo ikke rigtigt noget om de her fyre... Men Mia tiggede og bad, og til sidst trak Sanne på skuldrene og indvilligede.

Snart var hele gruppen på vej i et par taxier. Efter omkring tre kvarters kørsel – så meget for 20 minutter, tænkte Sanne - stoppede bilerne foran et stort hus med en stor port foran. Det ser fint ud, tænkte Sanne for sig selv. De betalte for taxierne og gik ind ad porten og op ad indkørslen. Der var lys overalt i huset, men Sanne hørte ingen musik og så ingen andre mennesker. "Sagde I ikke, der var fest?" spurgte hun en af fyrene, men han grinede bare og sagde, "Det bliver der nu". Sanne blev pludselig lidt bekymret – hvad havde de rodet sig ud i? Men de virkede jo som ganske almindelige, søde fyre, og hun trak på skuldrene og sagde, "Jamen, så må vi vel hellere se at få startet noget musik."

Markus’ ven Peter åbnede døren, og de væltede alle ind i foyeren. Sanne og Mia så sig om med store øjne Det var virkeligt et flot hus, med dyre malerier på væggene og en kæmpe trappe op til førstesalen. Peter førte dem alle ind i en af stuerne – en af stuerne, tænkte Sanne, det er godt nok noget andet end mit lille hummer, det her – og snart lød der høj musik fra de fine B&O højttalere. Der kom flasker på bordet, og de smed sig alle omkring det store kaffebord på stole, divaner og nogle endda på gulvet. Sanne og Mia sad i hver sin sofa, Mia med Markus ved sin side og Sanne ved siden af en, der hed Karl. Karl var sød og sjov, og da han spurgte om hun ville danse, sagde hun straks ja.

Karl var god til at danse, og Sanne nød følelsen af hans krop mod sin. Hans ene hånd lå på den nederste del af hendes ryg, lige over hendes balle, og hun følte sig godt tilpas ved fornemmelsen. Da musikken blev langsommere, trak han hende ind til sig, og hans tunge fandt hendes mellem deres sammensmeltede læber. Karl, musikken og de mange drinks gjorde hende helt blød og varm, og hun nød at trykke sig ind til hans brede brystkasse. Hans bløde tunge udforskede for alvor hendes mund nu, og hun havde pludselig enormt meget lyst til ham. Hun kunne mærke, at hun blev våd dernede, og hun greb fat om hans baller og trykkede ham endnu tættere ind til sig, så hun kunne mærke hans voksende pik mod sin talje. De dansede lidt endnu, og Sanne skulle lige til at spørge, om der var et sted, de kunne være alene, da Karl trak hende med ind i et tilstødende værelse.

Det var også en stue, kunne hun se i halvmørket, men der stod en kæmpe futon op imod den ene væg, og Karl løftede hende op og lagde hende ned på den. Sanne prøvede at glemme, at døren stadig stod på klem ind til den næste stue. Hun ville bare have ham, nu. Han klædte hende af, så hun var helt nøgen mod det beige betræk, og så trak han sit eget tøj af. Hans store pik var fuldt erigeret, og hun trak den stående fyr ind til sig og tog hans lem i munden. Han smagte godt, og lidt sædvæske dryppede ud af den lille revne i hovedet. Sanne slikkede den i sig og tog hele hans pik i munden igen. Han tog fat om hendes hoved og pressede det endnu tættere ind mod sig. Han stødte underlivet frem og stønnede højt, da hendes tunge cirklede rundt om hans penishoved.

Sanne bemærkede næsten ikke de andre, men pludselig lå Mia og Markus på futonen ved siden af dem. Mia var næsten nøgen, og hendes hvide bryster skinnede i månelyset, da Markus lagde sig mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Sanne så på dem og syntes, det var det hedeste, hun nogensinde havde set, og hun blev endnu vådere end før. Mia stønnede og vred sig lidt, og Sanne gjorde ingen modstand, da Karl med fast hånd tvang hende over mod Mia, så deres ansigter var helt tæt ved hinanden. "Hvorfor kysser du hende ikke, min skat?" spurgte han med hæs stemme, og det var lige, hvad Sanne gjorde. De havde kysset før, de to, men aldrig taget det længere end det. Mia kyssede igen, og Sanne lagde sig på alle fire, så hun kunne både kysse Mia og måske endda kæle for de hvide, bløde bryster, der så så æggende ud der i månelyset. Hendes læber fandt den ene brystvorte, og Mia stønnede og så hende i øjnene, da hun slikkede og bed forsigtigt i den.

Sanne var så optaget af Mias mund og bryster, at hun blev helt overrasket, da hun pludselig mærkede Karls stive pik mod hendes skamlæber. Han spredte hendes ben og trængte ind i hende i én bevægelse. Sanne faldt næsten om, da han bankede helt i bund. Nu kyssede hun Mias hals og læber, mens hun blev kneppet bagfra – det var så hedt, så hedt. Sanne mærkede orgasmen boble op i kroppen, og så kom hun i et langt, jamrende klimaks, der kun blev yderligere forstærket af Karls brøl, da han trak pikken ud af hende og sprøjtede stråler af sæd ud over hendes ryg og baller.

Mia kom ikke længe efter, og hendes øjne søgte mod Sannes, da hun vred sig og skubbede Markus væk fra sin kusse. Markus satte sig på knæ, og hans lange, stive pik dunkede lige foran Sannes ansigt. Hun og Mia så på hinanden, og uden et ord begyndte de begge at slikke hans pik fra hver sin side. Der gik ikke længe, før han eksploderede imellem dem, og udmattet kunne læne sig tilbage med armene om hinanden. Da fyrene var faldet i søvn, lagde Mia en seddel med deres telefonnumre på bordet, og så sneg de sig ud. Der var stille alle vegne nu, og de gik længe, før de fandt en taxi. Sanne gav Mias hånd et klem i taxien, og Mia lænede sig ind mod hende og hviskede, "Skal vi ikke tage et bad sammen, når vi kommer hjem til mig?" Sanne nikkede tavst og mærkede sit hjerte banke hurtigere.

Læs flere erotiske historier: