Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Smilende Postbud

Det ringede på døren, hørte Lilly hen over lyden af bruseren. "Shit!" udbrød hun og skyndte sig at slukke for vandet. Hun steg ud af bruseren, kastede et håndklæde om sig og skyndte sig ned for at åbne. "Ja, ja, jeg kommer nu!" råbte hun på vej ned ad trappen. Hun var lige ved at falde på det tredjesidste trin men fandt balancen igen i sidste øjeblik. Hun flåede hoveddøren op og stirrede surt på postbuddet, der stod med ryggen til hende og kiggede ud over markerne. "Ja", sagde hun snerrende – hun hadede at blive afbrudt midt i brusebadet, og hun brød sig heller ikke specielt meget om at stå her i dagens klare lys, kun iklædt vådt hår og et lille håndklæde.

Postbuddet vendte sig om, og hun så, at det ikke var den sædvanlige gamle, vrantne mand, men en ung fyr med lyst, næsten hvidt hår og klare blå øjne. "God morgen", sagde han smilende, mens hans frække øjne langsomt gled ned over hendes halvnøgne krop, "jeg har en pakke til dig. Du er Lilly Bergstrøm, ikke sandt?" Hun nikkede, pludselig lidt flov over at stå dér, dryppende våd, foran ham. Han rakte en pakke frem mod hende, og uden at tænke rakte hun armene frem for at tage imod den. Og så stod hun dér, som Gud havde skabt hende, foran det nye postbud. Blussende rød i kinderne bøjede hun sig og greb det formastelige håndklæde og holdt det op foran sig, men skaden var sket. Den unge mand så hendes skam og udbrød, "Jeg så ikke noget".

Lilly kunne ikke lade være med at smile, og da han så det, begyndte han at klukle, og så grinede de begge af hjertens lyst. Hun tørrede tårerne af øjnene og tog imod pakken – denne gang med én hånd – og så skyndte hun sig at sige farvel, inden det gik galt igen. Hun lukkede døren efter ham og stod lidt og pustede. Der havde været noget charmerende over både ham og situationen, og hun kunne ikke lade være med at kigge efter ham gennem de tynde gardiner i stuen, da han gik væk, høj og rank. Han stoppede kort ved havelågen og vendte sig om, og hun syntes, hun kunne se ham smile igen, men så var han væk på sin cykel igen.

Der gik en uge, inden de sås igen. Denne gang var Lilly i haven. Hun sad i en liggestol i sin bikini og nød en varm sommerdag, mens hun arbejdede på den bog, hun var i gang med at redigere. Hun så ham ikke komme, så optaget var hun af sit arbejde, men pludselig hørte hun et "Hej!" fra havelågen. Dér stod han, lige så flot og charmerende som sidste gang, og hun smilede til ham, da hun rejste sig og gik hen imod ham. Pludselig blev hun opmærksom på sin afklædthed og var lige ved at vende om for at tage noget over sig, men så tænkte hun, at han havde jo set hende helt uden tøj, så en bikini kunne vel ikke være noget. Og desuden var hun da nok 10 år ældre end han, så han lagde nok ikke engang mærke til det. Hun rettede ryggen og gik hen imod ham. Til sin overraskelse svingede hun let med hofterne.

Han stod stille ved havelågen og ventede, og da hun kom nærmere, kunne hun se hans øjne glide anerkendende op og ned ad hendes krop. Hun smilede til ham. "Nå, hvad har du til mig i dag?", spurgte hun. Hans øjne forlod modvilligt hendes bryster i den lille røde bikinioverdel og mødte hendes. Hans smil blev bredere. "Som du ser ud i den bikini, hvad du end vil have", svarede han og blinkede til hende, "men jeg har også en ny pakke med". Hun rødmede lidt over hans kompliment og rakte armene ud. "Ja, der er desværre lidt strafporto på", sagde han og gav hende udregningen. Hun sagde, "Jeg har penge inde i huset. Kommer du med ind og venter, mens jeg finder dem frem?" "Ja", svarede han, "jeg kunne egentlig også godt bruge et glas vand, hvis det er OK".

De gik hen imod huset, og hun kunne mærke hans øjne bore sig ind i hendes ryg og baller, mens hun gik. Igen opdagede hun, at hendes hofter svingede lidt mere end normalt. Hvad, er du blevet sådan en fræk cougar?, tænkte hun ved sig selv. Men han var lækker, det måtte hun indrømme, og der var noget ved det smil og det hår og de øjne – og den flotte, høje skikkelse... Så hun vuggede en ekstra gang med hofterne, da hun trådte ind over dørtærsklen. "Vil du sidde ned?" spurgte hun og ledte ham ind i køkkenet. Hun lavede en fejende armbevægelse hen imod stolene og spisebordet midt i det store landkøkken. "Ja tak", svarede han og satte sig. Han tog kasketten af og pustede håret væk fra panden. Hun kunne se et par sveddråber langsomt løbe ned af hans pande, og hun fik pludselig en ubændig lyst til at røre ved ham. I stedet skyndte hun sig over til vasken og skænkede ham et glas koldt vand.

Hans hånd strejfede hendes, da han tog imod vandet, og han så hende lige i øjnene, mens han drak. Så kunne hun ikke dy sig længere, hun rakte en hånd frem og tørrede en sveddråbe af hans pande. Han greb hendes hånd og kyssede den grådigt, og så rejste han sig, greb hende om livet og trak hende ind til sig. Det første kys var lidt forsigtigt, men da han kunne mærke, at hun svarede igen af samme skuffe, blev han mere intens og insisterende, og det sugede i hendes mave, da hans tunge borede sig ind i hendes mund, samtidig med at han lagde hænderne på hendes næsten nøgne baller. I én bevægelse fejede han alt, hvad der var på hendes spisebord – papirer, vandglas, salt- og peberbøsse, selv hendes mobiltelefon – på gulvet og smed hende op på bordet. Hun gispede, men lå stille, mens hans hænder gik på opdagelse op og ned ad hendes krop.

Med et snuptag flåede han hende bikinioverdel af hende og begravede ansigtet mellem hendes bryster. Hun kunne mærke hans stive pik mod sine lår, da han lænede sig ind over hende, og hun jamrede sig, da hans tunge fandt hendes hals, mens hans hænder masserede hendes bryster. Så rettede han sig op og trak hendes bikiniunderdel ned, så hendes glatbarberede venusbjerg kom til syne. "Du er sgu fræk, er du", hviskede han hæst, mens han spredte hendes ben. Han suttede langsomt og demonstrativt på sin pegefinger og førte den ind mellem hendes ben, og så begyndte han at gnide hendes klitoris, mens han så hende i øjnene. Det var så frækt, at hun kunne mærke safterne begynde at løbe mellem benene på hende. Hun hviskede "Tag mig, jeg vil have dig nu", og det lod han sig ikke sige to gange. Han åbnede sine bukser og trak sin lange, stive pik ud.

Så greb han hendes knæ og førte dem helt ud til siderne, og hun mærkede hans stive lem mod sine kønslæber. Langsomt øgede han trykket, og så var den indenfor, og han trængte ind i hende i én lang bevægelse. Hun udstødte en lang, jamrende lyd, da han trængte helt i bund, og hun lagde knæene op om hans skuldre, så han kunne komme til. Han kneppede hende med lange, faste bevægelser, og hendes dunkende kusse var vådere end nogensinde før. Han holdt godt fat om hendes hofter, mens han pumpede ind og ud af hende, og hun gled hen over køkkenbordets hårde overflade, endnu længere ud mod kanten, så hun kunne få hver eneste millimeter af ham ind i sig. De stønnede begge højlydt nu, og hun kunne mærke klimakset komme, så hun kælede for sine brystvorter, som hun kunne lide det, mens hans pik bankede ind i hende et sidste par gange. Så satte han farten op, samtidig med at alt blev sort for hendes øjne, og hun begyndte at skrige sin orgasme ud, samtidig med at han sprøjtede sin hede saft ind i hende.

Da han var gået, sad hun lidt ved køkkenbordet og samlede sig, inden hun gik ind og tog et bad. Hvornår mon jeg venter en pakke igen, tænkte hun og smilede for sig selv. Måske skulle man bestille noget på internettet...

Læs flere erotiske historier: