Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Perfekte Bad

Jeg ligger og ser hans bryst stige og falde støt, mens han sover. Hans lange øjenvipper vibrerer lidt – han drømmer nok. Om hvad mon? Dynen ligger som en tung vægt oven på mig. Han må have den over mig, da jeg endelig mistede bevidstheden efter mange timers hed sex. Det sidste, jeg husker, hans ansigt, dækket af sved, mens han pumper ind og ud af mig. Min hud føles lidt klistret af sex, af både hans og mine safter. Jeg glider ud fra under dynen, mens jeg gør mit bedste for ikke at vække ham, og går stille ud til badeværelset. Jeg tænder lyset og ser mig i spejlet over vasken. Mine nøgne bryster glinser i lyset – vi må have brugt massageolie.

Jeg kigger over på sengen igen, og han sover stadig. Så tørrer jeg min makeup fra aftenen før af med et stykke vat og lidt rensecreme. Det føles godt at få de sørgelige rester af mascara, foundation og øjenskygge af. Jeg ser mig vurderende i spejlet igen. Det er sjovt, så ung og uskyldig jeg kan se ud, tænker jeg og rødmer lidt ved tanken om, hvad vi gjorde ved hinanden i aftes. Jeg går hen til bruseren og tænder for det varme vand. Jeg venter, til brusekabinens dør damper til, inden jeg stiger ind i kabinen. Så åbner jeg langsomt døren og ser dampen vælte ud. Jeg træder ind og lukker døren efter mig. En bølge af varme skyller ind over mig.

Jeg kan mærke, at min kusse, øm som den er, reagerer på den våde varme. Det dunker let i den, en behaglige, pirrende fornemmelse. Jeg begynder at vaske mine bryster og så min mave. Mine hænder glider langsomt op og ned af min krop, nyder alle dens kurver og hjørner, og så begynder jeg at kæle for mig selv dernede. Mine hænder er glatte af sæbe og varme af vandet, og jeg lukker øjnene.

Jeg kan ikke holde op. Jeg begynder at gnide hårdere og hårdere, og min klitoris svulmer op mellem mine fingre. Mine ben begynder bukke sammen under mig, og jeg falder ned på knæ. Jeg gnider som en besat. Mit hjerte banker hurtigt og hårdt, og jeg kan høre hjerteslaget dunke i ørerne. Jeg kaster hovedet tilbage og hvælver ryggen, og jeg kan mærke, at orgasmen er lige ved at komme.

Så mærker jeg en hånd på mit baghoved. Forskrækket åbner jeg øjnene. Det er ham. Han har sat sig på knæ foran mig under bruseren, og det hede vand slår mod hans brede skuldre og bryst, mens han trækker mig ind til sig, så vi kan kysse. Vores kroppe rører ved hinanden, men jeg har stadig hånden mellem mine ben. Han kigger ned på den og smiler frækt til mig, og så kysser han mig igen. Hans tunge leger med min, mens jeg genoptager min onani. Min hånd gnider hårdere og hurtigere nu, og vores våde, hede kys gør mig kun mere liderlig end før. Jeg kan mærke hans pik mod min mave, den hårde kæp gnider imod min hud. Jeg er så tæt på orgasmen nu, at jeg næsten ikke kan se noget. Og så kommer jeg, i en lang, jamrende orgasme, der næsten får mig til at kollapse. Hans tunge slipper ikke min et øjeblik. Jeg stopper kysset og signalerer til ham, at han skal rejse sig op.

Jeg kravlede lidt fremad og tager hans penishoved i munden. Han er så blød og så hård på samme tid, og jeg elsker smagen af ham. Jeg holder hans nosser i min ene hånd, mens jeg slikker ham. Jeg mærker, at han fletter fingrene gennem mit hår og trykker lidt til, for at få mig til at fortsætte. Jeg kigger op og møder hans sultne blik, der tigger mig om at blive ved. Jeg lukker øjnene og tager ham så dybt i mig, som jeg kan. Mine læber rammer imod hans skridt, da jeg tager ham helt dybt ned i halsen, og han smager så lækkert imod min gane. Spidsen af hans pik er silkeblød, og jeg nyder at mærke hans ophidselse. Jeg holder om hans baller nu, og han begynder at banke sin pik ind i min mund. Hurtigere og hurtigere. Jeg kan mærke, at han er på nippet til at eksplodere, da han hurtigt trækker sig ud, inden han mister kontrollen.

Han lægger sine hænder på mine skuldre og skubber mig væk fra ham. Så skubber han mig igen, så jeg bliver tvunget ned at ligge på alle fire. Det næste, jeg mærker, er hans store kæp, der glider ind i mig. Og så begynder han at kneppe mig. Han trækker min bagdel ind mod sig, så han kan pumpe hårdere ind i mig, og hans store, stive pik sender nærmest gnister ud i hele min krop.

Det varme vand fra bruseren strømmer stadig ned over os, og dampen i kabinen gør det sværere at trække vejret. Det er endnu mere hot på den måde, næsten som om han kvæler mig lidt, samtidig med at han knepper mig, dér på brusebadets gulv. Han stopper et øjeblik og trækker sin pik ud af mig. Jeg når lige at tigge ham om at give mig den igen, da jeg ser, at han er ved at smøre lidt glidecreme på, så han kan blive ved, uden at vandet giver for megen friktion. "Hurtigere", nærmest skriger jeg til ham. Jeg er næsten vanvittig af lyst nu. "Hurtigere, tag mig, jeg vil have dig!".

Og lige som jeg tigger og beder, banker han endnu hårdere ind i mig. Jeg kan mærke hver centimeter af ham inden i mig. Det er, som om han rører hver eneste sted på min krop. Alle mine sanser er hyperaktive, og hver eneste celle skriger på sex - mere, hårdere, dybere. Jeg krummer ryggen, og så vælter en intens orgasme ind over mig. Mens jeg skriger min nydelse ud i badet, mærker jeg ham trykke i bund en sidste gang, og så pumper han mig fuld af sin sæd, mens han brøler sin orgasme ud i rummet. Jeg kan mærke den våde, varme sæd skylle ind i mig. Noget af den spilder ned på gulvet og blander sig med vand. Han pumper stadig, og jeg har det, som om jeg er fyldt op af sæd. Så trækker han sig endelig ud af mig og slipper mig, så jeg kan komme op at stå.

Jeg er så svag i knæene, at jeg næsten ikke kan stå op. Hele min krop er sex, min hud er ekstremt følsom, min kusse dunker, og mine brystvorter er stive. Det er, som om jeg ikke kan holde op, som om jeg bare er blevet til én stor dunkende masse, der bare vil have mere og mere. Jeg mærker hans arme om mig. Han nærmest bærer mig ind i seng og tørrer mig med et blødt, varmt frottehåndklæde. Sengen føles så blød, og jeg falder i søvn et øjeblik, men kan stadig ikke rigtigt slappe af. Jeg vil bare røre og røres ved, kæles for, elskes... Det virker, som om han har det på samme måde, for han kæler for mig nu. Hans hånd er mellem mine ben, og hans fingre gnider blidt min klitoris. Åh gud, det hele starter igen...

Jeg vågner senere på formiddagen og ser ham ved siden af mig. Han sover fredeligt, og jeg smiler lidt for mig selv, Hvis han tror, han skal have lov til bare at ligge dér, tænker jeg og begynder at kæle for hans pik. Han sover stadig, da den er stiv og klar, og jeg kravler op på ham og begynder at ride ham. Han åbner langsomt øjnene, da jeg begynder at stønne og smiler varmt til mig, mens han griber mig om hofterne. Og så begynder det igen.

Læs flere erotiske historier: