Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Knuste Hjerte

Hun så ham gennem glasdøren til venteværelset. Det var, som om hendes hjerte stoppede et øjeblik, og hun blev både varm og kold. Hun havde ikke troet, hun nogensinde skulle se ham igen. Hun skyndte sig at flytte sit ansigt væk fra vinduet og nærmest faldt ned i en stol på sit kontor, mens tankerne myldrede i hendes hoved. Billeder af ham, smilende og på vej ud af vandet på stranden, stående ved grillen med en øl i hånden, mens han grinede af en sjov bemærkning, liggende i sengen en søndag morgen, mens han lokkende rakte en hånd ud efter hende. Og så de andre billeder: Den forfærdelige samtale for tre år siden, hvor han fortalte hende om den elskerinde, han havde haft i flere måneder. Den dag, han flyttede ud. Den dag, hendes hjerte blev knust.

De havde været sammen i fire år, og hun havde troet, de skulle være sammen altid. Hun var faktisk lige begyndt at overveje, om hun endelig skulle give efter for hans evige plageri om børn, da bomben sprang. Han havde været sent på den en aften – meget sent – og hun havde ringet og sms’et og endda prøvet at ringe til hans sekretær, som selvfølgelig ikke svarede på det tidspunkt. Det var ikke første gang, det var sket heller. Nu, hvor hun kendte sandheden, burde hun være blevet mistænksom længe før. Forretningsrejserne, hvor han ikke havde tid til at ringe til hende om aftenen, fordi han var ude at spise med "kunder". De sene aftener, hvor han ikke fik ringet til hende, fordi han "havde travlt". Og alligevel var hun ikke blevet urolig, indtil han ikke dukkede op den aften, hvor de havde aftalt at gå i biografen.

Hun kunne stadig huske, hvordan han så ud, da han endelig kom hjem og stod der foran hende med øjnene ned mod gulvet og i et næsten dødt tonefald sagde de ord, hun frygtede mest af alt. Han var forelsket i en anden, og nu var hun gravid. Hun skreg og tryglede, mens han pakkede en kuffert, men han ignorerede hendes bønner og lukkede bare døren efter sig, mens hun kollapsede på gulvet og bare græd og græd. Det havde taget hende længe at komme sig over det, og hun havde været glad for at høre, at han var flyttet til en anden landsdel. Så var der da ingen risiko for, at de ville løbe på hinanden igen. Men nu sad han altså her, i hendes venteværelse, og hun kunne ikke undgå ham.

Bitten mandede sig op og kastede et hurtigt blik i spejlet. Hold nu op, tænkte hun for sig selv, det er et overstået kapitel. Hun rettede på håret og smilede blegt til sig selv i spejlet, og så rankede hun sig og gik ind i venteværelset. Han så op, da hun trådte ind, og hans gammelkendte smil strålede hende i møde. Hendes ben var som gele, men hun gik med faste skridt hen og sagde, "Hej, det var en overraskelse". Han rejste sig og kyssede hende på kinden, og hun kiggede forlegent på patienterne i venteværelset, der alle stirrede nysgerrigt på dem. "Jeg venter bare, til du er færdig. Jeg vil gerne tale med dig", sagde han lavmælt til hende. Bitten nikkede bare og gjorde sig færdig. Det var svært at koncentrere sig om fru Olsens migræne og 17-årige Hannes menstruationsproblemer, men det lykkedes, og snart kunne hun lukke døren efter dagens sidste patient.

Hun vendte sig og så ham i øjnene. "Og hvad kan jeg så gøre for dig?" spurgte hun så roligt, som hun kunne. Han svarede, "Ikke her, lad os gå hen om hjørnet og få en drink". Hun trak på skuldrene og bad klinikdamen om at lukke ned for dagen, og så gik de hen på kvarterets franske cafe. Hun tog en slurk af husets rustikke rødvin og så ham i øjnene. "Hvad bringer dig her til byen?" spurgte hun. Han trak vejret dybt, og så kom det. Forholdet til den anden kvinde var slut – det havde det faktisk været længe. Det havde vist sig, hun slet ikke var gravid, og han havde gjort det forbi, da det gik op for ham, at hun havde løjet for ham. Han havde gjort alt, hvad han kunne, for at glemme Bitten, men det var aldrig lykkedes ham. Han var flov og ked af, hvad han havde udsat hende for. "Jeg var så forvirret. Det virkede ikke, som om du ville have børn med mig, og jeg begyndte at tvivle på vores forhold, og ja, så dummede jeg mig."

Han protesterede mildt, men lod sig til sidst overtale. Hans onkel ville snart være tilbage med bilen, så de kunne levere, hvis der var andre kunder. Dina fik ham bænket i sofaen, og så hentede hun to tallerkener og et ekstra vinglas. "Vil du ikke have et glas vin?" spurgte hun. Han smilede til hende og takkede ja, og hun skænkede for dem begge. Hun rakte et stykke pizza frem mod ham, og han tog taknemmeligt imod det. "Jeg ikke tid i aften til og spise", sagde han og satte ivrigt tænderne i den varme pizza. Dina vred øjnene væk fra hans lange øjenvipper og så over mod fjernsynet. Gud ja, filmen! Hun skruede op for lyden igen og sagde, "Jeg var ved at se en film, den er først startet for 20 minutter siden, vi kan jo se den sammen." Han smilede og lænede sig tilbage i sofaen, mens han tyggede maden i sig og skyllede efter med en slurk vin.

Bitten så ned på deres hænder. Han havde grebet hendes ene hånd, mens han talte, og hun så, at han stadig bar det ur hun engang havde givet ham. "Du knuste mit hjerte", sagde hun stille, mens en tåre løb ned ad kinden. "Det tog mig lang tid at komme over dig." Han løftede hendes hage med en blid finger og tvang hende til at se ham i øjnene. "Jeg håber ikke, det lykkedes helt?" Han tørrede kærligt tåren af hendes kind. "Et helt år prøvede jeg at glemme dig, men da jeg så dig i det TV-interview forleden, vidste jeg bare, at jeg var nødt til at se dig igen." Bitten så smerten lyse i hans øjne, og pludselig vidste hun, at hun var nødt til at tilgive ham. Det var jo ham! Ham, hun elskede. Ham, hun aldrig havde kunnet glemme.

En time senere lå de på hendes seng. Han kyssede hendes nøgne krop over det hele, fra halsen til tæerne, og hun lukkede øjnene og mærkede, hvordan den lille hårde knude i hendes mave langsomt løsnede sig og forsvandt. Hans velkendte duft og den måde, han rørte ved hende, gjorde hende varm og veltilpas – og så utroligt liderlig. Da han spredte hendes ben og langsomt lod tungespidsen cirkle om hendes klitoris, fyldtes hun med salighed. Hans varme tunge slikkede og suttede på hendes svulmende knop, og hun spændte kroppen som en flitsbue, da hendes krop gennemrystedes af den første orgasme. Men han stoppede ikke. Han blev ed med at slikke hende, til hun skreg sit klimaks ud igen og igen. Først da hun, svedig og rystende, næsten skubbede ham af, holdt han inde og satte sig ved siden af hende.

Hans lange lem var fuldt erigeret, så hun. Han begyndte langsomt at kæle for sig selv, mens hans anden hånd gik på opdagelse på hendes krop. Han vidste godt, hun syntes det var så frækt, når han onanerede foran hende. Hans fingre havde et fast greb om pikken nu, og han tårnede lige over hendes ansigt, mens han pustende gned det stive lem. Hun løftede ansigtet lidt og lod sin tunge glide ned ad pikkens underside, og han stønnede højt. Så førte han den ind i hendes mund, og hun lukkede læberne om den og smagte ham igen. Han sad hen over hendes mund, mens hun slikkede og suttede ham, og hun kunne mærke hans lår spænde, da han nærmede sig klimaks. Han trak sig ud, inden han kom for langt, og så vendte han hende, så hun lå på alle fire. Han lod sine hænder glide ned langs hendes krop og tog fat om hendes baller og spredte dem.

Hans tunge og fingre pirrede hende, rundt om anus og ned langs skamlæberne til klitoris og tilbage igen. Hun var så våd nu, at safterne drev ned ad hendes lår. Så førte han sin pik ind i hendes dunkende kusse og trængte helt i bund. Bitten begravede ansigtet i puden og klynkede af lyst, da han kneppede hende, først langsomt og så hurtigere og hurtigere. Han bankede sin pik ind i hende nu, og så brølede de deres orgasme ud sammen.

Da de lå og sundede sig bagefter, førte han hendes hånd op til sin mund og kyssede hendes fingre. "Jeg har det, som om jeg er kommet hjem", hviskede han. "Og jeg vil gøre hvad som helst for at vise dig, at vi hører sammen." Bitten så på hans ærlige ansigt. "Du kan starte med at lave mig en af dine gode omeletter", smilede hun.

Læs flere erotiske historier: