Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den nye nabo

Hvad var det dog for en larm ude i opgangen, tænkte Tony muggent. Han sad og prøvede ihærdigt at koncentrere sig om læsningen til sin kemiingeniøreksamen, og de forbandede formler gav ham en hovedpine. Så hjalp det ikke meget, at der blev larmet og råbt og skramlet ude på trappen. Surt smækkede han bogen i og rejste sig for at se, hvad der foregik. Han gik hen til døren og kiggede ud af dørspionen. Ude på trappen stod to hærdebrede flyttemænd og diskuterede, hvordan de skulle få en sofa gelejdet rundt om hjørnet. Den sad ret godt fast lige nu, kunne han se, og den ene flyttemand trak forgæves i armlænet for at rykke den fri. Han skulle lige til at gå ud og blande sig, da sofaens ejermand – gik han ud fra – kom op ad trappen og stillede sig lige uden for Tonys dør.

Hun var omkring på Tonys alder, plus-minus et par år, og han undertrykte en sagte fløjten, da han så hende. Slank og blond, med lange brune lemmer i et par ultrakorte shorts og en lille tanktop, der var blevet lidt svedig og snavset af flyttearbejdet. Slidte hvide gummisko og en tynd guldkæde om den ene ankel. Hun smilede træt til de to flyttemænd og deltog i diskussionen om, hvordan sofaen kunne komme op, og til sidst fandt de en løsning, og de to pustende flyttemænd fik løftet sofaen op over trappegelænderet og ind i lejligheden. Tony overvejede at gå ud og byde pigen velkommen, men han blev stående som fastfrosset til stedet og bare nød synet af hende, som hun sprang op og ned ad trapperne med diverse småkasser.

Så var de åbenbart færdige, for larmen holdt op, og Tony kom hen til vinduet lige betids nok til at se flyttevognen forsvinde ned ad gaden. Han satte sig ved bordet igen og prøvede at genfinde sin koncentration, men hans tanker vandrede og han blev bare ved med at se hende for sig. Hendes smil, da hun så sin sofa forsvinde op ovenpå, hendes fløjten da hun bar sine ting op ad trappen til sit nye hjem, hendes baller i de små shorts på trappetrinene. Han måtte bare møde hende, sådan var det. Og det kunne ikke gå hurtigt nok. Faktisk havde han vist en flaske god rødvin i et skab, ville det ikke være høfligt at byde hende velkommen i bygningen? Han smilede ironisk ad sig selv – tænk nu, hvis døren blev åbnet af en bredskuldret kæreste, eller hun ikke drak vin, eller…

Han rystede al tvivlen af sig og gik ud på badeværelset for at friske sig op. Et hurtigt brusebad og en kam gennem de ustyrlige lokker, og så de nye jeans og den stramme hvide T-shirt – det måtte hun da kunne lide. Han vidste godt, at de mange timer i fitnesscentret havde givet pote, og selv om han var lidt bleg på trods af årstiden, fordi han hele tiden læste, så han da vel rimeligt godt ud. Han smilede til sig selv i spejlet og besluttede at tage sig sammen og gå derop. Under bruseren fantaserede han om, hvordan hun ville tage imod ham.

Måske ville han fange hende, netop som hun var ved at klæde om. Hun ville stå i BH og trusser, eller helt nøgen med bare et håndklæde om sig, og så ville hun bede ham om at komme ind og vise hende, hvordan hun tændte for det varme vand. Han ville være den store redningsmand, og hun ville taknemmeligt invitere ham til at blive, mens hun brusede. Han ville snige sig ind til hende i badeværelset og klæde sig af, og så ville han glide ind i brusekabinen bag hende og kysse hende på halsen. Hun ville udstøde et lille hvin af overraskelse og fryd, og så ville hun vende sig og kysse ham på munden, mens deres kroppe mødtes i det skumfyldte vand.

Han blev helt liderlig ved tanken, og med stift lem steg han ud af badet og prøvede at tænke på noget andet. Han tørrede sig med et tykt frottehåndklæde og tog deodorant og duftevand på, og så på med de stramme Calvin Klein underbukser og resten af tøjet. Han så sig i spejlet og prøvede et par linjer. "Hej, jeg hedder Tony og bor nede på anden. Velkommen til bygningen" - eller måske skulle han prøve noget utraditionelt som "Jeg er den officielle velkomstkomite – skal vi åbne flasken sammen?" Glas! Hun havde måske ikke fået pakket sine glas ud. Han måtte hellere tage et par glas med. Men hvad, hvis det virkede anmassende?

Mens han overvejede, hvad han skulle gøre, ringede det på døren. Distræt åbnede han uden at se i dørspionen. Dér stod hun, i de små shorts og den lille, svedige top, og smilede genert til ham. "Hej, jeg hedder Tina, jeg er lige flyttet ind på fjerde sal. Jeg tænkte på, vil du vise mig, hvordan bruseren virker?" Han troede næsten ikke sine egne ører. "Øh, ja, det kan jeg sagtens. Jeg hedder Tony, for resten. Øh, og velkommen". Han greb akavet vinflasken og nærmest smed den i hendes favn. Overrasket så hun på etiketten og sagde, "Det er jo en god vin – skal vi ikke tage et glas sammen? Altså, når jeg har badet". Hun gjorde en undskyldende gestus ned over sit snavsede tøj.

Snart sad han i hendes – ret bekendte – sofa med et plasticglas med rødvin i hånden. Nej, hun havde ikke pakket ud endnu, men hun havde da nogle plasticglas, de kunne bruge. Han hørte hende nynne under bruseren og overvejede faktisk lidt at følge sin tidligere "plan" men besluttede dog, at det havde været en dum fantasi, og at hun nok nærmere ville stikke ham en lussing og smide ham ud, hvis han prøvede på den. Så han ventede, og snart dukkede hun op med vådt hår og iført en enkel, kort bomuldskjole. "Ih altså, tusind tak", sagde hun og tog taknemmeligt imod et glas vin. Hun smed sig i sofaen ved siden af ham, og de skålede. Snart var de i dyb samtale, og latteren genlød mellem flyttekasserne omkring dem. Da de blev sultne, bestilte de pizza, og hun sad i skrædderstilling i sofaen og spiste med fingrene, mens hun lo af hans historier fra livet i området.

Da hun lænede sig ind over ham for at skænke mere vin, kunne han ikke lade være med at snuse hendes duft ind. Hun må have bemærket det, for hun stoppede brat midt i bevægelsen og så ham i øjnene. Så lænede hun sig helt tæt ind til ham og kyssede ham på munden. Deres tunger mødtes i en ivrig dans, og han blev for alvor stiv, da hun satte sig på hans skød med front imod ham og holdt hans ansigt, mens de kyssede. Da hun mærkede ham blive stiv, begyndte hun ligesom tilfældigt at gnide sit underliv mod hans voksende bule, mens de kyssede. Han lod hænderne glide ind under hendes kjolesøm og tog om hendes baller, så hun blev presset helt ind til ham.

Hun pustede i hans øre, da deres kys intensiveredes, og så trak hun resolut kjolen op over hovedet, så hun sad topløs i et par minutiøse shorts på ham. Han kyssede hendes brystvorter, der strittede lige ud for hans ansigt, og hun jamrede sig og vred sig igen. Så rykkede hun sig lidt bagud og åbnede hans jeans. Med ivrige fingre kælede hun for hans dunkende lem, mens hun med den anden hånd trak sine trusser af. Hun så ham direkte i øjnene, da hun langsomt sænkede sig ned over hans pik. "Jeg har en tilståelse", hviskede hun, "jeg er ret glad for sex, så du kan forvente meget mere af det her". Han lukkede øjnene i nydelse, da hun ramte i bund og modtog hele hans manddom i sin varme kusse.

Læs flere erotiske historier: