Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den Lange Tur

"Good afternoon, ladies and gentlemen, and welcome onboard this Boeing 777 bound for Singapore". Som altid følte Stephanie sig mærkeligt uden for sig selv, når hun hørte sin egen stemme tone gennem højttalerne ud over flykabinen. Hun gjorde sin velkomst færdig og gik hen til kabinepersonalet, der var i gang med at forberede drinksvognen til økonomiklassens passagerer. Førsteklasses passagererne var selvfølgelig allerede inden afgang blevet udstyret med deres drinks, samt lidt varme nødder og oliven til at gnaske på. Kabinen var som altid præget af den forestående rejse – passagerer havde rejst sig for at hente det glemte ud af de tasker, de møjsommeligt havde klemt sammen på hattehylden kun ti minutter før, der lød børnegråd rundt omkring, og der var de sædvanlige panikslagne ring på klokken, fordi underholdningssystemet ikke var sat i gang endnu.

Hun sukkede og tog en dyb indånding, og så begyndte hun sin tur rundt i kabinen. Hun hjalp passagerne med at skubbe den alt for store håndbagage ind igen, hun bragte legetøj og farveblyanter til de små og svarede på spørgsmål lige fra, " Har I vegetarmad på menuen?" til "Har I ikke en ledig plads et andet sted – jeg sidder jo klemt inde her". Servicen startede, og snart var der fred og ro rundt omkring, mens passagererne nød deres gin og tonics. Hun var ved at finde et ekstra tæppe til en ældre dame på række 36, da en stemme bag hende sagde, "Undskyld, men må jeg spørge dig om noget?" Hun vendte sig og så ind i et par ualmindeligt blå øjne. Han var omkring hendes alder, måske lidt ældre, iklædt et par slidte jeans og en lækker, blå blazer over en T-shirt. Hans øjne strålede hende i møde under de tykke, lyse lokker. Hans hår var en smule langt i nakken, lige som hun kunne lide det, og pludselig for det igennem hendes hjerne, hvor lækkert det ville være at løbe fingrene gennem den tykke manke.

Hun tog sig sammen og svarede med et professionelt smil, "Ja, hvad kan jeg gøre for dig?". Han smilede – åh, hvilket smil – og sagde, "Jeg spekulerede bare på, om du kan anbefale et hotel i Singapore?" Hun så spørgende på ham. "Har du ikke booket et?", spurgte hun. "Nej, jeg var nødt til at tage af sted med kort varsel. Jeg har faktisk ikke engang rigtigt bagage med", sagde han med et skævt grin og holdt en lille gennemsigtig pose op med en nyindkøbt tandbørste, en tube tandpasta i rejsestørrelse, en engangsskraber og en lille flaske barberskum. Inde i hende sagde en lille djævel insisterende, "Du kan da overnatte hos mig, du kan da overnatte hos mig…" men det lykkedes hende at bevare en professionel facade og fortælle, at der var en skranke med hotelservice i lufthavnen. Hun fulgte op med at spørge, hvad han lavede, siden han havde været nødt til at tage af sted på den måde.

Han fortalte, at han var fotograf, og at han pludselig have fået et stort job på et afbud. "Jeg var på besøg hos min søster, da de ringede, så jeg havde ikke tid til at tage hjem og pakke, og de har 20 modeller linet op til i morgen eftermiddag, så det var bare at se at komme til lufthavnen". Hun lo ad hans beskrivelse af den nærmest panikslagne jagt på hans pas, der gudskelov havde vist sig at ligge i bilen, og det efterfølgende ræs til lufthavnen med telefonen ved øret og luftfartsselskabets billetkontor i den anden ende. Så måtte hun endelig modvilligt trække sig tilbage og tage sig af sine andre passagerer. Hun sendte ham et sidste smil hen over skulderen, og hans blå øjne lyste hende i møde.

Timerne gik hurtigt, og snart sov de fleste passagerer sødeligt. Stephanie sprang op, da tilkaldeknappen på hans sæderække lyste. "Jeg skal nok tage den", sagde hun hurtigt til kollegerne og gik derhen. Hans hvide tænder lyste hende i møde, da han bad om en drink til, og da hun kom tilbage med den og stillede den på hans lille bord, rakte han hånden frem og præsenterede sig. "Jeg hedder Allan, for resten." "Stephanie", svarede hun og prøvede ikke at lade sig mærke med den måde, hans berøring føltes mod hendes hud. Han trak hende lidt hen til sig, så hun blev tvunget til at bøje sig helt hen til hans ansigt. "Vi kan måske tage en drink eller noget, når vi ankommer?" nærmest hviskede han ind i hendes øre. Hun fik gåsehud over hele kroppen over hans tilnærmelse, og det var lige, at hun kunne lade være med at kysse ham. Hun mumlede et eller andet om, at de jo ankom om morgenen, så det ville da være mere passende med morgenmad.

Resten af turen gik, uden at hun fik lejlighed til at tale med ham igen. Han var faldet i søvn, så hun. Men da de var landet, og hun kom ud af flyet, stod han der foran hende med daggamle skægstubbe og så lækrere ud end nogensinde før. "Skulle vi tage den morgenmad?" spurgte han frejdigt og holdt sin lille plasticpose op, "Jeg har fået min bagage". Hun lo, og så lod hun hæmningerne falde. "Hvorfor tager vi ikke bare til mit hotel. Vi kan få morgenmad der, og jeg kunne godt trænge til et brusebad", sagde hun. Som sagt, så gjort. Vel ankommet på hotellet brugte hun sit nøglekort til at lukke dem ind, og han bestilte room service, mens hun gik ud på badeværelset.

Da hun stod under bruseren, mærkede hun pludselig brusedøren åbne, og så var hans nøgne arme om hendes liv. Han kyssede hende grådigt, og hun svarede igen af samme skuffe. Så tog han sæben og sæbede hende ind med langsomme og sensuelle bevægelser. Hans fingre masserede hendes trætte skuldre og lår, og hun mærkede hans enorme erektion mod sin bagdel, da han stillede sig bag hende og gned sæbe på hendes nøgne bryster. Hun var lige ved at vende sig for at kæle for ham, da det ringede på døren. "Room service" sagde han ind i hendes øre. "Jeg skal nok gå derud", skyndte hun sig at sige med en håndbevægelse mod hans struttende pik. Da hun kom tilbage med bakken, sad han på sengen, kun iklædt et håndklæde og rakte en hånd frem mod hende.

Tæt sammenslynget lagde de sig på sengen, og hun mærkede hans nøgne hud mod sin mod sin, mens hans tunge gik på opdagelse over hele hendes krop. Da den langsomt cirklede ned over hendes maveskind, kunne hun mærke, hvordan hun blev våd og varm ved tanken om den forestående sex. Så var hans tunge på hendes klitoris, og hun spredte benene og lukkede øjnene i nydelse. Med erfarne bevægelser slikkede han hende til klimaks i løbet af ganske få minutter, men i stedet for at stoppe, da hun kom, ventede han blot et minuts tid, og så gik han i gang igen. Hun kom igen og igen, og det var som om hele hotelværelset kørte rundt for øjnene af hende, da han endelig trak sig væk og lagde sig ved siden af hende.

Han trak hende ind til sig, så hun lå på siden med ryggen mod ham, og hun kunne mærke hans stive pik mod sin ryg, da han kyssede hendes hals med hænderne på hendes bryster. Så begyndte han at trænge ind i hende bagfra, og hendes våde kusse tog taknemmeligt imod ham. Snart var han helt i bund, og han begyndte at støde, først langsomt og så mere og mere intenst, efterhånden som han kom tættere på sit klimaks. Hun var bøjet næsten forover nu, så han kunne trænge helt ind i hende, og da han pumpede sit lem ind i hende, kunne hun mærke orgasmen rulle ind over sig igen. Da han mærkede sammentrækningerne i hendes kusse, gav han slip, og de kom begge to i en lang, jamrende orgasme.

Da de senere, meget senere, endelig spiste deres morgenmad, så han på uret og sagde, "Jeg er nødt til at gå nu, men kan vi mødes senere?" Hun nikkede glad, "Jeg er på holdover de næste to dage", sagde hun. "Godt, forbered dig på ikke at se noget af Singapore", smilede han og kyssede hendes bryst.

Læs flere erotiske historier: