Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den Lange Nat

"For søren, hvor er hun lækker. Hende gad jeg godt at...". Mikkel gjorde en sigende bevægelse med hænderne, og de grinede alle sammen, før de igen vendte sig mod TV-skærmen. Filmen med Megan Fox var underholdende, men alligevel begyndte Thomas’ tanker at vandre, mens action scenerne udspillede sig foran ham. Hvordan ville det mon være at være sammen med sådan en flot kvinde? Ja, det var da ikke, fordi han ikke havde haft sin andel af pigerne, men så flotte havde de nu heller ikke været. Jo, OK, Pia havde haft utrolige bryster og flotte ben – men til gengæld havde hun et lille overbid, og hendes hår var lidt tyndt og pjevset. Sanne havde smukke øjne og tykt, krøllet hår, men hun var lidt for tynd og drenget. Han så på skærmen og skuespillerinden igen og mærkede en lille rumsteren i bukserne. Hold nu op, tænkte han forlegent, det er sgu da for pinligt at sidde her med stådreng på sammen med en flok fyre! Han skyndte sig at gribe en pude og satte den for den voksende bule.

Det bankede på, og Thomas rejste sig modstræbende for at åbne døren. Han gelejdede sig sidelæns ud af rummet, så de andre ikke så hans ... begejstring. Han åbnede døren på klem og kiggede ud. Der stod en køn ung pige i træningsshorts og –top og med løbesko på. "Hej, jeg hedder Jannie. Jeg er lige flyttet ind ovenover, og jeg..." og så begyndte hun pludselig at græde. Thomas vidste ikke, hvad han skulle gøre, da hun hikstende begyndte at fortælle om sin tur hjem fra fitnesscentret, og hvordan hun var blevet passet op af en mand, der skubbede til hende, greb hendes taske ud af hendes hænder og løb væk. Hun havde slået sig, da hun faldt, kunne Thomas se. En tynd stribe blod løb ned af hendes ene arm. Han lod bule være bule og åbnede døren helt, så hun kunne komme indenfor. "Vil du have en øl?" spurgte han omsorgsfuldt, mens hun gelejdede hende indenfor i stuen.

De andre fyre kiggede måbende på den unge kvinde, der med tårerne løbende ned ad kinderne kom ind i stuen. Thomas forklarede, mens han fik hende sat ned i sin komfortable lænestol. Jannie takkede ham med et blegt smil, og så ømmede hun sig, da hende albue kom i kontakt med stolen. "Ja, du har slået dig lidt", sagde Thomas. "Vent, jeg henter noget til at rense det med, og jeg har vist også et plaster." Ude fra badeværelset råbte han hen over skulderen, "Ville du have noget at drikke? Jeg har øl, og vist også noget whisky". Jannie svarede først, da han kom ind i stuen igen. Mikkel stod ved siden af hende og trykkede en serviet mod hendes arm for at stoppe blødningen, og Anders var i køkkenet for at opsnuse noget, hun kunne drikke. Thomas smilede lidt for sig selv. Jeg skal love for, at det fik sat gang i drengene, tænkte han.

Anders kom tilbage med et glas med isterninger og whiskyflasken. Jannie så undskyldende på Thomas. "Ja, jeg kan ikke så godt lide øl, er det OK, hvis jeg..." Thomas afbrød hende, "Ja selvfølgelig, tag bare for dig. Jeg rører det aldrig selv." Hun skænkede sig et stort glas og tog en kæmpeslurk. Hun skar ansigt over den brændende varme fra alkoholen, men tog straks en slurk til. Thomas kom hen til hende med vat og jod, og snart var såret renset og dækket med et par plastre. "Er der nogen, du vil ringe til?" spurgte han hende. Jannie nikkede, "Ja, jeg bliver nødt til at ringe til en låsesmed, for jeg kan ikke komme ind i min lejlighed. Mine nøgler lå i tasken." En enlig tåre trillede ned ad hendes kind igen. "Undskyld", sagde hun og tørrede irriteret tåren væk, "I skal da ikke have sådan en tudetøs på besøg." Fyrene lod hende straks forstå, at det da var helt naturlig, hun havde jo været ude for en forbrydelse, og de kunne da godt forstå, hvis hun var oprørt.

Thomas gik på internettet for at finde en låsesmed i nærheden, men lige meget hvem han ringede til, kunne de ikke komme den aften. Der var kun én 24 timers service i nærheden, og de ville have flere tusinde kroner for at komme. "Ved du hvad", sagde han til Jannie, "jeg reder bare op på sofaen, og så kan du sove her i nat". Han ignorerede vennernes morskab, der ikke blev mindre af, at hun taknemmeligt tog imod tilbuddet. Så begyndte han at gelejde sine venner ud af lejligheden. "Vi er nødt til at give Jannie lidt ro, og klokken er også mange efterhånden. I må hellere se at smutte". Mikkel vendte sig i døren og blinkede til Thomas. "Hav en god nat, ven", sagde han og gik. Thomas vendte sig om mod Jannie og undskyldte for sine venners slet skjulte morskab, og så fandt han sengetøj og dyne frem til hende. Men i stedet for at rede op til hende på sofaen, flyttede han sit eget sengetøj derind og redte op til hende i sengen. "Du trænger til en god nats søvn" sagde han bestemt og ignorerede hendes protester.

Flere timer senere var Thomas endelig ved at falde i søvn, da han hørte lyden af bare fødder på gulvet. Jannie sneg sig hen til ham og hviskede, "Sover du?" Thomas svarede, "Ikke endnu. Er du OK?" Uden ord tog hun hans hånd og trak ham med sig ind i soveværelset. Thomas var lidt fortumlet, indtil hun trykkede sig ind mod ham og kyssede ham blidt på munden. Han troede ikke sit eget held, da hun trak ham med ned på sengen og trak den T-shirt over hovedet, som hun havde lånt af ham. Hendes små, faste bryster lyste i måneskinnet, da hun trak ham ned til sig på sengen. Hans læber fandt hurtigt frem til de stive brystvorter, og hun stønnede svagt i hans øre, da han blidt bed i den ene. Hans hænder gik på opdagelse ned over hendes krop, og snart fandt han frem til de små trusser. Han trak dem af og lagde hånden på hendes lille, blonde dusk. Så fandt hans fingre ind i hendes bløde varme, og hun sukkede dybt af nydelse, da han begyndte at pirre hendes klitoris.

Med den ene hånd trak hun hans pik ud af boksershortsene, og hun mumlede små, frække ord, mens hun kælede for det efterhånden fuldt erigerede lem. Hun holdt inde, da han gned hårdere på hendes klitoris, og udstødte hun et lille skrig og kom i en rystende orgasme. Thomas trak sin hånd ud af hende og smagte på hendes safter. Han kyssede hende hedt på munden, og så lagde han sig mellem hendes ben og trak dem op om sit liv. Hans dunkende pik fandt frem til hendes våde revne, og så trængte han ind i hende. Hendes våde, dunkende kusse var så lækker, at han næsten kom med det samme, men så tog han sig sammen og prøvede at tænke på noget andet, mens han rytmisk bevægede sig ind og ud af hende. Hendes fingre borede sig ind i hans skuldre, og hun stønnede højt, da han satte farten op. "Ja, tag mig, knep mig" hviskede hun med hæs stemme. Han trak en pude hen til dem og lagde den under hendes bagdel, og så kneppede han hende alt, hvad han havde lært.

De kom begge i et brag af en orgasme, hun lidt før han, og han nærmest kollapsede oven på hende, da han var færdig med at pumpe sin sæd ind i hende. Han rullede over ved siden af hende og trak hende ind til sig. Hun kyssede ham på næsen og sagde, "Tak, det var dejligt." Han grinede til hende. "Der er mere, hvor det kom fra. Giv mig bare en halv times tid." Hun smilede og lod sin pegefingernegl glide ned langs hans bryst. "Kan vi ikke sige 20 minutter?" spurgte hun frækt.

Læs flere erotiske historier: