Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den frække affære

Jeg er klar til i aften. Jeg har vokset ben og skridt – helt glat, som han helst vil have det, jeg har købt ind til hans yndlingsret, pasta carbonara, og lagt rent sengetøj på. Jeg har oveni købet købt nyt undertøj i den frække butik i midtbyen, hvor jeg næsten ikke tør komme, fordi den ligger lige over for min mors bygning, og jeg ville dø af skam, hvis hun så mig i den forretning. Dens røgfarvede udstillingsvindue er fyldt med erotisk legetøj, lige fra en kær lille lyserød vibrator af form som en kanin til en rå læderpisk og nogle buttplugs i glas og metal. Der er bundløse trusser og kvaster til brystvorterne. Der er med andre ord alt, hvad hjerte kan begære til en god aften med ene elsker.

"Elsker" – det lyder så mærkeligt, men jeg ved faktisk ikke, hvad jeg ellers skal kalde ham. Vi er ikke kærester, for sådan en har han allerede. Og vi hænger ikke ud sammen offentligt, vi bliver ikke præsenteret for hinandens familie og venner – vi er med andre ord helt hemmelige, og ingen ved, hvad vi har gang i. Jo, mine veninder ved godt, der er en eller anden, for jeg har flere gange måttet melde afbud i sidste øjeblik, fordi han pludselig kunne komme. Og mit hemmelighedsfulde smil har også røbet mig et par gange, når jeg er kommet til at dagdrømme om vores hede stunder i og omkring sengen. Men jeg har gjort det klart for dem, at de intet får at vide om hans identitet, for det er en klar aftale.

Det bliver ganske vist lidt ensomt engang imellem, når Pia og Lone taler om deres kærester og laver opdateringer på Facebook med glade feriebilleder eller romantiske beskeder, og jeg har da også forsøgt at date ved siden af, så jeg ikke kun lever for ham. For jeg ved jo godt, det ikke skal være os – og det vil vi i virkeligheden heller ikke have. For hvad nu, hvis han i virkeligheden er kedelig, eller kan lide alle de forkerte ting? Hvad, hvis jeg ikke ville kunne lide hans venner? Nej, det er nok bedre at holde det på dette niveau, hvor vi ses engang imellem – nogle gange flere gange på en uge, andre gange hver anden eller tredje uge, alt efter hvad der sker i hans og mit "virkelige" liv.

Vi mødtes til en fest. Jeg kendte faktisk ikke rigtigt nogen mennesker til festen, altså ikke andre end hende, der holdt den. Hun og jeg kender hinanden fra et tidligere arbejde, og vi har set hinanden til kaffe og en frokost i ny og næ siden. Der var allerede gang i festen, da jeg ankom, og festlokalet var overfyldt med en masse mennesker, der snakkede, drak og spiste kanapeer. Store højtalere blæste høj dansemusik ud, og der var da også allerede flere, der havde vovet sig ud på dansegulvet foran DJ’ens boks. En meget ung pige havde vist allerede fået for meget at drikke, eller også var hun skæv, for hun dansede endog meget udfordrende, og hendes næsten bare bryster og lår vrikkede på livet løs til de inciterende rytmer. Jeg rystede lidt på hovedet og begav mig hen til baren for at få en drink.

Et part timer senere havde jeg danset et par gange og prøvet at føre en konversation med en eller anden fyr, der måske var interessant nok, men musikken var nu så høj, at det var mere eller mindre umuligt. Jeg havde tyret 4-5 martinier i mig, og jeg kunne mærke dem lidt for meget, fandt jeg pludselig ud af. Så jeg gik udenfor for at få lidt frisk luft. Natten var krystalklar og stjernefyldt, og jeg stod og svajede lidt i måneskinnet, da jeg hørte en mørk stemme fra skyggerne, "Vil du dele en joint?" jeg vendte mig lidt forskrækket om, men kunne ikke rigtigt se ham dér i skyggerne. Jeg var lige ved at sige nej, men så tog fanden ved mig. Jeg gik helt hen til ham og stillede mig foran ham med hænderne i siderne. "Sig mig, står du der og lokker unge kvinder?" sagde jeg med, hvad jeg håbede var et smil i stemmen.

Han kluklo, en dyb, sexet latter, og rakte uden videre sin joint frem. "Kom nu", sagde han, "det er en god vare". Jeg tog imod den og tog et dybt drag. Virkningen slog mig med det samme, en blød, glad og frigjort fornemmelse, der gjorde mig helt blød og varm. Jeg tog endnu et drag, og så endnu et. Han måtte næsten tigge om at få sin joint tilbage, men så tændte han en til, og vi stod dér i tavshed og så på stjernerne, mens vi røg sammen. Han duftede godt, og jeg fik pludselig lyst til at røre ham. Jeg rakte en hånd frem og følte hans ansigt i mørket. Han tog min hånd og slikkede på hver af mine fingre, én efter én. Den sensuelle handling gjorde mig endnu mere varm, og jeg mærkede pludselig mine trusser blive våde. Kombinationen af de mange martinier og vores joints, og ikke mindst hans duft og stemme, fik mig til at slippe hæmningerne, og jeg greb ham om nakken og trak ham ned til mig, så jeg kunne kysse ham.

Vi kyssede længe, og hans hænder fandt ind under min silketop. Jeg gøs ved fornemmelsen af hans lange fingre mod min varme hud, og så havde han fat om mine bryster, og jeg ville bare have ham, lige dér. Jeg lagde min hånd på hans velvoksne bule og gned den, til han greb min hånd og fik mig til at stå stille, mens han åbnede sine jeans. Så skubbede han mig blidt ned, så jeg sad på hug foran ham, og stak sit stive lem ind i min mund. Han smagte lige så godt, som han duftede, og jeg nød ham i fulde åndedrag. Jeg lod min tunge glide langsomt op og ned ad det dunkende skaft, og så slikkede jeg spidsen og lod min tunge glide lidt ind i den lille revne, hvorfra lidt sædvæske spildte ud. Men da jeg tog hele hans store pik i munden, så jeg kunne mærke ham støde imod min gane, stønnede han højt og skubbede mig væk.

Han vendte mig om, så jeg stod med armene mod muren, og så trak han mine trusser ned, så mit nøgne underliv var tilgængeligt. Han bøjede sig frem og lænede sig ind over mig, mens hans fingre fandt min våde kusse, og han kyssede min hals og nakke, mens han kælede for mig, til jeg jamrede mig igennem en intens orgasme. Så lo han igen sin sexede, dybe latter og spredte mine ben endnu mere, inden han trængte ind i mig i én lang bevægelse. Jeg blev løftet lidt op, hver gang han pumpede ind i mig, og hans hænder om mine hofter gjorde mig endnu mere vild. Hans pik fyldte mig helt ud, og vi stønnede i takt, til jeg kunne mærke ham stivne. Jeg nåede lige at sanse, at nu kom han, så eksploderede han og sprøjtede sin sæd ind i min ventende kusse. Fornemmelsen af den varme, klistrede masse gjorde mig så liderlig, at jeg fik endnu en orgasme, så sammentrækningerne i min kusse pumpede ham helt tør for sæd.

Vi så faktisk aldrig hinanden ordentligt den aften, men han fik mit nummer, og siden har vi så været elskere. Han kommer og ringer på, når han kan, og jeg er altid klar til ham. Jeg har aldrig haft så meget skøn sex med andre mænd. Lige så private vi er om vores liv – vi passer meget på ikke at tale for meget om almindelige ting, og slet ikke om vores andre forhold – lige så åbne er vi over for hinanden om vores sexliv. Vi kommenterer, giver hinanden ordrer, eksperimenterer og har det fantastisk sammen. Og i aften skal vi prøve noget nyt legetøj. Jeg smiler, mens jeg pakker håndjernene ud.

Læs flere erotiske historier: