Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den Forførende Ekspedient

"Åh, kunne jeg ikke lige prøve den blå også?" drævede den midaldrende frue. Rie undertrykte en gaben og nikkede beredvilligt. "Jo, selvfølgelig", sagde hun og hentede den blå kjole. Kunden havde snart prøvet 10 kjoler, og alligevel havde hun ikke bestemt sig endnu. Rie sikrede sig, at der ikke var andre kunder i butikken og trak afsted med den blå kjole til damen i prøverummet. Endnu en prøvning, endnu en afvisning. "Nej, jeg tror altså, jeg må tænke lidt over det", sagde damen og tog sit eget tøj på igen. Rie sukkede, da hun så på alle de mange kjoler, der var spredt rundt omkring på stole, knager og gulv. Nu skulle hun så hænge det hele på plads, og hun havde ikke engang solgt noget!

Hun tog afsked med damen, lukkede døren efter hende og lænede sig så træt op ad den, mens hun besigtigede det kaos, der havde været et prøverum. Så gik hun i gang med at samle tøj op fra gulvet og hænge det tilbage på plads. Hun var så travlt optaget, at hun ikke ænsede, at døren gik op igen. Det var ikke, før hun hørte en melodisk varm kvindestemme sige, "Hej, har du noget imod, hvis jeg ser mig om?", at det gik op for hende, at hun ikke var alene længere. Hun vendte sig om mod den nytilkomne. Kvinden var omkring 10-15 år ældre end hun, slank og med håret klippet i en smart, kort frisure. Hendes smukke øjne var indrammet af sort mascara og eyeliner, og hendes læber var rødmalede. Kvinden smilede til hende, og Rie smilede tilbage. "Nej selvfølgelig ikke – se dig endelig om. Lad mig vide, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med".

Rie så skjult på kvinden, mens hun fortsatte sin oprydning. Der var noget over hende, som Rie fandt utroligt tiltrækkende. Selv var hun mest til mænd, men der var nogle kvinder, der bare tændte hende. Hun havde haft et par affærer med andre kvinder. Noget fast var det aldrig blevet til, men hun nød den intimitet, to kvinder kan have sammen. Denne kvinde havde i hvert fald et eller andet udefinerbart, som vækkede lysten i Rie. Nej, hold op, tænkte hun, hun er sikkert heteroseksuel og gift med en eller anden fin advokat. Eller måske en kunstner... Hun fantaserede lidt om kvindens liv men blev revet ud af sin dagdrøm, da kvinden spurgte, "Tror du, den her ville se godt ud på mig?" Rie vendte sig om mod hende og så, at hun holdt en af deres korteste og mest vovede kjoler op foran sig.

Rie blev helt stakåndet ved tanken om den smukke kvinde i den frække kjole. Hun kunne mærke varmen i kinderne – og mellem benene – da hun åndeløst sagde, "Jeg tror, den ville se fantastisk ud på dig. Vil du prøve den på?" Kvinden så vurderende på hende og svarede så i en mærkeligt hæs tone, "Ja, hvis du vil hjælpe mig. Jeg tror ikke, jeg kan finde ud af alle de snore og kæder selv". Rie sank og svarede, "Øh ja, naturligvis." Hun skyndte sig hen og rydde resten op fra prøverummet, og kvinden gik derind med kjolen og hængte den på en knage. Hun vendte sig mod Rie og så hende direkte i øjnene, da hun spurgte, "Nå, kommer du?". Rie så på uret på væggen. Det var næsten lukketid, så hun kunne godt tillade sig at lukke butikken nu. "Ja, lige et øjeblik", svarede hun og hørte sin egen stemme ryste lidt, "jeg låser lige døren, for det er lukketid nu." "Åh", sagde kvinden, "skal jeg komme igen en anden dag?" Nu var det Ries tur til at se hende i øjnene. "Nej, bliv endelig. Jeg kommer nu."

Da Rie havde låst døren og trukket persiennen for, vendte hun sig om. Kvinden stod i døren til prøverummet, kun iført undertøj. Ries ben begyndte at ryste under hende, da hun så hende. De slanke, muskuløse ben og den flade mave blev kun fremhævet af kvindens bløde bryster, der sad så smukt i den sorte silke-BH. Hendes småbitte trusser dækkede kun lige akkurat hendes venusbjerg fortil, og Rie kunne se i prøverummets spejl bag kvinden, at bagsiden kun var en streng mellem hendes faste baller. Kvinden smilede indtagende til Rie. "Jeg hedder Mona, for resten", sagde hun og rakte en hånd frem, "Kommer du og hjælper mig?" Rie nikkede tavst og gik hen til Mona. Hun samlede den lille kjole op fra gulvet og holdt den op over Monas hoved, så den kunne glide ned over hendes smukke skikkelse. De stod så tæt, at Rie kunne mærke varmen fra Monas krop.

Kjolen gled ned over Monas hofter, og den sad perfekt, så Rie. "Lyner du mig lige til?" mumlede Mona og så på hende gennem halvlukkede øjne. Rie sank igen og begyndte langsomt at lyne kjolen op. Hendes fingre strejfede Monas hud, og det var lige at hun kunne holde sig selv fra at kysse den blege, glatte ryg. Mona så sig vurderende i spejlet. "Hvad siger du?" spurgte hun. Rie rettede febrilsk på et par ting og så på hende. "Du er gudesmuk", fløj det ud af hende. Mona så på hende gennem spejlet, og så vendte hun sig om, så de stod ansigt til ansigt. Rie så Mona dybt i øjnene, og så lod hun prøvende et par fingre glide ned ad Monas ene arm. Mona svarede igen ved at lægge hænderne om Ries ansigt og blidt kysse hende på munden. Rie indsnusede Monas duft og kyssede igen, og så var de tæt omslynget i prøverummet. De kyssede intenst nu, og Rie kunne mærke sine trusser blive helt våde, da Mona hviskede, "Måske skulle du se at få mig ud af den her kjole, inden vi ødelægger den".

Mona stod stille, mens Rie langsomt og nydende pakkede hende ud af kjolen. Da den faldt til gulvet, rakte Mona armene bagover og åbnede sin BH, så hendes runde bryster væltede frem. Rie udstødte et lydeligt suk ved synet, og så omsluttede hendes læber Monas brystvorter, én efter én. Monas erfarne hænder åbnede knapperne i Ries bluse og krængede den af hende, og sådan fortsatte de, til de begge var nøgne. Mona satte Rie ned på en stol og satte sig foran hende på knæ. Så spredte hun hendes ben og begravede ansigtet i hendes våde kusse. Rie lukkede øjnene og nød behandlingen. Monas varme, våde tunge dansede ind og ud af Ries kusse og pirrede hendes klitoris, til hun jamrende kom i en intens orgasme. Så greb hun Mona og trak dem begge ned på gulvets bløde tæppe. Hun trak Mona ind til sig og kyssede hende inderligt, og så gik begge deres hænder på opdagelse.

Snart lå Rie oven på Mona med sin kusse ud for Monas ansigt og suttede på Monas svulmende klit. Mona smagte vidunderligt, og Rie begravede næsen i hendes bløde fisse. Hun mærkede et par af Monas fingre cirkle om hendes anus, og så trængte de ind i hende, mens Mona samtidig slikkede hendes kusse og klitoris. Det var lige, at Rie kunne blive ved med at slikke Mona, så liderlig var hun nu. Hun borede fire fingre ind i Monas varme kusse, mens hendes tommelfinger pirrede Monas klit, og Mona kollapsede næsten oven på hende af lyst. Mona stønnede højere og højere, og Rie kunne også mærke sit eget klimaks nærme sig, og så kom de begge. De to kvinder næsten skreg deres orgasmer ud, og Ries safter sprøjtede ud over Monas ansigt.

Da de havde sundet sig lidt, fiksede Mona sin makeup, og så trak de begge deres tøj på. Mona lagde armene om Rie og kyssede hende blidt på munden. "Jeg er nødt til at tage hjem til min mand nu, men jeg må nok hellere komme og prøve en anden kjole på – skal vi sige på onsdag?" Rie nikkede stumt. Her var da en kunde, der kunne tage al den tid, hun ville have, til at beslutte sig, tænkte hun.

Læs flere erotiske historier: