Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

De Aktive Naboer

Hvor var nu nøglen henne? Philippa rodede ærgerligt i sin store taske. Alting gik hende da også imod den dag! Endelig fandt hun sit nøglebundt helt nede på bunden af den omfangsrige taske og låste sig ind. Hun skulede lidt ind til de uvaskede tallerkener, der var stablet op i køkkenet. Jeg gider simpelthen ikke lige nu, tænkte hun surt for sig selv, nu vil jeg søreme have et glas vin og sidde lidt med benene oppe. Hun smed sin frakke i lænestolen og gik ud i køkkenet for at hente vinen. Hun skubbede skoene af fødderne, mens hun åbnede flasken og skænkede sig et stort glas af kold Chardonnay. Ja, sådan, smilede hun lidt for sig selv, mens hun tog den første slurk. Den har jeg også fortjent i dag.

Hun havde haft en frygtelig dag, syntes hun. Ikke alene havde hendes chef afvist hendes ansøgning om ferie over julen, så hun nu ikke kunne komme på ski med vennerne – hun var kommet til at lukke bildøren op i en lygtepæl, så der nu var en ridse og en bule i den røde lak. Øv, øv, øv. Hun tog endnu en stor slurk og fyldte glasset op igen, inden hun gik ind og satte sig i stuen. Hun bladrede på må og få gennem et par dameblade, hendes veninde Inger havde efterladt, da hun var på besøg forleden. Men det var ikke andet end modeartikler, slankekure og opskrifter. Hvorfor er det altid de tre ting, tænkte hun – og hvorfor komme med alle de lækre opskrifter, hvis man så på den følgende side absolut skal give læseren dårlig samvittighed? Og hvem pokker kan gå i den slags tøj? Med et suk lukkede hun magasinet i og lagde hovedet tilbage mod sofaens ryg. Hun kunne da lige lukke øjnene et øjeblik, inden hun skulle få has på de tallerkener.

Hun vågnede først, da det var blevet mørkt. Forvirret blinkede hun med øjnene i mørket. Hvad var der sket? Hvorfor sad hun her? Og så huskede hun, at hun var faldet i søvn i sofaen. Hun satte sig op og rystede lidt på hovedet af sig selv. Sig mig, hvor gammel er jeg egentlig blevet? Hun rejste sig for at tænde lidt lys og finde noget at spise i køkkenet – nu var det da klart for sent til den opvask. Det måtte vente til i morgen. Hun gik hen til vinduet for at trække gardinerne for, inden hun tændte lys. Hun havde stadig svært ved at vænne sig til at bo i byen, hvor folk kunne kigge ind til hinanden. Der, hvor hun var vokset op, var der plads mellem husene. Hun stod lidt og så ud på byen. Så fangede et stort karnapvindue i bygningen overfor hendes blik. Der stod en ung kvinde i vinduet og så ud på gaden, lige som hun selv gjorde det. Men mens hun stod der, kom en anden person – en ung mand, så hun – hen til kvinden og tog fat om hende bagfra.

Det var en meget intim bevægelse, den måde han gjorde det på. Han tog hende om brysterne og begyndte at kysse hende på halsen. Hun rakte armene op og kærtegnede hans hår, mens han så ud til at slikke hendes øreflip. Så vendte kvinden sig om, og de omfavnede hinanden. Philippa stod helt stille i vinduet og følte sig lidt som en tyv i mørket, mens hun studerede de to elskende. De kyssede hinanden nu – hedt og længe, og Philippa begyndte at føle sig lidt varm, da manden langsomt knappede kvindens bluse op og lod den falde til gulvet. Han lænede sig frem og trak kvindens runde, faste bryster ud af brystholderen, og så tog han først det ene, så det andet bryst i munden og slikkede på dem. Kvinden lagde hovedet tilbage i nydelse, og Philippa kunne se, at hun havde åbnet munden.

Nu lænede kvinden sig ind mod sin elsker og sagde et eller andet, som fik ham til at smile frækt, og så satte hun sig på hug foran ham. Philippa kunne lige se hendes nakke og de ivrige fingre, der åbnede mandens bukser. Philipps trykkede sig ind mod sine lange gardiner for ligesom at skjule sig helt, da kvinden tog mandens pik i munden. Philippa kunne ikke rigtigt se den, for kvinden havde hele lemmet inde i munden og gjorde et eller andet – med tungen, formodede Philippa – der gjorde manden helt vild. Han lænede sig frem mod vinduet, med hænderne på væggen, og kiggede ned på kvinden, hvis nakke nu bevægede sig frem og tilbage. Hans mund stod åben, og Philippa kunne næsten høre ham stønne, da kvindens lagde hænderne om hans bagdel, mens hun slikkede hans pik.

Philippa kunne ikke lade være. Hun var så våd nu, at hun bare måtte røre ved sig selv. Hun havde det, som om hun ville eksplodere ellers. Uden at slippe parret med øjnene rakte hun ned og åbnede sine jeans og lod dem falde til gulvet. Så trådte hun ud af både dem og sine trusser og spredte sine ben lidt, som hun stod dér, så hun kunne komme til. Hendes fingre fandt øjeblikkeligt ind til hendes kusse og blev dækket af dens varme, klistrede saft, hvorefter hun sultent begyndte at gnide sin opsvulmede klitoris. I vinduet overfor trak manden kvinden op at stå og kyssede hende længe, mens han trak hendes nederdel ned over hendes runde hofter. Kvindens ene runde balle havde en tatovering. På afstand lignede det en sommerfugl, så Philippa. Den røde G-streng stod i stærk kontrast til kvindens blege bagdel, og Philippa gned ekstra hårdt på sin nu dunkende klitoris, da mandens fingre kom til syne nedefra. Han havde taget fat om kvindens underliv med hele hånden, og Philippa så kvinden skyde underlivet frem mod ham, mens hun så ud til at tigge om mere.

Philippa udstødte en jamrende lyd, som hun næsten ikke selv kunne genkende, da manden flåede kvindens G-streng af hende og kom til at stå i silhuet i vinduet. Hans enorme, stive pik strittede lige ud i luften, og Philippa blev helt tør i munden ved tanken om, hvordan den ville føles inden i hende. Den heldige kvinde tog fat om det svulmende lem og gned det mellem sin hænder, indtil manden med et snuptag vendte hende om, så hun stod mod vinduet med de nøgne bryster svingende og hænderne på væggen over karnapvinduet. Så stillede han sig bag hende og førte sin store pik ind i hende. Kvindens mund åbnede sig, som om hun skreg, og Philippa så, at manden holdt fat om hendes hofter, så de kunne bevæge sig i rytme, mens han kneppede hende.

Philippa eksploderede i en forrygende orgasme, men hun var så liderlig nu, at hun bare blev med med at røre ved sig selv, selv om hun stadig rystede efter sit første klimaks. Hun kunne se, at manden trak sig ud nu, og så spredte han kvindens ben endnu mere og tvang hende lidt fremad. Han gned sin pik med hånden, og Philippa regnede ud, at han smurte den med kvindens safter. Så trængte han ind i kvindens røv, først lidt ind, og så hele vejen. Philippa kunne se, at kvinden skreg, måske halvt i smerte, halvt i lidenskab, og selv kom hun igen og igen, mens manden kneppede kvinden i røven med dybe, hektiske bevægelser. Kvinden begyndte at ryste, og så åbnede hendes mund sig i et stort skrig. Philippa kunne fornemme, at det var hendes klimaks, hun så. Så trak manden sig ud, og hans ansigt var forvrænget, da hans store pik pumpede stribevis af sæd ud over kvindens bare baller.

Philippa trak sig stille tilbage i mørket. Hendes kusse og klitoris var så ømme, som var det hende, det havde haft sex med den mand. Hun smilede lidt for sig selv, da hun listede ind i seng til den trofaste vibrator. Måske var det ikke så slemt endda at bo så tæt på naboerne...

Læs flere erotiske historier: