Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Byens Fristelser

Henriette glædede sig. Det var længe siden, hun havde været til fest med veninderne, og så på sådan en fin klub! Hun var imponeret over, at Janne havde fået billetter til dem alle sammen. Hun havde skyndt sig ud i frokostpausen i dag og fået en manicure, så hendes negle var lige så flotte som hendes nye kjole og de sorte pumps med de superhøje hæle. Og hun havde vasket og børstet håret, til det skinnede. Hun så sig i spejlet en ekstra gang, da det ringede på døren. Jo, det hele sad som det skulle. Hun greb sin lille håndtaske og skyndte sig ud for at lukke op. "Nå, smukke", drævede Janne, mens hun lænede sig op ad dørkarmen, "vil du med i byen i aften?" Henriette lo og kyssede veninden på kinden, og så var de på vej.

De grinede og snakkede i bilen, og da de havde samlet de tre andre piger op hos Susanne, var der høj stemning hele vejen til det nye in-sted. Marianne så beundrende på Henriette. "Søde skat", sagde hun, "du ser fabelagtig ud! Er det en ny kjole?" Henriette nikkede og fortalte om, hvor heldig hun havde været, at den var på udsalg i netop hendes størrelse. "Og har I set skoene? Jeg er ikke sikker på, jeg kan stå i dem hele aftenen", grinede Henriette og løftede det ene ben op, så de andre kunne beundre de høje pumps. "Nej, men så må vi sørge for, at du finder en prins, der vil bære dig", lo Susanne, "eller i hvert fald inviterer dig til at sidde på skødet". "Ja, det ville ikke være dårligt" grinede Henriette.

Det var omkring seks måneder siden, hun og Henrik havde brudt med hinanden, og hun havde ikke været på date siden. Hun orkede ikke tanken om at skulle starte forfra med en anden mand, når nu det havde været så klart for hende, at det skulle være de to, hele livet. Men efter at han var blevet færdiguddannet og havde fået et rigtigt stræberjob, var han blevet en anden. Han var brysk og stresset, og han havde aldrig rigtigt tid til hende mere. Og da hun fandt ud af, at han oveni købet havde haft en lille affære kørende med en kollega, var hun blevet vred og havde konfronteret ham med beviserne – en række hede sms beskeder på hans telefon. Han var blevet rasende over, at hun havde gennemset hans telefon, og det hele var eskaleret til et punkt, hvor ingen af dem længere kunne huske, hvorfor de egentlig var sammen. Henriette havde sagt ordene højt, men de havde uden tvivl tænkt dem begge to, "Jeg tror, det er bedre, hvis vi holder op med at se hinanden."

Det var ikke helt rigtigt – hun elskede stadig den Henrik, hun havde forelsket sig i på universitetet. Men hun måtte erkende, at han nok var forsvundet for altid. Det havde været svært for hende at komme sig over forholdet. Hun savnede stadig at høre hans stemme af og til, men langsomt var det hele begyndt at træde i baggrunden, og hun kunne se fremad. Og nu var hun på vej til fest, og måske var der en lækker fyr, hun kunne flirte lidt med. Måske endda mere end det… Hun rødmede lidt over sine egne tanker. Ja, indrømmet, hun havde savnet sex, og det er bare ikke det samme at gøre det med en vibrator, som det er at have et andet menneskes krop ind mod sin, svedig, duftende og, ja, levende.

Janne parkerede bilen på en 24-timers P-plads ("så jeg ikke behøver at køre hjem" grinede hun til de andre), og så trådte de ind gennem døren. Der var en fantastisk stemning, og Janne viste deres billetter frem til dørmanden, mens de andre kom med entusiastiske udbrud. "Hvor er her flot", "Har I set den bar?". Henriette så sig om – der var faktisk rigtigt mange flotte fyre derinde, og hun var glad for, hun havde gjort så meget ud af sig selv. Hun rettede sig op, trak maven ind og skød brystet frem, og så skred hun elegant – håbede hun – gennem lokalet mod deres bord. De satte sig i den bløde sofa og bestilte drinks. Bandet kom ind og begyndte at spille, og Henriette nikkede med til musikken. Musikken var god, og stemningen blev mere og mere festlig.

"Har du lyst til at danse?" Henriette så op og ind i ansigtet på en af de mest tiltrækkende mænd, hun nogensinde havde set. Hans frække smil og flirtende øjne blev ikke mindre sexede af den tykke, mørke manke, der næsten nåede til hans skuldre, og de brede skuldre i den tynde, hvide skjorte. Hun nikkede og rejste sig med det samme, og så var de i hinandens arme på dansegulvet. Han hed Peter, fortalte han, og han ejede en lille kæde renserier. Henriette nød musikken, stemningen og hans krop, der pressede sig ind mod hendes, da bandet begyndte at spille en sjæler. Peters ene hånd gled langsomt ned langs hendes rygrad og fandt frem til hendes ene balle, mens den anden blidt kærtegnede hendes nakke. "Han spiller mig som en cello" tænkte hun og undertrykte et lille, glad grin. Hun kunne se, at veninderne også havde fået bid – tre af dem var ude at danse, og Susanne sad og flirtede med en blond fyr ved bordet.

"Skal vi gå ud og få lidt frisk luft?" hviskede Peter i hendes øre, og hun nikkede ivrigt. De fik stemplet deres hænder i døren, så de kunne komme ind igen, og så trak han hende ind i en mørk gyde ved siden af klubben. Han trak hende ind til sig og trykkede sine læber mod hendes. Hans tunge søgte ind i hendes mund, og hun pressede sig ind mod hans krop og den voksende bule i hans bukser. "Jeg var bare nødt til at have dig lidt alene", hviskede han hæst, "er det OK, hvis jeg…". Henriette afbrød ham med et kys, mens hun knappede hans skjorte op med ivrige fingre. Hun havde ventet så længe, nu ville hun have sex igen, og det kunne ikke gå hurtigt nok! Hun lod sin tunge cirkle ned ad hans behårede bryst, mens hendes fingre fandt frem til hans bukseknap. Hun lynede hans bukser ned og trak hans næsten helt stive pik frem af bukserne. "Hvor er du fræk" stønnede han, da hun satte sig på knæ foran ham og tog ham i munden. Hun lod læberne glide langsomt ned over hans lem, og så havde hun hele hans pik i munden. Hendes tunge spillede med ham, og han stønnede igen og skubbede hofterne fremad, så hun bedre kunne komme til.

Henriette slikkede ham, til han var lige ved at komme. Så holdt hun op og rejste sig. Hun smilede indbydende til ham og slikkede sig om munden. Det dunkede i hans pik, kunne hun se, og hun nød at have den effekt på ham. Hans hænder var over hele hendes krop nu, og hun sukkede, da han fandt ind til hendes bryster gennem kjolens udskæring. Så greb han hende om livet og rykkede hende op mod muren. Han satte sig på hug og trak hendes trusser ned under kjolen, og i det næste øjeblik var hans tunge og fingre i gang med at udforske hendes kusse. Henriette gispede af lyst, han var god, og det var lige før, hun kom med det samme. Hun pressede hænderne ind mod muren bag sig og spredte benene, så meget hun kunne. Så rejste han sig og trak hendes kjole helt om livet på hende, før han i én lang bevægelse begravede sin stive pik i hende. Han trak hende op, så hun havde benene om hans liv, og så bankede han sit stive lem ind i hende, igen og igen, til de begge kom i en brølende orgasme.

Da de trådte ind i klubben igen, dansede Marianne forbi med læberne fastlåst til en ung fyrs mund, og der var fest og glade dage ovre ved deres bord. Henriette og Peter gled ind i sofaen uden at sige noget, skålede tavst, og hans hånd fandt hendes under bordet, mens de snakkede med resten af selskabet. Henriettes smil havde aldrig været bredere. Sikke en aften – og den var ikke engang slut endnu!

Læs flere erotiske historier: