Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Bølgernes Brusen

Hun vendte hovedet nedad og rystede sit våde hår for at tørre det efter svømmeturen. Det lange, krøllede hår sprøjtede en vifte af vanddråber ud, der fangede sollyset og glimtede som små diamanter. Hun lod, som om hun ikke så ham, selv om hun havde været helt opmærksom på ham, som han stod dér i skyggerne og kiggede på hende, mens hun svømmede. Han stod der hver morgen, vidste hun. De havde aldrig talt sammen, endsige ladet hinanden mærke med hinandens tilstedeværelse, men jo, hun vidst godt, at hans øjne sultent fulgte hendes slanke skikkelse, som hun pløjede sig gennem det azurblå vand.

Elise greb sit håndklæde og tørrede sig med langsomme, sensuelle bevægelser. Det var, som om hans stirren gjorde hende mere kvindelig, mere sexet, end nogensinde før. Hun havde lyst til at give ham et lille show, bare for at pirre ham lidt, så hun frotterede de lange lemmer ekstra længe og stillede sig med let spredte ben, mens hun duppede sig på brystet og halsen. Da hun var færdig, tog hun sin solkjole og sandaler på, og uden et blik i hans retning begyndte hun at gå tilbage mod huset. Hun følte hans øjne brænde sig ind i hendes ryg, og det fik hende til at svinge lidt mere med hofterne og nynne en lille sang.

Hun sagde godmorgen til sin mor, der stod i køkkenet og lavede te. De havde mistet hendes far for ikke så længe siden, og derfor havde hun og moderen besluttet at tage på denne ferie, tilbage til den smukke østitalienske kyst, hvor de tre havde holdt så mange dejlige ferier sammen igennem årene. De havde lejet et lille hus, og hun var glad for at se sin mor begynde at genfinde humøret og livslysten, og endda begynde at male igen. Hun gav sin mor et knus og greb en appelsin fra kurven på køkkenbordet. "Spis nu en ordentlig morgenmad", sagde mor, "der er frisk brød og æg". Elise rystede på hovedet, "Jeg vil bare have frugt", sagde hun, "det er for varmt til brød". Moderen rystede på hovedet og smurte sig et stykke brød, inden hun fortrak til verandaen og sit maleri. Elise åbnede sin laptop og tjekkede sin Facebook og mail.

Resten af dagen gled langsomt forbi, og sent på eftermiddagen besluttede Elise at tage endnu en svømmetur, som hun havde gjort det flere eftermiddage den uge. Hun greb sit håndklæde og sin strandtaske, kyssede sin mor farvel og begav sig ned til stranden. Der var stille på stranden. Eftermiddagssolens stråler dansede på havet, og varmen sitrede i luften. Elise så sig diskret omkring – nej, han var der vist ikke. Hun sukkede, smed sine ting i sandet og afførte sig sommerkjolen, og så stod hun og nød solen på sin bikiniklædte krop. Pludselig tog fanden ved hende – hun tænkte, her er alligevel ikke nogen, og så tog hun bikinien af også og løb ud i vandet.

Der var bare noget ved det kølige vand mod en helt bar krop. Elise nød det i fulde drag, mens hun svømmede rundt og dykkede ned, igen og igen. Vandet kælede for hendes bare bryster, hendes skridt og baller - det var næsten som en blid elsker. Hun følte sig opstemt, nærmest ophidset, da hun steg ud af havet igen, så nøgen som den dag, hun blev født. Så mærkede hun hans øjne på sig, og uden at skjule sig vendte hun sig om og så ham direkte i øjnene. Hun smilede, et langsomt, lokkende smil, og han trådte ud af skyggerne. Han var smuk, så hun, med olivenfarvet hud og brune øjne under et tykt, jetsort hår. Han var ung, også nogle år yngre end hun, måske omkring 18. Da hun så ned ad ham, kunne hun se den tydelige bule i hans shorts, og hun smilede igen og bød ham ordløst om at komme hen til sig.

Lidt tøvende nærmede han sig, uden at slippe hendes nøgne krop med øjnene, og da han var helt henne ved henne, greb hun hans ene hånd og lagde den mod sit bryst. Hans hånd var varm og lidt grov, og hende brystvorte blev stiv med det samme ved hans berøring. Han så ned på sin hånd, og hun kunne se hans krop sitre. Så trådte han helt hen til hende og lagde den anden hånd om hendes nakke. Han trak hende ind til sig og kyssede hende, først tøvende og forsigtigt, og så mere og mere grådigt, som lidenskaben tog over. Hun lod sine hænder glide ned om hans baller og trykkede hans underliv ind mod sig, mens de kyssede. Hans bule var imponerende stor og stiv, og hun lod sin hånd glide ind foran ham og holdt om den. Han stønnede svagt, da hun gned lidt uden på hans bukser.

Så trak hun ham hen til sit håndklæde og lagde sig ned med spredte ben. Han stillede sig foran hende og kiggede ned på hende. Hun sagde, "It’s OK, you can touch me", men han rystede bare på hovedet. Han forstår ikke engelsk, tænkte hun, men så er det godt, vi ikke behøver at tale sammen. Så i stedet rakte hun en hånd op mod ham, og han tog imod invitationen og lagde sig ned ved siden af hende. Han bøjede sig ind over hende og drak grådigt af hendes mund og de små sveddråber på hendes hals. Hun begyndte at trække hans T-shirt op over hovedet på ham, og da han mærkede, hvad hun var ude efter, hjalp han til. Hans nøgne bryst var hårløst og brunt, og hun lod en drillende pegefinger glide ned over det til linningen i hans shorts. Så stak hun hånden ned i dem og trak hans stive pik ud i lyset. Det strunke lem dunkede i hånden på hende, og hun satte forsigtigt læberne mod det.

Han smagte dejligt, af sol og sommer, og hun begyndte at slikke ham langsomt og dvælende. Rundt om glans, op og ned ad skaftet, og så tog hun hele lemmet i munden og lod tungen danse om rod og skaft, til han så ud, som om han skulle eksplodere. Han hjalp hende med at tage shortsene helt af, og deres nøgne kroppe lå tæt sammenfiltret i solen, mens de kyssede. Så tog hun hans hånd og førte den ned til sit skridt, og hans ivrige, men uerfarne fingre fandt hendes varme kusse. Han begyndte at kæle for hende, vejledt af hendes kyndige fingre, og så lagde han sig mellem hendes ben og satte sin tunge mod hendes klitoris. Hun stønnede og lukkede øjnene, da han begyndte at slikke hende, og hendes jamrende bifald viste ham, hvad hun kunne lide. Hun kom, igen og igen, og hendes safter sprøjtede ind i hans ventende mund. Han slikkede sig om munden og kiggede nærmest stolt op på hende, og hun trak ham op til sig, så de lå tæt sammen igen, han oven på hende.

Hun mærkede hans dunkende pik mod sit venusbjerg, og uden at sige noget spredte hun benene igen og lede ham ind i sin mørke varme. Han sitrede over hele kroppen nu, og hun kiggede på hans lange, sorte øjenvipper, da han begyndte at støde, først langsomt og forsigtigt, og så – da han så, at hun nød det – hurtigere og hårdere. Han satte sig på knæ og trak hendes underliv op til sig, og så kneppede han hende helt i bund. Hun stønnede og jamrede sig, og det gjorde ham endnu vildere. Han pumpede ind og ud af hende nu, og de stønnede begge højlydt. Så kom han, i en lang, intens orgasme, og kollapsede oven på hende.

De lå lidt og nød de sidste af solens stråler sammen, og uden ord rejste han sig og klædte sig på. Den næste dag var han der ikke. Hun så ham aldrig igen.

Læs flere erotiske historier: