Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Betty bliver overrasket over bordherren

"Her, prøv den her!" sagde en tydeligt varm og irriteret Fanny og rakte endnu en bøjle frem med en eller anden upassende kjole. "Helt ærligt", sagde Betty og holdt den op foran sig, "hvad tror du om mig? Jeg skal til et velgørenhedsbal, ikke et stripshow!" I sit inderste måtte hun dog indrømme, at kjolen så fantastisk ud. Var den frækkere, end hun havde forestillet sig? Ikke foran – forfra så den nærmest tækkelig ud. Men udskæringen i ryggen, se det var en anden historie… Der var faktisk slet ingen ryg i den kjole. Til gengæld var der en lårhøj slids i den ene side. Hun rystede på hovedet. Gjorde Fanny grin med hende? Nå, hun kunne lige så godt prøve den på.

Fem minutter senere trådte hun ud af omklædningsrummet og studerede sig selv i det store spejl på væggen. Det var, som om en gigantisk transformation skete for øjnene af hende. Væk var den effektive forretningskvinde, der kunne kue mandlige kolleger med et enkelt blik, væk var den succesrige stræberske, der var den højst placerede kvinde i Bostons finanskvarter. Foran hende stod en attraktiv, sexet kvinde i sin bedste alder. Hele hendes krop sang af tiltrækningskraft i denne kjole. Den måde, kjolen smøg sig om hendes hofter og baller, de bløde folder over hendes bryster, den lange slids, der afslørede to tredjedele af hendes veltrænede ben, og så den chokerende udskæring, der næsten nåede ned til toppen af revnen mellem hendes baller.

Hun vendte og drejede sig, mens Fanny tog sig en puster og smilende betragtede sin veninde. "Nå", lød det drævende fra hende, "hvad siger du så? Er den ikke bare sagen?" Betty så sig drømmende i spejlet igen og vendte sig mod sin veninde. "Jo, den er flot, men kan jeg have sådan en kjole på – den er jo… nærmest uartig!" Fanny lo og sagde, "Du kan tillade dig hvad som helst – du er Bostons finansdronning. Alle ved, du er magtfuld og dygtig, men der er ingen, der tror, du kan være så meget kvinde, som du er i den kjole. Hvorfor ikke overraske dem?" Betty smilede og gik hen og gav veninden et kram. "Du har ret, og tak for hjælpen, og undskyld, jeg har prøvet så mange kjoler." Fanny kyssede hende på kinden og svarede rørt, "Det er det, man har venner til".

Da aftenen oprandt, stod Betty længe foran spejlet og studerede sig selv. Hendes hår var sat op i en klassisk chignon, så hun så helt traditionelt elegant ud forfra (indtil man så hendes ben i den lange slids, i alt fald), og hun havde kun få, men gode smykker på. Hun vendte sig, så hun så sin ryg i spejlet. Jo, det så godt ud, det måtte hun indrømme. Hvad mon pressen og alle de gamle stivstikkere i deres smokinger ville sige til den? Og hvad med konerne, ville de hviske og blive forarget? Sikkert, men hun havde lyst til at røre vandene lidt. Hun havde haft så svært ved at møde en mand, der holdt til mere end et par dates. Det så ud til, at de alle var bange for hende – eller måske syntes de ikke, hun var tiltrækkende i de grå stramme jakkesæt og de evige læsebriller? I aften ville hun for en gangs skyld vise sig som den kvinde, hun også kunne være - sexet, modig og superkvindelig.

Hun trak et silkesjal over skuldrene og gik ned til den ventende taxi. På vejen til gallaen tænkte hun på Robert, som hun ellers havde planlagt skulle være hendes date i aften. Men han havde fået kolde fødder allerede på deres tredje date, da hun kom til at fortælle ham, hvor meget hun tjente i investeringsselskabet. Han havde aldrig ringet til hende bagefter. Nå, hun trak på skuldrene, hans tab. Men det stak stadig i hende, hvor svært det kunne være for en succesrig kvinde at finde en mand. Åh jo, der var masser af mere eller mindre udtalte tilbud fra kolleger eller forretningsforbindelser, men de var som regel gift og havde bare lige tænkt sig, nu de alligevel sad på et hotel i en anden by… før de selvfølgelig skulle hjem til deres ufarlige ægteskaber med kvinder, der for længst havde lært ikke at stille for mange spørgsmål eller for mange krav. På den måde havde hun lært at sætte en facade op. Men i aften, i aften var hun en anden. I aften ville hun vise dem, at man godt kan være højt på strå og stadig kvinde.

Hun trådte ud af taxien og blev mødt af en skare pressefotografer, der blitzede løs. Hun smilede professionelt og gik ind til gallaen. Efter de sædvanlige hilsener og så mange smil, at hun næsten havde ondt i ansigtet, blev hun sat til bords. Hun vendte sig imod sin bordherre og fik næsten elektrisk stød ved synet. Han var et par år ældre end hun, en mørklødet latinotype med smukke, hvide tænder og tykt, sort hår, der næsten nåede skuldrene på den elegante hvide smokingjakke. "God aften, signorina", sagde han og kyssede hendes hånd, og hun måtte undertrykke det lille sæt, det gav i hende ved berøringen. Han var lige ankommet til Boston som udsendt af en stor italiensk virksomhed, viste det sig, og han var lige så charmerende, som han så ud. De snakkede mere og mere intimt sammen, med hovederne mod hinanden og ignorerede næsten de andre ved bordet. Hun fik kuldegysninger, da hans hånd strejfede hendes nøgne lår under bordet og ligesom tilfældigt blev liggende dér under bordet.

Efter middagen hviskede han, "Skal vi ikke gå en tur i måneskinnet?" Det lod hun sig ikke sige to gange, og de sneg sig ud af festlokalet, hvor alle andre var fuldt optaget af det forestående lotteri. Han trak hende med ud i parken og fandt et sted, hvor de ikke kunne ses, og så lagde han uden videre en hånd bag hendes nakke og kyssede hende. Hans anden hånd fandt hendes nøgne ryg, og hun blev blød i knæene, da han lod sine fingre glide helt ned til udskæringens bund og kærtegne hende dér. Han vendte hende, så hun stod med ryggen til ham, og så førte han forsigtigt sine hænder ind under hendes kjole fra siderne og tog om hendes bryster. Hendes brystvorter, der allerede var ved at blive stive, sprang frem ved hans berøring, og han begravede ansigtet ved hendes hals og slikkede hendes øre, hals og nakke, til hun kunne mærke saften drive ned i trusserne.

Hun nåede lige at mærke hans voksende bule mod sin bagdel, så trak han sig væk og trak hendes kjole op over hofterne bagtil. Han skubbede blidt til hende, så hun greb fat i et træ foran sig, og så flåede han hendes dyre blondetrusser af hende. Det dyriske i hans begær gjorde hende endnu mere varm, og hun jamrede af nydelse, da hun mærkede hans fingre i sin drivvåde kusse. Han kluklo, en mørk, men tiltrækkende latter, og så hørte hun lyden af en lynlås, efterfulgt af fornemmelsen af hans stive pik mod sine skamlæber. Han greb hende om hofterne, og så trængte han ind i hende, i én lang, glidende bevægelse. Hun måtte kvæle et lille skrig, da han trængte helt i bund, og så begyndte han at kneppe hende, som hun aldrig var blevet kneppet før.

Han pumpede ind og ud af hende, og det var lige at hun kunne blive stående, så mange gange kom hun. Det var som én lang orgasme, og hun kunne næsten ikke mere, da han endelig med et lavmælt støn gav slip og skød sin sæd ind i hendes ventende kusse. De blev stående lidt, så satte de orden i tøjet, og han fikserede en løsreven hårtot i hendes frisure for hende. Så greb han hende ved hånden og sagde, "Nu skal vi danse!", inden han ledte hende tilbage til festen. Betty smilede. Det havde allerede vist sig at være en fantastisk aften, men det så ikke ud til, den var ovre endnu.

Læs flere erotiske historier: