Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Betalt Overtid

"Damn, jeg er sent på den!". Katinka småløb langs fortovet. Det var hendes første uge på det nye arbejde, og hun mødte allerede for sent. Hvorfor havde hun så svært ved at komme i gang om morgenen? Hun stod tidligt nok op, men så var der lige nyhederne, der skulle læses på hendes elskede iPad, og kaffen, der absolut skulle brygges af friskmalede bønner, og skjorten, der trods løfter om det modsatte aldrig blev strøget om aftenen, inden hun gik i seng. Og slutresultatet var det samme næsten hver dag – hun småløb hele vejen til arbejde og ankom svedig og stresset. Men i dag havde hun virkelig været længe om det, for selv i løb ville hun ikke kunne nå på kontoret inden mødetid. Hun bandede for sig selv igen og satte farten op.

Kontoret summede af energi, da hun ankom. Et par af hendes kolleger løftede hovedet og sagde distræt godmorgen, men de fleste ignorerede hende – og dermed også hendes sene ankomst, trøstede hun sig med. Hun smilede vagt ud i lokalet og prøvede at lade som om hun ikke var løbet derhen igen. Hun styrede direkte mod toilettet, hun måtte bare friskes op efter al den stress. "Nå, Katinka, du er vist sent på den i dag?", lød chefens nasale stemme, og Katinka stoppede brat. Hun vendte sig og så flovt på den stramme mund og de kolde øjne. "Øh, ja, det er jeg ked af. Jeg..." "Nå, men se at komme i gang, vi har den kampagne, der skal ud", afbrød chefen og klaprede videre i sine sylespidse hæle. Katinka nikkede efter hende og fortsatte ud mod toilettet. En hurtig håndvask og kam gennem håret var der vel tid til...

Hun sprøjtede koldt vand på tindingerne og håndleddene og duppede ansigtet med et papirhåndklæde. De blussende kinder og det uregerlige hår vidnede om en stresset start på dagen, og hun sukkede og rystede på hovedet af sin egen evne til at komme ud af starthullerne om morgenen. Da hun havde redt håret og frisket læbestiften op, åbnede hun døren og rendte lige ind i ham den lækre fyr fra regnskabsafdelingen. "Hej", sagde han og smilede, "Det var lige dig, jeg ledte efter". "Nå," svarede hun og prøvede at lyde nonchalant, "hvorfor det?". Hun kunne ikke lade være med at smile til ham, da hun så hans dybe smilehuller og den lille fordybning i hagen. Åh, den hage, hvor havde hun lyst til at kysse den!

Han forklarede, at de skulle være færdige med et budget til en stor kunde, og at han havde brug for hendes hjælp til at gennemgå alle bilag og sætte det hele op. "OK," sagde hun, "skal vi gå i gang med det samme?". "Nej, kan vi ikke starte senere i dag – jeg har noget andet, der skal laves først", svarede han, og til hendes fryd fortsatte han, "det kan godt være, vi er nødt til at arbejde over, ville det være OK?". Hun nikkede ivrigt – tanken om overarbejde var meget mere tiltrækkende, når det var sammen med ham.

Klokken var omkring tre, da han endelig viste sig i døren til hendes kontor. "Ja, undskyld, jeg blev optaget. Er du klar til at starte nu?" Katinka nikkede og tog sin notesblok med ind i mødelokalet. De gik i gang med at sortere bilag og organisere budget og regnskab for kunden, og Katinka lagde næsten ikke mærke til det, da kollegerne sagde farvel én efter én, og de to var alene. Det var først, da der blev så mørkt omkring dem, at han tændte loftslampen, at det gik op for hende, at de nu var alene sammen. Hun rykkede nærmere til Flemming, som han hed, så de stod lige ved siden af hinanden. De bøjede sig begge frem for at se på noget, og Katinka gøs, da hun mærkede hans arm mod sin. Så mærkede hun hans hånd på sin hofte, mens han ligesom tilfældigt samlede nogle papirer op fra gulvet.

I næste øjeblik var hans læber trykket mod hendes, og hans tunge havde fundet vej ind i hendes mund. Hun nåede lige at opfatte, at han duftede skønt, og så havde han lagt hende ind over konferencebordet. Hans hårde krop pressede sig mod hendes, og hans hænder gled op og ned ad hende, mens han kyssede hendes mund og hals. Katinka lukkede øjnene og nød kyssene og hans lange fingre, der nu knappede hendes skjorte op. Han begravede sit ansigt mellem hendes bryster, og hun følte varmen fra hans hede ånde gennem BHens tynde stof. Han løftede hovedet, og hun så op på den firkantede hage med den lille fordybning - endelig kunne hun kysse den. Han kyssede hende, mens hans ivrige fingre fandt lukningen på hendes BH og åbnede den, så han kunne komme til hendes stive brystvorter. Han slikkede og suttede på dem, og hun lagde benene om livet på ham. Hendes nederdel var helt oppe om livet på hende nu, og hun kunne mærke den store bule i hans bukser mod sit skridt.

Han trak sig lidt væk og flåede hendes trusser af, og så tog han hendes ene hånd, stak hendes fingre i munden og slikkede på dem. Så placerede han hendes hånd mellem benene på hende. Katinka forstod med det samme, hvad han ville have. Hun begyndte langsomt at kæle for sig selv dernede. Hendes klitoris var stor og opsvulmet nu, og hun begyndte at stønne svagt, efterhånden som hun gjorde sig selv mere og mere ophidset. Gennem halvlukkede øjne så hun, at Flemming havde åbnet sine bukser og trukket sit store lem ud. Uden at slippe hende med øjnene begyndte han at onanere foran hende. Katinka blev mere og mere varm og våd, og hun vred sig lidt der på bordet foran ham, mens et par af hendes fingre fandt ind i hendes våde kusse. Så mærkede hun hans hånd om sin. Han trak hendes hånd væk og hev hende helt hen til kanten af bordet, og så trængte han ind i hende. Hans store pik gik helt i bund, og hun gispede af nydelse, da han begyndte at kneppe hende.

Hans bevægelser var først langsomme og dvælende, men efterhånden som liderligheden tog over, begyndte han at støde hårdere og mere rytmisk. Han havde fat om hendes hofter og holdt hende fast så han kunne trænge helt ind i hende med hvert stød. Katinka kælede for sine blottede bryster og så ham lige i øjnene, mens han pumpede ind og ud af hende. Da han var lige ved at komme, trak han sig ud og fik pusten et øjeblik. Så snart han havde sundet sig, trak han hende ned af bordet, vendte hende i et snuptag og lagde hende ind over bordet med ansigtet nedad. Han spredte hendes ben, og så mærkede hun hans fingre ved sin anus. De var våde – han havde slikket på dem, så de kunne glide lettere ind – og han stak dem op i hende, mens hans pik fandt vej ind i hendes våde kusse igen.

Han kneppede hende med fingrene og pikken, til hun var sanseløs af lyst. Hendes rytmiske stønnen blev nu til en slags højlydt hvæsen, og så kom hun i en lang, jamrende orgasme. Da han følte sammentrækningerne i hendes kusse under hendes klimaks, begyndte han at støde endnu hårdere og hurtigere, og så kom han med et brøl. Hans sæd sprøjtede ud over hendes ryg og mellem hendes ben, så hun var helt smurt ind.

Da de havde pustet ud og nødtørftigt tørret sig af med et par papirhåndklæder, tog han hende om hagen og sagde, "Jeg tror, overarbejdet er slut for i dag, men det bliver måske nødvendigt igen i morgen." Hun nikkede og stak ham et frækt smil. "Ja," sagde hun, "samme tid, samme sted?"

Læs flere erotiske historier: