Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Astrid forsøger at score den nye instruktør

Av, av av. Astrid sukkede og strakte de ømme arme. Hun havde bestemt givet den alt, hvad hun havde, til kickboxing-timen i går, og nu betalte hun den smertefulde pris. Hendes arme og ben var ømme, selv hendes hofter gjorde ondt. Men sjovt havde det været. Den nye instruktør, Bo, var superlækker, og hun var sikker på, at han havde set på hende flere gange i løbet af timen, så hun havde gjort sig ekstra umage. Hun strakte armene frem for sig igen og vrængede af de ømme skuldermuskler. Nå pyt, det var vel væk igen i morgen. Hun bøjede sig igen over arbejdet og prøvede at koncentrere sig om den brochure, hun var i gang med at designe. Men snart gik hendes tanker på vandring igen.

Hun prøvede at forestille sig Bos nøgne krop. Hun kunne se gennem hans svedige træningstøj, at han havde den perfekte, flade mave og store biceps. Hans baller så runde og faste ud i træningsbukserne, og hun så for sig, hvordan hun tog om dem med hænderne, mens hans store pik bankede ind i hende igen og igen. Hun blev så hed ved tanken, at hun bare måtte føre en hånd ned i trusserne under nederdelen og begynde at kæle for sig selv, mens hun dagdrømte. Hun smilede skævt. Det var en af fordelene ved at arbejde hjemmefra – ingen så, hvad hun lavede, eller om hun overhovedet havde tøj på. Til gengæld kunne det godt blive lidt ensomt til tider, syntes hun.

På det sidste, siden hun brød med Mikkel, havde hun stort set kun set andre mennesker, når hun var i supermarkedet eller til fitness. Hun længtes efter menneskelig kontakt, fysisk kontakt, sex, kærlighed, erotik. Men lige nu måtte hun altså nøjes med sin højre hånd. Hun spredte benene ud til siderne og slikkede på fingrene, og førte dem så ned mod sin klitoris igen. Hun var våd nu, og billederne af Bos brune hud mod hendes gjorde hende endnu mere liderlig. Hun forestillede sig hans lange fingre på hendes bryster, hans tunge i hendes øre, og hun gøs af nydelse og gned hurtigere og hårdere. Da hun næsten kunne mærke hans stive pik inden i sig, kom hun i en sprøjtende orgasme, der gjorde hende så våd, at hun måtte skifte trusser.

Hun stod stille et øjeblik i soveværelset med de friske trusser i hånden og så sig i spejlet. Hun var veltrænet og slank, og hendes bryster var stadig spændstige og pæne, selv om hun var på den forkerte side af de 25. Hendes hår var klippet i en frisk, kort frisure, så hendes ansigt med de mandelformede øjne og de fulde læber kom til sin ret. Ikke så dårligt – men hvorfor var hun så alene. Hun trak på skuldrene og trak trusserne på. Det var nok, fordi hun aldrig kom ud, tænkte hun.

Selv veninderne var blevet kedelige, siden de alle var i faste forhold. Det var altid noget med grillaftener hjemme i haven, så hun kunne sidde og høre om deres besøg i IKEA eller, i et tilfælde, den vordende moders voksende mave. Ingen chancer dér. Så det var jo ikke så underligt, at hun kastede sin interesse på sin fitnessinstruktør – det var jo snart den eneste mulighed, hun havde for at møde en mand. Hvad hvis han er bøsse, tænkte hun pludselig og slog så tanken ud af hovedet igen med det samme. Hun var ret sikker på, hun havde set ham flirte, desværre ikke med hende endnu, men med en af de andre piger, der gik på holdet.

Der var kickboxing igen i morgen, og smerter eller ej, hun besluttede sig for at deltage. Nu måtte hun bare gøre noget ved det – hvad der så end skete. Med den beslutning – og en god orgasme – bag sig følte hun sig endelig i stand til at gå tilbage til arbejdet, og snart var brochuren færdig og sendt til kunden til godkendelse. Hun sukkede og rejste sig, strakte kroppen igen og gik hen til køleskabet for at se, hvad hun kunne finde på at lave til middag.

Næste dag, sent ud på eftermiddagen, befandt hun sig igen i fitnesscentret, og fra sin plads i anden række så hun beundrende efter Bo, der boksede og steppede og sparkede oppe foran. Desværre syntes hun ikke, at hans øjne så meget som strejfede hendes i dag, men alligevel prøvede hun at smile til ham, imens hun svedte. Efter timen havde han travlt med at snakke med et par nye deltagere, to fyre, som tilsyneladende havde en masse spørgsmål, og Astrid kunne slet ikke få hans opmærksomhed. Hun sukkede og gik ud i omklædningsrummet for at få et hurtigt brusebad. Da hun kom tilbage, var det meste af lyset slukket i salen, og hun så ind i halvmørket for at se, om hun kunne spotte Bo.

Så hørte hun det, en lavmælt latter og kysselyde fra hjørnet bag en skillevæg. Da hun hørte Bos stemme, kunne hun ikke dy sig – hun listede derhen, stillede sig ved skillevæggen og spejdede om hjørnet. Dér stod han, Bo, med nøgen overkrop, foran en pige, der også deltog i timen. Astrid havde godt lagt mærke til hende, for hun stod som regel forrest, og hendes små korte shorts og den stramme top overlod ikke noget til fantasien. Pigen og Bo kyssede inderligt, og Astrid mærkede et stik i hjertet. Men hun var alligevel så fascineret, at hun blev stående. Der var noget utroligt frækt og intimt over den halvmørke scene. Bo sagde, "Tag toppen af", og pigen gjorde, som han sagde. Med et udfordrende smil trak hun toppen over hovedet og stod foran ham med de små bryster blottet. Han smilede til hende og kælede for hendes brystvorter, mens de kyssede.

Så trak pigen uden videre sine shorts af, og hendes glatbarberede mis lyste i halvmørket, da hun begyndte at åbne snoren i Bos træningsbukser. Han stod stille og så på hende, mens hun trak hans bukser og underbukser ned, og så var han også nøgen, og Astrid fik ham at se i virkeligheden. Ganske rigtigt, den flade mave bølgede med muskler, og hans baller var lige til at sætte tænderne i. Men det bedste var hans pik. Den var simpelthen enorm, og da pigen faldt på knæ og tog den i munden, måtte Astrid have hånden ned i trusserne igen. Hun begyndte hektisk at gnide sin opsvulmede knop, mens pigen slikkede og suttede Bo, til han stønnende hev hende væk og skubbede hende, så hun stod med ryggen til ham op mod væggen. Han stillede sig bag hende, og Astrid så, hvordan hans stive lem glinsede, da han spredte pigens baller.

"Nu skal du få pik, din frækkert" stønnede Bo, og så satte han pikken mod hendes kusse og begyndte at trænge ind i hende. Han var så stor, at hun jamrede sig i nydelsens smerte, og Astrid, der nu var blevet rigtigt våd, intensiverede sine bevægelser. Nu var han endelig i bund, og pigen, der stod på tæer med hænderne mod væggen, blev næsten løftet op af hans styrke, da han begyndte at kneppe hende. Astrid gned hårdere og hårdere, og hun måtte kæmpe for ikke at stønne højt, da han satte farten op. Pigen jamrede og klynkede, men Bo tog hende hårdere og hårdere, til han til sidst eksploderede i en kæmpe orgasme og sprøjtede sin sæd ud over hendes baller og ryg. Astrid kunne ikke holde det længere, hun kom i en langvarig, intens orgasme, så intens, at hun bed sin læbe til blods i forsøget på ikke at lave en lyd. Hun sneg sig væk, inden de så hende og besluttede at starte på et andet hold.

Læs flere erotiske historier: