Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Anita

"Hold godt fast i hende", råbte Svend, "jeg tror, han er ved at være klar nu". Anita tog et fast greb i hoppens hovedtøj og mumlende nogle beroligende lyde til den. Svend nærmede sig med hingsten, der ganske rigtigt så ud til at have forstået, hvad dens rolle var. Dens enorme penis var spændt og klar, og med ét stod den op på bagbenene, og Svend var i gang med at guide det enorme hestelem ind. Anita følte nogle øjne på sig og så sig om. Svends nye medhjælper stod og lænede sig op ad hegnet, mens han drillende smilede til Anita. Hun kunne ikke lade være med at smile tilbage – sikke en situation at flirte i. Hun beroligede igen hoppen, der prustede og kæmpede lidt med hovedtøjet.

Da det var overstået, trak Anita hoppen tilbage til folden, mens hun skævede lidt over mod medhjælperen. Men han var travlt beskæftiget med hingsten, som Svend havde overdraget til ham. "Tak for hjælpen, Anita", sagde Svend, "lad os håbe, der kommer et fint føl ud af det". Anita sagde, at hun faktisk syntes det var spændende at være med til en bedækning. Hun takkede Svend og begav sig hjemad. Anita var glad for deres arrangement: Hun hjalp til i staldene efter skoletid, og til gengæld kunne hun ride på Svends heste, så ofte hun havde lyst. Hun sagde hej til sin bror i køkkenet og gik ind på værelset for at få lektierne overstået. 3.g var hårdt arbejde, for hun ville jo gerne have gode karakterer.

Et par dage efter var Anita tilbage i staldene. Hun havde netop redet en tur på Mystique, den flotte hingst Svend havde købt fornylig, og var godt forpustet og glad efter den skønne galop over engene. Hun gav sig til at tørre hestens våde flanker med halm og strigle den. "Nå, er du kommet dig over den vilde sex-scene?". Den nye medhjælper grinede til hende hen over kanten af båsen. Anita rødmede let, men sagde kækt "Tja, det var lidt hardcore, men det så da ud til, de begge nød det". Han grinede og kom ind i båsen til hende. "Skal jeg hjælpe dig med hesten?", spurgte han.

Snart var de begge travlt beskæftiget med at gøre Mystique og dens bås i stand. Anita hentede noget hø til hesten, og lænede sig op ad greben, mens hun pustede håret væk fra ansigtet. "Her, du har hø i håret". Den unge medhjælper kom helt hen til Anita og fjernede et strå fra hendes hår. Han lugtede af stald, frisk luft og hø, men intet af det kunne maskere hans naturlige duft. "En rigtig mand", tænkte Anita. Hun havde haft et par kærester, men de havde været bymennesker med bløde hænder og dyre købedufte – ikke denne naturlige, maskuline type. Han var stærk, så hun. Sikke nogle armmuskler! Gad vide, hvordan han ser ud uden trøje, tænkte hun og rødmede let.

Det fandt hun imidlertid hurtigt ud af. Da de kom ud af hestebåsen, trak han resolut trøjen over hovedet og gik med bar overkrop hen til vasken, hvor han begyndte at vaske hænder, nakke og bryst. Anita stirrede. Hun havde aldrig set sådan et vaskebræt af en mave før, og hvor var hans skuldre dog brede! Han vendte sig og så, hvordan hun kiggede på ham. "Nå, trænger du også til et bad?" spurgte han med et skævt smil. "Ja, jo, men jeg venter nok, til jeg kommer hjem", stammede hun lidt forlegent. "Det behøver du da ikke", sagde han og kom hen til hende, med vandet dryppende af den slanke overkrop. "De andre er gået hjem, så det er bare os to. Og jeg bider ikke", grinede han.

Anita tøvede lidt, så gav hun efter. Vandet så faktisk dejligt frisk ud, og hun var blevet varm af ridning og arbejde. Hun tog langsomt sin bluse af og stod der foran ham i BH og jeans. Hun krydsede selvbevidst armene over brystet, men gik så hen til vasken og lænede sig fremover for at vaske sig. Mens hun stod der, følte hun pludselig hans hænder om sit liv. Han drejede hende rundt, holdt hende ind til sig og kyssede hende så længe og blidt. Anita mærkede sit hjerte dunke ind mod hans brystkasse. De kyssede et stykke tid, og så ledte han hende blidt over til høloftets stige. "Har du nogensinde været heroppe?", spurgte han lokkende.

Uden at vente på svar tog han hende ved hånden og førte hende op på det mørke høloft. Han lagde sin trøje ned på høet, så de kunne ligge blødt, og så trak han hende ned til sig. Anita protesterede ikke. Det gik godt nok lidt hurtigere, end hun var vant til, men han var så lækker, og der duftede så godt heroppe på loftet. De kyssede igen, først blidt og langsomt, så hårdere og mere inderligt. Hun kunne høre, at han blev lidt stakåndet. Så åbnede han hendes BH og tog hendes bryster i sine hænder. Han lænede sig frem og kyssede hendes brystvorter, og så kyssede han hendes mund og hals, mens hans hænder kærtegnede hendes bryster.

Anita kunne mærke, hvordan hun blev våd af lyst. Hun vendte ham om, så han lå nederst, og så begyndte hun at kysse og kæle for hans hals, hans brystkasse, hans maveskind. Han lagde sine hænder på hendes hoved og pressede det nedad, ned mod hans svulmende skridt. Anita åbnede hans bukser og trak det stive lem ud af hans boksershorts. Han sukkede "Ja, gør det, sut på den, slik den". Det lod hun sig ikke sige to gange. Hendes læber omspændte hans pik og så begyndte hun langsomt at bevæge sit hoved op og ned, frem og tilbage, mens hendes tunge legede med ham. Han stønnede, og hans greb om hendes hoved blev fastere. "Ja, ja, sådan!".

Da han var lige ved at komme, trak han sig væk fra hende og sagde "Nej, så billigt slipper du ikke, min pige." Han rejste sig og trak hendes jeans og trusser af hende. Han kiggede et øjeblik beundrende på hendes kortklippede kussehår og lange, slanke ben, og så trak han hende ned over sig, så hun sad overskrævs på hans ansigt. Hans tunge begravede sig i hende, mens hans fingre legende cirklede rundt om hendes anus, ind i kussen og tilbage igen. Anita troede, hun skulle eksplodere. "Jeg vil have dig, nu!" stønnede hun. Han svarede ikke men tog hende om hofterne og skubbede hende ned mod sit underliv, og så trak han hende langsomt ned over sin pik. Anita følte, hvordan det tykke lem fyldte hende helt ud. Hun kunne føle hver millimeter af ham, som han langsomt gled ind i hende, og så var han i bund. Hun begyndte at bevæge sig op og ned, hjulpet af hans stærke arme, der guidede hende. Hun vred sig og stønnede, mens han kælede for hendes bryster og stødte sin pik ind i hende nedefra, igen og igen.

Til sidst kastede han hende rundt, så hun lå på alle fire, og så tog han hende bagfra, mens han holdt hende fast om hofterne. Han stødte og stødte, hårdere og hårdere, til de begge kom i en larmende og våd orgasme. De kollapsede i høet, han oven på hende. Efter et stykke tid skubbede Anita ham af sig, puttede sig ind til ham og spurgte, "Og hvad hedder du så?". Det grinede de begge meget af.

Læs flere erotiske historier: