Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Alexia og den frække brandmand

Det skete før de havde en chance for at reagere. Det ene øjeblik sad Alexia og hendes veninder og snakkede hyggeligt med stearinlysene blafrende i dagligstuens hjørner. Det næste var det, som om hele lejligheden pludselig stod i lys lue. Indrømmet, så slemt var det ikke, men Alexias ene gardin stod i flammer, og ilden bredte sig hurtigt til den gamle sækkestol i hjørnet. Pigerne skreg og for rundt, mens de hentede vand i fade og gryder, men ilden tog alligevel fat. Alexia ringede til brandvæsenet med rystende fingre, og de lovede at komme med det samme. Imens havde Antonia og Pippa fået nedbragt de værste flammer ved at smide et lagen over sækkestolen. Ilden havde dog endnu tag i gardiner og puder, da det ringede på døren, og Alexia åbnede for to hærdebrede brandmænd.

De kom ind, slæbende på et par store skumslukkere, og snart var resten af ilden slukket. Alexia stod rystende over hele kroppen og så på det ufattelige rod, ilden og slukningen havde efterladt. Der var sorte striber op og ned ad væggene, hendes sækkestol var reduceret til en stor bunke aske, og der var skum alle vegne. Hun var så chokeret, at hun først ikke hørte den ene brandmand sige noget til hende. "Hey", sagde han venligt og lagde en hånd på hendes skulder, "er du OK?" Hun så op i et par ufatteligt blå øjne og nikkede med tårerne løbende ned ad kinderne. "Ja det tror jeg nok. Er ilden helt slukket?" svarede hun med bævende stemme. "Ja, det er den, men det er nok en god ide, hvis vi smider det ud, der er brændt, så vi sikrer, at det ikke ligger og ulmer" svarede han og fortsatte, "Er du forsikret? Så skal du nok tage et par billeder, inden vi rydder op".

Alexia nikkede og hentede sin mobiltelefon inde i soveværelset. Hun tog et par billeder af ødelæggelserne og kiggede taknemmeligt på brandmændene, der brugte et par store sække til at fjerne resterne af sækkestolen, puderne og gardinerne med. Der var sorte spor op ad væggen, og hendes tæppe var brændt igennem i den side, men i det mindste var både hun og veninderne OK, og der var ikke sket noget med resten af lejligheden. Da der var nogenlunde ryddet op, gav brandmanden med de blå øjne hende sit telefonnummer og sagde, "Hvis dit forsikringsselskab gør knuder, kan de bare ringe til mig, så skal jeg nok fortælle dem, hvordan her så ud".

Hun tog imod den sammenfoldede seddel og så igen ind i de blå øjne, der spillede muntert mod hendes. Hun mærkede til sin overraskelse en varm fornemmelse brede sig i kroppen. Stod han der og flirtede med hende? Lækker, det var han. Høj og bredskuldret, og der var bare noget superhelteagtigt over sådan en brandmand. Hun smilede til ham og lod sin hånd strejfe hans, da hun tog imod sedlen. "Tak", sagde hun og gav ham så indsmigrende et smil, som hun kunne med sod og tårestriber ned ad kinderne. Brandmændene tog afsked, og Alexia tog imod tilbuddet fra Pippa om at sove hos hende. "Der er for meget røg her, og du skal ikke være her alene i nat", sagde Pippa og tog om veninden. Alexia pakkede en taske, og efter at have sikret sig, at alle stearinlys var forsvarligt slukket, og et vindue stod åbent for at lufte ud, tog pigerne afsked med hinanden og gik hver deres vej.

I Pippas dobbeltseng lå de og snakkede, og Alexia mærkede langsomt frygten og chokket fortage sig. "Hvor var han bare lækker, ham den ene brandmand", sagde Pippa, "sig mig, gav han dig ikke sit telefonnummer?" Alexia huskede pludselig den lille lap. Hvor havde hun gjort af den? Hun sprang ud af sengen og ledte igennem alle sine lommer, før hun til sidst lettet trak den op af en af de mange lommer i sine jeans. "Han hedder Tom", sagde hun, "synes du, jeg skal ringe til ham?" "Ja bestemt", svarede Pippa, "du tror vel ikke, brandmænd normalt render rundt og giver deres telefonnumre til alle de kvinder, de redder, gør du?" Pigerne grinede, og Alexia lagde omhyggeligt sedlen med Toms nummer i sin tegnebog.

Der gik et par dage med at få ordnet sagerne med forsikringsselskabet og få ryddet op og bestilt maler, men en aften sad Alexia og tænkte på Tom. Hun havde fået et par glas vin, så måske derfor fik hun taget modet til sig og ringede til ham. Et ring, og så hørte hun hans stemme. Med blodet dunkende i ørerne sagde hun, "Hej, det er Alexia. Vi, øh…, du kom og reddede mig og mine veninder forleden.." Hans varme stemme afbrød hende, "Ja hej, Alexia, hvordan går det?" De småsnakkede lidt, og så sagde han, "Jeg har faktisk fri i aften og i morgen, kan jeg invitere dig på en drink eller noget?" Alexia blev varm i kinderne af glæde og svarede, "Jeg har faktisk lige taget hul på den første af to meget gode flasker chardonnay, og jeg har bestilt pizza. Du kunne jo komme over og dele det hele med mig?"

Han ringede på 20 minutter senere, og selv uden uniform så han fantastisk ud – høj, veltrænet og med hvad der viste sig at være en mørkblond manke af hår. Han bøjede sig frem og kyssede hende på kinden, og hun indsnusede hans duft, inden hun trak ham med indenfor. Han så sig om i hendes stue, "Her ser noget bedre ud end sidst". Hun lo og slog ud med armene, "Ja, og se, ingen stearinlys!" De satte sig og drak vin, indtil pizzaen dukkede op. Da han tog sin første bid, fik han lidt tomatsovs ved den ene mundvig, og Alexia lænede sig frem og tørrede den blidt af med en finger. Han greb hendes hånd og slikkede fingeren ren, og så kyssede de. Glemt var pizzaen – i løbet af få sekunder lå han oven på hende og kyssede hendes mund, hals og kraveben, mens hendes hænder gik på vandring under hans T-shirt. Han satte sig op og flåede T-shirten af, og hun sukkede ved synet af hans flade mave og de store armmuskler.

Hun satte sig op over for ham og knappede langsomt sin bluse op. Han fløjtede sagte ved synet af hendes runde bryster. Hun havde ikke BH på, og han begravede med det samme hovedet i hendes bløde barm. Så rejste han sig, bøjede sig resolut ned over hende og løftede hende op. Hun nåede lige at tænke, at det i det mindste ikke var et brandmandstag, så smed han hende på hendes seng og stod hen over hende, mens han åbnede sine bukser. Hans store pik stak ud af underbukserne, og hun satte dig op og begyndte at kæle for den, mens han smed resten af tøjet. Han stod helt nøgen foran hende nu, og hun grab ham sultent om ballerne og tog hans lem i munden. Hun suttede og slikkede ham, mens hun kælede for hans nosser og baller, og han pressede sultent sin pik helt ind i hendes mund.

Da det begyndte at blive for meget for ham, trak han sig ud og lagde sig ved siden af hende. Langsomt begyndte han at tage hendes tøj af, mens hans tunge gik på opdagelse ned over hendes nøgne krop. Han suttede på hendes stive brystvorter og hendes maveskind, hans tunge gled op og ned ad lårenes inderside, og til sidst nærmede han sig hendes våde kusse. Hun mærkede den ivrige tunge mod sin klitoris og udstødte et lille skrig af nydelse, da han begyndte at slikke hende. Sanseløs af lyst spredte hun sine ben, så han kunne komme til, og i løbet af få minutter kom hun i en serie orgasmer, der efterlod hende svedig og med bankende hjerte. Men han var ikke færdig. Han kravlede op mellem hendes ben og så hende direkte i øjnene, mens han trængte ind i hende. Han kunne stadig mærke sammentrækningerne i hendes kusse, og det gjorde ham vild. Snart bankede han sin stive pik ind i hende, så de begge stønnede højt, og hun mærkede orgasmen nærme sig igen. Med et brøl sprøjtede han sin varme saft ind i hende, mens hun endnu engang vred sig i orgasmens ekstase.

Da de lå i hinandens arme bagefter og spiste kold pizza, tænkte Alexia på ironien i, at en af de mest skræmmende hændelser i hendes liv kunne ende så dejligt.

Læs flere erotiske historier: