Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Alene Hjemme

"Skat! Hvor er min blå jakke?" Erik stod og råbte til hende ude fra korridoren. Vibeke rystede opgivende på hovedet og gik ud til ham. "Lige her, hvor du hængte den op forleden", sagde hun og hev den ud af skabet, hvor den hang lige så fint på en bøjle. Hun smilede blegt til ham. Hvorfor er det, at mænd aldrig kan finde noget som helst, tænkte hun, de kan stå og se direkte på det uden at se det. Hun tog imod det kyske kindkys, han placerede på hendes kind, og så var han væk. Endelig alene, tænkte hun og nynnede, mens hun skiftede til gamacher og sportstop. Hun elskede freden og privatlivet, når Erik var på arbejde, og hun kunne nyde sin yoga og sit arbejde i fred. Hun var halvt igennem den nye roman, og det hele var ved at gå op i en højere enhed. Hun satte musik på og begyndte at gå igennem sit sædvanlige yoga program.

Mens hun trænede, vandrede hendes tanker. Hun tænkte på Erik og deres forhold. Jo, hun elskede ham da endnu, det gjorde hun. Men hvor var erotikken og spændingen blevet af? Hvorfor følte hun ikke den samme seksuelle spænding, selv når de elskede – hvilket indrømmet var sjældnere og sjældnere. De gjorde de samme bevægelser, brugte de samme teknikker, som de havde gjort siden tidligt i deres forhold. Dengang havde de eksperimenteret lidt med dildoer og fjer og massageolier, men det var aldrig rigtigt blevet hængende, og nu var det sådan en gang mekanisk se, som hun lige så godt kunne nyde med sin vibrator. Jo, han kunne da stadig slikke hende til orgasme, men det var ikke den der vilde, åndeløse fornemmelse, det havde været engang. Og det virkede, som om deres samlejer blev kortere og kortere.

Hun sukkede og prøvede at koncentrere sig om sin yoga. Træk vejret ind, pust ud, træk vejret ind, pust ud. Men alle de tanker om sex havde gjort hende liderlig, så hun droppede de sidste øvelser og gik ind i soveværelset, smed tøjet og lagde sig på sengen med sin elskede vibrator – hendes hemmelige legekammerat, når Erik var væk. Hun smurte lidt af den pirrende massageolie på sin klitoris og på skamlæberne og nød den velkendte varme, der bredte sig i hendes underliv. Så startede hun vibratoren og satte den mod sin nu svulmende knop. Åh ja, sådan. Hun lukkede øjnene og begyndte at fantasere. Hun var i et næsten helt mørkt rum, nøgen og bundet til en seng. Omkring hende var der flere ukendte mænd. Hun kunne kun skelne deres kroppe ganske svagt, som de bevægede sig, mens de rørte ved hende og hinanden. En af dem kyssede hende på munden, mens en anden lod sine hænder glide ned ad hendes krop.

Vibeke klynkede lidt, og øgede vibratorens hastighed. Hendes ben var helt spredt nu, og hun havde et par fingre oppe i kussen, som var blevet våd og klistret allerede. Mændene i hendes fantasi blev mere og mere opstemt. Den ene af dem pressede et enormt lem ind i hendes mund, og hun suttede ivrigt på den stive pik, mens en anden mand begravede sit ansigt mellem hendes ben og slikkede hendes klitoris stor og stiv. En tredje mand stillede sig bag ham og spredte hans baller, og så begyndte han at kneppe den liggende mand, der aldrig løftede sit ansigt fra hendes skridt. Hun var helt vild og varm nu, og hele hendes krop var dækket af sved. Med lukkede øjne førte hun vibratoren ind i kussen, og så op over klitoris, og ind i kussen igen. Hun var lige ved at komme, kunne hun mærke, og hun prøvede igen at koncentrere sig om sin fantasi.

Mændene var nu fokuseret på hende igen, og den ene havde lagt sig og trukket hende ned over sig, så hans pik var ud for hendes anus. Langsomt trængte han ind i hende, og den vidunderlige smerte fyldte hende. En anden mand lænede sig ind over hende, spredte hendes ben og trængte ind i hendes kusse forfra. Vibeke stønnede højt ved forestillingen om, hvordan hun blev fyldt helt ud af de to store pikke, og så kom hun i en lang serie af orgasmer. Hun vred sig på lagenet, mens hendes krop rystede i sammentrækninger, igen og igen. Da hun endelig mærkede, at det fortog sig, og hendes fantasibillede sløredes og forsvandt for hendes indre blik, åbnede hun øjnene. Dér, i døren, stod Erik, med et svedent grin på og en tydelig bule i bukserne. Da han så, at hun kiggede på ham, kom han hen imod hende, mens hans fingre ivrigt knappede skjorten op.

"Nå, der er vist én, der hygger sig, når jeg ikke er hjemme", mumlede han med en mærkeligt hæs stemme. Vibekes umiddelbare flovhed blev til undren, og så forstod hun – det havde tændt Erik at se hende sådan, i sine lysters vold. Han stod lige foran hende, og da bukserne faldt til jorden, kunne hun tydeligt se, at han var større og stivere, end hun havde set ham i årevis. Han var nøgen nu, og hans pik strittede frem med tydelige blå årer på siderne. En lille smule sædvæske perlede ud af spidsen, og hun lænede sig frem og slikkede det i sig. Så pressede han hendes ansigt ind mod sit skridt, og hun tog hele hans pik i munden. Hun lagde sine hænder på hans stadig faste baller, og nød fornemmelsen af hans erektion mod sine læber. Han stønnede og pressede underlivet fremad, og Vibeke mærkede en sugende fornemmelse i maven og skridtet af liderlighed. Hun kælede for hans nosser, samtidig med at hun lod tungen glide op og ned ad det stive skaft, og han stønnede endnu højere.

Så skubbede han hende fra sig og smed hende på sengen. Han greb hendes vibrator og tændte for den. Så lagde han sig mellem hendes ben og førte vibratoren lidt op i hendes anus. Hun gispede, da de stærke vibrationer forplantede sig i hele hendes krop. Eriks tunge var på hendes klitoris nu, og han slikkede hende erfarent, mens vibratoren pirrede hende bagi. Vibeke stønnede og kastede med hovedet, da hun mærkede en ny orgasme nærme sig, og så kom hun i en lang, jamrende orgasme, der fik alting til at gå i sort. Erik løftede ansigtet og smilede til hende, da orgasmen havde fortaget sig, og så løftede han hende op og vendte hende, så hun lå på alle fire. Han spredte hendes baller, og så var hans pik inde i hende. Vibeke næsten skreg af liderlighed, da han begyndte at pumpe ind og ud af hendes våde kusse. Hans pik var større og stivere, end hun kunne huske, den havde været siden de første par år, og han kneppede hende hårdt og længe.

Vibeke greb store håndfulde af dynen og lagenet i sine hænder, mens Eriks store pik bankede ind i hende, igen og igen. Imens han kneppede hende, talte han med en lavmælt, hæs stemme, "Jeg skal kneppe dig, til du skriger. Vil du have mere. Nå vil du?" og hun reagerede med at jamre og klynke, ja, tag mig, tag mig nu. Han trak sig ud af hendes kusse, og så mærkede hun hans pik mod sin anus. Inden hun havde nået at tænke over det, var han helt i bund, og hun næsten besvimede af den blanding af smerte og lyst, der væltede ind over hende. Han bankede ind i hendes røv, til de begge skreg deres orgasme ud i rummet. Så kollapsede de begge i en uordentlig bunke. Da de havde sundet sig lidt, strøg han hendes kind og hviskede, "Jeg må vist komme uanmeldt hjem lidt oftere." Vibeke smilede og kyssede ham inderligt på munden.

Læs flere erotiske historier: