Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Adam møder en MILF

Adam så sig om i skolegården. Han var flyttet til byen med sin mor hen over sommeren. Det havde været en hård tid, siden hun og hans far var blevet separeret, men nu hvor skilsmissen var endelig, havde hun trængt til "luftforandring", som hun kaldte det, og Adam var egentlig også ret træt af det gamle gymnasium og skolekammeraterne, som hviskede i hjørnerne om hans far, der var stukket af med en ung pige. Så de havde pakket det lille hus sammen og havde lejet en hyggelig villa i nye omgivelser. Det ville selvfølgelig blive svært at starte på tredje år i en ny skole, men på den anden side var den friske start også lige, hvad han havde brug for efter en svær periode med mange skænderier og tårer.

Den nye skole var hyggelig på den der provinsagtige måde, hvor det virkede, som om alle eleverne havde kendt hinanden hele deres liv. Men alligevel var de meget rare og bød ham velkommen i klassen på en god måde. Faktisk havde en af hans klassekammerater, Peter, inviteret ham hjem til sig den eftermiddag. Adam smilede til en klynge piger, der stod og fnisede i et hjørne, og en køn, lyshåret pige smilede tilbage.

Adam rankede ryggen og gik selvsikkert væk – han vidste godt, at han så ældre ud end sine lige godt 18 år, og at hans tykke, mørke manke og gråblå øjne virkede tiltrækkende på pigerne. Han havde da også haft sin seksuelle debut – mere end det, han havde haft et ret hedt forhold til en pige, der hed Susanne, tilbage i den gamle by. Til hun havde slået op, fordi hun var faldet for en fyr, der hed Michael, altså.

Dagen gik med skoletimer og gruppearbejde, og så var det slut, og Adam mødtes med Peter foran skolen. Peter grinede og slog ham på skulderen. "Det var godt klaret i matematik – jeg tror sgu, du var den eneste, der forstod, hvad i alverden fru Abildgaard talte om", sagde han. De grinede og sludrede, mens de trak Peters cykel hen til Peters hus. Adam vidste, at Peters forældre også var skilt, og at hans far var flyttet til udlandet med sin nye kæreste. Men han havde ikke forestillet sig, at Peters mor så helt sådan ud. Da de ankom til det lave, moderne hus sad hun på hug i forhaven og lavede havearbejde.

Hun rejste sig, og Adam fik næsten et chok. Hun var slank og alligevel frodig, med store, bløde bryster, der truede med at vælte ud af den lille bikinitop, hun havde på, og runde hofter, der tog sig godt ud i de små shorts. Hendes lange, blonde hår var flettet i en løs fletning, og hun pustede noget af det lange pandehår væk fra ansigtet, da hun rejste sig for at sige hej. Hun tørrede sig over panden med en af havehandskerne og efterlod en sort stribe snavs. Adam var lige ved at læne sig frem og tørre det af for hende, men han tog sig i det i sidste øjeblik.

Peter sagde, "Åh, mor, det her er Adam. Han er lige startet i min klasse." Kvinden tog en handske af og rakte hånden frem mod Adam. Hun så ham i øjnene, og Adam spekulerede på, om det kun var i hans fantasi, at hendes øjne spillede legesygt mod hans. "Hej, jeg hedder Susan", sagde hun med et smil, der afslørede et sæt lige, hvide tænder. Adam tog hendes hånd, mens han prøvede at finde et sted at placere sine øjne, der ikke var hendes kavalergang, den flade mave eller de velskabte lår. "Hej", sagde han, mens sommerfuglene raserede i hans mave, "ja, jeg hedder så Adam."

Fyrene tilbragte resten af eftermiddagen med at spille computerspil og snakke. "Din mor er meget ung", fik Adam taget sig sammen til at sige, og Peter svarede, "Ja, hun var kun 18, da hun fik mig. Jeg var vist et uheld, for hun og min far blev gift, da hun var 6 måneder henne." De blev afbrudt af Susan, der kom ind og spurgte, om ikke Adam ville blive til middag. Han nåede at sige ja tak, inden Peter sagde, "Åh, men jeg skal jo øve med bandet senere i aften, det havde jeg glemt". "Nå ja, men vi kan da spise tidligt, og så kan jeg køre Adam hjem, når du er gået", svarede hans mor, og Adam mærkede sommerfugle i maven, da hun smilede til ham.

Som sagt, så gjort, de spiste en tidlig middag, og så undskyldte Peter sig og cyklede afsted til en kammerats hus. Susan skænkede sig endnu et glas vin og tilbød Adam et også. Han nikkede ja tak – det kunne være, at vinen ville fjerne den mærkelige nervøsitet, han pludselig følte. Han tømte næsten glasset i to slurke, og Susan lo med en underligt hæs stemme og lagde en hånd på hans arm. "Rolig nu – jeg kan da ikke sende dig beruset hjem – hvad ville din mor ikke tænke om mig?". Han mumlede et eller andet om, at han jo var 18, og Susan så ham udfordrende i øjnene og lagde en hånd på hans bryst. "Ja, du er en ung mand nu. Sig mig, har du nogensinde været sammen med en kvinde?"

Der løb nærmest elektrisk strøm gennem Adam ved hendes berøring, og med besvær fik han fremmumlet noget med tidligere kærester. "Ja, piger, men en kvinde?" blev hun ved, og så tog hun hans hånd og førte den til sit ene bryst. Han sank engang, da han kærtegnede hende og mærkede hendes brystvorte blive stiv. Den var ikke det eneste, der blev stiv, kunne han mærke, og han skiftede stilling for at give mere plads til sit hurtigt voksende lem. Hun bemærkede hans utilpashed og lo en langsom, hæs latter. "Nå, lille skat, det må vi vist hellere gøre noget ved", sagde hun og satte sig på hug foran ham. Hun åbnede knapperne i hans jeans, én efter én og fiskede hans stive pik ud. Hun så beundrende på den og så lod hun sine fulde læber glide rundt om dens skaft og tog ham i munden – helt i bund, så hendes læber ramte imod hans underliv.

Adam stod stille med underlivet presset fremad mod Peters mor, mens hun slikkede og suttede ham, til han var lige ved at miste kontrollen. Da hun kunne mærke hans benmuskler begynde at sitre og høre hans anstrengte vejrtrækning, holdt hun inde, rejste sig og trak ham med ind i sit soveværelse. Da de var kommet ind på værelset, skubbede hun ham ned på sengen, og så trak hun langsomt den lille smule tøj, hun havde på, af og stod foran ham i hele sin fabelagtige nøgenhed. Adams pik dunkede endnu kraftigere ved synet af hendes glatbarberede kusse. Det havde han aldrig set før, andet end på visse websites. Han rakte en hånd frem og kærtegnede den bløde runding, og hun klynkede liderligt og satte sig så lige over hans strittende pik.

Hun så ham i øjnene, mens hun langsomt sænkede sig ned over ham, og han mærkede hendes arme kusse dunke mod sin pik, da de begyndte at bevæge sig i samme rytme. Adam mærkede orgasmen nærme sig, da hun satte farten op og begyndte at stønne højere og højere, og da hun endelig skreg sin ekstase ud, gav han slip og sprøjtede sin sæd langt op i hende. De sundede sig lidt, inden hun gav ham et håndklæde og skubbede ham ud mod badeværelset. "Hvis ingen skal opdage noget, er du nødt til at tage et bad, inden jeg kører dig hjem", sagde hun og blinkede til ham.

De var tavse på turen, men da hun satte ham af, plantede hun et let kys på hans ene mundvig og sagde, "Peter øver hver onsdag". Hun smilede indsmigrende til ham og kørte væk, mens han prøvede at få styr på sin voksende pik igen.

Læs flere erotiske historier: