Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

På Erotiske historier kan du læse frække, ophisende historier, som med garanti vil vække lysten i dig. Læs om hvordan de forskellige piger udlever deres fantasier. Der er alt fra sex i høet til sex i badet. Gør dig bekendt med de erotiske eventyr, du næsten ikke engang selv tør tænke på. Find en masse inspiration, der kan pifte dit eget sexliv op. Er din fantasi løbet tør, så lad den løbe løbsk med disse hede og ophisende historier. Hold dig opdateret med alle de nye historier.

 • De Aktive Naboer

  Philippa kunne ikke lade være. Hun var så våd nu, at hun bare måtte røre ved sig selv. Hun havde det, som om hun ville eksplodere ellers. Uden at slippe parret med øjnene rakte hun ned og åbnede sine jeans og lod dem falde til gulvet. Så trådte hun ud af både dem og sine trusser og spredte sine ben lidt, som hun stod dér, så hun kunne komme til. Hendes fingre fandt øjeblikkeligt ind til hendes kusse og blev dækket af dens varme..

 • Passionerede Elskere

  Det varede ikke længe, før de fire var alene sammen i et af de store soveværelser. Den ene unge mand tog uden videre fat om Tanja og trak hende ind til sig. Deres læber mødtes, og Melinda kunne mærke en pirrende fornemmelse i underlivet, da han nærmest flåede Tanjas kjole af hende. Melinda vendte sig om mod den anden mand og begyndte at kysse ham, vildt og uhæmmet.

 • Elevatorturen

  Danny fik hende til at sætte sig med ryggen mod ham, og så begyndte han blidt at massere hendes skuldre for at få hende til at slappe af. ”Mmmmm” mumlede hun og lænede hovedet lidt ind mod ham. Selv hendes hår duftede dejligt, og Danny kunne pludselig mærke, at pikken voksede i bukserne på ham. Henriette skubbede sig tilbage ind mod ham, og han kunne høre smilet i hendes stemme. ”Nå da, der er vist liv i den unge mand”, sagde hun og rakte den ene arm bagud og lagde sin håndflade på hans nakke.

 • Dyrlægen

  Han trak sin sweater over hovedet, og hun nød synet af hans glatte bryst og flade mave. De kyssede igen, og han trak langsomt hendes tøj af hende, til hun stod helt nøgen foran ham. Hun rakte hænderne frem og åbnede hans jeans. Han vrikkede sig ud af dem og åbenbarede en kæmpe bule i et par stramme underbukser. Olivia slikkede sig om munden. ”Nå da”, sagde hun med en mærkelig hæs stemme, hun næsten ikke genkendte, ”dyrlægeservice med bonus”.

 • Den Forførende Ekspedient

  Mona stod stille, mens Rie langsomt og nydende pakkede hende ud af kjolen. Da den faldt til gulvet, rakte Mona armene bagover og åbnede sin BH, så hendes runde bryster væltede frem. Rie udstødte et lydeligt suk ved synet, og så omsluttede hendes læber Monas brystvorter, én efter én. Monas erfarne hænder åbnede knapperne i Ries bluse og krængede den af hende, og sådan fortsatte de, til de begge var nøgne.

 • Det Store Hus

  Sanne bemærkede næsten ikke de andre, men pludselig lå Mia og Markus på futonen ved siden af dem. Mia var næsten nøgen, og hendes hvide bryster skinnede i månelyset, da Markus lagde sig mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Sanne så på dem og syntes, det var det hedeste, hun nogensinde havde set, og hun blev endnu vådere end før. Mia stønnede og vred sig lidt, og Sanne gjorde ingen modstand, da Karl med fast hånd tvang hende over mod Mia, så deres ansigter var helt tæt ved hinanden.

 • Forførende Første Date

  Elsebeth lo lidt flovt, da cremefyldet i chokoladen løb ned ad hendes hage, men Thomas lænede sig ind til hende og slikkede det af, og så fandt hans tunge frem til hendes, og de kyssede igen. Elsebeth kunne høre sit hjerteslag dunke i ørerne, da han begyndte at kysse hendes hals. Da han nåede ned til hende kavalergang og langsomt lod sin tunge glide ned mellem hendes bryster, udstødte hun et lille suk og opgav alle former for forstillelse. Tavst greb hun ham ved hånden og ledte ham ind i sit soveværelse. Hun tændte et par stearinlys på kommoden og slukkede lyset i loftet, så rummet kun var oplyst af de dansende flammer, og så stillede hun sig foran ham og begyndte langsomt at klæde sig af.

 • Doktorgrad I Sex

  Da han slap hende et øjeblik, fik hun fremstammet et, ”Hvad er det, du gør?”, men hendes stemme var mærkeligt hæs, og hun var helt svag i knæene. ”Hold nu op, jeg ved godt, du har kigget efter mig”, sagde han drillende, ”og jeg efter dig. Så da jeg så dig komme ud, lækkert småsvedig i de der stramme gamacher, så tog jeg chancen”. Jenny tænkte sig om et sekund. Det kunne de da ikke det her? Men på den anden side var han jo en voksen, ung mand, og det var vist ikke imod reglerne som sådan…

 • En Fræk Undersøgelse

  Kristines klitoris reagerede med det samme, og da lægen samtidig pirrede hendes G-punkt indefra med små, hurtige bevægelser, troede Kristine hun skulle besvime af lyst. Bøjlerne og lægens hånd holdt hende fast, mens hun vred sig, og pludselig var det, som om en brændende varme skyllede over hele hendes krop. Hun skreg, da hun kom i en lang, jamrende orgasme, og så lå hun helt stille med lukkede øjne og turde ikke se på lægen. Men doktor Ravnbæk smilede bare og fjernede sine hænder.

 • Det Perfekte Bad

  Han lægger sine hænder på mine skuldre og skubber mig væk fra ham. Så skubber han mig igen, så jeg bliver tvunget ned at ligge på alle fire. Det næste, jeg mærker, er hans store kæp, der glider ind i mig. Og så begynder han at kneppe mig. Han trækker min bagdel ind mod sig, så han kan pumpe hårdere ind i mig, og hans store, stive pik sender nærmest gnister ud i hele min krop.

 • Desiree

  Bare nu vejret holder. Desiree kiggede op på den truende himmel og skuttede sig. Det så ikke for godt ud for hendes løbetur i dag, men hun var i gang med at træne til et halvmaraton, så hun SKULLE bare ud og løbe i dag. Hun trak på skuldrene, startede pulsuret, og så satte hun afsted. Hun løb forbi naboernes pyntelige forhaver, gennem parken og så i retning af den lokale bakke, ”bjerget” som de yndede at kalde den. Og så stod himmel og jord pludselig i ét. Ned kom regnen, først et par tunge dråber, og så en syndflod af iskoldt vand. Vinden tog til, og Desiree blev hurtigt gennemvåd og kold.

 • Maria

  ‘Det var dog utroligt’, tænkte Maria, ’nu er jeg kommet i den her café i snart to år, og han kigger stadigvæk lige gennem mig!’ Hun sippede til sin caffe latte, mens hun i smug kiggede på genstanden for hendes ærgrelse. Hans hænder arbejdede hurtigt, mens han betjente de mange kunder, der kom for at nyde den gode kaffe og de lækre kager og sandwiches. Han havde altid et smil og en kvik bemærkning både til Maria og de andre kunder, men mere end det blev det altså heller ikke til – til Marias store fortrydelse.

 • Linda

  ’Ja, det er godt - sving armen helt tilbage’, smilede Lindas tennistræner, mens han demonstrerede. Åh, det smil….Linda prøvede at koncentrere sig om tennistimen, men det var altså svært, når trænerens shorts smøg sig rigtigt over bagdelen, hver gang han løb efter bolden. Det var tredje gang, hun havde time med ham, og hver gang hun kom hjem, var ritualet det samme: Af med det svedige tøj og ind i et varmt brusebad, og så lukke øjnene og fortabe sig i dagdrømme, mens hendes ivrige fingre søgte at lette den erotiske spænding, hun kunne føle over hele kroppen. Først, når hun mærkede den velkendte, kildrende forløsning, kunne hun tænke på andet end ham.

 • Anita

  “Hold godt fast i hende”, råbte Svend, ”jeg tror, han er ved at være klar nu”. Anita tog et fast greb i hoppens hovedtøj og mumlende nogle beroligende lyde til den. Svend nærmede sig med hingsten, der ganske rigtigt så ud til at have forstået, hvad dens rolle var. Dens enorme penis var spændt og klar, og med ét stod den op på bagbenene, og Svend var i gang med at guide det enorme hestelem ind. Anita følte nogle øjne på sig og så sig om. Svends nye medhjælper stod og lænede sig op ad hegnet, mens han drillende smilede til Anita. Hun kunne ikke lade være med at smile tilbage – sikke en situation at flirte i. Hun beroligede igen hoppen, der prustede og kæmpede lidt med hovedtøjet.

 • Desiree

  Bare nu vejret holder. Desiree kiggede op på den truende himmel og skuttede sig. Det så ikke for godt ud for hendes løbetur i dag, men hun var i gang med at træne til et halvmaraton, så hun SKULLE bare ud og løbe i dag. Hun trak på skuldrene, startede pulsuret, og så satte hun afsted. Hun løb forbi naboernes pyntelige forhaver, gennem parken og så i retning af den lokale bakke, ”bjerget” som de yndede at kalde den. Og så stod himmel og jord pludselig i ét. Ned kom regnen, først et par tunge dråber, og så en syndflod af iskoldt vand. Vinden tog til, og Desiree blev hurtigt gennemvåd og kold.

 • Lise

  ”Er den plads ledig?” Hun så op fra sin drink og mødte et par brune øjne. ”Ja, det er den”, smilede hun. Hun rykkede sin taske til side, så han kunne sidde ved siden af hende ved baren. ”Hvad drikker du?”, spurgte han. ”En Apple Martini”, svarede hun, ”du skulle prøve den, den er rigtigt god”. Manden ved siden af smilede lidt skævt. ”Tja, jeg er nu mere til whisky”. Han bestilte en maltwhisky på is og lænede sig ind mod hende. ”Skål”. De skålede, og hun nød muligheden for at se ind i de varme, brune øjne. ”Kommer du ofte her?”, spurgte han, og de grinede begge af den forslidte replik. ”Nej, egentlig ikke, men mit firma holder konference lige i nærheden, og jeg foretrak at bo et sted, hvor jeg ikke render ind i alle mine kolleger hele tiden”, sagde hun. Han fortalte, at han også bare var på gennemrejse.

 • Tania

  Tania lo højt. Hun havde aldrig troet, hun skulle have det så sjovt på universitetet! Universitetsfesten blev holdt på et nærliggende hotel, og der var godt gang i den. Tania havde vist nok fået lidt for meget at drikke, men hvem brød sig om det, når alting bare var så skønt? Hun stod i en lille gruppe og hyggede sig med snakken og latteren, men hun sagde glad ja, da en af Peters venner greb fat i hende og spurgte, om hun ville danse. Der var trængsel på dansegulvet, og Tania kunne mærke andres kroppe presse sig ind mod hendes, når de maste sig forbi i dansens hede. Hun vrikkede med hofterne og nød fyrenes beundrende blikke.

 • Sarah

  Forretningen var fyldt med mennesker. Det var jo ikke så usædvanligt, her tæt på jul, men Sarah blev alligevel lidt irriteret over al den masen og rækken over. Hun begav sig op af rulletrappen mod sportsafdelingen. Hun måtte bare have en ny sports-BH inden nytårsdagsløbet, så travlhed eller ej, i sportsafdelingen skulle hun. Der var trængsel omkring varepodierne, og Sarah måtte lede længe, før hun fandt det rigtige display, og så den rigtige størrelse. Hun fandt nogle forskellige muligheder, og så smed hun lige nogle gamacher og en top med i bunken – det var jo kun jul én gang om året. Så begyndte hun at se sig om efter et prøverum. Der var lang kø uden for prøverummet, og Sarah ventede tålmodigt.

 • Therese

  ”Therese, kom lige herind” lød det over samtaleanlægget. Therese sukkede, greb sin blok og pen og gik ind på chefens kontor. ”Ja, vi har noget arbejde, der skal klares”, sagde han lidt brysk, ”sæt dig ned, så tager vi fat”. Therese satte sig på kanten af stolen foran hans store skrivebord, og tog blokken frem. En halv time senere var han endelig færdig med sin liste, som inkluderede forberedelse af et medarbejdermøde, hans rejseplaner for den næste måned og – ikke at forglemme – købet af en gave til hans datter, som fyldte 12 næste dag.

 • Susanne

  Mark rullede rundt på ryggen og faldt i søvn. Susanne blev liggende i samme position lidt endnu, mens hans sveddråber tørrede på hendes bryst og mave. Efter 12 år var deres sexliv blevet lidt robotagtigt, tænkte hun. Det var, som om de gjorde de samme ting igen og igen, og selv om hun stadig fik orgasme næsten hver gang, var der ikke rigtigt noget spændende ved det længere. Hun vendte sig om på siden og kiggede på sin mand. Hun syntes stadig, han var tiltrækkende. Han holdt sig i form, og hans tykke hårmanke og olivenfarvede hud fik ham til at se yngre ud, end han var. Når de var ude sammen, i andres selskab, følte hun sig ofte sådan rigtigt forelsket igen, når han charmerede alle og fik de andre kvinder til at le. Ja, han var et fund, det sagde de alle sammen.

 • Camilla

  Camilla var nervøs. Hun var ankommet for tidligt til sin blind date, og nu cirklede hun rundt om blokken et par gange for ikke at sidde dér og blomstre alene, mens hun ventede. Hun opfattede ellers sig selv som en stærk, uafhængig kvinde. Karrieren var i fuldt flor, hun så rimeligt godt ud, vidste hun, og hun havde en god vennekreds. Men det der med kærligheden, det var sværere. Hun havde da haft nogle kærester før i tiden, men de senere år var forholdene blevet kortere og kortere, flere af dem engangsknald, og lige pludselig fyldte hun 30 og havde ingen mand i sit liv. Det burde ikke ryste sådan en stærk kvinde som hende, tænkte hun. Flere af hendes veninder var blevet gift og havde allerede fået barn nummer ét, men de sagde altid, at hun var heldig med sit job og sine forretningsrejser. Hun kunne jo få det, de havde, når som helst, sagde de. Men så nemt var det altså ikke.

 • Den Gamle Flamme

  Selv om Dicte havde lovet sig selv ikke at falde for ham igen, kunne hun ikke modstå hans charmerende flirt, og efter endnu et par drinks tog hun imod hans tilbud om at se hans nye lejlighed. Så snart han åbnede døren, skubbede han hende blidt mod væggen og kyssede hende, længe og dybt. Dictes hjerte var ved at springe ud af kroppen på hende, og hendes ben blev som gele. Hans kys var præcis så fantastisk, som hun huskede det, og hun nød fornemmelsen af hans varme, glatte tunge mod sin. Hun lod sig gerne føre ind i hans soveværelse, hvor han lagde hende blidt på sengen og begyndte at klæde hende af, ind imellem de mange varme kys.

 • Det Glade Pizzabud

  Han protesterede mildt, men lod sig til sidst overtale. Hans onkel ville snart være tilbage med bilen, så de kunne levere, hvis der var andre kunder. Dina fik ham bænket i sofaen, og så hentede hun to tallerkener og et ekstra vinglas. ”Vil du ikke have et glas vin?” spurgte hun. Han smilede til hende og takkede ja, og hun skænkede for dem begge. Hun rakte et stykke pizza frem mod ham, og han tog taknemmeligt imod det. ”Jeg ikke tid i aften til og spise”, sagde han og satte ivrigt tænderne i den varme pizza. Dina vred øjnene væk fra hans lange øjenvipper og så over mod fjernsynet.

 • Tvillingerne

  Den anden tvilling stillede sig foran ham og begyndte langsomt at trække sit tøj af, til hun stod i en minimal G-streng. Hendes nøgne bryster svingede, da hun kom hen og begyndte at slikke ham i øret.Hendes søster rejste sig, og de to trak ham hen mod studiets store divan. Anders blev skubbet ned i de bløde puder, og nu nød han endnu et striptease show, da den anden søster drillende dansede foran ham...

 • Edens Have

  Winnies hånd fandt ned i hendes løbeshorts, og hun begyndte at gnide sin klitoris. Hun var helt våd nu, og hendes klæbrige safter drev ned ad fingrene på hende. Hun var så liderlig, at hun var nødt til at læne sig lidt op ad et træ, men hun slap ikke de andre med øjnene. Den yngre mand, der var meget ophidset nu, kunne Winnie se, gik hen bag kvinden og tvang hende til at læne sig frem. Kvinden lystrede lydigt.

 • Skjulte Blikke

  De sad tæt sammen i den lille sofa, og Belinda kunne mærke hans kropsvarme. Hun grinede af noget, han sagde, og spildte lidt øl ned ad kravebenet. Og til hendes store overraskelse lænede han sig uden videre ind til hende og slikkede det af! Han rettede sig lidt op og så hende ind i øjnene. ”Er det OK?” spurgte han, og hun nikkede stumt med bankende hjerte. Så var hans læber på hendes, og hans tunge i hendes mund, og hun trykkede sig ind mod ham, mens de kyssede.

 • Det Knuste Hjerte

  Bitten så ned på deres hænder. Han havde grebet hendes ene hånd, mens han talte, og hun så, at han stadig bar det ur hun engang havde givet ham. ”Du knuste mit hjerte”, sagde hun stille, mens en tåre løb ned ad kinden. ”Det tog mig lang tid at komme over dig.” Han løftede hendes hage med en blid finger og tvang hende til at se ham i øjnene. ”Jeg håber ikke, det lykkedes helt?” Han tørrede kærligt tåren af hendes kind. ”Et helt år prøvede jeg at glemme dig, men da jeg så dig i det TV-interview forleden, vidste jeg bare, at jeg var nødt til at se dig igen.” Bitten så smerten lyse i hans øjne, og pludselig vidste hun, at hun var nødt til at tilgive ham. Det var jo ham! Ham, hun elskede.

 • Bagerjomfruen

  Fanny kunne næsten ikke tro sin egen opførsel, men vinen og adrenalinen fra tidligere, og den – trods alt – hyggelige aften, de havde haft sammen, gjorde hende modig og hæmningsløs. Hun greb hans hånd og trak ham med ind i sit soveværelse. Dér stillede hun sig lige foran ham og så ham i øjnene. ”Jeg tror da ikke, jeg tør sove alene”, sagde hun med et frækt smil, ”kan du ikke blive?” Han smilede til hende, et varmt, indforstået smil, og så lagde han hånden mod hendes kind. ”Kineserne siger, at når man redder et liv, er man ansvarlig for den person, man har reddet” sagde han, ”så jeg må vel hellere blive – i alt fald i nat”.

 • Strømafbrydelsen

  Det føltes næsten, som fik hun stød, og det gav et lille sæt i hende, så hendes læber kom til at strejfe hans hals. De fniste begge to lidt, men så tog han fat under hendes hage og løftede hendes ansigt mod sit, og inden hun havde set sig om, var hans tunge i hendes mund, og de kyssede hedt. Tamara nåede lige at tænke, ”Hvad er det, der sker?”, inden hun gav sig helt hen, lagde armene om hans hals og trak ham helt tæt ind til sig, mens de kyssede. Han mumlede ind mod hendes kind, ”Skal vi ikke håbe på, at den forsinkelse varer lidt længere?” Tamara nikkede stumt og mærkede så hans hånd søge hen mod knapperne i hendes bluse. Hun krængede sig ud af den åbentstående frakke, mens han langsomt knappede hendes skjorte op og fandt frem til den sorte push-up BH.