Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

På Erotiske historier kan du læse frække, ophisende historier, som med garanti vil vække lysten i dig. Læs om hvordan de forskellige piger udlever deres fantasier. Der er alt fra sex i høet til sex i badet. Gør dig bekendt med de erotiske eventyr, du næsten ikke engang selv tør tænke på. Find en masse inspiration, der kan pifte dit eget sexliv op. Er din fantasi løbet tør, så lad den løbe løbsk med disse hede og ophisende historier. Hold dig opdateret med alle de nye historier.

 • Carina

  Nytårsaften - igen. Og igen var Carina alene. Hun havde brudt op med kæresten for kun et par uger siden. "Dårlig timing", tænkte hun, "nu har jeg igen ingen at kysse nytåret ind med!". Hun havde faktisk slet ikke lyst til at gå ud. Men selvfølgelig kunne hun ikke sidde alene en nytårsaften og se 90 Års Fødselsdagen for gud ved hvilken gang.

 • Beate

  Solen skinnede fra en skyfri himmel, da Beate kom ud for at cykle på arbejde. Hun var lige startet i et supertrendy modeatelier og -forretning, og det var så spændende at arbejde tæt sammen med de unge designere og betjene de eksklusive og krævende kunder, at hun fløjtede, mens cyklen bevægede sig ind og ud i trafikken. Hendes høje hæle klikkede hen over forretningens marmorgulv, og kollegaen Lars smilede glad til hende og rakte hende den obligatoriske cappucino. De skiftedes til at købe morgenkaffe til hinanden, og det var allerede blevet en tradition i løbet af det par uger, hun havde været der.

 • Christina

  “Skål alle sammen!” lød det rundt om bordet, og der blev klinket og drukket i arm. Selv den normalt så stive og formelle chefsekretær, Frk. Yde, var blevet rød i kinderne, og havde hendes skjorte ikke været helt tilknappet tidligere på aftenen? Christina grinede lidt ved sig selv. Måske var der noget om snakken, når kollegerne fnisende gættede på, at Frk. Yde garanteret var en vildkat i sengen… Christina hev nissehuen længere ned om ørerne og tog en slurk til af den iskolde snaps. Der var nu noget sjovt ved sådan en firmajulefrokost, efterhånden som alkoholen fik løsnet både talebånd og hæmninger.

 • Antonie

  Antonie så vurderende på sig selv i spejlet. Var den julerøde kjole for fræk, eller gik den an til kærestens forældres julefest? Hun vendte og drejede sig foran spejlet. Den var så fin, med det korte skørt og de stramme lange ærmer. Måske en anelse nedringet, men det var jo en festlig lejlighed. Hun nikkede beslutsomt og glattede skørtet fortil – jo, den kjole skulle hun have på. Hvad så med håret?

 • Dorthe

  ”Kom så her!” råbte Dorthe irriteret og trak i hundesnoren. Buster, den franske bulldog, ville meget gerne i den forkerte retning, og hun måtte trække imod af alle kræfter for at få ham til at makke ret. De andre hunde, hun havde med den dag, opførte sig sådan set fint nok, det var bare Buster, der stædigt blev ved med at give problemer. Dorthe sukkede. Nogle gange var det bare så hårdt at være hundelufter, men det gav jo gode penge, og de var rare at have for en studerende.

 • Christine

  Der var godt med damp i køkkenet, hvor Christine var i gang med at lave Mortens yndlingsret, hvidvinsdampede blåmuslinger. Hun nynnede, mens hun lindede på låget for at tjekke. Ja, de havde åbnet sig nu. Af med gryden, og så pakkede hun muslingerne og den sprøde flute forsigtigt i en glasskål med låg og satte den i en termopose, og så ned i kurven. Ned kom også et par vinglas og en kold flaske hvidvin – og så var der selvfølgelig de lækre chokolader. Så var hun klar til at gå.

 • Amanda

  Solen strålede fra en skyfri himmel, da Amanda tog hjemmefra for at mødes med veninderne. Hun smilede for sig selv, da hun så sit eget spejlbillede i butiksvinduerne. Den var rigtigt fin den nye sommerkjole, der svingede sig forførende om hendes hofter, når hun gik. Amanda glædede sig til at se pigerne; det var alt for længe siden, de sidst havde haft mulighed for en tøsefrokost. Da hun ankom til restauranten, sad Annette og Pia der allerede. De vinkede til hende, og hun gik hen imod bordet. Men hvad var det? Der sad også en ung mand ved bordet sammen med dem. Amanda og veninderne kyssede på kinden. ”Hvor ser du godt ud!” og ”Åh, hvor er det længe siden…” og ”Lene og Maja kommer lige om lidt”, lød det. Amanda vendte sig om mod den eneste mandlige gæst ved bordet. ”Øh, hej, jeg hedder Amanda”, sagde hun i et spørgende tonefald.

 • Mette

  Bare 10 minutter til, så kunne hun godt gå. Mette sukkede. Dagen var lang, når man bare gerne ville hjem og tage et bad, læse en bog og spise restepasta af plasticskålen. Hun så på uret endnu engang, og hendes kollega Erik så det og grinede. ”Nå, der er nok en, der har en fræk aftale i aften”, sagde han og puffede til hende med et svedent grin. ”Nej”, svarede Mette rødmende, ”jeg synes bare, det har været en lang dag.” Det havde det også. Dagen var startet med en sur opringning fra en kunde, som allerede havde problemer med sit system kort tid efter installationen. Derefter var det gået slag i slag: De havde tabt en stor ordre, fordi en af sælgerne havde dummet sig med specifikationerne, hendes chef var i dårligt humør og havde snerret af alle hele dagen, og for at gøre det hele værre havde hun tabt en af sine yndlingsørenringe. Puha! Det var godt, at det var fyraften nu!

 • Sofie

  “Pyh”, tænkte Sofie, mens hun kastede sig i flysædet, ”sikke en dag!” Efter en lang dags møder i New York var hun kommet for sent afsted til lufthavnen og havde kun nået sit fly på et hængende hår. Nu skulle det gøre godt med en drink og lidt alene-tid. Sofie elskede sit job som moderedaktør og de mange spændende rejser, der fulgte med, men engang imellem var det nu rart at kunne tie stille og bare være sig selv. Hun lænede sig tilbage i sædet, skubbede skoene af og tog sin bog frem. Snart var hun fordybet i Alina Reyes’ intense beskrivelse af en ung piges erotiske fantasier om den lokale slagter. Måske ikke den slags litteratur, man normalt ville forvente af en seriøs forretningskvinde i kort nederdel, silkeskjorte og høje hæle, men Sofie kunne lide, hvad de sanselige beskrivelser af lyst, sex og kødelighed gjorde ved hende.

 • Maria

  ‘Det var dog utroligt’, tænkte Maria, ’nu er jeg kommet i den her café i snart to år, og han kigger stadigvæk lige gennem mig!’ Hun sippede til sin caffe latte, mens hun i smug kiggede på genstanden for hendes ærgrelse. Hans hænder arbejdede hurtigt, mens han betjente de mange kunder, der kom for at nyde den gode kaffe og de lækre kager og sandwiches. Han havde altid et smil og en kvik bemærkning både til Maria og de andre kunder, men mere end det blev det altså heller ikke til – til Marias store fortrydelse.

 • Linda

  ’Ja, det er godt - sving armen helt tilbage’, smilede Lindas tennistræner, mens han demonstrerede. Åh, det smil….Linda prøvede at koncentrere sig om tennistimen, men det var altså svært, når trænerens shorts smøg sig rigtigt over bagdelen, hver gang han løb efter bolden. Det var tredje gang, hun havde time med ham, og hver gang hun kom hjem, var ritualet det samme: Af med det svedige tøj og ind i et varmt brusebad, og så lukke øjnene og fortabe sig i dagdrømme, mens hendes ivrige fingre søgte at lette den erotiske spænding, hun kunne føle over hele kroppen. Først, når hun mærkede den velkendte, kildrende forløsning, kunne hun tænke på andet end ham.

 • Anita

  "Hold godt fast i hende", råbte Svend, "jeg tror, han er ved at være klar nu". Anita tog et fast greb i hoppens hovedtøj og mumlende nogle beroligende lyde til den. Svend nærmede sig med hingsten, der ganske rigtigt så ud til at have forstået, hvad dens rolle var. Dens enorme penis var spændt og klar, og med ét stod den op på bagbenene, og Svend var i gang med at guide det enorme hestelem ind. Anita følte nogle øjne på sig og så sig om. Svends nye medhjælper stod og lænede sig op ad hegnet, mens han drillende smilede til Anita. Hun kunne ikke lade være med at smile tilbage – sikke en situation at flirte i. Hun beroligede igen hoppen, der prustede og kæmpede lidt med hovedtøjet.