Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

På Erotiske historier kan du læse frække, ophisende historier, som med garanti vil vække lysten i dig. Læs om hvordan de forskellige piger udlever deres fantasier. Der er alt fra sex i høet til sex i badet. Gør dig bekendt med de erotiske eventyr, du næsten ikke engang selv tør tænke på. Find en masse inspiration, der kan pifte dit eget sexliv op. Er din fantasi løbet tør, så lad den løbe løbsk med disse hede og ophisende historier. Hold dig opdateret med alle de nye historier.

 • Et Ekstra Langt Bad

  Kathrine smed sig på sofaen, så snart hun kom hjem fra arbejde. Hold op, hvor er jeg træt, tænkte hun og pustede det lange pandehår væk fra ansigtet. Det lød så godt med ekstra penge og ekstra fridage, men det var nu alligevel hårdt at arbejde om natten. Hun kunne faktisk føle det over hele kroppen, ligesom når man har jetlag. Hun blev sulten på mærkelige tidspunkter, og hun savnede at se lyset. Men pengene…de var gode. Hun sukkede og rejste sig for at lave morgenmad. Hun lavede en stor kop te og besluttede sig så for at tage et karbad inden maden.

 • Det Nye Hus

  Døren lukkede sig bag dem, og Xenia kastede sig om halsen på Pierre. ”Vores hus! Jeg kan ikke vente, til vi får malet og flyttet alle vores møbler herind!” Pierre grinede og gav hende en svingtur. Ejendomsmægleren vendte sig om og vinkede ude ved bilen, og de vinkede tilbage gennem hoveddørens glas. Så begyndte de at besigtige huset. Det var et dejligt, lille hus, i god stand og møbleret med nogle få ting hist og pist. Ejerne boede i Frankrig og havde åbenbart besluttet sig for ikke at flytte tilbage til Danmark, så i stedet for at leje det ud havde de besluttet sig for at sælge det i år.

 • Firmafesten

  Frida så sig om – var der nogen, der holdt øje med hende? Nej, det så ikke sådan ud. Hun skyndte sig at række ind under den korte nederdel og rette på den nye G-streng, der var kravlet ubehjælpeligt langt ind i hendes bagdel. Åh, det lettede! Hun rettede sig op og fik så øje på ham. Han stod lænet op ad væggen i hjørnet ved baren og betragtede hende med et lille, ironisk smil på læben. ”Gud, han så mig”, tænkte hun febrilsk og skyndte sig at se væk.

 • Kokkelærlingen

  ”Se nu af få fart på, Nadia”, råbte chefkokken. Hans runde, røde ansigt glinsede af sved, mens han kostede rundt med køkkenpersonalet. Nadia svarede, ”Ja, kok”, som han kunne lide det, og rørte i den tunge gryde. Hun havde ondt i ryggen og var træt af det varme køkken og den altid bidske chef. Men restauranten havde en Michelin-stjerne, og det pyntede på CV’et. Så hun bed det i sig og gjorde retten færdig. Ikke et smil fik hun, bare et ”Det var på tide – har du nu husket saltet?”. Men hun svarede bare ”Ja, kok” og sukkede for sig selv.

 • Frække Rom

  Sådan, så var den kuffert vist pakket færdig. Julie nikkede tilfreds; det var godt, at hun havde fået plads til det hele. Hun tjekkede, at billetterne og passet var i håndtasken, og så var hun klar. Taxien kom et par minutter senere, og hun låste glad døren efter sig. Hun var virkeligt spændt på at besøge Antonia i Rom. De havde været nære veninder på kostskolen, men der var gået flere år siden, de sidst var sammen, og Julie spekulerede på, om Antonia mon stadig var den samme.

 • Vilde Susan

  Martin gabte og strakte sig. Han var supertræt efter nogle hårde dage på arbejde. Han gad faktisk ikke den fest i aften, men hans to lejlighedsfæller havde allerede inviteret en bunke mennesker, så de kunne vel ikke aflyse nu. Han kiggede mut på Peter og Marco, der var i gang med at rydde op og gøre klar. ”I siger bare til, hvis I skal have noget hjælp, ikke?” spurgte han modstræbende. Peter sagde, ”Det ville faktisk være alle tiders, hvis du gad at hente maden. Den er klar nede hos Ottavio’s.” Martin sukkede og begav sig afsted.

 • Tina

  Tina så sig vurderende i spejlet. Hendes nye frisure var pæn til hende, og den sort- og hvidstribede kjole fremhævede hendes figur. Hun smilede, mens hun tog pudder på og rettede på kjolens bælte. Det var længe siden, hun havde glædet sig så meget til en date. Rasmus så så skøn ud på sit profilbillede, og han virkede enormt hyggelig og sød. Måske lidt for sød – Tina kunne egentlig godt lide de mere barske typer, sådan nogle rigtige mænd med skægstubbe og motorcykel – men hun var fast besluttet på at finde en sød og rar fyr denne gang. Hun smækkede døren bag sig og gik ned til den ventende taxi.

 • Pia

  Steen så træt ud, da han kom hjem fra arbejde. ”Din stakkel”, mumlede Pia ind i hans øre, da hun gav ham en omfavnelse, ”du ser ud, som om du trænger til et godt bad og en stiv drink”. Steen kyssede hende og løftede smilende hendes ansigt op imod sit, mens han holdt hende om hagen. ”Et bad ville være godt, men jeg har nu også andre planer for aftenen”. Han holdt en pose frem, og Pia så den var fra deres yndlingsbutik – slikbutikken, som de spøgende kaldte den. ”Hvad har du nu købt?” spurgte hun smilende, mens hun mærkede de velkendte sommerfugle i maven. Efter 10 års ægteskab var det dejligt, at de stadig kunne have det sjovt i sengen. Det hjalp nu også, at der lå en skøn erotisk forretning i byen, der bød på alskens sjovt legetøj.

 • Jasmine

  Jasmine kiggede sig om. Det så ud til, hun var den første, der var ankommet. Hun følte sig lidt akavet dér alene på gulvet i salen, men hun begyndte alligevel at varme lidt op. Så gik døren op, og to piger kom grinende og snakkende ind ad døren. De sagde hej og stillede sig klar på gulvet. En af pigerne sagde til Jasmine, ”Nå, du er vist ny her? Jeg har ikke set dig før. Kommer du også for Jasons skyld?” Jasmine så uforstående på hende. ”Ja, det er min første gang. Hvem er Jason? Er det instruktøren?” Pigerne fnisede, og den anden sagde, ”Hvis ikke du har mødt Jason endnu, så bare vent. Han er SÅ lækker!”

 • Mark

  "Kom nu, Mark!" råbte Peter og Dan, mens de styrtede ned ad gangen mod udgangen. Klokken havde ringet ud efter en af årets, og dermed gymnasiets, sidste timer, og vennerne var ivrige for at få noget ud af resten af dagen, og aftenen selvfølgelig. Mark løb leende efter de andre. De havde aftalt at tage i byen den aften, men inden da skulle de hjem til Peter og hænge ud. Inden længe sad de i Peters lille lejlighed og hørte musik, mens de snakkede … om piger som sædvanlig. Mark ville faktisk ønske, de kunne tale om noget andet. Han var den eneste, der endnu ikke havde haft sin seksuelle debut, og det irriterede ham, at Peter og Dan altid skulle spille store på den, bare fordi de havde haft sex et par gange. Nå ja, måske mere end et par gange, indrømmede Mark lidt ærgerligt for sig selv.

 • Elisabeth

  Elisabeth lukkede øjnene og prøvede at forestille sig, at hun var sammen med en lækker fyr. Hendes højre hånd opererede vibratoren, mens hun kælede for sine bryster med den venstre. Med erfarne bevægelser bragte hun sig selv til orgasme i løbet af få minutter. Det ville nu have været bedre med en mand i stedet for en vibrator, tænkte hun.

 • Anna

  Anna sukkede. Der var så meget trængsel her i gågaden, og selv om det var hyggeligt med alle de juledekorationer, og der duftede af æbleskiver og gløgg alle vegne, var det alligevel hårdt at være på julegaveindkøb. ”Hvad skal jeg dog købe til mor”, tænkte hun. Hendes mor var lige fyldt 50, og Anna syntes jo, hun havde alt.