Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

På Erotiske historier kan du læse frække, ophisende historier, som med garanti vil vække lysten i dig. Læs om hvordan de forskellige piger udlever deres fantasier. Der er alt fra sex i høet til sex i badet. Gør dig bekendt med de erotiske eventyr, du næsten ikke engang selv tør tænke på. Find en masse inspiration, der kan pifte dit eget sexliv op. Er din fantasi løbet tør, så lad den løbe løbsk med disse hede og ophisende historier. Hold dig opdateret med alle de nye historier.

 • Dragen Fra Mørket

  Nete så ham i øjnene. ”Nej, det tror jeg ikke”, sagde hun lidt febrilsk. ”Pjat”, sagde han og rakte hende saltet. Hun trak på skuldrene, fugtede en lille plet lige mellem brysterne og hældte salt på. Hans store hænder greb hende om livet, og så mærkede hun hans våde tunge langsomt slikke saltet af hende. Han trak hende tættere ind til sig og lod sin tunge glide endnu længere ned mellem brysterne. Nete gispede, men så slap han hende og drak sit shot. Nete undskyldte sig – hun var pludselig blevet meget varm – og gik udenfor. Hun stillede sig ind i en mørk gyde ved siden af bodegaen for at komme lidt til sig selv. Men så stod han foran hende, som en stor, mørk skygge. Uden ord tog han fat i hende igen, og denne gang gled hans tunge ind mellem hendes læber.

 • Løvindens Hule

  På vejen til køkkenet kom man forbi løvindens hule. Peter hørte lette støn fra værelset, døren var ikke helt lukket til. De små støn fra soveværelset fik Peter helt op og køre. Pludselig følte han sig som sit trettenårige jeg igen. Han stod i et øjeblik og prøvede at overbevise sig selv om, at han ikke skulle kigge ind igennem den lille sprække, men her herskede logikken ikke. Han måtte bare se, se det forbudte. Han kiggede ind. Der lå hun, helt nøgen. Hendes fingre gled ligeså stille rundt på den helt våde fisse, og hun stønnede kraftigere og kraftigere.. Man kunne nærmest se, at hun pirrede sig selv lidt på den måde hendes fingre kælede for hendes klitoris.

 • En Tur I Salonen

  Han satte hende i frisørstolen og brugte håndtaget til at køre den højere op, og så satte han sig på knæ foran hende og spredte hendes ben let. ”Nu er det vist frisørens tur til at få en omgang i stolen”, sagde han med en ny, hæs stemme. Med et snuptag trak han hendes trusser af, så han havde fri adgang til hende, og så skubbede han hendes nederdel op og begravede sit ansigt i hendes kusse. Pernille stønnede, da hans tunge dansede over hendes spændte klitoris. Hans erfarne hænder spredte hendes baller og legede med hende længere nede. Fingrene søgte ind og ud af kussens varme, og ned mod anus, rundt i cirkler og tilbage igen. Pernille vred sig af nydelse. Hun kunne mærke, at hun blev dækket i et tyndt lag sved over hele kroppen, og hendes brystvorter var stive og følsomme.

 • Klientmiddagen

  Karin prøvede at skubbe ham væk. ”Jeg bliver nødt til at gå tilbage… vi kan da ikke...” men han afbrød hende med et frækt grin. ”De sidder og hygger sig med cigarer og cognac – de lægger såmænd ikke mærke til det, hvis vi er væk lidt endnu.” Karin prøvede at skubbe ham væk endnu engang, men hans tunge havde fundet hendes ene brystvorte inde i brystholderen, og hun stønnede svagt, da han suttede på den stive knop. Hun rakte ned mod hans skridt og fandt en stor, hård bule i bukserne. Hun lynede op og trak hans svulmende lem ud. Hans pik dunkede, da hun tog den i hånden og begyndte at kæle for den.

 • Villige Hanna

  ”Hej”, lød en stemme inde fra den halvmørke bus, da hun steg på. Det var Steen! Hanna mumlede et hej tilbage og lagde materialerne på arbejdsbordet. Han sad med et glas whisky i hånden, kunne hun se, og nu rakte han det frem og sagde, ”Kan jeg byde dig på en drink?” Hun nikkede med brændende kinder og tog imod en drink. Han klappede på sofaen ved siden af sig og indbød hende til at sidde ned. Hun kunne mærke hans varme krop mod sin, da hun sad ned i den smalle sofa. Og så mærkede hun hans hånd på sit ene knæ. Hun troede næsten ikke sine egne øjne, da han lænede sig ind mod hende og kyssede hende, først blidt og forsigtigt, og så hedt og grådigt. Hans tunge fandt ind i hendes mund, og hans hånd gled op ad hendes lår.

 • En Sommerdag På Landet

  Han tager fat i mit håndled og nærmest trækker mig med sig hen til kanten, og så er vi oppe af vandet. Vi sidder og tørrer på vores håndklæder i den sene eftermiddagssol, og jeg læner mig ind til ham. Hans hånd søger hen til mit ene bryst, og jeg nyder hans fingre på min hud. Så griber han min hånd og fører den ned til sit skød. Hans lem er ved at være stift og stort, og jeg kæler for det, som jeg ved, han kan lide det. Først langsomt og sanseligt, og så hurtigere og hurtigere, efterhånden som han bliver fuldt erigeret.

 • Redningsmanden

  Søren, som han hed, nynnede med på det Blur album, hun havde på afspilleren, og Rikke følte sig pludselig mærkeligt søvnig. Søren sagde, at det var helt naturligt, det sker ofte, når man har været i en situation, hvor adrenalinen kører rundt i kroppen. ”Læg bare hovedet tilbage. Jeg skal nok passe på dig”, sagde han med et lille grin. Og til sin overraskelse følte Rikke sig fuldstændigt tryg og behageligt til mode i hans selskab. Det må være det politiskilt, nåede hun lige at tænke, inden hun faldt i søvn.

 • Den Gode Bytur

  Michael og Bitten fløj forlegne fra hinanden, og Michael så, at hun rødmede. Han greb hende resolut ved hånden, og snart gik de ude på gaden. Han lagde en arm om hendes skuldre og nød at gå sammen med hende. Hun lænede hovedet ind mod ham, og de stoppede og kyssede igen under en lygtepæl. Han holdt hendes hage mellem to fingre og tegnede blidt langs hendes ansigts konturer med den anden hånd. Hun smilede til ham og sagde, ”Har du lyst til at komme med mig hjem?”.

 • Høje Bølger

  Der var nogle få andre passagerer, der lænede sig mod rælingen og røg eller snakkede, og Peter trak Annemarie et sted hen, hvor de kunne være alene. Så trak han hende ind til sig og kyssede hende med hede, krævende læber. Hun blev helt svimmel af lyst, da hans tunge fandt ind i hendes mund, og de kyssede længe og intenst, mens de udforskede hinandens kroppe med hænderne. ”Ville det ikke være rarere uden tøj?” hviskede han, og hun kunne ikke andet end at nikke tavst. De gik hen til hendes kabine, og så snart de var kommet ind, trykkede han hende ind mod væggen og kyssede hende igen.

 • Professorens Kontor

  Omkring 50 sider endnu, før hun var færdig. Mille sukkede og tog endnu en slurk af sin nu kolde kaffe. Det var virkeligt hårdt at begynde på et nyt studium efter seks år på arbejdsmarkedet. Hun var vant til at være ude omkring og ikke at sidde og terpe i timevis, eller lytte til alenlange forelæsninger. Men hun havde truffet sin beslutning – slut med lavtlønnet arbejde og trætte fødder, nu ville hun langt om længe bruge den studentereksamen til noget og få sig en rigtig uddannelse.

 • En Uventet Gæst

  ”Jamen, så ses vi klokken otte”. Gitte lagde røret på og smilede for sig selv. Hun glædede sig allerede, til hun skulle over til Alberto. Det var lege-aften, et spil de havde fundet på for nogle måneder siden, da de var blevet enige om, at deres sexliv var blevet lidt for ensformigt. Siden da havde de skiftedes til at arrangere en lege-aften hver måned, og i aften var det Albertos tur. Hvad mon han havde fundet på denne gang? Gitte var allerede ved at blive lidt liderlig ved tanken.

 • Lejrturen

  ”Ville du have den røde sweatshirt med?” råbte Oscars mor nede fra foden af trappen. ”Ja tak”, svarede Oscar, ”og de sorte jeans”. Moderen gik tilbage ud i vaskerummet, og Oscar så sig om på sit værelse. Hvad skulle han ellers pakke – nå ja, undertøj, og chargeren til den nye iPod. Han var spændt på, hvordan det ville gå på lejrturen, den sidste tur inden gymnasiet sluttede. Specielt var han spændt på, hvordan det ville gå med Rie, den pige, han havde haft et godt øje til i næsten tre år nu. Han så sig vurderende i spejlet. Ikke dårligt.