Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

På Erotiske historier kan du læse frække, ophisende historier, som med garanti vil vække lysten i dig. Læs om hvordan de forskellige piger udlever deres fantasier. Der er alt fra sex i høet til sex i badet. Gør dig bekendt med de erotiske eventyr, du næsten ikke engang selv tør tænke på. Find en masse inspiration, der kan pifte dit eget sexliv op. Er din fantasi løbet tør, så lad den løbe løbsk med disse hede og ophisende historier. Hold dig opdateret med alle de nye historier.

 • Biografens Mørke

  Så snart Berit forsvandt, vendte fyren ved siden af Emily sig og kyssede hende på halsen. Så lod han sin tunge glide ind i hendes øre, og hun kunne mærke sit hjerte banke hurtigere. Det var så frækt, her midt i en biograf, og så med en fremmed! Hun klemte lidt hårdere til om hans bule, og han stønnede svagt ind i hendes øre. Hans kammerat rejste sig og satte sig på Emilys anden side, så da Berit kom tilbage, måtte hun sætte sig en plads væk fra Emily. Den anden fyr begyndte at hviske noget til Berit, og hun grinede lavmælt. Eftersom sexscenerne i filmen blev mere og mere hede, kunne Emily høre sin veninde kysse den anden fyr, og det gjorde hende endnu mere ophidset.

 • Byens Fristelser

  De fik stemplet deres hænder i døren, så de kunne komme ind igen, og så trak han hende ind i en mørk gyde ved siden af klubben. Han trak hende ind til sig og trykkede sine læber mod hendes. Hans tunge søgte ind i hendes mund, og hun pressede sig ind mod hans krop og den voksende bule i hans bukser. ”Jeg var bare nødt til at have dig lidt alene”, hviskede han hæst, ”er det OK, hvis jeg…”. Henriette afbrød ham med et kys, mens hun knappede hans skjorte op med ivrige fingre. Hun havde ventet så længe, nu ville hun have sex igen, og det kunne ikke gå hurtigt nok!

 • Den Lange Nat

  Flere timer senere var Thomas endelig ved at falde i søvn, da han hørte lyden af bare fødder på gulvet. Jannie sneg sig hen til ham og hviskede, ”Sover du?” Thomas svarede, ”Ikke endnu. Er du OK?” Uden ord tog hun hans hånd og trak ham med sig ind i soveværelset. Thomas var lidt fortumlet, indtil hun trykkede sig ind mod ham og kyssede ham blidt på munden. Han troede ikke sit eget held, da hun trak ham med ned på sengen og trak den T-shirt over hovedet, som hun havde lånt af ham. Hendes små, faste bryster lyste i måneskinnet, da hun trak ham ned til sig på sengen..

 • Underkastelsen

  Han sad der foran mig og onanerede, mens han hele tiden så mig i øjnene. Jeg var hjælpeløs – bundet til sengen og uden chance for at røre ham eller mig selv. Nu tog han vibratoren og førte den ned til sine nosser, og vibrationerne fik ham til at skælve af lyst. Hans pik var større end nogensinde før, og jeg klynkede i længsel efter at røre den. Han fornemmede det og flyttede sig over til mig, så hans pik var lige ud for min mund, og så onanerede han igen, mens han holdt pikken lige præcis ude af rækkevidde...

 • De Kvindelige Overboer

  Philip rystede på hovedet og prøvede at kontrollere sin vejrtrækning, der nu var blevet hurtigere og heftigere. Det blev ikke bedre, da pigen i pornofilmen tog sin partners pik, placerede den mellem sine store bryster og begyndte at gnide dem imod det stive lem. Janne reagerede med det samme – hun bøjede sig ned over Philips boksershorts og trak hans strittende lem ud. Så lod hun sine bryster glide ned omkring hans pik og klemte til. Philip kunne ikke lade være, han begyndte at bevæge sit underliv op og ned mellem hendes bryster. ”Hvordan føles det? Er det godt? " spurgte hun, da hun rykkede sig lidt tilbage og tog ham i munden.

 • Nabokonen

  Næste aften kom han også hjem efter mørkets frembrud. Han kiggede straks over mod kvindens vinduer, men der var mørkt. Hun havde nok besøg af sin elsker, tænkte han misundeligt, mens han tændte en cigaret.

 • Bordellet

  ”Giver du en cigaret?” Kvindens stemme flød over den mørke gade. Morten kiggede forbavset ud i mørket og så, at nabokvinden sad på kantstenen foran sit hus og så på ham. Morten kunne slet ikke tale. Han gik bare hen og rakte hende en cigaret og tændte den for hende. De sad tæt sammen og røg uden at sige noget, og han kunne mærke varmen fra hendes lår ind mod sit eget. Hun røg i stilhed og så knipsede hun skoddet væk og hviskede ind i hans øre, ”Hvorfor kommer du ikke indenfor med mig?”. Morten troede ikke sit eget held. Han rejste sig straks og fulgte efter hende. Hun trak ham med ind i sit hus, der var helt mørkt, og så mærkede han hendes hænder på sin krop. Hun åbnede hans skjorte og trak den af ham, og Morten hjalp til.

 • Erotisk Parterapi

  Da de begge var nøgne, stoppede Eva op og stirrede på sin mand. Det føltes som så længe siden, at hun havde set ham nøgen. Han så godt ud, tænkte hun, og dejligt … bekendt. Men han havde været sammen med en anden, flere gange, mange gange. Hun prøvede at ryste den tanke af sig, og det hjalp, at Steffens fingre begyndte at kæle for hendes nøgne bryster. ”Mmmm, ja, du må ikke stoppe”, mumlede hun. Steffen mingelerede hende hen til sengen. Hans erektion pressede imod hendes mave, og hun følte med det samme den gammelkendte lyst til ham. Hun lagde sig og spredte benene med det samme, så han kunne komme til, og han trængte ind i hende i én lang bevægelse.

 • Ulykkelig Lykkelig

  Hvert eneste stykke tøj blev langsomt trukket af, og Bonnie lukkede øjnene i nydelse. Da hun var helt nøgen, tog han sit eget tøj af – en del hurtigere, tænkte hun med et smil – og så stod han foran hende, nøgen og lækker, med det allerede stive lem struttende fra de smalle hofter. Han lagde sig ved siden af hende og lod sine hænder glide langsomt op og ned ad hendes krop, og så begyndte han at kysse og slikke hende overalt. Hans tunge kildede hendes hals og kravebenet, og så tog han hendes brystvorter i munden, en efter en, og slikkede dem stive. Han fortsatte langsomt ned ad hendes mave og ned langs inderlårene og skinnebenene. Han suttede på hendes tæer, en ad gangen, og så hende dybt i øjnene, mens han langsomt nærmede sig hende underliv.

 • Elskov I Måneskin

  Han binder mine ankler til fodendens sengestolper, og jeg er forsvarsløs. Jeg vrider mig og prøver formålsløst at kæmpe med rebene, men han ler bare sagte. Der er noget næsten truende over hans latter. Han trækker dynen helt af mig og studerer min nøgne krop i det blå lys fra månen, der skinner gennem sprækken i gardinerne. Med pegefingeren tegner han en streg fra min hage til min mave, og så lægger han en varm hånd på mit venusbjerg. Han presser lidt til, og jeg kan mærke varmen fra hans hånd helt ind i sjælen. Han lægger munden på mit ene bryst nu. Han bider blidt i min ene brystvorte, og den søde smerte får mig til at gispe højt. Han ler igen, en dyb, rallende latter, og jeg jamrer mig, da han bider til, lidt hårdere denne gang.

 • Krydderi I Hverdagen

  Hun ledte Thomas hen til sofaen og stillede tallerkenen med de chokoladedyppede jordbær på bordet. Så satte hun sig ved siden af Thomas, tog et jordbær i hånden og førte det til hans læber. Han tog imod og gengældte handlingen. Hun suttede lidt på jordbærret, mens hun så ham dybt i øjnene, og han forstod hentydningen, for han lænede sig frem og kyssede hende. Deres tunger fandt hinanden, og kysset blev mere og mere lidenskabeligt. Trille tog en af Thomas’ hænder og lagde den mod sit ene bryst, og han begyndte at kæle for hendes bryster gennem kjolen, mens de kyssede. Hun stønnede svagt og lod sine fingre glide ned ad hans overkrop og ned til hans bulnende skridt.

 • Surprisepartyet

  Hans tunge og hænder er alle vegne, og jeg lukker øjnene, da han når til min bankende kusse. Han spreder mine ben, og så er hans tunge inden i mig. Varm, våd, ivrig – jeg klynker og spænder lårmusklerne, da den første orgasme begynder at rulle ind over mig. Han bliver ved, til jeg er kommet to, tre gange, og så lægger han sig ved siden af mig. Jeg lader hånden glide ned ad hans stærke bryst, over maven med de små krøller af kropsbehåring, og ned til hans enorme lem, der dunker imod min hånd, fuldt erigeret. Jeg tager ham i munden, og han sukker af nydelse, da jeg begynder at lege med hans penishoved med tungen, så op og ned langs skaftet og tilbage til den lille revne foroven. Jeg kan smage en lille smule sædvæske, og det gør mig endnu mere vild. Jeg sutter og slikker, og han stønner højt nu.

 • Gode Veninder

  Alberte prøvede at sige noget, men Pia lagde sin finger på hendes læber for at tysse på hende. Så kyssede hun hende igen, denne gang mere heftigt, og Alberte kunne mærke, hvordan hendes krop reagerede på det erotiske kys. Pia trak sig lidt tilbage og hev sin T-shirt over hovedet, så hendes nøgne bryster lyste i mørket. Hun tog Albertes hånd og førte den hen til sit bryst. Det var blødt og varmt, men under Albertes fingre blev brystvorten helt stiv. Alberte skubbede Pia tilbage i sengen og lod sine læber glide hen over venindens bryster. Hun suttede på de nu strunke brystvorter, og Pia stønnede svagt.

 • En Hemmelig Beskuer

  Malene undskyldte sig, hun var træt og ville gerne i seng. De andre hyggede videre og røg endnu en joint, men så tog Martin fat i Alina og trak hende ind mod soveværelset. Han drejede hovedet tilbage over skulderen og blinkede til Oscar: ”Nu må vist hellere tørne ind – det er over Alinas sengetid”. Alina smilede bare til Oscar, og så var de alene i det mørke gæsteværelse. Martins tunge søgte ind i hendes mund, hans hænder var alle vegne, og hun sukkede af nydelse, da han fandt frem til hendes bryster under toppen. Månelyset skinnede ind på dem, som de stod der, tæt sammenslynget. Alina mærkede Martins store bule i shortsene. Hun trak hans shorts ned med et snuptag og satte sig på hug foran ham. Han lagde hovedet tilbage og stønnede, da hendes læber omsluttede hans stive pik. Alina hørte en lille lyd uden for soveværelsevinduet og så derud uden at slippe sit tag om Martins pik.

 • Fængslende Leg

  Snart var Steen bundet til hovedgærdet, og Emma satte sig oven på ham og lod sine fingernegle glide langsomt ned langs hans krop. Hun åbnede natskuffen igen og frembragte den nyindkøbte massageolie. Langsomt begyndte hun at massere hans krop med den velduftende olie. Hun undgik med vilje hans mest erogene zoner og drillede ham i stedet ved at komme tæt på, og så bevæge fingrene udenom. Han stønnede og vred sig lidt, da hendes fingre endelig fandt frem til hans spændte penis. Men i stedet for at tage fat om ham, lod hun fingrene glide længere ned, langs mellemkødet og til hans nosser. Hun masserede dem en ad gangen, helt blidt, og Steen stønnede højt. Så lagde hun sig på alle fire og tog ham i munden. Hendes tunge legede med ham inden i munden, og hun kunne mærke ham blive endnu mere stor og stiv.

 • Det Store Dyk

  Tom greb hende ved hånden og førte hende ud af svømmehallen, forbi den sure dame ved indgangen, og ud i parkanlægget. Han førte hen til en bænk i et mørkt hjørne og trak dem begge ned at sidde. Så kyssede han hende igen, og Monica lukkede øjnene og nød fornemmelsen af hans læber mod sine. Hans hænder fandt ind under hendes sportsjakke, og så mærkede hun hans varme håndflader mod sin mave. Mens de kyssede, søgte han op og fandt hendes bryster. Hun sukkede, da hans fingre begyndte at lege med hendes stive brystvorter. Han kyssede hendes hals nu, og så trak han sin jakke af, så hun kunne få hænderne ind under hans T-shirt. Hun kærtegnede ham på den flade mave og stærke ryg, og så fandt hendes fingre ned til den bule, hun havde gjort så meget for ikke at kigge på tidligere.

 • Intimt Show

  Jeg greb en flaske babyolie og gik ind i soveværelset og stillede mig ved sengen, så han havde godt udsyn. Og så droppede jeg håndklædet. Nøgen som den dag, jeg blev født, begyndte jeg langsomt at smøre babyolie over hele min krop. Jeg lod hænderne glide langsomt hen over maven, armene, benene. Så gned jeg mine bryster ind, til mine brystvorter strittede og glinsede. Så lod jeg hænderne glide ned ad lårene og op igen, op imod mit underliv.

 • Forbudt Syn

  Et par aftener senere var han ude at løbe igen, da han så den røde Fiat holde uden for Sambos ejers hus igen. Han kunne ikke dy sig – han måtte se, om de havde gang i noget. Han sneg sig tættere på, men kunne ikke se dem. Lidt skuffet var han ved at vende om, da han fik en tanke. Kunne de være i soveværelset denne gang? Temmelig skyldbevidst sneg han sig rundt om huset, så han stod i udkanten af fyrens have. Sambo var ingen steder at se...

 • Den lange tur

  Da hun stod under bruseren, mærkede hun pludselig brusedøren åbne, og så var hans nøgne arme om hendes liv. Han kyssede hende grådigt, og hun svarede igen af samme skuffe. Så tog han sæben og sæbede hende ind med langsomme og sensuelle bevægelser. Hans fingre masserede hendes trætte skuldre og lår, og hun mærkede hans enorme erektion mod sin bagdel, da han stillede sig bag hende og gned sæbe på hendes nøgne bryster. Hun var lige ved at vende sig for at kæle for ham.

 • Hed Fest

  Rebecca følte det, som om hele hendes indre stod i flammer, da hans hånd søgte ned om hendes ene bryst. Hun trak ham endnu tættere ind til sig, og de kyssede febrilsk og hedt, mens deres hænder gik på opdagelse på hinandens kroppe – så godt det lod sig gøre midt i alt det fine festtøj. Da han fik en hånd op under hendes kjole og blidt strøg hendes lår, højere og højere oppe, mens de kyssede, lagde hun sin hånd på hans voksende bule og begyndte blidt at kærtegne ham.

 • Store Hundeøjne

  Han bøjede hovedet og slikkede hendes brystvorter, en efter en. Han hænder holdt om hendes bryster, og hans tunge bevægede sig ned over hendes flade mave, ned mod linningen i hendes jeans. Hun kunne ikke holde det ud mere – hun rejste sig og greb hans hånd, og så trak hun ham med ind i sit soveværelse og lukkede døren bag dem. De faldt om på sengen, og hun fik mingeleret hans sweater og T-shirt af ham, så de kunne ligge hud mod hud med sammenflettede ben.

 • Betalt Overtid

  I næste øjeblik var hans læber trykket mod hendes, og hans tunge havde fundet vej ind i hendes mund. Hun nåede lige at opfatte, at han duftede skønt, og så havde han lagt hende ind over konferencebordet. Hans hårde krop pressede sig mod hendes, og hans hænder gled op og ned ad hende, mens han kyssede hendes mund og hals. Katinka lukkede øjnene og nød kyssene og hans lange fingre, der nu knappede hendes skjorte op.

 • Gymnastiktimen

  Så er vi i bad sammen, Tonys nøgne krop mod min, og så snart de varme stråler rammer os, er hans arme omkring mig og hans tunge i min mund. Hans enorme erektion stritter ind mod mit venusbjerg, og det er lige at jeg kan holde mig fra at falde på knæ og tilbede den. Tonys hænder glider ned om mine baller, og han klemmer mig hårdt ind til mig nu. Jeg er ved at besvime, da han bøjer hovedet og tager min ene brystvorte i munden.

 • En Hård Mand

  Hans ene arm var tatoveret fra skulder til håndled, og han havde et par mindre tatoveringer på brystet og ryggen. Hun rejste sig og lod sin finger følge en af dem, mens hun kyssede ham på munden. Han greb hende om livet og skubbede hende ned på kanten sofaen. Så spredte han hendes ben og satte sig på knæ foran hende. Han trak hende helt frem til kanten, så han kunne komme til, og så mærkede hun hans pik mod sin kusseåbning.

 • Det Smilende Postbud

  Hans hånd strejfede hendes, da han tog imod vandet, og han så hende lige i øjnene, mens han drak. Så kunne hun ikke dy sig længere, hun rakte en hånd frem og tørrede en sveddråbe af hans pande. Han greb hendes hånd og kyssede den grådigt, og så rejste han sig, greb hende om livet og trak hende ind til sig. Det første kys var lidt forsigtigt, men da han kunne mærke, at hun svarede igen af samme skuffe, blev han mere intens og insisterende

 • Jeg Er Sex

  Det er først, da vi sidder i taxien, at du vender dig mod mig og spørger ”Skal vi tage hjem til dig?, og jeg nikker samstemmende. Jeg er trods alt ikke så vild med at gå skammens gang næste morgen, når jeg først lige har mødt dig. Jeg giver chaufføren min adresse, og så er vi på vej. Vi kysser hele vejen i taxien, og det er først, da chaufføren diskret rømmer sig foran, at jeg opdager, at vi er ankommet. Det griner vi lidt af...

 • Det Heldige Uheld

  Mads kunne ikke få øjnene fra hendes bløde bryster. Han lænede sig frem og tog den ene stive brystvorte i munden, og Catya snappede efter vejret, da han forsigtigt bed lidt til. Han lagde hænderne på hendes bryster og kyssede hende længe, til Catya måtte slippe ham for at få vejret. ”Mads”, stønnede hun, ”jeg vidste ikke…” Han stoppede hende med endnu et kys. ”Klæd dig af” hviskede hun til ham med en mærkelig, hæs stemme, hun næsten ikke genkendte. ”Jeg vil havde dig, nu!”..

 • Escortpigen

  Det havde ikke varet længe, før hun havde sagt sit job op, og hun var glad for byttet. Hun havde mere tid til studierne på denne måde, og hun fik en masse gode oplevelser. Havde der været nogle mænd ind imellem, som hun havde været fristet til at sige nej til? Ja, det havde der, men hun havde bidt det i sig, og så havde det alligevel ikke været så slemt.

 • Private Yogatimer

  Tobias tog imod invitationen. Han kyssede hendes hals og kraveben, mens han trak hendes trikot ned over de små bryster. Hun sukkede højt, da hans læber omsluttede de stive brystvorter. Han tog hende om livet og lagde hende ned, og så trak han resten af hendes tøj af. Hun var så smuk, at han måtte tage et øjeblik for nyde hendes danserindeskikkelse, og så begravede han hovedet mellem hendes ben og lod tungen glide ind i hendes glatte kusse.