Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Erotisk Parterapi

Eva blev altid lidt misundelig, når hun så sin søster Mette og hende mand Adam sammen. Det er utroligt; de er som nygifte, selv om de har været gift et helt år, tænkte hun. Hvis ikke det er de lystne blikke gennem lokalet, er det det drilske rap i bagdelen, Mette netop gav Adam, mens han gik forbi det bor, de to søstre sad ved. Eva passede på ikke at afsløre sine følelser, når Mette glad talte om sin mand. Det var vigtigt for Eva, at ingen fandt ud af, hvor mange problemer hun havde i sit eget ægteskab. Hun så skråt over på sin mand. Han stod i en gruppe og var som sædvanligt festens midtpunkt. Eva sukkede. Hun havde slet ikke lyst til at være her til familiefesten – hun havde faktisk mest af alt lyst til at gå i seng og trække dynen over hovedet.

Hun bundede endnu et glas vin og satte kursen – lidt slingrende – mod baren for at få endnu et glas. Da hun småsnublede på vejen, lagde Mette en hånd på hendes arm for at støtte hende. "Hov, sæt farten ned, du", sagde hun, "dit glas er tomt allerede, og jeg fyldte det for fem sekunder siden". Eva trak sig lidt surt væk fra Mette. "Det skal du overhovedet ikke bekymre dig om" sagde hun og begav sig ud mod toilettet. Som tilfældet ville have det, var hendes mand, Steffen, på vej i samme retning. Hun småsnublede igen, og denne gang var det ham, der fangede hende. Åh, han er så stærk. Det havde jeg glemt, tænkte hun for sig selv.

"Er du OK? " spurgte han. Der var noget ved den rolige, lave, lumre tone i Steffens stemme. Første gang, han havde sagt til hende, at han elskede hende, var hun til sin undren blevet stående, selv om hun var blevet helt svimmel. "Ja, jeg har det fint." mumlede hun og skubbede ham væk, "Jeg skal på toilettet". "OK", sagde han, "men så går vi, lige så snart du er færdig. Du trænger vist til at komme hjem i seng". "Ja ja", vrissede hun ad den mand, hun engang havde lovet at elske, til døden skilte dem. Hun kunne næsten ikke holde tårerne tilbage, da hun nåede ud på badeværelset. Hun var så ked af det, men hans affære havde slået benene væk under hende, og hun troede ikke, de nogensinde ville få deres gamle forhold tilbage, som det havde været i begyndelsen.

Steffen tog hende ved hånden og førte hende ud af Mettes hus efter en hurtig afskedsrunde med familien. Eva kastede sig i sædet og stirrede ud af vinduet, mens han kørte. "Jeg kan huske en anden aften til sådan en fest", sagde han. "Du havde fået lidt for meget at drikke den gang også, og vi gik ud for at trække lidt frisk luft." Eva rødmede i sin vrede. Det kunne hun godt huske. De var blevet afsløret af hendes onkel, mens de stod op ad et træ og kneppede i måneskinnet. Hun sagde ingenting, men hun kunne mærke, hvordan minderne væltede ind over hende.

De kom hjem gik indenfor, og tændte lyset. "Eva, jeg tror, at vi skal…". Han nåede ikke længere, før Eva sprang ind i hans arme. Med læberne mod hans mund og armene om hans hals klemte hun sig hårdt ind til ham. Hun vidst ikke, om det var pga. den megen vin eller minderne, han havde vækket i bilen, men pludselig ville hun have ham en gang til – om det så også kun blev i aften. "Sov i min seng i aften", bad hun og lod sin tunge glide ind mellem hans læber og mødes med hans egen. Steffen gjorde ikke modstand, da hun greb ham ved hånden og trak ham forbi sofaen, han fornylig var flyttet til, og ind i soveværelset, de engang delte.

"Rør ved mig" bønfaldt Eva, mens hun flåede sit tøj af. "Jeg vil have dig til at røre ved min krop. Rør ved mig, til jeg skriger." Han begyndte at trække sin skjorte af. Imens begyndte hun at løsne hans bælte og bukser. Hun vred sig imod ham, trykkede sine bryster imod hans bryst og pressede sine hofter ind mod hans. "Eva, åh, skat", mumlede Steffen med sin mest sexede stemme. Hvor havde hun savnet at høre hans stemme så fyldt med begær for hende!

Da de begge var nøgne, stoppede Eva op og stirrede på sin mand. Det føltes som så længe siden, at hun havde set ham nøgen. Han så godt ud, tænkte hun, og dejligt … bekendt. Men han havde været sammen med en anden, flere gange, mange gange. Hun prøvede at ryste den tanke af sig, og det hjalp, at Steffens fingre begyndte at kæle for hendes nøgne bryster. "Mmmm, ja, du må ikke stoppe", mumlede hun. Steffen mingelerede hende hen til sengen. Hans erektion pressede imod hendes mave, og hun følte med det samme den gammelkendte lyst til ham. Hun lagde sig og spredte benene med det samme, så han kunne komme til, og han trængte ind i hende i én lang bevægelse.

Philip rystede på hovedet og prøvede at kontrollere sin vejrtrækning, der nu var blevet hurtigere og heftigere. Det blev ikke bedre, da pigen i pornofilmen tog sin partners pik, placerede den mellem sine store bryster og begyndte at gnide dem imod det stive lem. Janne reagerede med det samme – hun bøjede sig ned over Philips boksershorts og trak hans strittende lem ud. Så lod hun sine bryster glide ned omkring hans pik og klemte til. Philip kunne ikke lade være, han begyndte at bevæge sit underliv op og ned mellem hendes bryster. "Hvordan føles det? Er det godt? " spurgte hun, da hun rykkede sig lidt tilbage og tog ham i munden.

Philip stønnede højt, da hun begyndte at sutte og kærtegne hans svulmende lem. Maria, der var blevet liderlig af at se på filmen og de to andre, flåede sit tøj af og hoppede op på sofaen. Hun skrævede hen over Philip og stak et glatbarberet venusbjerg ind mod hans ansigt. Han begyndte at slikke hende, først lidt tøvende og forsigtigt, og så hurtigere og mere intenst, efterhånden som hun begyndte at stønne og vride sig foran ham. Snart kom hun i en heftig orgasme, der næsten fik hendes ben til at kollapse under hende. Janne holdt op med at slikke Philips pik og skubbede Maria væk. Hun vendte ryggen til Philip og trak sine trusser af, og så lod hun sig glide ned over hans dunkende pik. Han gispede, da han trængte helt i bund inden i hendes våde kusse, og hun begyndte at bevæge sig op og ned.

Det var så længe siden, de havde været sammen, at Eva næsten havde glemt den berusende fornemmelse af hans krop mod sin. Hun løftede hofterne op mod ham for at få ham endnu dybere ind i sig, og han stødte til, hårdere og heftigere end før. Hun lod sine negle danse langs hans bryst ned til hans liv og om på hans baller. "Åh, åh, ja, Steffen, du må ikke stoppe!" tiggede hun. Hun kunne mærke orgasmen komme. Den byggede sig op inden i hende, og hun ville ikke kæmpe imod – hun ville have ham, hun ville have hans sæd inden i sig. "Jeg kommer så hårdt, det er … det er" og så kom hun i en lang, jamrende orgasme. Hendes kusse trak sig sammen om hans stive pik, og hendes negle borede sig ind i hans baller.

Steffen udstødte et brøl, og så kunne hun mærke hans varme sæd sprøjte ind i hende. Det var ovre, så hurtigt som de var startet, og deres to kroppe lå ved siden af hinanden på sengen, svedige og stadig dunkende af ekstase. Steffen førte langsomt en finger ned langs hendes ansigt og til hendes læber. "Min elskede", mumlede han. "Jeg er så ked af det. Du og jeg, vi hører jo sammen. Det andet, det var bare…". Hun lagde en finger på hans læber. "Alt det taler vi ikke om lige nu. Jeg er slet ikke færdig med dig", hviskede hun, mens hun langsomt kyssede ham på halsen, på brystet, ned langs den stadigt flade mave. Han lukkede øjnene, da hun nåede til hans pik og så tog hun ham i munden. Han smagte af sæd og af hendes safter, og hun kunne mærke, at hun begyndte at blive liderlig igen. Hun slikkede hans pik, til han var helt stiv igen, og så satte hun sig oven på ham og førte ham ind i sig.

Eva bevægede sig langsomt op og ned, og Steffen tog fat om hendes hofter og guidede hende. Hans øjne var slørede af elskov, og han stønnede, hver gang hun stødte i bund. Hun legede med sin klitoris med den ene hånd, mens hun kneppede ham, og han stønnede, "Du er så fræk, ja, ja, bliv ved". De bevægede sig hurtigere nu, og Eva kunne mærke orgasmen rulle ind over sig igen. Hun gned endnu hårdere på sin svulmende knop, og så skreg hun endnu en orgasme ud i værelset. Steffen fulgte efter, og de kollapsede, hun oven på ham.

Bagefter lå Eva stille og hørte på Steffens åndedrag. Hun elskede ham jo, og det her havde da været et positivt skridt i den rigtige retning. Bedre end en ægteskabsrådgiver, smilede hun for sig selv og faldt i søvn.

Læs flere erotiske historier: