Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Sommerdag I Januar

Kulden havde bidt sig helt fast, hun frøs og rystede mens hun stod ved det gudsforladte busstoppested. At være udenfor en kold og klam Januardag, var ikke det som Christina gik rundt og drømte om, men hun skulle jo have penge så hun kunne lave hvad hun ville, når hun engang imellem havde fri.

Det eneste Christina havde lyst til sådan en dag var at ligge under en dejlig dyne med en kærlig fyr. Hun havde bare lyst til at ligge og bare ligge uden at dagen havde noget mål. Hun manglede bare en fridag og ikke mindst en fyr at hygge sig med. Midt i hverdagens virvar af hverdag kunne sådanne tanker føles som ren utopi. Hverdag kunne føles så livsugende og værst af alt, så havde hun ikke fået noget sex i over en måned. Hun skulle på arbejde i indre by, hun skulle tage bussen for det var alt for glat til at cykle udenfor. Christina elskede at cykle, så følte mig sig fri og ikke bundet af bustider, klamme bustoppested og ventetid. Hun havde arbejdet alt for meget over julen og til Januar udsalget. “Kan der ikke ske noget overraskende i dag” sagde Christina for sig selv. Bussen kom og buschaufføren var i højt humør og bød alle velkommen i bussen. Dette skulle da være første gang i historien at en buschauffør havde været så glad, tænkte Christina. Måske ville der alligevel ske noget i dag, den overraskelse som hun sådan gik rundt og håbede på. Hvad skulle der ske, hun bed sig selv i læben og håbede lidt på et møde med en fyr.

Bussen stoppede, hun var fremme. Hun arbejdede inde midt i byen i en lille dametøjsbutik, så mænd var der lang udsigt til. De eneste fyre, som kom herind var dem, som var på udkig efter en gave til deres kæreste hvilket som regel betød frækt undertøj. Christina flirtede som regel med de fyre som kom derind, selvom de havde en kæreste. Det var ret sjovt og de fleste af dem gik hurtigt med på legen. Det var uskyldigt og bare lidt for sjov, at hun gjorde det. Man kunne jo ligeså godt øve sig lidt i at flirte, tænkte Christina om det. Der var mange piger, som der var heldige tænkte Christina, nogle af fyrene som kom i butikken var til den store guldmedalje. Hun glædede sig til, at hun mødte en fyr, som kunne tage hende og tage sig godt af hende.

Dagen bevægede sig nænsomt frem, det var jo trods alt onsdag, tiden skulle nødig bevæge sig for hurtigt. Christinas humør var stadig godt.Kollegernee var også i godt humør, så alt spilllede bare perfekt. Hun glædede sig til, at hun fik fri. Hun synes, at der skulle ske noget i dag, så hun overvejede bare at tage ud for en enkelt cocktail. Hun boede jo i en stor by, så hvorfor kke drage nytte af, at alting havde åbent på alle ugens dage og man kunne sgu sagtens tage ud alene, tænkte hun for sig selv. Hun havde en idé til et sted, hvor bartenderen var ret sød og single, hun vidse fakisk ikke om han var single, men det bildte hun sig gladeligt ind.

Fri! Endelig fri, hun var glad og hun var klar. Hun fik en sandwich og gik ud på cokctailbar. Baren var halvt fyldt op og mest med mænd. “Bonus!”, hviskede hun for sig selv.

Hun var gået hen og blevet lidt liderlig af hendes tanker om mænd hele dagen og håbede der var en, som var værd at trække med hjem. Hendes flirt egenskaber var ret handy i denne situation. Hun gik op mod baren, men det var en gammel mand, som var bartender i dag og ikke den unge smarte fyr. Cocktailbaren havde et oldschool look med mørkt træ og alle møbler var winchester læder stole eller sofaer. Det var så gennemført, man kunne ikke anden end føle sig godt tilpas herinde. Christina elskede cocktails, hun var ikke så meget til alle de søde cocktails som alle andre piger. Hun bestilte en Manhatten til sig selv. Hun sad lidt for sig selv, og drak sin cocktail. Hun skulle først lige tjekke markedet ud for potentielt bytte.

Hun tog den sidste slurk af sin drink. Hun følte kort en skygge blive kastet over hende. Hun vendte sig om, pludselig stod han der. Hun var blæst omkuld da hun så ham. Han var lidt brun i huden, han havde et lækkert latino udtryk. Gud han var fræk. skreg hendes hjerne til hende. Han havde en sort stram t-shirt på og bar sandfarvede chinos. Han var virkelig muskuløs og han var ikke sky for at vise det. Han var i færd med at bestille en Old-fashioned.

Christina gloede bare på ham i et øjeblik og rystede hovedet. Hun havde lyst til ham, hun kunne mærke, at hun allerede var blevet ret liderlig bare af at se ham. Hun fik blod på tanden, han skulle med hjem. Hun rørte blidt ved hans håndled og sagde hej. Han smilede til hende og sagde “hi”. Hans navn var Aldo og han kunne ikke Dansk og snakkede kun dårligt engelsk.

De snakkede det de kunne, men det var ret hurtigt klart for dem begge hvad der skulle til at ske. Han tog hurtigt den sidste slurk af sin drink og kiggede hende intenst i øjnene. De skulle hjem til hende og det var nu. Christina greb hans hånd og tog ham med ned. De prajede en taxa, det var alt for koldt og kedeligt at vente på en bus. De kom ind i hendes lejlighed. De snakkede slet ikke, de rørte bare ved hinanden helt intenst. Hans store maskuline hænder tog godt fat i hende, hun blev rødglødende og var helt liderlig. Hun lod sig selv blivet styret for han havde taget kontrollen. Han havde flået hendes tøj af så hurtigt, at hun nærmest ikke havde opdaget, nu stod de begge nøgne. Der var ikke brug for nogen form for forspil, Christina var helt våd og hans pik var helt stiv og kæmpe. Hans stærke arme løftede hende op, de stod stadig i gangen. Han førte forsigtig hans pik ind i hendes helt våde fisse, og begyndte at knalde hende ude i gangen. Alle hendes nips ting faldt ned, det var ligemeget. Hun ville have han skulle tage hende, hun lod ham styre showet, man kunne se han var vant til at være i kontrol. Hans hænder holdt godt fast om hendes dejlige faste baller. Han begyndte først langsomt for at se om, hun var våd nok, det var hun helt bestemt. Han begyndte at kneppe hende. Det var voldsomt og dyrisk, hun var nødt til at holde fast i knagerækken. Han tog hende væk fra væggen, Christine pegede hvilken vej soveværelset var. Han trak sig ud af hende. De kom ind i soverværelset hvor Aldo kastede hende ned i sengen. . Christina var helt betaget af den styrke og passion, som han besad. Det var frækt, at han de ikke rigtig kunne kommunikere. Denne mystiske eksotiske mand. Hendes øjne var helt opslugt i ham og hans i hende. Det var en af disse øjeblikke, hvor intet kunne forestyrre noget. Dette var deres øjeblik. Hun lå klar på sengen. Han bevægelser var så kontrollerede, hans krop gled nærmest ned over hender. Han tog hendes arme og holdt godt fast og kyssede. Han fortsatte hvor han slap. Han begyndte at penetrere hende igen. Han slap hende og løftede hendes ben op samlet og han intensiverede farten. Intenst. De stønnede begge kraftigt, Chrisitna højest, hun var i ekstase, det var ren europhori. Christina skreg højlydt da hun kom, men han blev. Han pumpede stadig løs, der var intet der stoppede ham. Christina nåede at komme to gange før han kom.

De lagde sig ved siden af hinanden. Christina hentede to glas vand. De faldt i søvn sammen nøgne. Hun havde følt alt den varme og passion, som han havde givet fik hende til at føle, at det var sommer. Da hun vågnede næste morgen, var han væk. Det gjorde hende intet, det var det hun ville have. En solskinsdag i en vintertid.