Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Uventet Gæst

"Jamen, så ses vi klokken otte". Gitte lagde røret på og smilede for sig selv. Hun glædede sig allerede, til hun skulle over til Alberto. Det var lege-aften, et spil de havde fundet på for nogle måneder siden, da de var blevet enige om, at deres sexliv var blevet lidt for ensformigt. Siden da havde de skiftedes til at arrangere en lege-aften hver måned, og i aften var det Albertos tur. Hvad mon han havde fundet på denne gang? Gitte var allerede ved at blive lidt liderlig ved tanken. Hun tog sig ekstra tid til at gøre sig klar – barberede ben og skridt, eksfolierede hele kroppen og tog lækker creme på. Et par generøse sprøjt med den nye parfume, og hun var ved at være klar.

Klokken otte stod hun foran Albertos dør. Hun ringede på, og til hendes overraskelse blev døren åbnet af en ung kvinde på hendes egen alder. Hun var mørklødet og eksotisk, og hendes brune øjne lyste, da hun med blid stemme bød Gitte indenfor. Med bankende hjerte gik Gitte ind. Hvad havde han dog fundet på? Dér var Alberto, han kom hen og kyssede hende velkommen. Blid musik spillede på anlægget, og der var stearinlys tændt over det hele. Han trak hende ned i sofaen og gav hende et glas vin i hånden. Den anden kvinde kom med et par små fade med pindemadder og andre lækkerier og satte dem på bordet. Alberto sagde, "Jeg vil gerne præsentere dig for Alma. Hun er en... gammel veninde af mig." De to smilede indforstået til hinanden, og Gitte læste mellem linjerne. Det må være en ekskæreste, jeg ikke har hørt om, tænkte hun for sig selv. Hun blev mere og mere spændt på, hvad planerne var.

Alma satte sig for fødderne af dem begge, og de småsnakkede alle tre, mens de drak vin og tog for sig af ost, dadler og chokolade. Der var en let opstemt spænding imellem dem, der ikke blev ringere af, at Alberto skiftevis fodrede Gitte og Alma med vindruer og små chokolader. Gitte kunne godt lide Alma. Hun var charmerende og blid. Gitte rejste sig for at hente mere vin i køkkenet. Da hun kom tilbage, sad Alma i sofaen ved siden af Alberto. De hviskede sammen, og Gitte mærkede et stik af jalousi. Men Alma vinkede hende varmt over, og fik hende placeret på gulvet foran sig. Og så mærkede Gitte Almas varme hænder, der blidt begyndte at massere hendes nakke og skuldre, hovedbund og overarme, mens de alle tre fortsatte med at snakke. Gitte nød behandlingen og lagde hovedet tilbage mod Almas knæ.

Almas hænder dvælede lidt ved Gittes kraveben, og så gled hendes hænder længere ned. Hendes fingerspidser dansede let op og ned fra halsen og helt ned mellem brysterne. Gitte stivnede et kort øjeblik men slappede så af og nød det. Hun følte det, som var hun i en tilstand midt imellem døsighed og liderlighed, og Almas hænder var fantastisk lækre mod hendes nøgne hud. Hun sukkede af nydelse, og så lænede Alma sig ned over hende og kyssede hende blidt på munden. Gitte åbnede sin mund og lod Almas tunge glide ind mellem sine læber. Nå, det var det, der var planen, tænkte hun i et øjebliks klarhovedhed. Det havde hun ellers ikke prøvet før, selv om hun da havde fantaseret om det. Men al nervøsitet forsvandt som dug for solen, fordi Alma var så blid og kærlig.

Alberto rejste sig og nærmest trak de to piger med sig ind i soveværelset. Her lagde han og Alma sig på sengen og trak Gitte med ned til sig. Alma begyndte at tage Gittes tøj af, lige så langsomt, og både hun og Alberto kyssede Gitte over det hele imens, så hun til sidst følte det, som om hele hendes krop var én stor erogen zone. Alberto fyldte munden med vin og lod den løbe ind hendes mund, og da han trykkede sig ind mod hende, kunne hun mærke, at han var ved at blive rigtigt stor og stiv. Alma satte sig ved foden af sengen og trak sin kjole op over hovedet. Hun var helt nøgen indenunder, og hendes store, bløde bryster skinnede blidt i stearinlysenes skær. Hun lagde sig ned ved siden af Gitte, og de to omfavnede hinanden. Gitte nød fornemmelsen af Almas bløde, varme krop ind mod sin, og hun kyssede forsigtigt Almas mørke brystvorter. Hun mærkede dem blive stive mod sin tunge, og Alma sukkede af nydelse.

Så lod Alma sig glide længere ned i sengen, og hun greb blidt Gittes ben og spredte dem. Hun lagde sig imellem Gittes hvide lår, og Gitte jamrede sig, da Almas tunge fandt frem til hendes allerede svulmende knop og den dunkende kusse. Hun lukkede øjnene og mærkede så, hvordan Alberto åbnede hendes mund og pressede sit svulmende lem ind mellem hendes læber. Han sad overskrævs på hende, og hun slikkede hans stive pik, mens hun samtidig kunne mærke, hvordan hun kom tættere og tættere på orgasmen. Et par af Almas fingre havde fundet vej ind i hendes kusse nu, og Almas bløde, våde tunge sugede på hendes klitoris, til hun næsten besvimede af lyst. Hun begyndte at stønne højlydt, og da han hørte det, trak Alberto sig ud og slikkede i stedet hendes bryster, mens hun kom i en fejende orgasme. Gitte lå lidt og sundede sig, mens hun så på Alberto og Alma, der nu sad på knæ over for hinanden i sengen. De kyssede længe, og Albertos hænder kærtegnede Almas krop. Gitte følte ingen jalousi længere, det her handlede kun om at give hinanden glæde og nydelse, og hun nød synet af de to smukke kroppe, der langsomt kælede for hinanden. Albertos svulmende lem bankede ind mod Almas lår, og hun rakte ned og begyndte at kærtegne ham. Han kastede hovedet tilbage og stønnede, og hun masserede ham endnu hårdere. Så kom han, i en lang, sprøjtende orgasme, hvorefter han smed sig tilbage i sengen og pustede ud. Gitte kyssede ham blidt og vendte sig mod Alma. "Det er vist på tide, jeg siger tak for sidst", hviskede hun til hende og lagde sig imellem hendes ben.

Alma smagte sødt og moskusagtigt, og da først Gitte havde vænnet sig til den uvante fornemmelse, nød hun at udforske Almas kusse og klitoris med sin tunge. Alma stønnede, da Gitte tegnede bittesmå cirkler med tungen, og Gitte trak hendes underliv endnu tættere på, så hun kunne begrave hovedet fuldstændig i Almas safter. Hun slikkede og suttede, og da hun førte en forsigtig finger op i Almas anus, jamrede Alma sig endnu højere. Gitte begyndte at køre fingeren frem og tilbage, mens hun stadig slikkede, og Alma stønnede endnu højere nu. Pludselig opdagede Gitte, at Alberto sad på knæ bag ved hende. Hans fingre åbnede hendes kusse, og hans igen stive pik gled ubesværet ind imellem de våde skamlæber.

Han begyndte at kneppe hende, langsomt og dybt, og Gitte stønnede højlydt, mens hun slikkede Alma til en jublende orgasme. Da Alma skreg sin ekstase ud, kom Alberto samtidig og sprøjtede sin sæd ud over Gittes ryg. Udmattede lå de tre stille en times tid og bare nød fornemmelsen af deres kroppe mod hinanden. Så lagde Gitte sig op på den ene arm og smilede til Alberto. "Jeg ved godt, det er meningen, vi skal finde på noget nyt til hver lege-aften, men kunne vi eventuelt overveje at invitere Alma med til den næste også?" Alberto nikkede og kyssede hende blidt, og så mærkede hun Almas søgende hænder på sit skød igen.

Læs flere erotiske historier: