Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Tur I Salonen

"Ja, altså, det siger jeg dig, det var bare så forfærdeligt!" sagde den hvidblonde kunde i tørrehjelmen til sin veninde, der var ved at få lavet akrylnegle ved siden af. "Vi vidste simpelthen ikke, hvor vi skulle se hen, jeg mener, vi ved jo alle sammen, at hendes mand ligger og boller med sin partners kone". Pernille sukkede og arbejdede videre, mens de to blev ved med at sladre. Engang imellem var det frygteligt at skulle høre på al den salonsladder. Hun bøjede sig ned over den søde, ældre dame, hun var ved at sætte hår på. "Vil De have en kop te eller kaffe, fru Mogensen?" Fru Mogensen nikkede taknemmeligt, "Ja tak, det vil jeg meget gerne – en kop te ville være dejlig".

Pernille hentede teen og et par småkager til fru Mogensen, der straks satte koppen til munden og slubrede lidt Earl Grey i sig. Pernille fortsatte med at tage curlers ud af kundens hår og smilede til hende i spejlet, da hun tavst rystede på hovedet over endnu en afslørende sladderhistorie fra damerne i de andre stole. Nu handlede det om en venindes datter, der "garanteret er anorektisk – jeg mener, har du set de tynde arme? Jeg fatter ikke, at de ikke får sendt hende til en psykolog!". Pernille tonede dem ud og gjorde sin kunde færdig, mens hendes kollega Louise lagde sidste hånd på akrylneglene ved siden af.

Ved dagens slutning var Pernille og Louise i gang med at feje det sidste hår op. Pernille skulle lige til at låse døren, da en ung fyr kom stormende ind. "Hej, undskyld, men kan jeg ikke lige nå at få en hurtig klipning. Jeg ved godt, I er ved at lukke, men jeg har et jobinterview i morgen tidlig, og …" Louise begyndte at sige, "Nej, det kan vi ikke…" men Pernille brød ind og sagde, "Det er OK, Louise, gå du bare, jeg tager ham." Louise trak på skuldrene og sagde, "Ja, hvis det er i orden med dig, så går jeg nu". Pernille smilede til kunden og bad ham sætte sig i en af stolene, og så gik hun hen og låste døren bag Louise og trak skodderne for.

Da hun vendte sig om, smilede han til hende og sagde, "Endelig alene". Hun gik hen og fandt et håndklæde og et frisørslag frem. "Går du ikke lige hen til vasken", spurgte hun. Han satte sig ved vasken og lagde hovedet tilbage, så hun kunne gøre hans hår vådt. Han lukkede øjnene, mens hun masserede shampoo ind i hans hår, og hun hørte ham udstøde et lille "mmmmm" af nydelse. Ja, det kunne de alle sammen lide, hovedbundsmassage. Hun lod sine fingre glide gennem hans tykke, mørke hår og trykkede fingerspidserne imod hans nakke og skalp. Først nu havde hun rigtigt tid til at se på ham. Han så godt ud – hans ansigt havde harmoniske træk, læberne så bløde ud, og han havde en lille kløft i hagen, som var lige til at kysse.

Hun skyllede shampooen ud af hans hår og inviterede ham hen til klippestolen igen. Modvilligt rejste han sig og gik hen og satte sig foran spejlet. Hans strålende øjne smilede til Pernille. "Du havde ikke planer, vel? Jeg mener, jeg holder dig ikke fra et eller andet, gør jeg?" Pernille svarende benægtende og så ind i hans brune øjne under de buskede bryn. "Hvordan vil du klippes?", spurgte hun. Han forklarede, og hun klippede. Imens småsnakkede de om vind og vejr, og Pernille opdagede, at hun havde svært ved at fokusere på det, han sagde, fordi hans øjne gjorde hende helt svag i knæene. Hun gjorde klipningen færdig og trådte et skridt tilbage. Ja, det så godt ud….så godt! Hun sank engang, da han stak hende et stort, skævt smil og spurgte, "Ligner jeg så Bradley Cooper nu?" Ja, det var præcis det, han gjorde.

Hun brugte håndspejlet til at vise ham klipningen bagfra, og da hun rakte ind over ham for at lægge det tilbage, strejfede hendes ene bryst hans skulder. Hun fik nærmest elektrisk stød af berøringen og trak sig væk med et sæt, og han må have mærket det, for han drejede stolen om imod hende og tog fat om hendes arme. "Er du OK?" spurgte han blidt og lod hænderne langsomt glide op og ned ad hendes overarme. Hun nikkede stumt, også da han rejste sig uden at slippe taget om hendes arme. Han stod helt tæt på hende, og hun kunne høre sin egen puls banke i ørerne. Så vendte hun ansigtet op imod hans, og han lænede sig ind og kyssede hende på munden. Først blidt og forsigtigt, og så mere heftigt. Hans våde tunge søgte ind i hendes mund, og hun blev helt blød i knæene, da hun mærkede hans hænder glide ned over hendes krop.

Han satte hende i frisørstolen og brugte håndtaget til at køre den højere op, og så satte han sig på knæ foran hende og spredte hendes ben let. "Nu er det vist frisørens tur til at få en omgang i stolen", sagde han med en ny, hæs stemme. Med et snuptag trak han hendes trusser af, så han havde fri adgang til hende, og så skubbede han hendes nederdel op og begravede sit ansigt i hendes kusse. Pernille stønnede, da hans tunge dansede over hendes spændte klitoris. Hans erfarne hænder spredte hendes baller og legede med hende længere nede. Fingrene søgte ind og ud af kussens varme, og ned mod anus, rundt i cirkler og tilbage igen. Pernille vred sig af nydelse. Hun kunne mærke, at hun blev dækket i et tyndt lag sved over hele kroppen, og hendes brystvorter var stive og følsomme.

Nu suttede han intensivt på hendes spændte knop, og hun jamrede højlydt af nydelse. Hans tunge blev ved med at lege med hende, til hele hendes krop blev spændt som en flitsbue, og hun udstødte et lille skrig af ekstase, mens hendes safter flød ned over stolen og hans ansigt. Han smilede til hende fra sin position mellem hendes ben, og så rejste han sig og trak hende med op. Han satte sig på stolen og bad hende åbne hans bukser. Pernille åbnede knapperne i hans jeans og trak hans svulmende lem ud af bukserne. Hun faldt på knæ foran ham og tog pikken imellem sine læber. Det opsvulmede hoved med den bløde hud dunkede mellem hendes læber, da hun begyndte at lade tungen glide op og ned ad skaftet.

Så tog hun hele hans pik i munden og begyndte at bevæge sit ansigt op, til hun næsten slap ham, og så helt ned, så hans pik dunkede mod oversiden af hendes hals. Han stønnede højt nu, og hun satte farten op. Så tog han pludselig fat om hendes ansigt og tvang hende væk. Han rejste sig og stillede sig bag hende, så hun var lænet ind over stolen, og så trængte han ind i hende i ét hårdt stød. Pernille gispede, lidt af smerte men mest af nydelse, og lukkede øjnene, da han begyndte at kneppe hende, langsomt, dybt og rytmisk. Pernille bed sig i læben, da han satte farten op, og hendes hånd fandt ned til hendes underliv. Hun begyndte at kæle for sig selv, mens hans pik trængte ind i hendes kusse bagfra.

Hendes svulmende klitoris var ikke længe om at reagere, hun kom igen i en eksplosiv orgasme. Så stødte han endnu hårdere til, og hans højlydte stønnen blev nærmet til et brøl, da han eksploderede inden i hende. Han trak sig ud og lukkede sine bukser. Så trak han hende op og gav hende et kys på munden. "Det var dog en usædvanligt god frisørsalon, den her, jeg må vist hellere komme tilbage", smilede han.

Det var først, efter han var gået, hun opdagede, at hun ikke engang havde fået hans navn.

Læs flere erotiske historier: