Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Sommerdag På Landet

Han går ude i marken. Hans svedige skjorte klæber til den muskuløse krop, og jeg ser på ham gennem halvlukkede øjne, mens jeg ælter dejen til brødet. Nu stopper han og tager hatten af. Han holder den i den ene hånd, mens han tørrer sig på panden, og så går han i gang med at pløje igen. Hesten er også svedig, det må være varmt derude i dag, tænker jeg. Jeg sætter brødet i stenovnen og går ud i forrådskammeret for at hente en øl til ham. Der er køligere herude i lokalet med de tykke vægge, og jeg puster håret væk fra ansigtet og nyder det et øjeblik, indtil jeg griber hans øl og et krus og går ud i marken.

Han stopper hesten, da han ser mig komme, og står stille, mens han venter. Han stikker mig et bredt smil og tager sin øl uden et ord. Han drikker ivrigt, og der løber øl ned ad halsen på ham, og hans skjorte bliver endnu mere våd. Nu tørrer han sig om munden med den ene hånd, men der sidder stadig lidt ølskum i skægget, så jeg træder hen til ham og tørrer det af med en snip af mit forklæde. Han tager mig raskt om livet og begraver sit ansigt ved min hals. Jeg kan mærke hans fugtige ånde mod min hud, og jeg bliver svag i knæene, da han kysser mig på halsen, på kravebenet og på munden.

Sådan står vi lidt, med læberne mod hinanden, men så retter han sig op og siger, ”Vi må hellere se at få pløjet marken færdig. Jeg tror, vi får torden-regn i aften”. Jeg trækker skuffet på skuldrene og begiver mig tilbage til huset. Der skal vaskes gulve og tøj, og middagen er heller ikke færdig endnu. Brødet er blevet smukt gyldenbrunt i ovnen, og jeg tager det ud og sætter det til at køle. De andre gøremål bliver også gjort, og jeg nynner, mens jeg forestiller mig, hvordan det bliver, når han kommer ind og vi kan være sammen igen.

Senere står jeg og skærer æbler til en kage, da jeg mærker hans arme omkring mig. Han har sneget sig ind, uden at jeg kunne høre det, og det giver et sæt i mig, da han griber fat i mig, men så ler vi sammen. Han kysser min svedige nakke, og jeg vender mig og kysser ham inderligt. Hans hænder finder frem til min bagdel, og han kærtegner mine baller gennem kjolestoffet. ”Lad nu det der være”, siger han, ”og kom med mig”. Mit hjerte banker, mens jeg følger efter ham ud af huset og ser ham gribe et par håndklæder fra snoren. Han trækker mig med sig, og så forstår jeg; vi er på vej ned til kilden. Sikke en god ide, tænker jeg, det er lige, hvad vi har brug for efter en varm dag. Nede ved kilden er alting stille, bortset fra frøerne og fuglene, og jeg smiler til ham, mens han langsomt og nydende binder min bluse op og trækker den over mit hoved, åbner min nederdel og lader den falde til jorden, og så affører mig mine inderste gevandter. Hans følger straks efter, og snart kaster vi os splitternøgne i det svale vand. Han svømmer lidt frem og tilbage, og så dukker han under vandet. Jeg mærker pludselig et par hænder om mine hofter, og så dukker han op bag mig, sprøjtende og grinende, mens han holder mig fast. Jeg vender mig om og kysser ham, og vores tunger leger med hinanden, mens vi træder vande.

Han tager fat i mit håndled og nærmest trækker mig med sig hen til kanten, og så er vi oppe af vandet. Vi sidder og tørrer på vores håndklæder i den sene eftermiddagssol, og jeg læner mig ind til ham. Hans hånd søger hen til mit ene bryst, og jeg nyder hans fingre på min hud. Så griber han min hånd og fører den ned til sit skød. Hans lem er ved at være stift og stort, og jeg kæler for det, som jeg ved, han kan lide det. Først langsomt og sanseligt, og så hurtigere og hurtigere, efterhånden som han bliver fuldt erigeret. Han stønner højt, da jeg blidt sætter tungespidsen mod spidsen af hans lem, og jeg kan smage en lille dråbe af hans sæd på mine læber.

Jeg tager hele hans manddom i munden nu, og nyder fornemmelsen af hans sitrende krop og de halvkvalte lyde af hans nydelse. Så tager han fat i mine hænder og stopper mig, og jeg forstår, at han vil få vores elskov til at vare længere. Han spreder mine arme ud til siden og vælter mig omkring på ryggen. Så bøjer han sit ansigt over mig og tager mine brystvorter i munden, en ad gangen, og sutter blidt på de hårde knopper. Jeg vrider mig under ham, mens han slikker og sutter sig vej fra brysterne ned ad maven, hen over hoftebenene, ned langs mine inderlår og haser, og så op igen, til han ender ved mit skød.

Hans tunge er varm og blød, men også insisterende, og han skiller mine skamlæber ad med tungen og begraver ansigtet i mit skød. Han slikker og sutter på min hårde knop, og jeg lægger hovedet tilbage og ser op i himlen, mens jeg mærker den velkendte sugende, kildrende fornemmelse i maven, der betyder, at jeg nærmer mig mit klimaks. Så bliver alting pludselig tåget for øjnene af mig, og jeg udstøder et jamrende skrig, da ekstasen vælter ind over mig. Han smiler op til mig fra sin position mellem mine lår, og så sætter han sig op og vender mig, så jeg ligger på knæ foran ham. Jeg ligger dér med bankende hjerte, for jeg ved, hvad der skal ske nu.

Da mærker jeg den imod mit skød, hans dunkende pæl, og den trænger ind i mit indre som en kniv gennem blødt smør. Han tager fat om mine hofter og trykker sig helt i bund, og en blanding af blid smerte og sanseløs nydelse tager sit greb i mig. Jeg stikker bagdelen længere bagud, så han virkelig kan komme til, og han pumper sit svulmende lem ind i mig bagfra, så jeg næsten mister balancen. Hans hænder slipper mig et øjeblik, og så trækker han sig ud. Jeg kan mærke, at hans fingre trænger ind i mig og bliver dækket af mine safter, og så føler jeg igen hans lem glide ind i mig. Men denne gang føler jeg samtidig hans fingre, der begynder at bore sig ind i min anus, forsigtigt og blidt, så det ikke gør ondt.

Det er, som om hele min krop består af nerveender, og jeg stønner højt, da han tager mig i begge huller på samme tid. Hans fingre er lige så insisterende og hede som hans stive lem, og jeg stønner højlydt, mens vi bevæger os rytmisk med og mod hinanden. Så kan jeg mærke orgasmen bølge ind over mig igen, og jeg kommer i jamrende ekstase, mens han brølende pumper sine safter ind i mig. Vi kollapser på jorden og ligger stille sådan et stykke tid. Så tager han mig i sine arme og siger, ”Jeg elsker dig, kvinde min”, og jeg ved, at jeg er verdens lykkeligste kvinde.

Ursula vågnede med et sæt – nu havde hun haft den drøm igen! Og den havde været så hed, at hun var våd dernede igen… Hun smilede lidt for sig selv, mens hun prøvede at genopleve nogle af øjeblikkene fra drømmen, og hendes fingre fandt vej ned til hendes skød, mens hun tænkte på fornemmelsen af hans stive pik i hendes kusse, hans fingre i hendes røv, hans læber på sine bryster. Hun lukkede øjnene og gned sin allerede stive klitoris, og snart kom hun i en forløsende orgasme. Hun faldt i søvn igen med et smil på læben.

Læs flere erotiske historier: