Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

En Hemmelig Beskuer

"Lad os tage en runde til". Oscar tændte endnu en joint og lod den gå på omgang. Alina var allerede lidt rundtosset, men hold op, hvor havde de det sjovt. Hun havde været spændt på at møde Martins venner. Det var trods alt ikke længe siden, hun og Martin havde mødt hinanden, og de havde mest været på tomandshånd. Hun var begyndt at få en mistanke om, at han måske ikke var så ivrig efter at offentliggøre deres forhold, men så kom han pludselig en dag og spurgte, om hun ville med til Skagen og besøge hans venner, Oscar og Malene. Hun havde med glæde takket ja – måske syntes han alligevel, de var sådan et rigtigt par.

Et par dage efter havde han hentet hende i sin gamle Fiat. Han grinede af hendes store kuffert (du ved godt, vi kun er der en enkelt weekend, ikke?), og hun var blevet lidt flov. Men hun havde været meget i tvivl om, hvad hun skulle pakke, så hun havde taget tøj med til de fleste lejligheder. Turen gik godt – de snakkede og grinede, og hun nød at se på landskabet, der fløj forbi. Sommersolen strålede fra en skyfri himmel, og hun så frem til et dyp i havet, når de kom frem. Martin sang med på en U2 sang, der spillede i radioen, og Alina kunne ikke dy sig, hun lænede sig over og kyssede ham på kinden. Han smilede og lagde en varm hånd på hendes lår. Hun lænede sig tilbage i sædet og nød den varme glæde, der spirede inden i hende.

Snart var de fremme, og Martin parkerede bilen foran et lille, men velholdt hus uden for Skagen By. Alina stod stille og nød fuglesangen et øjeblik – det var ikke ofte, hun kom på landet og hørte … ja, stilheden, vel. Så slog døren op, og en tætbygget, smilende fyr bød dem velkommen. Han råbte bagud over skulderen, "Malene, de er her!". Snart kom Malene også ud, og der blev introduceret og kysset på kinden. Alina følte sig allerede godt tilpas i Oscars og Malenes selskab. De levede simpelt, men hyggeligt, med egne grøntsager i nyttehaven, men samtidig virkede de som nogle rigtige livsnydere. Det gav et sæt i Alina, da hun så det store maleri i stuen – et nøgenbillede af Malene, som Oscar stolt sagde var malet af en lokalkendt kunstner. Malene lå henslængt på en seng med kun en snip af et blondelagen mellem benene og de nøgne bryster blottet. Hun havde et mildt, men samtidig sensuelt, ansigtsudtryk, og hendes smil var indbydende, næsten frækt.

Alina fik sig rystet væk fra maleriet og gik ud i haven med de andre. Der stod allerede glas og lidt snacks på jernbordet på terrassen, og Malene kom ud med en bakke med hvidvin og øller. Fyrene tog for sig af øllerne, mens Malene skænkede vin til sig selv og Alina. Snart gik snakken lystigt, og Alina slappede af og nød samværet. Da dagen gik på hæld, foreslog Oscar, at de gik ned til vandet og fik et dyp. Den var de alle med på, og Alina skyndte sig ind for at skifte til badetøj. De grinede og snakkede på vej til vandet, og så var de der.

Alina så længselsfuldt på den glitrende havoverflade, og Malene sagde, "Den sidste i vandet giver is!" og smed top og shorts, mens hun løb ned mod vandet. Martin var ikke langt efter, og Alina begyndte hurtigt at tage sin T-shirt af. Da hun trak sine shorts af, så hun, at Oscar stod og studerede hende. "Nå, smukke", sagde han drævende, "skal vi løbe om kap?" Alina grinede og begyndte at løbe. Hun spurtede med Oscar efter sig, og snart lukkede vandet sig over hendes hoved. Spruttende og grinende kom hun op til overfladen og de andre, der grinede af Oscars foregivne ærgrelse. De svømmede og plaskede alle fire sammen, og Alina blev glad, da Martin svømmede over og kyssede hende lige foran de andre.

Senere lavede de mad og hyggede. Fyrene grillede, og Malene og Alina lavede salat og bagekartofler. Efter maden rejste Oscar sig med et hemmeligt smil og kom tilbage med en joint. Alina var ikke helt sikker – sidste gang, hun havde prøvet at ryge, var hun blevet meget svimmel og mærkelig. Men hun var jo i gode hænder, så hun tog imod den, da den kom hendes vej. Det var, som om alting blev en smule fjernt og sløret, og de andre pludselig var utroligt smukke og sjove. De prøvede at spille Pictionary men grinede alle sammen så meget, at de måtte give op. Alina lagde mærke til, at Oscar engang imellem stirrede på hende, men det så ikke ud til, at de andre opdagede noget, så hun lod som ingenting. Hun følte sig fri og glad og sexet, særligt da Martin tog hende om skuldrene og diskret lod en tommelfinger glide ind under hendes top og kærtegne hendes ene brystvorte.

Malene undskyldte sig, hun var træt og ville gerne i seng. De andre hyggede videre og røg endnu en joint, men så tog Martin fat i Alina og trak hende ind mod soveværelset. Han drejede hovedet tilbage over skulderen og blinkede til Oscar: "Nu må vist hellere tørne ind – det er over Alinas sengetid". Alina smilede bare til Oscar, og så var de alene i det mørke gæsteværelse. Martins tunge søgte ind i hendes mund, hans hænder var alle vegne, og hun sukkede af nydelse, da han fandt frem til hendes bryster under toppen. Månelyset skinnede ind på dem, som de stod der, tæt sammenslynget. Alina mærkede Martins store bule i shortsene. Hun trak hans shorts ned med et snuptag og satte sig på hug foran ham. Han lagde hovedet tilbage og stønnede, da hendes læber omsluttede hans stive pik. Alina hørte en lille lyd uden for soveværelsevinduet og så derud uden at slippe sit tag om Martins pik.

Dér stod Oscar i månelyset og kiggede på dem ind ad vinduet. Alina skulle lige til at sige noget, men så så hun, at han stod og onanerede. Han havde trukket sit lem ud af de lange surfershorts og gned det ivrigt, mens han studerede dem. Alina kiggede op på Martin og kunne se, at han også havde fået øje på Oscar. Men han smilede bare ned til hende og signalerede med en finger for munden, at hun ikke skulle sige noget. Han trak hende hen til sengen foran vinduet og klædte hende af. Alina var virkeligt ophidset nu – det var utroligt frækt at vide, at Oscar stod der udenfor og så på dem, mens de elskede. Det var, som om hendes hud var fyldt med nerveender, og hun stønnede højt, da Martin slikkede hende hele vejen fra halsen ned til hendes lille, mørke dusk.

Så var hans tunge i hendes kusse, og hun spredte benene og drejede ligesom tilfældigt hovedet, så hun samtidig kunne se på Oscar. Hans øjne brændte i månelyset, mens han med faste bevægelser gned sit svulmende lem. Alina mærkede orgasmen komme, og så jamrede hun sin ekstase ud. Martin greb hende om livet og vendte hende om, og så trak han hende ind imod sig og førte sin pik et par centimeter ind i hende. Han stod stille, lige som om han ville give Oscar en chance for rigtigt at se det, og så trængte han langsomt ind i hende og begyndte at kneppe hende. Alina havde aldrig oplevet Martin så vild. Han bankede sin pik ind i hende, igen og igen, mens han samtidig talte lavmælt til hende, "Nå, er det det, du vil have? Skal jeg tage dig hårdere?". Til sidst kom han i en brølende orgasme og kollapsede oven på hende. Mens hun faldt i søvn, spekulerede Alina på, om de mon nogensinde ville tale om det her igen.

Læs flere erotiske historier: