Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Elskov I Måneskin

Han kommer ind midt om natten. Som i en drøm hører jeg en skrabende lyd udenfor, og så en dør, der åbner. Stille, stille. Jeg lader, som om jeg sover. Jeg hører hans snigende fodtrin, og så en sagte lyd, da han langsomt åbner min soveværelsesdør. Det løber mig koldt ned ad ryggen, da jeg mærker brisen fra stuens åbne vinduer. Jeg har gåsehud over hele kroppen, men er det, som om jeg har feber. Det føles som om alting står stille, da han nærmer sig min seng. Febrilsk holder jeg øjnene lukket, men mit hjerte banker så højt, at han må kunne høre det. Jeg kan fornemme, at han bøjer sig ind over mig, og jeg krymper mig ved tanken om, hvad der skal ske nu. Så sker det. Med en hurtig bevægelse sætter han sig oven på mig. Han griber mine hænder og holder den ene fat med knæet, mens han binder den anden til sengestolpen. Så kommer turen til min anden hånd. Jeg kæmper imod under dynen, men han er stærk.

Han binder mine ankler til fodendens sengestolper, og jeg er forsvarsløs. Jeg vrider mig og prøver formålsløst at kæmpe med rebene, men han ler bare sagte. Der er noget næsten truende over hans latter. Han trækker dynen helt af mig og studerer min nøgne krop i det blå lys fra månen, der skinner gennem sprækken i gardinerne. Med pegefingeren tegner han en streg fra min hage til min mave, og så lægger han en varm hånd på mit venusbjerg. Han presser lidt til, og jeg kan mærke varmen fra hans hånd helt ind i sjælen. Han lægger munden på mit ene bryst nu. Han bider blidt i min ene brystvorte, og den søde smerte får mig til at gispe højt. Han ler igen, en dyb, rallende latter, og jeg jamrer mig, da han bider til, lidt hårdere denne gang.

Han retter sig op igen, og gennem halvlukkede øjne ser jeg ham tage tøjet af. Langsomt knapper han sin skjorte op og smider den på gulvet. På hans bryst truer en ildsprydende drage, og en slange bugter sig ned ad den venstre arm. Han stiller sig lige foran mit ansigt og åbner knapperne i sine jeans. Hans langsomme bevægelser virker endnu mere truende, end hvis han havde flået dem af. En efter en åbner han knapperne, og så falder bukserne til jorden. Han træder ud af dem og trækker de sorte, stramme underbukser af, og så er han nøgen. Hans store pik er halvstiv, ser jeg, og han tager fat i den og fører den hen foran mit ansigt. "Den her, den skal du have i nat", siger han med hæs stemme. Mens han taler, begynder han at gnide den. Jeg ligger helt stille og ser på, mens han gør sig selv helt stiv. Selv i mørket kan jeg se de bulnende årer på siderne af det svulmende lem.

Han kravler op i sengen nu. Han maser mig med sin vægt, da han lægger sig ind over mig og kysser mig på munden. Med hårde læber presser han min mund åben, og han griber mig i håret og holder mig fast, mens hans tunge søger min. Han kysser mig længe og hårdt, og jeg kan næsten ikke trække vejret. Så retter han sig op og sætter sig hen over mit bryst. Jeg ser hans store pik lige foran mit ansigt, og så er han i min mund. Jeg samler lydigt læberne om den, og han begynder at bevæge sig op og ned, frem og tilbage, så han knepper min åbne mund. Jeg kan ikke lade være, jeg begynder at tirre ham med tungen, og han stønner højt og griber fat i sengens hovedgærde over mig, mens han bevæger sig. Jeg kan smage sædvæske nu, og min kusse reagerer med det samme – jeg bliver varm og våd, og jeg mærker den sugende fornemmelse i underlivet, der betyder, at jeg vil have sex, nu, lige nu.

Han er lige ved at komme, så han trækker sig væk og svæver pustende over mig, mens han kommer til hægterne. Så rækker han over til natbordet og åbner skuffen. Han roder lidt rundt, og frem kommer min vibrator. "Jeg vidste det", hvæser han, "du er vist en fræk lille én". Han tænder for vibratoren, og dens summen gør mig endnu mere liderlig. Han roder lidt rundt igen, og ud kommer den pirrende massageolie. Han drypper et par dråber over min kusse og klitoris, og jeg kan allerede mærke varmen brede sig, da han sætter vibratoren imod min bankende knop. Han fører den langsomt frem og tilbage, ind i min kusse og op over min klit igen, og jeg stønner og vrider mig. Min krop er spændt som en flitsbue nu, og jeg klynker højt, som orgasmen nærmer sig. Og så holder han inde. Jeg tigger og beder, men han ler sagte. "Næ nej, så nemt får du det ikke, lille dame".

Han løser mine arme og ben fra sengestolperne, men inden jeg kan nå at gøre noget, har han vendt mig om, så jeg ligger på maven. Mine håndled bliver igen bunder til sengen, og jeg kan mærke hans nosser oven på mine baller, som han sidder der. Så bevæger han sig nedad mod mine fødder, og pludselig kan jeg mærke hans tunge mod revnen mellem mine baller. Med hårde hænder spreder han mine ben ud til siderne, og så mærker jeg hans tunge. Rundt om anus, ned langs mellemkødet, op til anus igen. Jeg ved, hvad han vil, og safterne driver ud af mig ved tanken om det, der skal ske nu. Jeg jamrer højt og tigger ham om at tage mig. Han siger ingenting, men jeg mærker hans pegefinger i min røv. Med den anden hånd drypper han noget af den varmende massageolie på, og så begynder han at føre sin finger ind og ud af mig. Jeg klynker.

"Nu skal du få pik, din lille frækkert" hvisker han. Han løfter mig op, så jeg ligger på alle fire, og jeg når lige at mærke hans penishoved imod mine våde skamlæber, før han støder til, helt i bund. Jeg udstøder et lille skrig, da smerte blander sig med lyst, og så knepper han mig, hårdt og dybt. Samtidig fører han en finger helt ind og ud af min røv, og jeg tror, jeg skal dø af nydelse. Jeg vrider mig og stønner og jamrer vildt, og han ler med den truende, hæse stemme, jeg kender så godt. Så trækker han sig ud af min kusse, og jeg mærker ham mod min anus. Han stikker pikken et lille stykke indenfor, og jeg prøver at slappe af, så han kan trænge helt ind. Så begynder han langsomt at glide helt ind, og jeg stønner fuldstændigt uhæmmet, "Tag mig, knep mig, giv mig så den pik!". Jeg kan næsten ikke genkende min egen stemme. Han trænger helt i bund, og det slår næsten knæene væk under mig, så frækt er det. Og så knepper han mig i røven, til jeg næsten mister besindelsen.

Han stønner højt nu, og jeg kan mærke, at han er ved at komme. Hans bevægelser bliver mere rykvise, og hans hænder tager så hårdt fat om mine baller, at jeg er sikker på, det efterlader mærker. Jeg fører en hånd ned mellem benene og gnider min opsvulmede klitoris, og jeg mærker orgasmen komme. Så eksploderer vi begge i en brølende orgasme, og han skyder sin varme, klistrede sæd ind i min røv, mens vi begge kollapser i sengen, han oven på mig. Sådan ligger vi lidt, indtil han puster håret væk fra mit ansigt og giver mig et blidt kys. "Jeg elsker dig, skat", hvisker han. "Og jeg dig", svarer jeg tilbage, "velkommen hjem". Han krammer mig og siger, "Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg arbejder sent".

Læs flere erotiske historier: