Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Elisabeth

Elisabeth lukkede øjnene og prøvede at forestille sig, at hun var sammen med en lækker fyr. Hendes højre hånd opererede vibratoren, mens hun kælede for sine bryster med den venstre. Med erfarne bevægelser bragte hun sig selv til orgasme i løbet af få minutter. Det ville nu have været bedre med en mand i stedet for en vibrator, tænkte hun. Men sådan var det altså i øjeblikket – alene i et fremmed land og uden kæreste måtte hun nøjes, indtil der skete noget igen på erotikfronten. Og guderne måtte vide, hvornår det ville ske – hun talte ikke italiensk, og i øvrigt havde hun travlt på det nye job.

Elisabeth gik ud på badeværelset, hvor morgentoilettet holdt hende travlt beskæftiget, indtil hun en halv time senere kunne lukke den skæve, blå trædør bag sig og begive sig af sted på den lille Vespa, hun havde lejet. Hun var stadig ret uvant med at skulle gebærde sig i trafikken, hvor alting var kaos, og scootere og biler flintrede ind og ud med halsbrækkende fart. Men det var den hurtigste måde at komme frem på, så hun kørte af sted, med håret flagrende bag sig – der var jo ingen med respekt for sig selv, der kørte med hjelm her i Rom.

Hun ankom til den store, imponerende bygning, der husede hendes firma, en halv time senere, og snart sad hun i sin stol på kontoret. Kollegerne omkring hende ønskede hende muntert god morgen og fortsatte så deres kvidren på italiensk. "Jeg ville ønske, jeg havde lært sproget, inden jeg kom", tænkte hun. Hendes italienskkundskaber strakte sig egentlig kun til at bestille mad på de mange hyggelige osterieraer, og så til at købe en kop kaffe eller en is på den lokale fortovscafe. Men hun skulle starte italienskundervisning i næste uge, så det ville forhåbentlig snart blive bedre.

Elisabeth kastede sig over sit arbejde og glemte alt omkring sig, indtil det var frokosttid, og kontoret tømtes for mennesker. Hun takkede glad ja til tilbuddet om at gå med Silvia og Angela, der ville hen på et lille trattoria. De tre piger hyggede sig over den udmærkede frokost, og Elisabeth nød den tiltrængte pause. Så tilbage til kontoret, og da Elisabeth endelig satte nøglen i Vespaen for at køre hjem, var det allerede ved at blive mørkt. Hun tændte for scooterens lygter og kørte afsted.

Hun stoppede for rødt lys ved et trafikkryds og dagdrømte om en hurtig portion pasta på smørhullet nede om hjørnet, og så i seng med en bog, eller måske endda vibratoren? Lyset blev grønt, og hun startede Vespaen og begyndte at køre – og pludselig blev hun torpederet af en anden scooter fra siden! De væltede begge to midt i krydset, og Elisabeth lå lidt og sundede sig, mens himlen ovenover holdt op med at køre rundt. "Stai bene? Dovremmo chiamare un'ambulanza? " lød flere stemmer over hende, og så blev hun pludselig løftet op og sat blidt ned på en bænk.

Hun kiggede lidt forvirret frem for sig En ung mand var ved at trække hendes scooter væk fra krydset, hvor trafikken var ved at gå i gang igen. Den anden scooter var blevet hevet ind til siden. Den så ikke ud til at have taget synderlig skade, men hendes scooter kunne helt sikkert ikke køre igen sådan lige med det samme. Den unge mand satte sig på hug foran hende, tog hendes hånd og så bekymret på hende med dybe, brune øjne. "Stai bene? Fa male?" Elisabeth rystede på hovedet og mumlede "Io non parlo Italiano". Han slog uden videre over i engelsk og spurgte igen, "Are you OK? Does it hurt anywhere?". Hun rystede på hovedet og undersøgte sit skrabede knæ. "No, it’s OK", sagde hun, "what happened?". Det viste sig, at han på ægte italiensk manér havde kørt over for det, hun plejede at kalde "taxigrønt", og havde ramt hende midt i krydset. Han spurgte, hvor hun boede, og tilbød så at køre hende hjem. Hun grinede lidt og sagde, tør jeg det? Og han grinede tilbage og lovede at køre langsomt. "Så kan vi udveksle forsikringspapirer dér", sagde han på engelsk med charmerende italiensk accent.

De lod hendes scooter stå, og hun satte sig bagpå hans, og så af sted hjemad. Hun nød faktisk at læne sig ind mod hans ryg, mens de strejfede ind og ud mellem bilerne. Turen føltes alt for kort, men så var de foran hendes dør. Hun bød ham indenfor, og han fulgte efter hende op ad den stejle trappe. Giuseppe, som han hed, gik rundt i hendes lille lejlighed og kiggede nysgerrigt på alt – hendes billeder hjemmefra, det lille akvarelmaleri, hun havde købt på Strøget en gang, hendes nips på hylden over kaminen. "Du har det hyggeligt her", sagde han varmt.

Elisabeth fandt en flaske vin frem, og de skålede og snakkede, og hun følte sig virkeligt godt tilpas i hans selskab. Og tiltrukket af ham, gik det op for hende. Hans løber så bløde og lækre ud, og man kunne nærmest svømme i de øjne. De åbnede endnu en flaske, og Elisabeth fandt lidt ost og frugt frem. Giuseppe tog sweateren af og åbenbarede nogle velbyggede skuldre og arme i en stram, hvid T-shirt. Vinen tog ved Elisabeth, og hun lænede sig pludselig frem og tog fat i hans ene biceps muskel. "Du er vist i god form", smilede hun. Giuseppe så hende dybt i øjnene og greb hende så armen og kyssede indersiden af hendes håndled. "Du er meget smuk", sagde han, "molto bella". Pludselig kyssede de, og Elisabeth mærkede hans hånd på hendes bryst. Hun nød hans berøring – det havde varet lidt for længe siden sidst, tænkte hun. Hun pressede sig ind til ham, og deres kys blev hedere. Hans hænder var nu inden under hendes bluse, og Elisabeth stønnede af nydelse. Han åbnede knapperne i hendes bluse én efter én, og kyssede hende på halsen, mellem brysterne og ned langs maven. Hun vred sig af liderlighed, og det varede ikke længe, inden de begge var nøgne.

Giuseppe var smuk som en statue, med mørkt krøllet hår på brystet og en velvoksen pik, og Elisabeth lod beundrende sine fingre glide ned langs det strunke lem. Giuseppe lagde sig på knæ foran hende, spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes kusse. Elisabeth jamrede i ekstase. Hans fingre gled ind i hende, mens han blev ved med at slikke hende, og hun mærkede orgasmen rulle ind over hende. Så kom hun med et lille skrig og en langtrukken jamren.

Giuseppe trak hendes underliv helt ud til kanten ad sofaen og trængte ind i hende. Åh, hvor var det godt. Elisabeth var lige ved at komme igen med det samme. Giuseppe kneppede hende, langsomt og nydende, indtil han ikke kunne styre det mere og begyndte at støde hurtigere og hårdere. Elisabeth kom igen og igen. Hun kunne ikke huske, hvornår hun sidste havde fået så god sex. Så kom Giuseppe også, med et langvarigt brøl, og hun mærkede hans varme sæd sprøjte ud over sin mave. Bagefter lå de og kælede et stykke tid, og så spurgte Giuseppe, om han måtte tilbringe natten hos hende. "Ja, det bliver du da nødt til. Hvem skal ellers køre mig på arbejde i morgen tidlig?", grinede Elisabeth til ham.

Læs flere erotiske historier: